Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Na dzisiejszej konferencji nie było polityki, nie było narracji, były opracowania naukowe, wyczerpujące standardy w tej materii, prezentowano fakty, wnioski, do których prowadziła mozolna praca naukowa, wielomiesięczna, NIE DA SIĘ TEGO NICZYM PODWAŻYĆ, to można sfalsyfikować, tylko innym opracowaniem naukowym, czekamy, może ktoś spróbuje ?

Może Jaro747, on ma zacięcie informatyczno-naukowe, informował w naukowy sposób nas wszystkich tu o aspektach katastrofy w Smoleńsku ....

Biedaczysko...

A jaki jest?

Coś przegapiłem?

Zaprzański.

No co Ty?!

Ja nawet wybuchów w szopie nie oglądałem. Dlatego nie zostałem ekspertem.

Ja robiłem całe mnóstwo wybuchów, nawet rakiety odpalałem. W związku z tym zgłosiłem sie jako ekspert oraz złożyłem referat na nastepną konferencję.

Jestem Europejczykiem.

Filut

Domyśl się co chciałem do Ciebie napisać, i uzmysłów sobie że dostałbym za to dożywotniego bana na forum.

Eee, to mały pikuś.

Gorszy jest ten, którego dostałeś na rozum.

Też dożywotni?

""""Obalenie mitu pancernej brzozy to rzeczywiście przełom. To na tym kłamstwie i wokół tego kłamstwa zbudowano fałszywą historię, oskarżono pilotów, generała Błasika - takiego draństwa w polskiej historii jeszcze nie było.

Czasy przedrozbiorowe to przy tym tzw pikuś.

Czekiści przedobrzyli z tą brzozą, która forsowali od 13 kwietnia zgodnie z najlepszymi metodami sowieckiej propagandy: wpuszczanie tej bujdy niby nieoficjalnymi kanałami, ot jakiś fotoamator znalazł;)

Klasyka.

Ale teraz niech wyjaśnią, co się stało z samolotem, jeśli nie utracił skrzydła na brzozie?

I przede wszystkim: czym były owe 3 metaliczne odgłosy, głuchy odgłos, bo chyba się nie ośmieszą i nie będą wpierali, ze to te samosiejki?"""

Kolejne wpisy internautów..

Ja robiłem całe mnóstwo wybuchów, nawet rakiety odpalałem. W związku z tym zgłosiłem sie jako ekspert oraz złożyłem referat na nastepną konferencję.

Pamiętam Twoje wpisy z przed lat, "poczekajmy na wyjaśnienia prokuratury", gdzie one są?

Prokuratorzy siedzą jak mysz pod miotłą, przedłużają śledztwo jak się da, po cichu modlą się o zmianę władzy i sprawstwo kierownicze dla swoich mocodawców.

Eee, to mały pikuś.

Gorszy jest ten, którego dostałeś na rozum.

Też dożywotni?

Filut

Masz luxmana, to wszystko co masz.

""""Problem jest jeden, podstawowy: komisja KBWLLP na podstawie nieistniejącego dźwieku stworzyła historię uderzenia w drzewo! Mało tego, w odniesieniu do tego fikcyjnego zdarzenia zbudowała cała narrację.

To jest niedopuszczalne w cywilizowanym świecie, to sie w głowie nie mieści po prostu.

Prosta konkluzja: jakby nie mieli niczego do ukrycia, a dowody mówiłyby same za siebie, nie byłoby potrzeby niczego stwarzać.""""

To ten nowy?

Filut

Droczysz się, rób to normalnie, po chamsku, według najlepszych wzorów, nie wyjeżdżaj mi tu z treściami, których nie sposób pojąć, że pochodzą od zdeklarowanego resortowego funkcjonariusza.

Całkiem się biedakowi w głowie pomieszało.

Rzeczywiście gdyby oskarżył Antka o to, że wpłynął na pogorszenie stanu zdrowia miałby w sądzie spore szanse ;-).

Jestem Europejczykiem.

Proszę państwa, długo walczyliśmy o choćby ułamek prawdy co stało się w Smoleńsku 10 kwietnia 2010 roku, dziś wiemy już że samolot nie uderzył w brzozę, wszystkie ekspertyzy temu przeczą.

Cieszmy się z tego, jutro będziemy wiedzieć więcej.

Jako że do rozpoczęcia drugiego dnia obrad II Konferencji Smoleńskiej pozostało trochę czasu, posłuchajmy muzyki.

numerek, przypomnij wszystkim , ile Kaczor przegrał już wyborów? 8 ? 9 ? pytam, bo się już pogubiłem. w normalnej partii po 2 wywala się na zbity pysk takiego capa, odmładza się kadry, przygotowuje nowy program, pijar. pisuary dalej będą promować tego nieudacznika? przecież ty możesz ciągle do usranej śmierci śpiewać - nic się nie stało, pisiory nic się nie stało! i tak bez końca!

Sporo ostatnio wszędzie rzecznika prasowego PiS posła Hofmana. Po ktorymś z kolei jego występie muszę stwierdzić, że straszny z niego buc. Mżoę któryś z wielbicieli Prezesa wytłumaczy dlaczego Geniusz Mazoffsza postawił na takiego prowincjonalnego chama i prostaka? Nie było nikogo lepszego? Ocenił, że taki ma elektorat, że najlepiej do niego trafi zakochany w sobie burak?

