Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Trudno wymagać aby zakompleksiali nieudacznicy byli optymistami.

747

Czyli wg. Ciebie po 89r. należało rozpuścić całe wojsko i zacząć od podstaw?Przyjąć nowych poborowych i z nich wykształcić nowych oficerów?To jeszcze chyba do tej pory nie doczekalibyśmy się wyższych dowódców.

A może wzorem bolszewików od razu za jednym zamachem z szeregowych zrobić generałów?

Pewnie to samo należałoby zrobić na wyższych uczelniach?Wywalić całą kadrę akademicką i zacząć od zera.Łapanki na stanowisko docenta jak w 68r.

Dużo masz jeszcze takich pomysłów?

Można powiedzieć,że przerosłeś swoich nauczycieli czyli bolszewików,którzy jednak w czasie wojny domowej zreflektowali się w porę i przyjęli do służby wielu byłych carskich oficerów.

Dokładnie to samo robili po wojnie komuniści tylko w drugą stronę!Tak 747 jesteś nieodrodnym synem PRL.

Według mnie nikt władzy w 1989 r nie oddał, reszta jest tylko tego konsekwencją.

II wojna światowa dla Polski jeszcze się nie zakończyła.

Czy się to komuś podoba czy nie.

Każdy normalny człowiek to rozumie.

Na dziś Polska jest po stronie przegranych.

Zainstalowani tu przedstawiciele wschodniego sąsiada rozsiedli się wygodnie, nie dając miejsca innym.

Nie mają do tego prawa moralnego, więc siły natury ich wykończą.

Wszystko musi upaść zanim narodzi się nowe.

Proszę nie pisać do mnie na poziomie jak dotychczas.

Albo pan panie Wojciechu zacznie mnie traktować jak normalnego człowieka, albo po prostu traci pan czas, a ci, którzy to czytają śmieją się z takich naiwnych tekstów.

Proszę sobie zapalić telewizor i posłuchać telewizji informacyjnej, bo już oficjalnie podaje się bardzo czarne scenariusze na przyszły rok, a pan tkwi w jakimś dziwnym stanie, w który wprowadził pana hipnotyzer Donald T.

Zielona wyspa jest, ale klimat się ociepla i podnosi się poziom oceanów.

Jaki pech.

Adres Ci się po...lił.

Nie zaznaczyłeś, że cytujesz czyli mielisz głupoty po innych bez zastanowienia i komentarza.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czyli jednak potwierdzasz fakt błędów pilotów?

W pierwszej sprawie - nie.

W drugiej tak i nie bo jest coś co Tuskowi (i nie tylko) niepowinno dawać spokoju i czystego sumienia.

A na co zapracował sobie Donald T.?

Jak to mówią nie rób nic, a będziesz miał połowę roboty zrobionej.

Podobno takie motto ma TUSK jako wygaszacz w laptopie na biórku.

W pierwszej sprawie - nie.

W drugiej tak i nie bo jest coś co Tuskowi (i nie tylko) niepowinno dawać spokoju i czystego sumienia.

Jak to mówią nie rób nic, a będziesz miał połowę roboty zrobionej.

Podobno takie motto ma TUSK jako wygaszacz w laptopie na biórku.

To piloci nie popełnili błędów? Nadzwyczaj ciekawe stwierdzenie.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

II wojna światowa dla Polski jeszcze się nie zakończyła.

Czy się to komuś podoba czy nie.

Każdy normalny człowiek to rozumie.

(...)

No wreszcie doczekałem się! Zaczynasz głosić niemal to samo co płemieł Tusk, przynajmniej w sprawie końca II WŚ. choć on jest mniej radykalny, gdyż datę jej zakończenia ustalił na 1989 rok.

Dla mnie każdy normalny człowiek wie, ze II WŚ zakończyła się w 1945 roku. Pod względem takiego sposobu rozumowania jesteś podobnie jak płemieł nienormalny.

"Jaki pech."!!!

Prawda jest ciekawa

"Europa - wielkim plusem jest widoczny awans Polski w Unii Europejskiej. To się działo wcześniej, gdy w 2007 roku, ekipę najeżonego „mocarstwa regionalnego” zastąpiła ekipa ludzi normalnych z kraju normalnego. Awansowi bardzo pomogła wykpiwana „zielona wyspa”, bo nic tak się nie liczy na Zachodzie (poza może czołgami), jak gospodarczy sukces. Powinniśmy się z tego cieszyć, ale PiS i najnowsi jego odszczepieńcy, jak mogą zadeptują ten awans, z pomocą życzliwych komentatorów. Ogromną drzazgą w oku stała się dla nich prezydencja wyjątkowo dobrze oceniona przez polityków i media w krajach UE. Paskudnym objawem wściekłości z jej sukcesu połączonym z zazdrością było wystąpienie PiS-owskich i postpisowskich posłów w Strasburgu. Tusk i jego ekipa, wedle obiektywnej wagi Polski, osiągnęli niemało, w tym co drobne, ale i co najważniejsze. Zapobiegli całkowitemu rozjazdowi Unii na dwa peletony. I jeszcze ważniejsze, przez mowę ministra Sikorskiego w Berlinie i premiera w Parlamencie Europejskim, pokazali dobitnie, że dla Polski Unia jest wielką wartością i powinna być dla wszystkich. I że jest naszą przyszłością, o którą będziemy zabiegali, także dokładając się groszem. I na koniec, że jest także naszą niepodległością. Bo nie ma niepodległości Polski samotnej. Nie w tym miejscu. Od 300 lat to wiadomo.

