Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dziadekwlodek

Kwaśniewski też już nie ma układów, jest nie potrzebny.

Nic tu już nie ma.

Minimalna ilość oleju w głowie każe najszybciej jak się da wyjeżdżać na emigrację, aby móc przetrwać i utrzymać dzietność w narodzie.

Ci co tu zostaną zagryzą się jak dziadekwłodek i wladz, to pokazuje tu na wladza forum.

Rozkradliście Polskę i takie tego efekty.

A to dopiero początek walki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Pamiętajcie tylko wladz może pisać o was źle, wyszydzać, obrażać i naruszać Waszą godność! Wszelkie takie pisanie o wladz-u - nawet sprowokowane przez niego samego - spotka się z oczyszczającą reakcją moderacji.

Kto to jest wladz - że ma takie względy?!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziadekwlodek

Kwaśniewski też już nie ma układów, jest nie potrzebny.

Nic tu już nie ma.

Minimalna ilość oleju w głowie każe najszybciej jak się da wyjeżdżać na emigrację, aby móc przetrwać i utrzymać dzietność w narodzie.

Ci co tu zostaną zagryzą się jak dziadekwłodek i wladz to pokazuje tu na wladza forum.

Rozkradliście Polskę i takie tego efekty.

Najkrócej jak potrafię: Kwaśniewski to obecnie nikt - byt medialny wyłącznie. Niżej w moich ocenach mieści się tylko wladz i jego klony! Polski nie rozkradałem i nie zamierzam z niej wyjeżdżać! Nigdy!

Skąd wiesz,ze wladz się ze mną gryzie, skoro moderacja skutecznie wszystko usunęła?

Pamiętajcie tylko wladz może pisać o was źle, wyszydzać, obrażać i naruszać Waszą godność! Wszelkie takie pisanie o wladz-u - nawet sprowokowane przez niego samego - spotka się z oczyszczającą reakcją moderacji.

Kto to jest wladz - że ma takie względy?!

Z wami sytuacja jest jak podczas rozbiorów, dopóki się nie zaczniecie żreć, normalni Polacy nie wybiją się na niepodległość i wolność.

Najkrócej jak potrafię: Kwaśniewski to obecnie nikt - byt medialny wyłącznie. Niżej w moich ocenach mieści się tylko wladz i jego klony! Polski nie rozkradałem i nie zamierzam z niej wyjeżdżać! Nigdy!

Skąd wiesz,ze wladz się ze mną gryzie, skoro moderacja skutecznie wszystko usunęła?

Bo czytam na bieżąco.

wladz, to władza człowieku, jesteś taki niekumaty?

ciężki czas dla partyjnych

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) bandytów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Panowie!

Musicie sie tak napierdalać od rana do wieczora? Załóżcie sobie do tego osobny watek. Proszę i na wszelki wypadek od razu przepraszam :-).

Jestem Europejczykiem.

Panowie!

Musicie sie tak napierdalać od rana do wieczora? Załóżcie sobie do tego osobny watek. Proszę i na wszelki wypadek od razu przepraszam :-).

To za mało. 15 minut klęczenia na grochu!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Panowie!

Ja muszę! Gdyby ktoś obraził twoich rodziców - to też byś go szarpał - aż publicznie odszczeka! wladz - wybitny moralizator i krynica nieskończonej mądrości na tym forum tak to zrobił. Do tego naciski moderacji na moje PW. Skoro został naruszony regulamin to obaj adwersarze powinni zostać ukarani - wedle zasług - z wyróżnieniem tego który zaczął. Moderacja usunęła "dowody zbrodni". Domagam się publicznych przeprosin od wladz-a i tyle!

Jakbym o niektórych napisał, że frędzel - to może by nie zrozumieli. Rozumiesz Filucie? Wulgaryzacja języka jest charakterystyczna dla czasów wolności i demokracji. Rozumiesz Fi.ucie?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie pozostałeś dłużny - ale rodziców ci nie tykałem! Poza tym nie roszczę sobie praw do najmądrzjeszego czy najlepiej ułożonego na Bocznicy.

>>>>>>>>>>>>>

To tylko niePOrozumienie - mówi POseł Jacek Żalek: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Jacek-Zalek-premier-placi-za-to-ze-nie-ulegl-szantazowi-ws-Amber-Gold,wid,14899596,wiadomosc.html

Ja muszę! Gdyby ktoś obraził twoich rodziców - to też byś go szarpał - aż publicznie odszczeka! wladz - wybitny moralizator i krynica nieskończonej mądrości na tym forum tak to zrobił. Do tego naciski moderacji na moje PW. Skoro został naruszony regulamin to obaj adwersarze powinni zostać ukarani - wedle zasług - z wyróżnieniem tego który zaczął. Moderacja usunęła "dowody zbrodni". Domagam się publicznych przeprosin od wladz-a i tyle!

forumowiczu cały kontekst wpisu a nie wygodny fragmencik o twojej " wrażliwości "

zacytuj swój wpis z obleśnymi seksualnymi skojarzeniami .... a ten płacze , że rodziców obraziłem , rodziców przepraszam nie ich wina , że syn hmmm

P.S.

koniecznie rodzicom wpis pokaż i pochwal się swoimi

wladz

Przecież skojarzenia sexualne to Twoja działka.....sam nie raz i nie dwa czerpałem satysfakcję bycia nimi obdarowany przez Ciebie.

Władza może więcej.

Kora do koryta!

