Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oho, Giertych zaczyna ujadać i to na kogo:)

" Szczekający piesek pisowski, który szarpał za nogawkę polski Kościół i trzymał, żeby noga nie poszła za bardzo na Wschód, został z kawałkiem szmaty w zębach"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Almagra, gdzie można przeczytać tekst ustawy? Jakiś link może?

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Agitacja,czyli namawianie do czegoś...Nie wiem co masz na myśli? Zarzucasz głupotę?Mozna wyciągnąć z tego wniosek,że jestem głupi skoro dostrzegam zagrożenia w opisanej ustawie? Frasyniuk,Krzywonos itp.pisali już przeciw niej do Helsinek i ONZ.Nigdzie w Europie nic takiego nie istnieje.

Fox ,znajdziesz to bez problemu.Odnoszę wrażenie,że zarzucacie mi oszczerstwo,czy też mitomanię.Ta ustawa przeszła już przez sejm,czeka na aprobatę senatu.

Giertych?a co ma do tego ten pojeb?.Ludzie o co wam chodzi?

Tworzone są prawa absolutnie nie do przyjęcia przez normalnych ludzi!Sympatie polityczne nie maja tu znaczenia!

Almagra, na razie jest to

Projekt założeń projektu ustawy o środkach przymusu bezpośredniego i broni palnej (wersja do uzgodnień międzyresortowych i konsultacji społecznych)

stan na 6 lipca 2012

Ukryta Zawartość

Nie znalazłem info jakoby sejm już to coś uchwalił ale zgadzam się, że taki zapis jest wręcz haniebny.

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oni poddają takie ustawy pod błyskawiczne głosowania w czasie gdy opinia publiczna zajęta jest czym innym...a potem ciach,jak królik z cylindra.

Np.do zaostrzenia ustawy o zgromadzeniach użyto prowokacji 11.11.11...a wieczorem wyszedł xxxx(sorki dla fanów Bula) z gotowym projektem ustawy.Jesteśmy rozgrywani jak maleńkie dziatki,moi drodzy...

A propos konsultacji społecznych.Są one fikcją podobnie jak fikcją był spis powszechny tak reklamowany w telewizji.Tylko nikt nigdzie nie widział,ani nie słyszał o żadnym rachmistrzu spisowym.

Bo nasze światłe społeczeństwo dokonało samospisu przez internet :)

ps. Giertych został pożytecznym idiotą platformy. Przypuszczam, że jak zagląda do lodówki, to też pojawia mu się Kaczyński.

Bierze episkopat za resztę kościoła. Krertyn.

Jak u Sienkiewicza - nienawiść zatruła krew pobratymczą.

to było zawsze i jest we wszystkich przepisach unii.zdarzaja sie rozni i zdarzaja sie rozne zajscia i musza do tego byc odpowiednie procedury..To jest metoda maciarka wywinac okrecic i zaczac od kanca.tu zeslali za kare samych wybranyxch i naznaczonych idiotow lancia.I wisza teraz wszedzie..I sadza kocopaly.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Co wy w ogóle z tymi żydami, w Polsce nie ma żydów, to są Polacy miłujacy swą ojczyznę jak siebie samego.

Bez nich bylibysmy daley Ttko w kulturowym niebycie, na gospodarczym śmietniku, politycznie bysmy tyłki lizali Rosjanom, Niemcom, a w Brukseli moglibysmy tylko na zmywaku pracować.

...a tak mamy raj i lewackoliberalnych faszystów u władzy.

BredziszWasc

Jaro - ja jednak wybrałbym Berezę - byłem parę razy w Rosji i nie chcę tam wracać do końca życia. A prawdziwy łagier widziałem w Korei Północnej - praktycznie całe państwo.

Wytłumacz to dziadkowiwłodkowi.

Jestem Europejczykiem.

Bawi was ustawa dopuszczająca zastrzelenie dziecka?k**wa,brak mi słów...Dno.

A jak komuniści ostrzegali że w kapitalizmie strzela się do robotników, ich kobiet i dzieci to nikt nie chciał wierzyć.

Mam tylko nadzieję, że na pierwszy ogień pójdą ci od Guzikiewicza i nie będą zasłaniać się kobietami.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Prezydent RP przyznał, że USAmerykanie oszukali Polskę, która w dodatku brnęła w ślepy zaułek:

"Prezydent ocenił, że realizacja wyłącznie systemu amerykańskiej tarczy antyrakietowej, "w sensie bezpieczeństwa naszego terytorium, nie dawała nic". Powiedział jednak, że Polska nie wycofuje się z udzielonego poparcia, zgody na instalację elementów systemu amerykańskiej tarczy antyrakietowej. - Problem polega na tym, że Amerykanie się sami z tego raczej lekko cofnęli - zaznaczył Komorowski.

- Błędem strony polskiej było to, żeśmy dali tak daleko idącą zgodę, za którą zapłaciliśmy cenę polityczną w postaci także pogróżek spoza Sojuszu, nie uwzględniając tego, że polityka amerykańska może się zmienić - powiedział Komorowski. - Polska jest otwarta, nie wycofuje swojej zgody na instalację amerykańskiej (tarczy-PAP), ale chce widzieć to jako element wspólny całego Sojuszu - dodał." (http://wiadomosci.onet.pl/kraj/prezydent-komorowski-polska-tarcza-ma-byc-elemente,1,5220862,wiadomosc.html)

To już kolejny prezydent RP, który mówi o kłamstwie najważniejszego sojusznika!

