Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To, że nie ma Polski, to oczywista oczywistość.

I dzięki takim teoriom głoszonym przez pożytecznych kretynów PiSu srajdołek prezesa rozbawiciela przegrał 6 wybory z rzędu. A będzie jeszcze lepiej. Wszyscy umiejący samodzielnie myśleć już wymiksowali się klubu adoratorów potłuczonego frustrata.

Znamienity produkt twego bezproduktywnego wysiłku.

Nawiasem mówiąc nie wiem jak wygląda prawicowy pysk co nie usprawiedliwia twego bezmyślnego chamozachwytu nad sobą.

No widzisz wieśniaku jeden! Przecież to cytat z ciebie, zrobiłem to z ciekawości i jak widzę wzorcowa reakcja Kalego.

Gdybyś nie pamiętał (za dużo gorzały czy PiSsowskiego czadu?) to przypominam:

jambocyfereterefere

Popatrz lepiej jak tobie się kształtuje pysk z tymi frazesami i uwielbieniem dla wykrochmalonej bylejakości.

Być może to właśnie Ty jesteś efektem karykaturalnego odbicia w społeczeństwie o którym pisał Wojciech.

Docelowym jest pewnie lewicowy i prawicowy wzór wg Palikota czyli społeczne szambo zawinięte w sreberko.

Jestem Europejczykiem.

To, że nie ma Polski, to oczywista oczywistość.

Jarosław Kaczyński chce to zmienić, ale tą zmianę odrzucają wladz, Jaro747, Filut, mlb, Wojciech Iwaszczukiewicz, argus, dziadekwłodek, Fox733, i inni.

Obecnie ma problemy z armią ,żołnierze się buntują.

Poczekaj trochę Filut, cierpliwie poczekaj, okno możliwości otwiera się dla cierpliwych.

Wysłuchasz expose, odpoczniesz, uspokoisz się.

Znowu fantazjujesz na mój temat :)

Jestem spokojny 747.

To u ciebie rozpierducha i odmienne stany świadomości.

O partii twego cielca nie wspomnę.

Zaczynają się ciekawe przecieki:

"Piątkowy komitet polityczny Prawa i Sprawiedliwości, na którym zdecydowano o losie Zbigniewa Ziobry, Jacka Kurskiego i Tadeusza Cymańskiego, i wcześniejsze "przesłuchanie" zbuntowanych przez Karola Karskiego, to nic innego jak tylko polityczny teatr - czytamy na portalu Wpolityce.pl. W rzeczywistości o wyrzuceniu ziobrystów prezes PiS zdecydował już w poniedziałek.

Według portalu na kilka godzin przed kolejnymi obradami Komitetu Politycznego PiS, jego członkowie szykowali się na wielogodzinną nasiadówkę, której efektem miło być jedynie zawieszenia trzech europosłów. "Tymczasem niespodziewanie zwołany na 18 w piątkowy wieczór Komitet uwinął się z całą sprawą w dwie godziny" - zwracają uwagę autorzy artykułu."

Jestem Europejczykiem.

Gdybyś nie pamiętał (za dużo gorzały czy PiSsowskiego czadu?) to przypominam:

Gdybyś nie pamiętał (za dużo gorzały czy bezmyślnego czadu? - raczej pierdnięcia fochem) to przypominam:

"Na co jak rozumiem twój prawicowy pysk uśmiecha się od ucha do ucha. Też jestem jak najbardziej za."

Zresztą napisane bez zrozumienia przez Ciebie tekstu, na który miała to być (ta powyżej) chamowata odpowiedź.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wladz

Pisałem że trzeba przykryć J.Palikota, to się udało, reszta efektów w swoim czasie.

Z.Ziobro będzie teraz odgrywał teatr w mediach, pokazywał żonę i wykorzystywał syna w kampanii promocyjnej, to przykryje wiele spraw lewactwa.

Do tego nie kończące się spekulacje, a może wróci, a może nie wróci, a kto jeszcze odejdzie, a ktoś inny może wróci, to szopka medialna sprzyjająca PO, ale niszcząca świeżego pupila medialnego G.Palikota.

Po nerwowych reakcjach widzę, że pod dupskami się wam zapaliło i zaczynają się nerwy. Miała być tysiącletnia IV RP a tu proszę, Tusk dalej rządzi, Palikot w Sejmie a teraz proszę:

"Gdyby wykluczeni z PiS "ziobryści" utworzyli nową partię, mogliby liczyć na 8 proc. poparcia - wynika z najnowszego sondażu przeprowadzonego przez TNS OBOP dla "Wiadomości". Podobnie uważają ankietowani, którzy wzięli udział w badaniu MillwardBrown SMG/KRC dla "Faktów" - poparcie dla ewentualnej nowej formacji wyraziło 9 proc.

