Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Hihihi...

Grupa Europejskich Konserwatystów i Reformatorów jeszcze się nie zorientowała w sytuacji :-))).

Na ich stronie nadal mamy Ziobrę, Kurskiego, Cymańskiego i Włosowicza.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Te ruchy nastąpiły- ale z twojej strony. Nerwowe przebieranie Jar0_747wymi nóżkami, tylko się nie POsikaj. Nie możesz poczekać na działania PIS, nie możesz, jeszcze nie ma żadnych reakcji, działań a ty już musisz sobie sam wymyślać jakieś wirtualne debilne "obcinanie rąk", żeby mieć na co POpluć. Och ta twoja oplówcza nerwowość, daj se hunwejbinie na wstrzymanie.

Ziobro zdradził ,Kurski zdradził ,Cymański zdradził,Kępa zdradziła.Rysiu stara wiara z PiS ucieka.

Hihihi...

Grupa Europejskich Konserwatystów i Reformatorów jeszcze się nie zorientowała w sytuacji :-))).

Na ich stronie nadal mamy Ziobrę, Kurskiego, Cymańskiego i Włosowicza.

Ukryta Zawartość

Zabawne jak to z wypiekami POpaprywniak śledzi co do szczegółu działalność wszystkich podfrakcji prawicy włącznie z ich stronkami www. Monitoring lepszy niż ten eSBcki za komuny. Ach ta hunwejbińska nadgorliwość. Żeby tak sama prawica żarliwie się interesowała sobą jak wyżej cytowany POpaprywny nasz oszołom.

Ukryta Zawartość

"Odejście Ziobry, Cymańskiego, Kurskiego i Włosowicza zmniejszy z 15 do 11 osób polską delegację narodową we frakcji EKR, która będzie odtąd liczyć 53 członków (nadal piąta grupa co wielkości w PE). Początkowo w ramach tej grupy wszystkich 15 polskich posłów tworzyło jedną delegację Prawa i Sprawiedliwości w PE. Obecnie delegacja PiS liczy 7 posłów pod przewodnictwem Ryszarda Legutko; trzech europosłów ma Polska Jest Najważniejsza (Marek Migalski, Paweł Kowal, Michał Kamiński). Adam Bielan jest posłem niezależnym, pozostając zrzeszonym w EKR."

Najważniejsze to umieć się pięknie dzielić ;-). Tym sposobem PiS jest trzecią partia w piątej co do wielkości grupie Parlamentu Europejskiego. Pozycja iście mocarstwowa, na miarę jagiellońskiej wizji :-0.

Jestem Europejczykiem.

wladz PIS Kurski, Ziobro, prezes id itp to są twoje fixe idee. Nikogo tą swoją obsesją tu nie zarazisz. Miej sobie tą twoją obsesję protezę- która od dawna pozwala wam zapomnieć o karygodnym nieróbstwie tuskowych i rosnących deficytach.

Zabawne jak to z wypiekami POpaprywniak Jaro_747 śledzi co do szczegółu działalność wszystkich podfrakcji prawicy włącznie z ich stronkami www. Monitoring lepszy niż ten eSBcki za komuny. Ach ta hunwejbińska nadgorliwość. Żeby tak sama prawica żarliwie się interesowała sobą jak wyżej cytowany POpaprywny nasz oszołom Jaro_747.

Twój ostatni post dowodzi waszej pisiej traumy i obsesji Jaro_747. Teraz już jestem pewien, że taki "prezes" to by nawet sobie w razie hemoroidu nie musiał robić badania kiszki, bo wy znacie nawet i jej topografię ze szczegółami. + wszystkie niuansy frakcji od'pis'owych. Zażarci "znafcy" zażarci/zapiekli LOL.

Pis'fani od 7miu boleści.

Rysia dziwnie denerwują fakty nota bene na temat których nie ma nic do powiedzenia.

Już ci pisałem - jak masz kompleksy na moim punkcie załóż sobie osobny wątek.

Jestem Europejczykiem.

wladz PIS Kurski, Ziobro, prezes id itp to są twoje fixe idee. Nikogo tą swoją obsesją tu nie zarazisz. Miej sobie tą twoją obsesję protezę- która od dawna pozwala wam zapomnieć o karygodnym nieróbstwie tuskowych i rosnących deficytach.