Tak,czy siak niemiej jednak światowe organizacje obrony praw człowieka już wyraziły zaniepokojenie takim prawodawstwem i nie jest prawdą,że podobne zapisy mają kraje unii,nonsens.

a gdzie wyrazily to zaniepokojenie.

wyobrazmy sobie ciezarna z ladunkiem wybuchowym wsiadajaca do autobusu.Dziecko 10 letnie przewiazane pasem samobojcy..

Ukryta Zawartość

Jakoś to przeoczyłem - ten złodziejski rząd okradł przedtem ludzi z zasiłku pogrzebowego, teraz okradnie emerytów, którzy i tak mają zasrane emeryturki z dodatku pielęgnacyjnego.

Trzeba być jednak wyjątkowym idiota, żeby głosować na te gnidy.

Ukryta Zawartość

Skorumpowane świnie, szkoda gadać

"Co ciekawe, biuro, którym kieruje, powstało w grudniu 2010 r., czyli na 2 miesiące przed objęciem stanowiska przez Budzanowską. Żeby je stworzyć, zmieniano regulamin organizacyjny Kancelarii. - Pierwszym dyrektorem, który objął to stanowisko, była pani Anna Budzanowska - usłyszeliśmy."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Prezydent RP przyznał, że USAmerykanie oszukali Polskę, która w dodatku brnęła w ślepy zaułek:

"Prezydent ocenił, że realizacja wyłącznie systemu amerykańskiej tarczy antyrakietowej, "w sensie bezpieczeństwa naszego terytorium, nie dawała nic". Powiedział jednak, że Polska nie wycofuje się z udzielonego poparcia, zgody na instalację elementów systemu amerykańskiej tarczy antyrakietowej. - Problem polega na tym, że Amerykanie się sami z tego raczej lekko cofnęli - zaznaczył Komorowski.

- Błędem strony polskiej było to, żeśmy dali tak daleko idącą zgodę, za którą zapłaciliśmy cenę polityczną (...)

Jak to samo pisałem jeszcze przed wycofaniem sie Amerykanów to różne PiSSmańskie pacany tu na forum strasznie sie wymądrzały. O zdrajcy i żałosnym komediancie Waszczykowskim nawet nie wspomnę. Fajnie byłoby teraz odgrzebać te wszystkie "mądrości" ale szkoda mi na to czasu.

Jestem Europejczykiem.

Sylwia w Brazylii razem z madrymi ludzmi wymyslili ze dotacje dla biednych odbeda sie droga karty platniczej aktywowanej dopiero prze rodzine ktora ja otrzymuje po wyslaniu dzieci do szkoly i zaszczepieniu ich.Wirtualna polska napisalaby ze spowoduje to ogromny chaos i wyczerpanie sorowcow na karty.Dzieki tej karcie CALE pieniadze dostali rzeczywisci biedni i ujawnia sie ich prawdziwa wielkosc.

Pieniadze dostali rzeczywiscie potrzebujacy bez rozkradania po drodze i była to jedna z najmadrzejszych decyzji tamtego rzadu realizowana do dzisiaj..Co do budzanowskiego to faktycznie brzydkie nazwisko jak na sezon urlopowy....ale jakze zajmujace.

kradnie emerytów, którzy i tak mają zasrane emeryturki z dodatku pielęgnacyjnego.

sk***ysyny i tyle. Kolejny faszystowski ruch PO w kierunku kamuflowania eutanazji na ludziach chorych i niedołężnych. Wprowadzanie dodatkowej biurokracji, oceniania stanu zdrowia lub potrzeb przez urzędasów. Dalsze pozbywanie sie problemów przez odcinanie państwowej pępowiny.

Muls idioto Brazylia to nie polska i w POlsce nie chodzi o poprawianie czagoś. Najpierw niech naprawiają system, a nie likwidują problem likwidując powoli podmiot "stwarzający" problem.

Jaro

Prezydent kupił milion parasolek i marzy o tarczy.

Tyle będzie pożytku ze znanego wirtualnego hobby byłego kiedyś "fachowca" od strategii militarnopolitycznych.

Trzeba podziwiacc Bul-Komorowskiego za wytrwałość w zaklinaniu rzeczywistości.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Trzeba być jednak wyjątkowym idiota, żeby głosować na te gnidy.

Ukryta Zawartość

spoko może znajdą terapię i wyleczą z idiotyzmu . Obecnie wyłapuj ciekawsze info w wskazanych mediach .... ten SE jest kopalnią wiedzy

"

Halina Mlynkova wyraźnie odżyła po rozwodzie z Łukaszem Nowickim. Choć wolnością cieszy się od niespełna trzech miesięcy, była wokalistka Brathanków, chodzi już na randki. Niedawno wyznała, że kocha mężczyzn i czuje się świetnie w ich towarzystwie. Teraz kiedy jest już singielką, bezkarnie może z tego korzystać."

Ukryta Zawartość

zamiast pierdoły o swojej głowie z dziewczyną się umów

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Muls idioto Brazylia to nie polska i w POlsce nie chodzi o poprawianie czagoś. Najpierw niech naprawiają system, a nie likwidują problem likwidując powoli podmiot "stwarzający" problem.......>>.faktycznie nie zauwazylem.Samych rent inwalidzkich jest 40%-50% lewych.Zlikwidowanie lewych rent inwalidzkich poglebi i tak gleboki kryzys zaufania publicznego do opanstwa i ich agent.....Jakos nie poglebi do lewych inwalidow.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.