Domagam się powalenia pomysłu komisji śledczej ws Amber Gold!!!

Premier mówi prawdę, całą prawdę i tylko prawdę.

Opozycja chce uwalić politycznie premiera, a nie wyjaśnić cokolwiek.

Nie ma alternatywy dla koalicji PO-PSL.

Uwolnić Stachura, więźnia sumienia!

Wyrok skazujący dla antykomor pl, bezwzględnie, bezwzględna odsiadka!

Domagam się nie dopuszczenia TV TRWAM do platformy.

Program J.Pospieszalskiego powinien zniknąć raz na zawsze z TVP.

Wszyscy mali i średni przedsiębiorcy, do rajów podatkowych natychmiast won!

Mieszkańcy małych miast i wsi, na emigrację zarobkową - won!

Natychmiast ponowić akcję, czyste ręce.

Ujawnić zbiór zastrzeżony Instytutu Pamięci Narodowej.

Odtajnić aneks do raportu WSI.

Otworzyć trumny ofiar Smoleńska !

Utworzyć rząd bez błędów i wypaczeń, z premierem T., wicepremierem P., ministrem oświaty i szkolnictwa wyższego oraz nauki Romanem Giertychem.

Dospawać natychmiast na bramie stoczni w Gdańsku, Lenin żyje!

Rozdać jabłka robotnikom przymusowym, o godzinie 4.45.

Wprowadzić nagrodę okolicznościową za urodzenie trzeciego i kolejnego dziecka 100 000 pln.

Zbudować drogi dla rowerów, równolegle do autostrad.

Wprowadzić ośrodki dożywiania dla wykluczonych, oraz punkty opieki medycznej oraz dentystycznej.

Wprowadzić 10 letni plan budowy mieszkań dla przyjezdnych z imigracji.

Zaprosić ZSRR do współpracy przy budowie tarczy antyrakietowej, elektrowni atomowej oraz dokończenia autostrad i dróg ekspresowych.

Postawić na innowacyjość inżynierii.

Wymusić wypłaty reparacji wojennych od okupanta oraz od sojuszników, za nie dotrzymanie zobowiązań traktatowych.

Wprowadzić karę śmierci i konfiskatę majątku do konstytucji.

Wyregulować Wisłę!

Wydobywać gaz z łupek i ropę z Bałtyku.

Uruchomić w Polsce budowę statków oraz łodzi.

Zlikwidować 90% urzędników.

Wprowadzić pobór do wojska, na 2 lata, dla ochotników, płatny średnią krajową 90%.

Naprawić polską prokuraturę i sadownictwo.

Wprowadzić nową walutę dolara polskiego.

Przeprowadzić dekomunizację, odebrać nieudokumentowane majątki.

Rozbić układ, sieci, kliki, komitywy.

Wprowadzić obowiązkowe ubezpieczenia na wypadek klęsk dla wszystkich.

Wprowadzić kierunek na studiach politologicznych, - szef partii.

Zakazać krytyki władzy na portalach społecznościowych pod karą grzywny.

Wprowadzić kierunek naukowy - lobbysta władzy, dziennikarz głównego nurtu, specjalista od katastrof lotniczych, szczególnie dużych samolotów.

Sytuacja jest krytyczna w wymiarze globalnym, dlatego oszczędzanie i zmiany są konieczne.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

forumowiczu cały kontekst wpisu a nie wygodny fragmencik o twojej " wrażliwości "

zacytuj swój wpis z obleśnymi seksualnymi skojarzeniami .... a ten płacze , że rodziców obraziłem , rodziców przepraszam nie ich wina , że syn hmmm

P.S.

koniecznie rodzicom wpis pokaż i pochwal się swoimi

Wystartuj raz jeszcze do mnie tak jak dzisiaj, a ustawię cię odpowiednio do pionu!

Jak rozumiem 747 parodiuje sam siebie. To przypuszczalnie rozgrzewka przed wystąpieniem Macierewicza który zamierza iść w ślady naszego wybitnego Kolegi.

Jestem Europejczykiem.

wladz

Przecież skojarzenia sexualne to Twoja działka.....sam nie raz i nie dwa czerpałem satysfakcję bycia nimi obdarowany przez Ciebie.

twoja wiarygodność znaczy niewiele , jak zwykle pomawiasz , kłamiesz ogólnie poradnia zdrowia psychicznego idealnym dla ciebie miejscem.

Zawsze możesz zaprzeczyć cytując moje obleśne skojarzenia . Czekam katolicki kłamco narodowy

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No cóż, chyba biedni PiSSmani i postkomuchy nie mają sie do czego przyczepić skoro najważniejszym problemem jest zatrudnienie Romana. Sam do walki z faszystami zatrudniłbym byłego faszystę bo w końcu kto jak nie on zna ich sztuczki?

Gorliwy adorator Tuska i PO o byłym faszyście: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prof-Bartoszewski-ostro-o-Giertychu-to-czlowiek-skompromitowany,wid,14902514,wiadomosc.html?ticaid=1f1e8&_ticrsn=5 !

Giertych się ceni: http://wiadomosci.onet.pl/amber-gold,5238423,temat.html ! Jest naprawdę tak skuteczny? Młodego Tuska na to stać?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zdaje się, że ktoś miał zaprzestać jak gwarantował to jeden moderator. Chcesz wladzia wojny to ja będziesz miała na każdym kroku! Dla mnie jesteś cwel w mordę ruchany!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.