Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Chociaż Jezus Chrystus mówił , że z miłości do Boga powinniśmy zaprzeć się samych siebie , to trudne , dla mnie nie możliwe aczkolwiek są ludzie , którzy tak bardzo kochają Boga , że potrafią w imię tej miłości poświęcić własne życie .

Panowie proszę o krótką przerwę , idę na obiadek - narazka !

Piotr

tvn24 - czarno na białeym - o internecie szerokopasmowym

???????

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jest szansa i to duza, że nie wykorzystamy dotacji unijnych

Ukryta Zawartość

A jeszcze bardziej kiełbasę

Ukryta Zawartość

Jest szansa i to duza, że nie wykorzystamy dotacji unijnych

Temat stary jak nasza przynależność do UE , nic nowego pod słońcem , jak zwykł mawiać Król Salomon

Ukryta Zawartość

Piotr

Ruszył nowy portal, może zdołają wyciągnąć choć trochę "brudów spod dywanu" -

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co z tym linkiem? - wyskakuje mi - about:blank

Wkroczyło ABW wraz z oburzonym Grasiem w masce Vadera.

"Na zachodzie (od Bugu) bez zmian"

"Wyleczymy polską władzę, polskich polityków, bo to jest źródło marności polskiego życia publicznego. Nie pozwolimy innym politykom nałożyć kagańca na obywateli. Nałożymy kaganiec władzy. Zbudujemy państwo, gdzie polityk, sędzia, policjant będą tak samo ciężko pracowali jak tak zwani zwykli obywatele. Władza musi znaczyć wyłącznie obowiązki i nigdy więcej przywilejów. "

Donald Tusk - Polski przywódca partyjny ruchu Tuskoistycznego zwanego "PO" (dziś juz nikt nie pamięta co kryje sie pod tym tajemniczym skrótem)

,Ojciec i Premier syna Debila

Ministerstwo rolnictwa na członkostwo w radach zezwoliło 12 pracownikom. W tej grupie aż 10 to osoby na wyższych stanowiskach. Ministerstwo Rozwoju Regionalnego ma ich pięciu, a tylko jeden z nich nie zajmuje kierowniczego stanowiska.

Resort finansów ma 27 pracowników w radach nadzorczych spółek Skarbu Państwa - z tego 16 to dyrektorzy. Prawdziwym rekordzistą, zdaniem "Dziennika Gazety Prawnej", jest jednak resort skarbu, który powierzył nadzór w podległych mu podmiotach aż 30 osobom na wyższych stanowiskach. Podobnie sytuacja wygląda w innych resortach. Urzędnicy tłumaczą, że możliwość dorobienia w radzie nadzorczej to dla nich rekompensata za czteroletni brak podwyżek.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak będzie znowu SLD czy PiS będę im liczył, teraz trzeba liczyć i rozliczać tych co z Polaków szmaty obecnie robią.

Jak traktować Premiera, skoro jego syn nazywając się debilem bezpośrednio wskazuje w tej wypowiedzi winnego genetycznie.

Kot ma 7 razy w ciagu zycia jednego Kaczyńskiego i całe szczęsćie jego bo Tusk jak sie okazuje ma gorzej.

SYN NAZYWAJAC SIE DEBILEM mial na mysi ciebie jako odbiorce bo zna TEN gatunek ludzi.Reszta gowno mnie obchodzi.zagladanie do cudzej kieszeni zostawiam debilom.

tym bardziej jesli to jest wpisane w konwencje wszytkich znanych partii w polsce i europy.

mozesz spokojnie dla zdrowia zalozyc ze tyle kosztuje panstwo..wladza.

Udajesz tępego a nim ponoć nie jesteś.

Muls daj spokój tym pierdołom - przynajmnie w tej sprawie.

Pamiętaj, że nie do końca chodzi o cudza kieszeń i w ogóle o kieszeń.

W praworządnym państwie, Graś już dawno powinien być poza wszystkim! Nawet jak ma haki na premiera!

jak ten coś napisze to nie wiadomo śmiać się czy jednak płakać. Wszak dotyczy nie młodego tylko starego który chyba coś z życia zrozumiał

a zrozumiał , że najważniejsze haków na ludzi zbieranie....ja .ierdolę jak mu w PRL psychikę skrzywili.Uprzedzam forumowicza , że już miałem z jego metodami do czynienia .

tak naprawde ZAWSZE chodzi o kieszen.

Tymothy Snyder znawca europy wschodniej a mieszkajacy w stanach a majacy wieksza wiedza o polakach i reszcie narodowosci w europie od nich samych, bardzo rzeczowo pisze jak wszystko co dzialo sie w europie mialo podloze statusu spolecznego czyli materialnego, w tym asymilacje, zmiana religji,narodowscietc.NORMALNA walka o byt jakkolwiek by ja nie nazwac....

nie mogę bez krętaczy z PiS

"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ", powiedział poseł Błaszczak z PiS. To poważny zarzut pod adresem PiS. To, co w artykule jest najważniejsze opiera się na dokumentach, przedstawionych przez PiS w Państwowej Komisji Wyborczej. Sądziłem, że PiS przedstawia tam dokumenty opisujące fakty. Tak sądził dziennikarz "Newsweeka". Okazuje się, że te dokumenty i faktury – to plotki. Skoro to plotki, PKW powinna je ponownie zbadać, bo zdaje się założyła, że to nie plotki, ale dokumenty."

jeszcze odrobinę trafnych uwag Lisa

" 5. PiS zapowiedział oddanie sprawy do sądu. Słusznie. Jestem za. Mam tylko pytanie, ponieważ PiS ten proces przegra. Czy jak już przegra, to przeprosi tygodnik "Newsweek", wydawnictwo, autora artykułu oraz mnie (choć szczerze mówiąc na nic mi te przeprosiny), czy też powie, że werdykt wydał wiadomo jaki sąd i że to efekt zmowy oraz działań układu.

O propagandowej, kuriozalnej w swej dziecięcej intensywności i niechęci do odniesienia się do meritum, ofensywie PiS-owskich agitatorów i agotatorów spontanicznych, w sieci, nie wspomnę. No dobrze, słowem wspomnę."

Ukryta Zawartość

a teraz pisowskie bączki .... ognia !!!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ksiądz Kazimierz Sowa do dziennikarzy: Zwróćcie te 20 milionów, które Amber Gold wydał na reklamę okłamując ludzi...bardzo madra uwaga maja a na celu zastanowienie sie czy wszystko co oplacone jest tego warte.Ale przypomnijmy ze wzial rowniez kosciol.A wiec panie ksiadz sowa...

a teraz pisowskie bączki .... ognia !!!!!!

Za mało gazu wytoczyłeś w swym bączku, bączku.

Ksiądz Kazimierz Sowa do dziennikarzy: Zwróćcie te 20 milionów, które Amber Gold wydał na reklamę okłamując ludzi.

Mądra tylko adresat nie ten, raczej wydawcy, działy reklam, własciciele, a tu...może byc zonk i kupę powiązań.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.