Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

pisdraka zawiało

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Do Ś.P. Jadwigi, Królowej Matki mam jedną pretensję (dzięki przytomnemu spostrzeżeniu mojej Mamy):

jakim cudem polonistka nie dopilnowała, żeby jej własne dzieci nie mówiły dobrze po polsku???

Chyba nie tylko dla mnie jest to niepojęte.

Jestem Europejczykiem.

Ile jeszcze takich spraw musi ujrzeć światło dzienne aby rozgonić to całe towarzystwo?Tych gówniarzy bawiących się w FBI.Oczywiście na koszt podatnika!

Należy zakazać całkowicie działalności organom ścigania i czekać na skutek wg zasady - organa nieużywane po pewnym czasie same zanikają.

Polecam podobną zasadę przyjąć dla Urzedów Skarbowych, które mają na sumieniu wiele niesłusznych decyzji i nie jedną śmierć.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax

Spodziewałem się takiej wypowiedzi!Jesteś przewidywalny do bólu.Również w przekręcaniu wypowiedzi adwersarzy.Jestem za likwidacją CBA a nie organów ścigania.Dlaczego?Bo była ona i jest nieprofesjonalna a została stworzona na potrzeby polityków.CBA to zbieranina amatorów,którzy z naruszeniem prawa realizowali zlecenia polityków.Mamy już tyle różnych policji,że nie widzę potrzeby istnienia CBA.Policja,CBŚ i ABW wystarczą.

Zaraz włączy się zapewne drugi,równie przewidywalny Forumowicz czyli dziadekwłodek i napisze,że CBA to owoc POPISu.

No i co z tego?Jak coś jest do kitu to trzeba to zmienić!

Zaraz włączy się zapewne drugi,równie przewidywalny Forumowicz czyli dziadekwłodek i napisze,że CBA to owoc POPISu.

Chyba się nie włączy. Został zbanowany.

R.I.P

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tego nie wiem. Zauważyłem niedawno, że wszystkie jego tematy są pozamykane, zerknąłem na profil a tam zamiast Uzytkownicy stoi Zbanowani.

To był forumowy strateg obronny :) Kto nas teraz ochroni?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

rzez dwa lata Tuskowi CBA z Kamińskim podlegało.Czyżby nie wiedział co tam się dzieje , przecież ich amatorszczyzna była znana .

Tu jest pies pogrzebany. Więcej profesjonalizmu, mniej lizania dupy politykom na zamówienie.

Odejście Kamińskiego to akurat nie wiele zmieniło tylko przykryło to co nadal szwankuje.

Wojciechu , przecie na permanentny ból głowy lekarze póki co nie aplikują pacjentom amputacji głowy.

przewidywalny Forumowicz

Spodziewałem się t

Jakiś ty przewidywalny, jak i Twoje wpisy słonko wśród zależnych.

Oportunista prawie wzorcowy, trochę za wladzemwlazłowiczemmulsem.

Maju gdzie ty jesteś

" Również

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie obawia się żadnych politycznych prowokacji. - Czego miałbym się obawiać? Nawet gdyby, to co? Prawo i Sprawiedliwość jest czymś złym? - pyta poseł. - Nie jest, więc jeżeli nawet ci ludzie przyjadą, żeby w jakimś sensie, czcząc pamięć zmarłej, wyrazić wsparcie rodzinie, to nie ma w tym nic złego. Na uroczystości przyjadą przecież ludzie, którzy życzą Jarosławowi Kaczyńskiemu dobrze, więc na pewno będzie jakaś manifestacja poparcia, ale czy to będzie manifestacja polityczna? Nie wiem. Dla ludzi, którzy mają jakieś kompleksy będzie to zapewne manifestacja polityczna, ale ja nie mam wpływu na to, jak kto ocenia rzeczywistość – mówi Suski.'''

żałoba z okrzykami niech żyje Jarosław Zbawiciel

xniwax twój dzień . Jadwiga królowa polski i Rydzyk głos Boga przed tobą

" "Czarno na białym" dotarło do dokumentów, które pokazują jak PiS pomogło ojcu Rydzykowi zdobyć koncesje i dotacje na odwierty geotermalne w Toruniu."

Ukryta Zawartość

"W kwestiach koncesji i dotacji karty rozdawały wówczas trzy osoby - prezes NFOŚiG Kazimierz Kujda, minister środowiska w rządzie PiS Jan Szyszko oraz ówczesny Główny Geolog Kraju, a dziś poseł PiS, Mariusz Orion Jędrysek. Wszyscy odmówili rozmowy przed kamerą o czasach kiedy jako państwowi urzędnicy przyznali fundacji Rydzyka państwowe pieniadze.

Dodatkowo poseł Jędrysek nie chciał skorzystać z prawa do autoryzacji swoich wypowiedzi i zażądał przed wywiadem podpisania specjalnej umowy, za której złamanie miałoby grozić pół miliona zł kary. Dlatego wydarzenia z 2006 i 2007 roku reporterka "Czarno na białym" odtworzyła na podstawie dokumentów. Proces przyznania dotacji prześledziła ona dzień po dniu."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czekam na stanowisko forumowego pisdraka ..... xniwax nadawaj

jesli polaczyc to z wiedza giertycha to za dwa miesiace mamy nowa afere.

jaka afera , naginając prawo walczyli o dobro ojczyzny. Tej swojej , smoleńskiej

xniwax

Twoja przewidywalność polega na tym,że bronisz każdej głupoty wymyslonej przez PiS,nawet wtedy gdy jest ona oczywista( jak w przypadku CBA).Natomiast ja nie jestem bezkrytyczny w stosunku do PO i widzę słabości i błędy tej partii.Z ostatnich rzeczy to sprawa radarów.Uważam,że to tylko łatanie dziur w budżecie i PR.Jestem przeciw.

Kiedyś napisałeś,że tylko PiS może pozbawić PO władzy lub ograniczyć jej wpływy.Nieprawda!PO może istnieć tylko dzięki PiSowi.Tylko dzięki grożbie recydywy PiSu PO może liczyć na te 30% poparcia.

Nie komentuj skoro nie dostałeś instrukcji na dziś.

bronisz...( jak w przypadku CBA).

Manipulujesz albo czytasz wybiórczo ale to norma jak widzę nabyta od wladzomulsowego postrzegania świata z głowa w kiblu.

Kiedyś napisałeś,że tylko PiS może pozbawić PO władzy lub ograniczyć jej wpływy.Nieprawda!PO może istnieć tylko dzięki PiSowi.Tylko dzięki grożbie recydywy PiSu PO może liczyć na te 30% poparcia.

Owszem ale PiS może istnieć bez PO.

Jesli PO ma istnieć tylko PO to, tym bardziej trzeba w dostępny demokratyczny sposób wyeliminować tę partię z życia politycznego.

Na 30% popracia może liczyć także PiS i co z tego?

wladz

Mam w dupie wody geotermalne Rydza.

Groźniejsze jest to, że obecne polityczne głupki robią przewały poprzez "łupki" cymbale

Więcej myśl, a nie delektuj się byciem WC-pikerem we włłasnym kiblu.

Co do pogrzebu matki JK, jeśli bawi ciebie bycie hieną, to baw się dobrze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.