Ewentualne nowe ugrupowanie Zbigniewa Ziobry i Jarosława Kurskiego zabrałoby część elektoratu PiS-owi. Według badania przeprowadzonego na próbie 500 osób poparcie dla Prawa i Sprawiedliwości zmniejszyło się do 15 proc. Pojawienie się nowej formacji zaszkodziłoby także SLD, które w badaniu uzyskało wynik gorszy niż ewentualna partia "ziobrystów".

Z sondażu wynika również, że na PO zagłosowałoby 35 proc. ankietowanych, a na Ruch Palikota - 13 proc."

Coś mi się zdaje że niedawne ryki Prezesa zastąpi cichutkie popiardywanie którego fiołkowy aromat sławić będą Hofman z Błaszczakiem. Reszta wybierze świeże powietrze.

Jestem Europejczykiem.

wladz

Pisałem że trzeba przykryć J.Palikota, to się udało, reszta efektów w swoim czasie.

Z.Ziobro będzie teraz odgrywał teatr w mediach, pokazywał żonę i wykorzystywał syna w kampanii promocyjnej, to przykryje wiele spraw lewactwa.

Do tego nie kończące się spekulacje, a może wróci, a może nie wróci, a kto jeszcze odejdzie, a ktoś inny może wróci, to szopka medialna sprzyjająca PO, ale niszcząca świeżego pupila medialnego G.Palikota.

Wyjątkowo nowatorska metoda zaistnienia w mediach.Na złość Palikotowi PiS się rozleci...tak trzymaj 747

Wszystko dobro co zrobi Ziobro, elektorat potrzebuje kogoś takiego jak Zbyszek Ziobro, który jest wybieralny na Prezydenta, który jest medialny, który ma piękną żonę i zdrowe potomstwo.

Trzeba widzieć dobre strony ruchu Zbyszka.

To, że jest w konflikcie z prezesem dziś, to nie znaczy że w tym konflikcie będzie zawsze.

Pani Marta córka św pam Lecha Kaczyńskiego, też może posłużyć do ocieplania wizerunku stryja i być twarzą PiS, która swoją obecnością w tabloidach rozpowszechni idee partii.

Wyjątkowo nowatorska metoda zaistnienia w mediach.Na złość Palikotowi PiS się rozleci...tak trzymaj 747

Platforma ma własne przygody, przykryte dywanikiem, rozwali się albo od środka, albo rynki zmuszą ją do reform i osłabią jej moc.

Problemem jest więc Ruch.

Bo układ szykuje go na koncesjonowaną opozycję, mającą przejąć władzę po błędach i wypaczeniach PO.

Uważam że PO, za jakiś czas wpadnie w kłopoty.

SLD ma stare kłopoty. PiS ma nowe. Ciekawe kto je rozwiąże, "Melex" Karski czy "Grzywka" Błaszczak? A może miszcz ciętej riposty Hofman? Sztuka w sztukę tytani intelektu :-).

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe kto je rozwiąże

Prezes - oczywiście - przenosząc się do Ziobro Ruchu - zwanego później PiS.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Widoczna jest konfuzja wśród tzw. "prawicowych publicystów".

Słuchałem dziś rozmowy z Semką i dalibóg trudno było zgadnąć za kim stoi w tym sporze. Nagle po tylu latach bezczelnego a czasem wręcz chamskiego wciskania propagandowego kitu zaczął gadać jak dziennikarz i analizować sytuację. Cóż za cudowna przemiana!!!

Niestety tylko w odniesieniu do tandemu PiSSowskich samców alfa bo do oglądania reszty świata nadal używa starej, sprawdzonej partyjnej optyki. I nie jest to bynajmniej Zeiss tylko PiSS ;-).

Jestem Europejczykiem.

PiS się klonuje, nie wiem z czym to kłopot.

Wytłumacz zwolennikom prezesa,cała reszta zachwycona

Się nagadały eurokomuszki z puszki.

nadal wbrew rozsądkowi nie dostrzegasz korzyści z UE.Narodowa pierdoła woli status Białorusi i pochody każdego 10 zamiast otwartych granic....wybacz, dzieci pytają skąd się idioci biorą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.