Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

e Wałęsa jest bardzo ważnym symbolem

Co to zmienia w jego przedurnej wypowiedzi?

Szoda bo Wałęsa jest waznym symbolem ale równocześnie nie szkoda bo jest przeciw.

Kombinujesz Jaro jak koń pod górę, a głaz obok w dół się toczy.

Historie inne ale równie bezsensowne, jak w przypadku twojej obrony debilizmów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Co to zmienia w jego przedurnej wypowiedzi?

Szoda bo Wałęsa jest waznym symbolem ale równocześnie nie szkoda bo jest przeciw.

Kombinujesz Jaro jak koń pod górę, a głaz obok w dół się toczy.

Historie inne ale równie bezsensowne, jak w przypadku twojej obrony debilizmów.

Naprawdę mam ci tłumaczyć te kilka zdań Biedronia na temat Wałęsy???

Czyżbyś ku mojemu rozczarowaniu był głupszy niż myślałem? Na razie kładę to na karb powyborczej traumy.

Ponawiam prośbę - zacytuj co głupiego powiedział Biedroń albo się w tym temacie zamknij.

Jestem Europejczykiem.

Głaz się stoczył, nie chce mi się lecieć i od nowa wtaczać na górę tylko po to byś zrozumiał nachalny "NIE" Pisowcu.

...i przestań się nadymać bo ci tolerancja uleci.

.

Biedroń to kompromitacja tez i poglądów 'RUCHu Palikota" jeśli sa prawdziwe.

jeszcze wczoraj Palikot był błaznem bez idei ,którego jedynym celem jest autopromocja.Nabrał 10% nierozumnych wyborców.

a dzisiaj xniwax już dostrzega coś więcej,wręcz widzi tezy i poglądy....przyspieszona ewolucja.Pod koniec roku Palikota jak prezesa będzie bronił.

,oznaką ewolucji jest powolny zanik ogona.

Bywa odwrotnie i idzie w parze z pojawieniem się wyrostków na głowie ;)

Dobra - żarty, żartami, pożartowali.

buszujący w trawie niżej nie upadniesz.

Zawsze można się czołgać uniżenie i bezkrytycznie, od czasu do czasu odrywając się by całusem w dupę okazać swą "niezalezność"

Tak to nasza polityka wygląda bez względu na opcję. Ciekawe co na to Bidronka.

No i nie doczekałem tych niby głupot które miał powiedzieć Biedroń. Pewnie bartuś z iksem uwierzyli w jakieś brednie z prawackiej gazetki albo są przekonani że gej nie może powiedzieć niczego mądrego.

Jestem Europejczykiem.

Te złośliwości wobec partii Palikota są wyrazem strachu i frustracji środowisk klerykalnych.Nie bardzo wiedzą jak zachować się w obecnej sytuacji.Bo nagle okazuje się,że głonym wrogiem już nie jest PO tylko Palikot!

Te złośliwości wobec partii Palikota są wyrazem strachu i frustracji środowisk klerykalnych.Nie bardzo wiedzą jak zachować się w obecnej sytuacji.Bo nagle okazuje się,że głonym wrogiem już nie jest PO tylko Palikot!

Palikot jest zbawieniem dla kościoła w Polsce a paradoksalnie okaże się problemem dla środowisk LBGT

Bo Polacy to dziwny naród, bodźce dają inne reakcje niż na zachodzie

dla przykładu, tak z innej działki, Al Kaida miała opracownaie na temat zysków z zamachów w poszczególnych krajach, przy Polsce było ,że zamach w Polsce spowoduje wzrost nastrojów prowojennych.

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

wladz jesteś uszkodzony jak Twój nowy idol i psujesz się dalej.

zachowujesz się jak gej bez jaj.....pomawiasz i uważasz ,że to jest normalne.Nie wymaga uzasadnienia a pytania o fakty spływają jak woda po kaczce

w mojej ocenie jako dyskutant jesteś niczym,jako trzpiotka coś sobą prezentujesz

P.S.

ciekawe czy jak zwykle napiszesz ,ze ja tak samo a nawet gorzej

wladz

Nie ośmieszaj się. Znalazłeś sobie nowego idola, OK. - twoja brednia, nie moja.

Bo nagle okazuje się,że głonym wrogiem już nie jest PO tylko Palikot!

Wojciechu

Nie te kryteria. Z PO mozna się spierać o marnowanie czasu w gospodarce, finansach itp. jeśli chodzi o Palikota jest to

spór między jakością a bylejakością.

Palikot to nic. Strach przed tymi 10%, co na niego głosowali. Przerażenie budzi ta narastająca fala oburzenia na panoszenie się tego klerykalnego kołtuństwa, mająca w dupie nauki Jezusa i robiąca z wiary narzędzie posługi Mamonie.

