Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie ma chyba wybitniejszego premiera w Europie, a może i w ogóle - niż Donald Tusk. Ma już chyba więcej nagród Wałęsa tytułów doktora honoris causa! Normalnie kolekcjoner. Ostatnio znowu się zasłużył: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Premier-Donald-Tusk-odebral-Nagrode-Europejska,wid,14820245,wiadomosc.html!

Oczywiście ludzie zawistni i małostkowi - tacy jak ja - nie potrafią tego docenić!

Nagroda dla Tuska z tematu stosunki europejskie nie może dziwić, w końcu konia też nagradza się kostką cukru, kiedy robi to co właściciel chce.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak oceniacie palantów udzielających się w Zielonej Górze na reanimowanym trupie festiwalu piosenki radzieckiej?

Tak jak trupy - mają specyficzny zapach.

moderacjo dlaczego to coś ma 0 w postach....owszem jakość zerowa ale trochę dziwne

Ty masz za to cholernie dużo, jak na 6 lat :)

Polski Związek Podnoszenia Ciężarów prowadzi postępowanie dyscyplinarne przeciwko Adrianowi Zielińskiemu.

W Twoim państwie szczekaczu!

To jest esensja Waszego myślenia.

Jesteście pospolitymi miernotami, wyglądacie dobrze, ponieważ dookoła macie bydło, prymitywnych ludzi, głęboko skrzywdzonych od pokoleń, utrzymujecie ich w niewiedzy i nieświadomości.

Na forum międzynarodowym Was nie ma !

Jedyny, którego ktokolwiek zna, to Bolek, są o nim książki, można poczytać kto to jest, a dziś widać z kim się fotografuje.

Prawdziwa Polska ciągle jest pod okupacją.

Bolek wali kawy z Jaruzelskim. Później będzie samowar z Putinem :)

moderacjo dlaczego to coś ma 0 w postach....owszem jakość zerowa ale trochę dziwne

Taki mały, ubowski donosik do moderacji? A jak Ty zaczynaleś, to ile miałeś punktów na koncie?

Co jest dziwne - że ktoś zaczął pisać? Czy, że nie pisze wg. sms-a partyjnego?

Wykazałes wladek czujność partyjną, niczym stary ormowiec, ale zabrakło Ci punktu odniesienia - Giełdy w Al. jerozolimskich, chyba nie będziesz epatował?

Aj-Waj moje moderacje - tu straszny hałaśnik i rabuśnik pisze. Ze zdenerwowania jarmułke mi spadło!!!

Kurczę,nie wiedziałem,że ów ''festiwal'' jest tutaj tematem tabu...foux pass pier**lłem,sorry...

znaczy...izwinicie pażałujsta.

Kak wasze zdarowie zladimir wladimirowicz?Ja was pazdrawlaju z kamsamolskam priwietam!

Nie festiwal, tylko proweniencje :)

Zrób wladzowi przyjemność i skrobnij coś w zakładkach tematycznych - tak ze trzy posty. Będziesz wiarygodny :)

On Cię nie zna, więc jesteś ogromnym zagrożeniem - komuniści tak mają (zaczęło się od trockistów). Musisz być sklasyfikowany, zaszufladkowany itp.

Moja moderacjo... - dawno tu nie widzialem, takiego obciachu :)

Ps. - wladz, nie rób z siebie kretyna, większego niż jesteś.

skynek rozumiem rozpacz ale wspierać idiotę ? ... nie możesz rozsądniejszych i bystrzejszych ?

może dziadkiem zaimponował ...

to coś ... festiwal tylko kmiotów interesuje

Widzisz Wladek - ja akurat go znam.

Dacie sobie pare razów, to sie poznacie.

Chyba, że fundujesz getto? To będzie dla Ciebie wyzwanie - bo się tu pokisicie w tym peerelowsko-tuskowym sosie samozadowolenia.

Wypłyń na szerokie fale, z chlewika!

Zresztą widzę, jak tęskinisz za opozycjonistami, dusisz się jak kapusta w garnku.

Rozruszamy Cię trochę.