Kogo mam zarazić ciebie i 747 ? dobre

horst jesteś niczym dla 80% wyborców i jeszcze mam kogoś przekonać.

Kogo mam zarazić ciebie i 747 ? dobre

horst jesteś niczym dla 80% wyborców i jeszcze mam kogoś przekonać.

Znowu p.. bez sensu, co tu mają jacyś wyborcy do rzeczy, robisz jakieś wybory na forum?- chyba trochę po sufitem ci się przewraca.

Jar_747uś możesz sobie pisać że się denerwuje itd. sugerować- w waszym typowym myśleniu życzeniowym- że adwersarz jest w gorszej kondycji. Nie zmienia to faktu że się świetnie bawię odpowiadając na twoje nieudolne skłamane posty i zabawną obsesje na punkcie prezesa i PIS. Nie ma żadnej nanominiaturyzacji jest twoja i wladza wielka obsesja na punkcie tego pana prezesa. Dzięki temu możecie odwracać swoją uwagę od lenistwa Tuska i jego fagasów.

Rysia dziwnie denerwują fakty nota bene na temat których nie ma nic do powiedzenia.

Bo to taka bolszewicka metoda jest: Jeśli fakty nie pasują do naszej wizji rzeczywistości, tym gorzej dla faktów.

Kurski i Ziobro będą walczyć o poszanowanie wartości chrześcijańskich w UE.

"W ramach nowej grupy będziemy mogli również swobodniej działać na rzecz poszanowania wartości chrześcijańskich w UE, ochrony rodziny i małżeństwa jako związku kobiety i mężczyzny oraz promowania polityki prorodzinnej" - napisali też europosłowie."

No i o co będzie teraz walczył PiS? Jeżeli Czarny Tatulo postawi zdecydowanie na ziobrystów i udostępni im swoje media to partyjni intelektualiści Hofman i Błaszczak będą mieli twardy orzech do zgryzienia.

Jestem Europejczykiem.

rysiu tak wygląda poparcie decydująca o wygranych wyborach.Ile już razy wyborcy ciebie z prezesem za nic uznali?

Patrz nawet beznadziejny,leniwy Tusk jest dużo lepszy od geniusza,patrioty,zbawiciela itd....

rysiu tak wygląda poparcie decydująca o wygranych wyborach.Ile już razy wyborcy ciebie z prezesem za nic uznali?

Patrz nawet beznadziejny,leniwy Tusk jest dużo lepszy od geniusza,patrioty,zbawiciela itd....

Nigdy nie startowałem w wyborach, ani sam ani z prezesem- jakąś walisz kuriozalną stylistyką konfabulacji. Jakoś za rządów PIS wszelkie wskaźniki ekonomiczne były zdecydowanie lepsze niż teraz. Jedyne co było ostre to paroksyzm strachu postkomuchów i ich merdiów, którzy robili w majty (z twoją pomocą na tym forum) aby kompensować zagrożenie prawdą o okrągłostołowej sitwie.

Jakoś za rządów PIS wszelkie wskaźniki ekonomiczne były zdecydowanie lepsze niż teraz.

Bo przejęli spuściznę po lewicy.

Nie było jeszcze kryzysu na taką skalę.

Ale udanie rozpoczęli zjazd w dół.

wszystko było lepsze...rysiu

"Grillowanie to nasze dzieło. To za naszych rządów konsumpcja wzrosła o 31 proc. i to dobrze, że część współczesnego pokolenia Polaków po tylu przejściach może pogrillować - powiedział Jarosław Kaczyński"

rysiu wasz pisdracki patriotyzm to kiełbasa na grillu.

"Brazylia przegoniła Wielką Brytanię, stając się szóstą największą gospodarką świata na koniec 2011 roku. Wielka Brytania spadła na siódme miejsce - podaje "The Guardian"

Ekonomiści obliczyli, że w 2011 roku największa gospodarka Ameryki Południowej stała się szóstą największą na świecie. Swój rozwój Brazylia zawdzięcza głównie eksportowi produktów do Chin i państw Dalekiego Wschodu."

