Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jak zwykle niewiele za to głośno , poruszaj kijem w odbycie może zaboli i coś zrozumiesz

I taka jest twoja argumentacja?Nie masz nic konkretnego do powiedzenia.Same pierdoły o kijach i odbytach.Sam już nie wiem czy to dewiacja, jakieś problemy z dzieciństwa wychodzą?

Wspaniała "argumentacja".

co mam argumentować , możesz przybliżyć problem z gwałceniem Tuska przez Merkel i Putina .

Korzystają z prezerwatywy , maestro odpowiesz ?

P.S.

na takie coś kij w jego hmmm tylko próbą nawiązania kontaktu z jego rzeczywistością

czy twoją również ?

Kaczor wstępuje na kobierzec? "Teraz RODZINA"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To już nie będzie o Smoleńsku?

ps -

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

O Smoleńsku nadal będzie, tylko inaczej - może ciszej, może mniej oficjalnie, a bardziej prywatnie.

Natomiast taka taktyka może okazać się skuteczna, szczególnie przy niewielkiej różnicy poparcia w sondażach. PiS może na tym sporo ugrać pokazując, że zajmuje się tak nośnym i ważnym tematem jak rodzina, a PO miota się ze związkami partnerskimi. Szczególnie w kraju, w którym jak twierdzą socjologowie, 40 procent społeczeństwa regularnie chodzi do kościoła, a poważniejsze zmiany nastawienia społeczeństwa wobec związków partnerskich są odległe jeszcze co najmniej o pokolenie.

" - Trzeba dążyć do tego, by posiadanie dzieci stało się pożądane i modne - przekonywał prezes PiS Jarosław Kaczyński podczas debaty "Teraz Rodzina",

dowcip tygodnia , ma tupet . Kabaretowe zacięcie

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Anna Grodzka ma syna z czasów, kiedy była jeszcze, jak sama twierdzi, w nieprawidłowym ciele - czyli jako Krzysztof Bogdan Bęgowski. "Anna Grodzka określa siebie jako osobę biseksualną, lecz preferującą raczej kobiety." Kolejnego potomstwa raczej już nie będzie.

(Na podstawie: http://www.homopedia.pl/wiki/Anna_Grodzka; http://pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Grodzka)

Robert Biedroń obecnie potomstwa nie posiada. Przyszłość też nie rokuje najlepiej pod tym względem. Nawet, gdyby się sklonował. Wówczas będzie problem natury biologiczno-prawnej, czy taki klon będzie jego synem, czy też samym Biedroniem?

Grodzka ma potomstwo

Nie prawda, Grodzka nie ma potomstwa, ma Bęgowski. nie sądzę by w metryce Bartosz Syn miał napisane z Matki i Matki, Bęgowski

Biedronia wyleczycie

Z czego? Co najwyżej z głupoty bo to drugie nie jest chorobą.

Poza tym nie zgadzasz się z tezą PJK?

Przecie słuszna, zgodna z hasłami wszystkich opcji, a szczególnie prezesa ZUS.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No tak,bez pożądania dzieci nie będzie!

Nie sztuka mieć pożądanie i dzieci. Trzeba mieć jeszcze możliwości, umiejętności i środki, aby je wychowywać i zapewnić byt.

jaka argumentacja na kolesia mającego o polityce pojęcie jak świnia o kosmosie.

Ty masz koleś pojęcie.Chociaż wiesz gdzie żyjesz?

jak zwykle niewiele za to głośno , poruszaj kijem w odbycie może zaboli i coś zrozumiesz

Wypałuj się władz.Widać , że lubisz się pałować.Jak już mówiłem i chyba trafiłem , trudne dzieciństwo było.

No tak,bez pożądania dzieci nie będzie!

no raczej , hehe

Biedronia wyleczycie a Grodzka ma potomstwo . Pomyśl zanim napiszesz

Ta.Sama rodziła,hehe.Ty odbierałeś zapewne poród.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Według najnowszego sondażu wyborczego TNS Polska, wybory wygrałaby Platforma Obywatelska (35 proc.). Obecna partia rządząca traci 7 proc. w stosunku do ostatniego sondażu. Tuż za PO uplasowałoby się Prawo i Sprawiedliwość z poparciem w wysokości 34 proc. (o 7 proc. więcej, niż ostatnio). Trzecie miejsce zająłby Sojusz Lewicy Demokratycznej. Partia Leszka Millera zdobyłaby 15 proc. głosów, czyli o jeden procent więcej, niż w ostatnim sondażu wyborczym." (http://wiadomosci.onet.pl/kraj/najnowszy-sondaz-poparcia-dla-partii-politycznych,1,5422246,wiadomosc.html)

A większość na tym forum ciągle szydzi z Millera. Małe kroki to też dobra metoda. Ostatnio nawet były Kwaśniewski nieco się ukorzył. Knuje, czy zrozumiał? Stawiam na knuje.

