Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy dobrze policzono te PKB i czy naprawdę tak pędzimy, ale mi osobiście co miesiąc z mojej pensji na mniej starcza.

Panie Tusku, głosowałem na pana, naprawdę bardzo tego żałuję...........mówią w Polsacie osoby z manifestacji antyrządowych przeciwko Donaldowi T.

Odetchniemy z ulgą :))))))))

Trudno.

Trzeba się rozwijać i iść dalej.

to nawet nie jest problem czy piec czy dziesiec.ONI nie maja pojecia co to jest procent i PKB.Jak widac co niektorzy nawet mierza go zawartoscia portfela, co w samo w sobie swiadczy o pewnej dosc znanej chorobie, dosc wstydliwej.Ale nie zarazliwej.

wnioski te dostarczaja im wlasciwe osrodki ktore wlasnie zakladaja taka nieznajomosc tematu.

numerek bo takie sa zalozenia.planowana eksterminacja idiotow.

747

Prezes Kaczyński też nam nie poprawi demografii!

jak matoł ma klapy na oczach to najlepiej przejść obok niego obojętnie...

Czerwień widzę.

Może naprawdę przenosi się do wątków historycznych aby odnosić się dziś się do wpisów sprzed ośmiu lat?

Historia niczego Ciebie nie nauczyła?

glodem.Numerek.idiota sobie nie poradzi.

Co sądzisz o pseudo hodowli psów, w celach odsprzedaży na aukcjach w internecie?

to nawet nie jest problem czy piec czy dziesiec.ONI nie maja pojecia co to jest procent i PKB.Jak widac co niektorzy nawet mierza go zawartoscia portfela, co w samo w sobie swiadczy o pewnej dosc znanej chorobie, dosc wstydliwej.Ale nie zarazliwej.

wnioski te dostarczaja im wlasciwe osrodki ktore wlasnie zakladaja taka nieznajomosc tematu.

Ja wiem co to jest procent i PKB tylko akurat mi nie polepsza się na duchu jak dowiaduje się, że wzrosło PKB. Mamy najdroższy stadion świata i kogo to jak polski na niego nie stać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I jeszcze jedno, zielona wyspa nie wzieła się z cudownych rządów tusku ale z:

Ukryta Zawartość

Jak widac co niektorzy nawet mierza go zawartoscia portfela, co w samo w sobie swiadczy o pewnej dosc znanej chorobie, dosc wstydliwej.Ale nie zarazliwej.

Rzuć kielnie i zacznij pisać książki fantastyczne, taki talent nie może się marnować.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pl costam inwestycje rosna przez pieniadze.trzeba te pieniadze wydac czyli zainwestowac.Trzeba to sprzedac a ktos to musi kupic a zeby kupic musi miec pieniadze i chciec to kupic.wiocznie jestes marny kafelkarz skoro ci spadlo. Stadion zburzymy natychmiast jak skoncza sie imprezy.

pl costam inwestycje rosna przez pieniadze.trzeba te pieniadze wydac czyli zainwestowac.Trzeba to sprzedac a ktos to musi kupic a zeby kupic musi miec pieniadze i chciec to kupic.wiocznie jestes marny kafelkarz skoro ci spadlo. Stadion zburzymy natychmiast jak skoncza sie imprezy.

Stadion kosztował mnie 50pln.

O Stadionie, że powstanie informował Jarosław Kaczyński.

Ja wiem co to jest procent i PKB tylko akurat mi nie polepsza się na duchu jak dowiaduje się, że wzrosło PKB. Mamy najdroższy stadion świata i kogo to jak polski na niego nie stać.

Ukryta Zawartość

I jeszcze jedno, zielona wyspa nie wzieła się z cudownych rządów tusku ale z:

Ukryta Zawartość

Rzuć kielnie i zacznij pisać książki fantastyczne, taki talent nie może się marnować.

Muls nie zajmuje się pracą fizyczną.

Jest członkiem think thanku, doradzającemu premierowi T.

czy to ten znany krakowski fliziarz

Być może

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No właśnie do tego zmierzam, ktoś musi mieć kasę a ma coraz mniej.

kafelkarzem nie jestem.

Nikt go nie zburzy ponieważ ten stadion to fenomen, nie największy ale za to najdroższy.

Jarosław Kaczyński ostrzegał społeczeństwo przed PO i Donaldem T.

Ludzie nie posłuchali go, nie przyjęli jego oferty.

Teraz po kilku latach młodzi Polacy, internauci są tego samego zdania co staruszki i mohery kilka lat temu.

Do takich wniosków dochodzą i inni jak kierowcy czy aptekarze, przedtem lekarze.

Moje namawianie do najlepiej natychmiastowego porzucenia Donalda T., jako swojego idola, teraz jest już nieaktualne, gdyż to już nastąpiło.

Będziemy teraz obserwować nerwowe ruchy gnilne całego towarzystwa będącego dziś u władzy.

Będzie najpierw uruchamiany plan najpierw odkręcenia trendu, następnie szukania kozłów ofiarnych, następnie zbawiciela i nowego rozdania, dopiero jak te ruchy nie przyniosą, a nie przyniosą na pewno dobrego wyniku, dopiero nastąpią poważniejsze zmiany.

Ale te dopiero przed nami, na razie przypatrujmy się jak trzęsą się ci, którzy doprowadzili swoją zbrodniczą polityką do katastrofy.

Żegnam.

Nie rozumiem jak możesz patrzeć na to wszystko bezczynnie. Na barykady ludu PiSSowski!!!

polszewicy wiedzą co robią, swoimi szczują opozycję, opozycja oddaje a wtedy nikt nie patrzy i na ręce i można kręcić lody.

polszewicy wiedzą co robią, swoimi szczują opozycję, opozycja oddaje a wtedy nikt nie patrzy i na ręce i można kręcić lody.

......>>>swoja droga trzeba to zbierac do archiwum.RZadkosc albo jak niektorzy mowiom... bialy kruk.Niezly matolek koziolek.

pardon... koziolek matolek.

......>>>swoja droga trzeba to zbierac do archiwum.RZadkosc albo jak niektorzy mowiom... bialy kruk.Niezly matolek koziolek.

pardon... koziolek matolek.

No tak lepiej jak ty siedzieć sobie w pokoiku oblepionym skuterkami i pyskować "koziołkować matołkować" na forum.

Może załóż wątek pożegnalny i tam będziesz wklejał swoje wpisy pożegnalne co dwie godziny.

Ależ się czepiasz. Trzeba to brać pozytywnie, ponieważ choć chce to nie może się ostatecznie pożegnać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.