A pamiętacie jak wielbiciele Miltona Friedmana wieszczyli upadek brazylijskiej gospodarki po dojściu do władzy socjalisty Luli da Silvy?

Jestem Europejczykiem.

A pamiętacie jak wielbiciele Miltona Friedmana wieszczyli upadek brazylijskiej gospodarki po dojściu do władzy socjalisty Luli da Silvy?

No proszę, znalazł się miłośnik socjalizmu. Program gospodarczy też socjalistyczny za Luli? U nas też był taki socjalista Gierek, i też Polska szczytowała gospodarczo, była w czołówce rankingów.

No ale mimo wszystko życzymy oczywiście powodzenia mieszkańcom faweli.

no już teraz to nie mieszajcie socjalizmu do Brazylii. To czysty kapitalizm.

Ale niektórym nie w smak takie gadanie, więc będą kręcili, że rzeczywistość jest zupełnie odwrotna...

No proszę, znalazł się miłośnik socjalizmu. Program gospodarczy też socjalistyczny za Luli? U nas też był taki socjalista Gierek, i też Polska szczytowała gospodarczo, była w czołówce rankingów.

No ale mimo wszystko życzymy oczywiście powodzenia mieszkańcom faweli.

tak Zygfrydzie,Horście był Gierek i niedawno ujawnił się wielbiciel.Rysiu przecież Gierek wzorem patrioty twojej partii

no już teraz to nie mieszajcie socjalizmu do Brazylii. To czysty kapitalizm.

Ale niektórym nie w smak takie gadanie, więc będą kręcili, że rzeczywistość jest zupełnie odwrotna...

Nie wypowiadałem się na temat gospodarki tylko faktu, ze prezydentura Luli da Silvy oznaczać miała gospodarczą katastrofę. Lula rzeczywiście wprowadził szereg reform które Balcerowicz, Gwiazdowski i reszta pewnie nazwaliby "socjalistycznymi" i co? Okazało się, że model dzielenia dochodów pomiędzy większą a nie mniejszą ilość ludzi okazał się lepszy.

Znalazłem artykuł W. Gadomskiego sprzed wyboru Luli. oto jego fragment:

"Zresztą Lula jest jak samosprawdzająca się prognoza. Perspektywa jego

dojścia do władzy sprawia, że inwestorzy drżą, real idzie w dół, a kryzys

finansowy i niewypłacalność państwa stają się coraz bardziej realne. Jeżeli

w najbliższych tygodniach wybuchnie kryzys, Lula na pewno wygra - a wtedy...

to dopiero będzie kryzys."

No i co panie Gadomski?

Jestem Europejczykiem.

Trzeba poderwać naród.

Trudniej poderwać jedną piękną kobietę niż cały naród. Dlatego normalni faceci zajmują się tym pierwszym a niewydarzeni frustraci tym drugim.

Jestem Europejczykiem.

Zaraz rysiu się zdenerwuje:

"Solidarna Polska pracuje nad listem, jaki niebawem chce wysłać do episkopatu. Ma on być wyrazem poparcia dla stanowiska Kościoła wobec kryzysu gospodarczego i państwa. Ziobryści podkreślają, że będzie to wyraz akceptacji stanowiska episkopatu i puszczają sygnał w stronę środowisk katolickich, że to one będą dla nich wiarygodnym partnerem."

A nie mówiłem ze Ziobro chce oflankować PiS z prawej strony i odciąć go od poparcia Kościoła?

Jestem Europejczykiem.

A czemu to mam się zdenerwować? To już było chyba ze dwa razy tu na forum wklejane- raczej się będę nudził niż denerwował. Wyłowiłeś jedyny nieciekawy zresztą news z wyrazem PIS w treści, bo ci się to a'priori wydaje szalenie podniecająco/denerwujace- że PIS. PIS to rajcuje takich oszołomów jak ty wladz itp. Wladzuchna tak się podniecił tą informacją że wklejał ją jak kataryna w wątku o KK chyba...

Śmieszni jesteście- tylko się tym PISem nie zabrandzlujcie na śmierć LOL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.