Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Po raz piętnasty chyba zmuszony jestem powtórzyć idiotom którzy nie zrozumieli za pierwszym razem:

Pan sędzia Tuleya miał prawo a nawet obowiązek wyjaśnić przebieg procesu, jego okoliczności oraz wysokość wyroku. Zrobil to wywołując wściekłość polityków odpowiedzialnych za wykorzystywanie aparatu państwa do celów politycznych. W ślad za tymi cynicznymi politykami poszla banda debilów sądzących, że są w stanie coś samemu wymyśleć. Stąd wysyp idiotycznych i często żałosnych komentarzy kompletnie oderwanych od meritum sprawy.

To głos spowodowany nagłym uczuciem osierocenia bo okazało sie, że IV RP to zgniła padlina ale jej wyznawcy trwają bezradnie wtuleni w nieboszczkę mimo bijacego od niej przerażliwego smrodu.

Jestem Europejczykiem.

Jaruś, a ja ci ostatni raz napiszę, że można mieć inny pogląd na tę sytuację, nie mając wcale nic wspólnego z prezesem i PiS.

Dla mnie temat skończony. Każdy pozostanie przy swoim zdaniu. Musisz to przeboleć, wówczas i spazmy cię opuszczą i mózg się trochę oczyści.

Koniec tematu do następnego wybryku Tuleyów i polityków różnej maści.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jaruś, a ja ci ostatni raz napiszę, że można mieć inny pogląd na tę sytuację, nie mając wcale nic wspólnego z prezesem i PiS.

Dla mnie temat skończony. Każdy pozostanie przy swoim zdaniu. Musisz to przeboleć, wówczas i spazmy cię opuszczą i mózg się trochę oczyści.

Koniec tematu do następnego wybryku Tuleyów i polityków różnej maści.

Ty nie masz nic wspolnego z piSS? A mi czolg jedzie pisuarze wstretny

Osobisci mysle ze niedlugo ziobro kurski i kaminski stana przed sadem za budowe aparatu opresji. Dreczenie starcow noca to jest skurwynstwo. Mam nadzieje ze ziobro bedzie mial wziecie w mamrze

A tak w ogole to dla ciebie Pan Tuleya.

Mogom byc żądem. Nie-rządem. Mogom Polskę osmieszyc, a obywateli w nocy z łóżek powyciongać. Tyle nam do tego.

To na co czekasz?Do PiCu i zmieniaj a nie skomlisz jak kundelek.

Demokracja ma to do siebie,że dla idiotów też jezd miejsce...jak widać.

A mi czolg jedzie

nie dziwie się po twym mózgu rozjechanym.

Do PiCu i zmieniaj a nie skomlisz jak kundelek.

Woli jak kilku tutaj lizać i być lizanym

Jak mamy długi sięgające Mount Everestu (a nie wiele już zostało do sprzedania - na pozór),drogie nowe autostrady ,które już pękają ,partactwo prezesów z ramienia PO (np.LOT).No trzeba coś mącić bo co ten biedny Ping POng Tusk ma zrobić.... powiedzieć przepraszam spieprzyłem - nie to nie nada.

To głos spowodowany nagłym uczuciem osierocenia bo okazało sie, że IV RP to zgniła padlina ale jej wyznawcy trwają bezradnie wtuleni w nieboszczkę mimo bijacego od niej przerażliwego smrodu. >>>>>>>>tyle ze nalezy wsluchowac sie w te glosy, bo to nie kaczynski spowodowal ze one sa.On wie ze sa i jedzie na tym wykorzystujac te glosy.Likwidacja kaczynskiego nie spowoduje ich znikniecia.Niestety, ale to te glosy powoduja pojawianie sie kaczynskich.Jest to troche tragiczniejsze niz sie wydaje....

to jest mieso armatnie takich kaczynskich i nalezy zadac sobie pytanie jak...zlikwidowac te glosy.A kaczynski sam zniknie.

Do PiCu i zmieniaj

Sie nie da. Sam Yareg zTworek decyduje kogo wziąc do swojej gwardii przydupasów. Mnie nie weźmie, jesli we wniosku napiszę, o co mnie sie rozhodzi. A klamac to ja nie umię.

No to topie nie jęcz,bo polityka to właśnie umiejętność składania fałszywych obietnic.Prędzej czy później oni sami upadną albo ich siła ograniczy się do bycia....tylko.

polityka to właśnie umiejętność składania fałszywych obietnic.

A to jest Twój wkład do rozwoju naszej ojczyzny. Jakbyś wyszedł z zebrania lokalnej komórki PiS w Tworkach.

jesli we wniosku napiszę, o co mnie sie rozhodzi.

Tylko o co ci się rozchodzi? Bo tak naprawdę to może wniosek byłby dla kazdego niezrozumiały nawet dla szympansa bezpartyjnego.

polityka to sztuka osiaganie tego co mozliwe

Sztuką jest nie osiągać tego co możliwe. Sztuka opanowana przez Po prawie do perfekcji

A to jest Twój wkład do rozwoju naszej ojczyzny. Jakbyś wyszedł z zebrania lokalnej komórki PiS w Tworkach.

Albo nie umiesz czytać albo nie rozumiesz słowa pisanego.Sam pochodzisz widocznie z plebsu wspomagającego ojczyzne inaczej.

To,że ktoś jest przeciw POpaprywnym nie oznacza jeszcze,że jest z PiCu.Co do Tworek,to widoczne sam z nich uciekłeś i wyżywasz sie tu na forum ale wystarczy,że uwolnisz społeczeństwo od swojej inteligencji( wystarczy ci do tego sznur )a będzie ci wdzięczne i ci wybaczy.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Nie skaczcie, bo niedługo wracamy. Chcecie wyskakiwać z łóżek o szóstej rano?

Śledzone są słowa i myśli. Szczególnie Dźamba i Mulsa.

Potem Was zamkniemy i będziemy torturować.

Tak piszesz jakby ziobro wrocil

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Nie skaczcie, bo niedługo wracamy. Chcecie wyskakiwać z łóżek o szóstej rano?

Śledzone są słowa i myśli. Szczególnie Dźamba i Mulsa.

Potem Was zamkniemy i będziemy torturować.

Tak piszesz jakby ziobro wrocil

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.