Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Wojciechu

To pytanie do ośmiu milionów osób, które widziało w nim prezydenta.

Nie musiał nic robić, widocznie zaczarował te osoby, albo spadł z Księżyca i po kampanii wyborczej uzyskał taki wynik.

Kiedyś był taki polityk z walizką, który pokonał Mazowieckiego i biedaczyna się załamał.

tak prosto nie będzie.Wskaż moje wpisy propagujące bolszewików czy choćby czasy PRLu.....

Na takiej samej podstawie, z jakiej ty ze mnie nazistę. I też na podstawie twoich postów.

Jezeli jestes milośnikiem Żydów, to bądź. Ja nie muszę i nie będę. Za dużo wymordowali mi rodziny na Koszykowej i okradli. I kolegów matki z AK.

nie będę licytował się na rodzinne nieszczęścia.Powiem tylko ,że sierp z młotem pozostałych przy życiu przeorał psychicznie i co pozostało pozabierał i kazał dom opuścić.

Kłamaliśmy w kampanii, że Polska jest zieloną wyspą,

kłamaliśmy, że mieścimy się w progach ostrożnościowych,

kłamaliśmy, że obniżymy podatki, zapewnimy wyższy standard życia dla wszystkich,

kłamaliśmy, że wybudujemy drogi i autostrady,

kłamaliśmy, że dokonamy reform, że zreorganizujemy służbę publiczną.

Teraz nie kłamiemy, podniesiemy niektóre podatki,

podniesiemy granicę wieku emerytalnego,

podniesiemy wynagrodzenie dla policji i służb.

Zlikwidujemy ulgę na internet,

zlikwidujemy ulgi prorodzinne, niektóre.

Zlikwidujemy KRUS, systematycznie w etapach.

Opodatkujemy Kościół na zasadach ogólnych.

Ludzie dokonali właściwego wyboru.

Platforma Obywatelska przed kilkunastoma tygodniami przedstawiła swój program wyborczy i zwyciężyła, o 10% wyprzedzając PiS.

Ludzie zaufali Donaldowi Tuskowi.

Gratuluje wyboru.

Ludzie dokonali właściwego wyboru.

Platforma Obywatelska przed kilkunastoma tygodniami przedstawiła swój program wyborczy i zwyciężyła, o 10% wyprzedzając PiS.

Ludzie zaufali Donaldowi Tuskowi.

Gratuluje wyboru.

Tobie również gratuluje dupowatego Prezesa który nie umie wygrać wyborów. I chyba mu się to spodobało. Tobie też?

Jestem Europejczykiem.

No to odpuść, bo polecimy z forum. Nic nie będę wykazywał, wystarczyło, że nie odniosłeś się do swojego zakłamanego postu o podsłuchach i mojej odpowiedzi.

Jestem narodowej i prawicowej prowieniencji, co nie znaczy, że rozwalam kostką brukową łbów pederastom i komunistom. Dopóki oni nie wkraczają w moje życie, ja nie wkraczam w ich. Wystarczy mi polemika.

masz rację ,pogonią.

Więc dlaczego korzystacie z brunatnych osiłków.Dlaczego nikt z narodowej strony nie odetnie się od neonazistów.Wręcz z jednego z nich Gazeta Polska uczyniła bohaterem 11 listopada.

Zostawcie 747, ktoś musi mieć odmienne zdanie. Chcecie tu mieć forum Lancastera?

I tak jesteście w przewadze, lewoskrętni.

lewoskrętny to tylko ja i trochę za mocno zakurzony dziadek

Filut

A czyja jest Polska?

A sędzina jeszcze rozgrzana?

Jaro

Spójrz na Włochy, nie widzisz analogii?

W kilka tygodni zapomnicie o D.Tusku, jak jego mocodawcy przesuną wajchę, pytanie tylko w którą stronę?

Skynyrd, przecie Lan założył takie dobre forum, prawicowe, miałeś tam dobrze. A że Cie już nie chce? Było tyle nie chlać, myślisz, źe tu już za niekontrolowane rzucanie mięchem nie banują? Dobrze wiesz jak jest:)

Co do rządu to ja bym poczekał Jest w końcu pierwszym z drugą kadencją.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zostawcie 747, ktoś musi mieć odmienne zdanie. Chcecie tu mieć forum Lancastera?

I tak jesteście w przewadze, lewoskrętni.

Dlaczego lewoskrętni? Mnie podobało się dziś wystąpienie Dorna który raczej Tuska nie chwalił. No i co z tego, skoro żeby rządzić trzeba sobie najpierw wygrać wybory więc może sobie Dorn gadać.

Se wygrajcie to se porządzicie ;-). Tylko tyle i aż tyle.

Jestem Europejczykiem.

skynyrd

Przecież to Ty jesteś lewoskrętny!Poglądy gospodarcze masz lewicowe.Nie wiedziałeś o tym?To może też nie wiesz,że mówisz prozą?

No to odpuść, bo polecimy z forum. Nic nie będę wykazywał, wystarczyło, że nie odniosłeś się do swojego zakłamanego postu o podsłuchach i mojej odpowiedzi.

przecież twój odnośnik to niezależny Sakiewicz bodajże z czterema wspólnikami.Gdyby nie Smoleńsk prawdopodobnie już by splajtował a tak pisząc o mgle,bombowcu i innych bzdurach zarobił.Użył słowa niezależny i trochę baranów pozwala kredyty spłacać.