Jestem Europejczykiem.

Posłuchaj muzyki, Hofman pracuje jak każdy inny człowiek, ma zadania które wykonuje, nie jest negocjatorem, jego cechy psychofizyczne nie wpływają więc na strategiczne wartości merytoryczne, on tylko przekazuje wyniki, nad którymi pracują inni.

"jego cechy psychofizyczne nie wpływają więc na strategiczne wartości merytoryczne"

Sam to wymyśliłeś czy przepisałeś?

Sprawdź tą frazę w wyszukiwarce, będziesz miał odpowiedź.

Za kogo Ty mnie masz...

Wyskoczyło mi "Psychopatologia - Antyspołeczne, histrioniczne i narcystyczne zaburzenie osobowości".

W przypadku Hofmana może się zgadzać.

Jestem Europejczykiem.

Czy kanclerz Niemiec Angela Merkel wyciągnie naszego aktywistę greenpeace z Rosji ?

Wyszukiwarkę zapytaj skąd ma takie skojarzenia? W sumie prawidłowe więc w czym problem?

Skoro prawidłowe to czego się czepiasz?

Czekaj na drugi dzień konferencji smoleńskiej, będziesz mógł poszerzyć swoje spektrum opisowe ewentualnych przypadłości, zarówno co do nazewnictwa dysfunkcji, jak i lokowania ich w kolejnych nazwiskach.

Czy prof Cieszewski jest normalny, czy wykazuje dysfunkcje?

Skoro prawidłowe to czego się czepiasz?

Niby w którym momencie?

A aktywistę wyciągnąć może tylko Prezes, mąż stanu światowego formatu. Jedno jego pierdnięcie i drżą mury Kremla.

Jestem Europejczykiem.

Do rozpoczęcia drugiego dnia obrad II Konferencji Smoleńskiej, pozostało kilka godzin, wypełnijmy oczekiwanie na kontynuację dyskusji profesorów, muzyką.

Niby w którym momencie?

A aktywistę wyciągnąć może tylko Prezes, mąż stanu światowego formatu. Jedno jego pierdnięcie i drżą mury Kremla.

Kreml posiada przywódcę, jest nim Prezydent Putin, jak my będziemy kiedyś mieli przywódcę na czele państwa, to będziemy partnerem, na razie jesteśmy jako państwo rodzajem popychadła, z którym zrobić można wszystko, tacy zdegenerowani osobnicy jak Ty, wladz, Filut, argus, Wojciech Iwaszczukiewicz, Shane, nam taki stan rzeczy zafundowaliście, nie potraficie sobie nawet wyobrazić normalnej demokracji i wolnego rynku w Polsce, bo nie byłoby dla Was miejsca w takim porządku, w polityce zaistnielibyście tylko tak długo w normalnej zdrowej demokracji europejskiej, ILE CZASU BY TRZEBA POŚWIĘCIĆ DO WYKRYCIA PIERWSZEJ AFERY, LUB DOCZEKAĆ KILKU NIE SPEŁNIONYCH OBIETNIC WYBORCZYCH, i już Was nie ma !!!

Do tego na zawsze !

Twoja przenikliwość jest zdumiewająca!

Powinieneś zostać prawą ręką Prezesa zamiast tego tępego buca Hofmana. Tusk na samą wieść o twoim nadejściu podałby się do dymisji i uciekł do Peru.

Jestem Europejczykiem.

Bardzo śmieszne, nie mam czasu na zajmowanie się pustym działaniem, niech to robią inni, Hofman posiada już doświadczenie, radzi sobie z Olejnik, z starszymi od niego politykami, wielu go za to nie lubi, lecz w gruncie rzeczy, zazdroszczą mu młodości, gdyż nie jest interesujące odchodzić z tego świata będąc nie zrealizowanym człowiekiem, jak na przykład L Miller, który chce skończyć jak mężczyzna, lecz ma pecha, trafił na Tuska, jako potencjalnego partnera w koalicji, nie domyśla się nawet co to oznacza, myśli że go przechytrzy, niestety jest w błędzie.

W twoim wpisie dostrzegam kolejny przebłysk geniuszu.

Składa się on z jednego zdania niczym "Bramy raju" Andrzejewskiego wpisując się w najlepsze doświadczenia literackiej awangardy XX wieku.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tu jest geniusz, tylko nie pisz że posiada niedoskonałości ciała.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Od materii ważniejszy jest duch. Wystarczy spojrzeć na Hetmana Smoleńskiego Antoniego "Che" Macierewicza!

Wygląd nikczemny ale ego wielkie niczym nasza galaktyka.

Jestem Europejczykiem.

747 jak nie przestaniesz wklejac tu tego padła to podpierdole cie do moderacji i zostanie ci tylko rękodzieło we własnym wątku.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

747 jak nie przestaniesz wklejac tu tego padła to podpierdole cie do moderacji i zostanie ci tylko rękodzieło we własnym wątku.

Albo rękodzieło w naturze. A to według KK prowadzi do wielu groźnych schorzeń ;-)!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.