Nieoczekiwanie pojawienie Palikota uporządkuje scenę polityczną.Nareszcie pojawiły się istotne różnice światopoglądowe i PO razem z PiS stworzy prawicowy front.Wygląda ,że przedwyborcze kalkulacje Tuska o różnorodnym ideologicznie PO pozostaną mrzonką.

wladz

Nie ośmieszaj się. Znalazłeś sobie nowego idola, OK. - twoja brednia, nie moja.

Wojciechu

Nie te kryteria. Z PO mozna się spierać o marnowanie czasu w gospodarce, finansach itp. jeśli chodzi o Palikota jest to

spór między jakością a bylejakością.

przyszyj sobie jaja ,przecież twój wpis jest o niczym

może tym razem uzasadnisz w oparciu o fakty postawioną tezę

"jeśli chodzi o Palikota jest to spór między jakością a bylejakością."

nawet ucieszę się jeżeli wytłumaczysz co zacytowane zdanie znaczy

Przekonasz się jak ruszy nowy sejm. Będziesz miał nowa "jakość"

Jar

Zgadzam się co do strachu przed elektoratem Palikota, nie Palikot jest tu istotny.

Jar

Zgadzam się co do strachu przed elektoratem Palikota, nie Palikot jest tu istotny.

Nawet jak Palikot zniknie i obecni "wybrańcy" te 10% (podejrzewam, że potencjalnie znacznie więcej) pozostaje dalej. A jak są, to znajdą sie kolejne palikoty.... A każdy następny będzie jeszcze bardziej odważny...

Nawet jak Palikot zniknie i obecni "wybrańcy" te 10% (podejrzewam, że potencjalnie znacznie więcej) pozostaje dalej. A jak są, to znajdą sie kolejne palikoty.... A każdy następny będzie jeszcze bardziej odważny...

to jest ciągle tylko 10%

Myślę że rok posmoleński jasno pokazał że druga strona nie będzie bezczynna

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Przekonasz się jak ruszy nowy sejm. Będziesz miał nowa "jakość"

to jest odpowiedź....przekonasz się,dowiesz się,zobaczysz itd.Człowieku ,powtarzam masz defekt

a może kolejny syn boży....

W mojej ocenie bez Palikota podążyłoby to w prymitywny antyklerykalizm.Byliby wymarzonym wrogiem dla PiS i konserwatystów z PO.

W mojej ocenie bez Palikota

Twoja ocena ma istotny defekt, właśnie Palikot dąży do prymitywnego antyklerykalizmu.

Palikot jest wielobiegunowy i trudny do zaszufladkowania.Dla jednobiegunowych konkurentów przeszkodą nie do przebrnięcia

Twoja ocena ma istotny defekt, właśnie Palikot dąży do prymitywnego antyklerykalizmu.

Fajnie,w oparciu o które wypowiedzi postawiłeś tezę?

Nie gorsze. To prosta odpowiedź na toruński katofaszyzm. Na cios pięścią nie nadstawiasz drugiego policzka, tylko oddajesz mocniej (chyba, że rzeczywiście nie masz jaj).

Nasz miszcz xniwax napisał coś takiego o narodowym dyżurnym geju Biedroniu:

"Czyżby w do historii naszego parlametaryzmu dołączył kolejny debil, tym razem spod znaku palikoterii?"

Po czym wielokrotnie pytany o co chodzi nie potrafił tego stwierdzenia w żaden sposób udowodnić. Jak rozumiem zrobił z siebie głupka powtarzając bezmyślnie stwierdzenia jakiegoś prawackiego szmatławca i nie ma odwagi wycofać się z tego. Niech mu tam będzie, ale po raz któryś z rzędu okazało się że nasi dyżurni wielbiciele Prezesa sami z siebie nie mają nic do powiedzenia i ograniczają się do powtarzania cudzego propagandowego gówna.

Jestem Europejczykiem.

Jednak zaślepienie i to gorsze niż u moherów z Torunia.

fajnie wygląda polemika xniwax z podobnymi

jeden mówi Palikot idiota,kolejny Palikot debil a trzeci zachwycony podsumowuje Palikot debil i idiota.Koniec.

poruszają kolejny temat związany z Tuskiem

Tusk idiota,Tusk debil i najmądrzejszy po analizie opinii ogłasza Tusk skończonym idiotą i debilem.

I kto im podskoczy?

mozna dodac jesce rozenek idiota urban idiota cymanski idiota niesiolowski idiota lis idiota etc a wszystko to w sosie nienawisci nienawisci nienawisci.Tak majom idioci.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.