Kończy się dobry rok, słychać głosy, że nadchodzący będzie piekłem i końcem świata; upadnie Rzym, Paryż, Berlin. Zostanie tylko...Budapeszt. To bzdury. Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok, życzliwym, obojętnym i niechętnym"

To piloci nie popełnili błędów?

W przypadku CASY moim zdaniem nie Ci co wystartowali.

Nie zaznaczyłeś, że cytujesz czyli mielisz głupoty po innych bez zastanowienia i komentarza.

Puknij się w łepetynkę. Wynik badań jest wynikiem badań i tyle. Tak naprawdę to w granicach błędu statystycznego oznacza że ludzie nie spodziewają się żadnego przełomu - połowa uważa że będzie tak samo, ćwierć że lepiej, druga ćwierć że gorzej. Można uznać że w przeciwieństwie do polityków naród zachowuje spokój i zdrowy rozsądek i nie liczy na żaden cud.

Jestem Europejczykiem.

Ci co wystartowali nie wylądowali. Zaorali ziemię przed lotniskiem.

Dziwię się że ci którzy twierdzą że Tupolew przystosowany jest do koszenia drzew nie zaprotestowali przeciw takiemu fałszerstwu. Przecież CASA jest typowo wojskowym samolotem i orze ziemię z obojętnością egipskiego bawoła.

Jestem Europejczykiem.

Można uznać że w przeciwieństwie do polityków naród zachowuje spokój i zdrowy rozsądek i nie liczy na żaden cud.

Pocieszające, prawda?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Pocieszające, prawda?

Wcale nie! Najpierw głosujący wybierają takich, a nie innych polityków - a potem jeszcze udają, że nie mieli z tym nic wspólnego! Jacy wyborcy - tacy ich przedstawiciele!

Jakie "posnęli"? Psa byłem przewietrzyć.

A co do polityki to chyba dzięki Palikotowi wieje wiatr odnowy:

"Na trwającej od rana sesji częstochowscy radni debatowali nad przyszłoroczny budżetem miasta. Jednym z kontrowersyjnych punktów był pomysł prezydenta, by samorząd dofinansowywał zabiegi in vitro. Po południu budżet został uchwalony. Tym samym zagwarantowano w budżecie Częstochowy 110 tys. zł na dofinansowanie in vitro."

Po prostu cud jasnogórski :-).

Jestem Europejczykiem.

czeka na Ciebie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Uważam, że coś takiego nie powinno mieć miejsca w demokratycznym państwie: http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/zus-szkoli-sie-w-opus-dei_220128.html, a Pan Premier powinien szybko zareagować!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Słuchacie Arłukowicza na Komisji?! Dla mnie to kompromitacja! Totalna! Doradcy - tragedia! Też! Dobro własne jest najważniejsze! Bez emocji i złośliwości - każde i każdego!

Komentarz z: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,10890528,Arlukowicz__Na_liste_refundacyjna_trafia_kolejne_leki.html

pawel.nn pół godziny temu 0

Polecam słuchanie pana Arłukowicza. Jest rewelacyjny. Nadął się tak że trzeba uważać w tej komisji bo wybuchnie.

Najlepsze jest to że sam sobie zadaje pytanie, potem na nie odpowiada, a na końcu ogłasza swoje zwycięstwo.

Polecam słuchanie pana Arłukowicza. Jest rewelacyjny. Nadął się tak że trzeba uważać w tej komisji bo wybuchnie.

Najlepsze jest to że sam sobie zadaje pytanie, potem na nie odpowiada, a na końcu ogłasza swoje zwycięstwo.

Stara, bolszewicka szkoła. Dziś czerpią z niej wszyscy od lewa do prawa :)

Arłukowicz dał się wmanewrować na minę pozostawioną przez szanowną Kopacz, która wietrząc pismo nosem oddała wszystko co miała najcenniejszego (ponoś coś takiego miała wierząc Tuskowi)za fotel z laską.

Teraz Bartek musi nadrabiać minami, by rozbroić minę, jak nie zdąży to jaja mu rozerwie, a na to ani lekarstw, ani tym bardziej refundacji nie ma...nawet dla ministrów.

Szkoda mi chłopaka bo głupi nie jest i ponoć lekarzem był lepszym niż politykiem teraz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.