<br />jak zwykle niewiele za to głośno , poruszaj kijem w odbycie może zaboli i coś zrozumiesz<br />
A jak ma tam rozum,to nie zrozumie raczej uszkodzi jeszce...bardziej.

"Według najnowszego sondażu wyborczego TNS Polska, wybory wygrałaby Platforma Obywatelska (35 proc.). Obecna partia rządząca traci 7 proc. w stosunku do ostatniego sondażu. Tuż za PO uplasowałoby się Prawo i Sprawiedliwość z poparciem w wysokości 34 proc. (o 7 proc. więcej, niż ostatnio). Trzecie miejsce zająłby Sojusz Lewicy Demokratycznej. Partia Leszka Millera zdobyłaby 15 proc. głosów, czyli o jeden procent więcej, niż w ostatnim sondażu wyborczym." (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

A większość na tym forum ciągle szydzi z Millera. Małe kroki to też dobra metoda. Ostatnio nawet były Kwaśniewski nieco się ukorzył. Knuje, czy zrozumiał? Stawiam na knuje.

Kto się jeszcze podnieca Millerem,starym komuchem.Mało nam zrobili?!

Ukryta Zawartość

<br />Kto się jeszcze podnieca Millerem,starym komuchem.Mało nam zrobili?!<br />
To pszekształcona i przefarbowana owieczka a nie komuch!On nigdy nie był komuchem,udawał tylko.

A fuj nie można tak brzydko na Millera.

Ty masz koleś pojęcie.Chociaż wiesz gdzie żyjesz?

Wypałuj się władz.Widać , że lubisz się pałować.Jak już mówiłem i chyba trafiłem , trudne dzieciństwo było.

no raczej , hehe

Ta.Sama rodziła,hehe.Ty odbierałeś zapewne poród.

no tak , teraz pały , dzieciństwo i dorzuć ruskiego pedała . Pisz koleś . pisz . pisz i kijem w hmmm poruszaj .

P.S.

swoją głupotę możesz ubrać w mniej prostackie słowa i nie wspominałbym o kiju w twojej hmmmm... a tak ty i kij zgrana miłosna parka

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kto się jeszcze podnieca Millerem,starym komuchem.Mało nam zrobili?!

Konkretnie co ci zrobili?

To pszekształcona i przefarbowana owieczka a nie komuch!On nigdy nie był komuchem,udawał tylko.

A fuj nie można tak brzydko na Millera.

W naszej polityce dominują farbowane lisy. Niestety.

no tak , teraz pały , dzieciństwo i dorzuć ruskiego pedała . Pisz koleś . pisz . pisz i kijem w hmmm poruszaj .

P.S.

swoją głupotę możesz ubrać w mniej prostackie słowa i nie wspominałbym o kiju w twojej hmmmm... a tak ty i kij zgrana miłosna parka

Dobra władz , spoko .To się zdarza.

Konkretnie co ci zrobili?

Co mi zrobili?Co nam zrobili!Pięćdziesiąt lat komuny zrobiło swoje z nami.Ot co zrobili.Zadanie tego pytania,, co mi zrobili'' dobitnie świadczy o tym.Komunizm to zło.To programowe upadlanie człowieka,łamanie kręgosłupa narodu poprzez likwidację jego elit.Czy to do ciebie dociera.

i znika. Nowy dzień , kto o pierdołach pamięta . Stary ,ostry styl jak wrak czarnej wołgi

Znasz to jak widzę.Czarna wołga.....

Sorry , że nie na temat , wiecie może panowie , co się dzieje z panem MULS-em , pytam , ponieważ zauważyłem Jego nieobecność na forum .

Nie dał rady.Przerosło go to wszystko, hehehe.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Co mi zrobili?Co nam zrobili!Pięćdziesiąt lat komuny zrobiło swoje z nami.Ot co zrobili.Zadanie tego pytania,, co mi zrobili'' dobitnie świadczy o tym.Komunizm to zło.To programowe upadlanie człowieka,łamanie kręgosłupa narodu poprzez likwidację jego elit.Czy to do ciebie dociera.

Ja nie pytam co nam zrobili - tylko konkretnie co tobie zrobili? Napisz w jaki sposób upodlono cię programowo jako człowieka, jak złamano ci twój elitarny kręgosłup, itd? Może zakazywano ci mówić po polsku, może zakazywano ci wierzyć w twojego Boga, a może miałeś zakaz obchodzenia świąt lub odmówiono ci prawa do oświaty lub leczenia? A może pozbawiono cię pracy lub stanowiska albo zamknięto w wiezieniu za przekonania? No, nie wstydź się takich rzeczy, pochwal się tymi własnymi krzywdami.

Nie dał rady.Przerosło go to wszystko, hehehe.

Nie sądzę , to twardy zawodnik , niemniej obawiam się , czy pana Mulsa nie zbanowano ? (doskwiera mi Jego nieobecność na forum )

Wyprowadza musg na spacer.

Nam wszystkim przydałoby się dotlenić ! Jacku i plusik , rozbawiłeś mnie i dzięki !

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.