Nie ośmieszaj siebie.

Tia... jestem lewicowy/brunatny/faszystowski/nazistowski pan Jourdain.

Jakie lewicowe - człowieku, gdy ustrój sie zmienił, rzuciłem intratną prace i zostałem kieszonkowym kapitalistą

To, że uważam, że biedni ludzie powinni mieć kure w garnku (skąd to?) nie czyni ze mnie socjalisty, tylko pragmatyka.

Niezły geszewcik był skoro wystarcza na życie ze zgeomadzonego kapitału.;)

Wiem nie jesteś gudłajem, ale lepsze kilo handlu jak deko roboty!

Pozdrawiam!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

skoro nie dostrzegasz różnicy to przeceniłem twój potencjał.Faktycznie poza napi..alaniem nie ma o czym z tobą pisać.

Więc powiadasz Tusk do niczego i rewelacje niezależnych mediów Sakiewicza warte szerszego omówienia..hmmm

Trochę Koledzy odeszli od tematu :-).

A komentatorzy zgodnie twierdzą, że najciekawsze było wystąpienie Palikota.

"- Janusz Palikot dzięki wystąpieniu po expose wyrósł na lidera opozycji. Podczas debaty mówił najciekawiej i poddał największej krytyce zapowiedzi Donalda Tuska. Stwierdził, że było to expose księgowego, a nie premiera - komentuje dla TOK FM Michał Szułdrzyński z "Rzeczpospolitej". Z kolei wystąpienie prezesa PiS było tożsamościowo-patriotyczne, jednak mało się odnosiło do tego, co mówi Donald Tusk - dodał."

"- Wystąpienie Palikota było bardzo ciekawe i inspirujące intelektualnie. Można się z nim zgadzać lub nie. Ale nie było demagogiczne, jak Jarosława Kaczyńskiego. Prezes PiS mówił typowym dla siebie językiem: wróg, ktoś się czai, jesteśmy źle traktowani, wszyscy nas prześladują a my jedni bronimy krzyża - ocenia Jan Ordyński, publicysta TVP."

"- Jak na Palikota sprzed kilku lat, czyli ambitnego, przebranego za polityka biznesmena, to przemówienie było trochę chaotyczne, trochę populistyczne, trochę rozczarowujące. Jak na Palikota, którego znamy z ostatniej kampanii wyborczej było to przemówienie zastanawiająco poważne i skłaniające do refleksji. Z trzech przemówień szefów klubów, czyli Palikota, Millera i Kaczyńskiego, Palikota było zdecydowanie najciekawsze - komentuje prowadzący Poranek Radia TOK FM Jan Wróbel."

I mówi to dwóch prawicowych publicystów (Ordyńskiego jakoś teraz nie kojarzę).

Jestem Europejczykiem.

Filut

Czym Ty się próbujesz ratować?

Zapisz się do Platformy Obywatelskiej, będziesz tam razem z Jankiem Rokitą.

Jaro.

Wystąpienie J.Palikota było najlepsze, bo ma on doświadczenie z biznesu, przebijał i przepijał się pewnie przez układy, albo był na nich niesiony na rękach, na układy nie ma rady, cuda się zdarzają, ale tylko Jarosław Wałęsa mógł taki cud przeżyć, wielu innych nie miałoby żadnej nadziei, IIIRP.

Jan Ordyński jest wyjątkowo prawicowym dziennikarzem, prowadzi codziennie program rozmowa dnia o 16 00 w TVP INFO.

Żenada to jeszcze zbyt słabe określenie na jego kunszt dziennikarski, do prawicowości ma tak daleko jak ja do zgody z Filutem.

No ale Wróbel i Szułdrzyński chyba nie budzą twoich wątpliwości.

Co do Palikota to gonisz w piętkę: układy może i miał ale skoro jego wystąpienie było najlepsze to chyba ma układ ze wszystkimi :-).

Jestem Europejczykiem.

skynyrd

No wreszcie wyartykułowałeś z siebie "uważam,że Tusk powinien zrobić to co zapowiedział"!I tu jest zgoda.

A biednym się poprawi wtedy jak poprawi się sytuacja gospodarcza kraju.Innej możliwości nie ma.

Wiesz Władz - do Ciebie jednak nic nie dociera - nawet podana ręka.

Krótko - odpier**l się cwelu

Prawdopodobnie dostanę bana, ale jesteś wyjątkowym kretynem

hmm...twoja głupota zdecydowanie przeważa.Obrażasz nie potrafiąc wskazać powodów.Mam nadzieję ,że nie zbanują i nadal pozwolą na ciąg dalszy kompromitacji.

nie jestem obrażony i rękę wsadź do nocnika.Dziwię się jak można z świadomością konsekwencji wspierać prezesa ,przywoływać media Sakiewicza i korzystać z Pospieszalskiego jako przykład obiektywnej oceny wydarzeń równocześnie zamykać się na argumenty ich oponentów.

nie każdy obdarzony prawdą objawioną i niezwykle ciekawą jak twoja osobowością.Dzięki takim nudziarzom jak ja błyszczysz...choćby za to należałoby podziękować a nie jak filip z konopi wyskoczyć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.