Aż próchno z dupy poleci :)

nie mam żadnej przyjemności w poznawaniu tego czegoś , już przerobiłem te teksty dawno temu....nuda

zresztą możliwe , ale nie sądzę aby to coś potrafiło przeskoczyć prowokacje z koziej ...

Ty Almagra, nie bądź taki delikatny, tu nie ma pitu-pitu.

Wladzem się zrażasz? Co to jest - jakieś zmkniete forum dla frajerów z PO?

Niedługo dochodzimy do władzy i trzeba lać POlizodupów!

skynek czy to coś próbuje skoku przez siebie ?

człowieku , poza mną są inne osoby na forum. Ja tu nic nie znaczę .

Ale Ty walisz na odlew. Zreszta ja też byłem rzucony na szerokie wody, za Lukara i oberwało mi sie co nie miara - nawet nick zmieniłem, taki byłem wtedy delikatny.

Nikogo nie będe bronił - kazdy tutaj sobie daje rade. Swoje po baniaku sie należy, natomiast nie kazdy znosi chamstwo i life is brutal :)

przeczytaj delikatne pitu pitu

" Co ma się jeszcze stać abyś pojął,że Parada Oszustów dyma też i ciebie?Dupsko ma ci pęknąć???

Może ty to lubisz?"... tak zaczął i czyżby się skończył. Wyglądał na większego chojraka.

Mam nadzieję. Tu nie salonik, księcia Williama.

Ale wiem, jak pierwszy post może zdeprymować.

Jeżeli wstydziłbym sie (a czasami naprawdę sie wstydzę moich postów), to popadłbym w prostrację i poderżnąłbym sobie gardło.

To właź na forum haftu krzyżykowego, do Koniakowa :)

Władz- pies bez zębów, który ukąsił, niczym kobra!

Mam nadzieję,że śledzisz Olimpiadę? Sympatyczne kobitki bez cycków, śmigają.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Rząd Tuska i PO/PSLnie jest prorodzinny: http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Polski-rzad-placi-rodzinom-grosze,wid,14821134,wiadomosc.html!

Jest to prawda, ale nie do końca. Ten rząd poprostu doba o wybrane rodziny!

Zdaje się, że w koalicji robi się "BURO" a czemu? Bo za dużo dżemu.

"...Chodzi o spółkę Makarony Polskie, w której Bury wraz z małżonką posiadają udziały. Dodatkowo, Urszula Rogóż-Bury zasiada w radzie nadzorczej tej firmy, a także pracuje w rzeszowskim oddziale Agencji Rynku Rolnego.

To właśnie ARR zadecydował, że Makarony Polskie dostarczą dla organizacji charytatywnych ponad cztery tysiące ton dżemu wiśniowego. Kontrakt ten został zawarty w ramach unijnego programu dożywiania najuboższych."

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Obejżyjcie Po..lin.

Mój antysemityzm, jak najbardziej wyssałem z mlekiem matki, której ojca mordowali Żydzi z informacji.

Kirka uwielbiam, Petera słucham, zresztą mam jego całokształt na płytach i koncerty wideo.

To jest temat do pogadania.

O nadmiarze Żydów pisała nawet Maria Dąbrowska. Żydzi wleźli w bolszewickie buty, opanowali państwo po 1945.

Za co mam ich kochać - za zrywanie paznokci dziadkowi, czy za zamordowanego wuja Kontryma, którego mogiły nie możemy do dzisiaj odszukać?

A może za Fieldorfa, który przyjażnił się z moim dziadkiem?

Za wyrzucenie mojej matki z uczelni, za wuja lotnika z wojny o Anglię, który był na tyle przytomny, że nigdy nie powrócił do kraju?

Za zabranie kamienicy na Puławskiej, za babkę, która 11 lat wystawała pod więzieniem na Rakowieckiej?

I dzisiaj - za Michnika, Pasenta i Urbana?

Niedoczekanie.

Stawiania passenta i urbana praz michnika w jednym rzedzie to zwykle hamstwo.

jak widzę antysemitę, nacjonalistę,monarchistę, prawdziwego i nieprawdziwego Polaka i inne tego typu wynalazki, to mam ochotę dać mu po gębie! z takim się nie dyskutuje,takiego się leje i potem patrzy, czy równo puchnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.