Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Hetman Wielki Koronny, jest poza zasięgiem konkurencji, nawet paź Lasek docenia jego dar uroku i przekonywania.

Walcie się wszyscy, nie mam czasu się z Wami tu użerać, występuje tylko gościnnie na prośbę przyjaciół.

747 jak nie przestaniesz wklejac tu tego padła to podpierdole cie do moderacji i zostanie ci tylko rękodzieło we własnym wątku.

Fox debilu egzemplifikujesz tu baraninę z burakami, w sosie własnym, żrej to sobie sam, jak ci smakuje.

1002479_681498865230056_569619496_n.jpg

Masz, drugie danie, podpierdalaj łachudro.

papie%C5%BC_Jan_Pawe%C5%82_II1.jpg

Rozpoczynasz to kończ, bo skończysz jak Miller, obecnie główny rozgrywający..do czasu.

Przepraszam wszystkich czytelników, muszę przygotować się do konferencji.

jan_pawel_ii_3.jpg

Niech zstąpi duch, niech zstąpi duch Twój i odnowi oblicze Ziemi, tej Ziemi.

747 nie przebijesz , jesteś zwykłym liściem

" Zdaniem Adama Hofmana w Polsce istnieje mnóstwo osób, które stanowią "sektę, która wierzy w istnienie tej cudownej brzozy". Poseł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w rozmowie z Moniką Olejnik stwierdził, że dla nich dzisiejsze rewelacje ekspertów z zespołu Antoniego Macierewicza, którzy twierdzą, że w Smoleńsku w ogóle nie było brzozy, w którą wg komisji Millera uderzył tupolew, to "rewelacyjna, przełomowa rzecz".

- Dziś na pewno wiemy: ta cała teoria o brzozie została obalona - stwierdził. Rzecznik Prawa i Sprawiedliwości dodał, że państwo powinno reaktywować komisję Millera. Dlaczego? - Bo pojawiły się nowe okoliczności - stwierdził."

wydlak Hofman na wylocie , ciekawe co jeszcze ogłosić zdąży

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Brzoza wróciła na swoje miejsce !!! :)

"Ekspert" cieszewski nie potrafi odróżnić drzewa od śmieci na działce :))) :

Ukryta Zawartość

Co jeden expierd to mądrzejszy :)

Ukryta Zawartość

" - Mnie najbardziej podoba się referat, który

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) To miał być ostateczny dowód. Zanim umrę, chciałabym się dowiedzieć, czy oni naprawdę w to wierzą." Dziennikarka "Newsweeka" Renata Kim

747 parówka dowodem , coraz ciekawiej

Ukryta Zawartość

wladz, tak mnie zachęciłeś, że dziś na kolację będą parówki. Nie popękane.

"Dr Andrzej Ziółkowski z Instytutu Podstawowych Problemów Techniki PAN użył w prezentacji parówek. Tłumaczył, że podłużne pęknięcie kadłuba mogło spowodować tylko wewnętrzne ciśnienie na skutek eksplozji. - Coś takiego widzimy, gdy gotujemy sobie kiełbaski na śniadanie - mówił. Dowód? Tablica ze zdjęciem dwóch parówek pękniętych na całej długości po ugotowaniu."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Podsumowując. Nie ma żadnego ożywienia gospodarczego. Jesteśmy w fazie stagnacyjnej gospodarki, zamierają inwestycje, pieniędzy brakuje właściwie na wszystko. Oczywiście oprócz premii, zarówno dla urzędników samorządowych, jak i dla urzędników rządowych. W ostatnich kilku latach poszło na to ponad 300 milionów złotych – jak podaje prasa.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

prawda , już niezależni chyba ciebie wydoili , teraz może uda się organizacje wydoić

" - Nie ma się już co zajmować hipotezą MAK-Millera. To byłby stracony czas - konferencję podsumowuje prof. Witakowski i zapowiedział, że trzeba będzie zwrócić się o dofinansowanie do międzynarodowych organizacji."

tomuś tomuś to jest szaleństwo , które wspierasz

przeczuwają koniec kasy z budżetu , idioci pokroju niektórych kolegów z forum powoli trzezwieją . Biznes smoleński przechodzi poważny kryzys .

P.S.

ciekawe gdzie discomaniak i filozof . Mordy zatkało ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

prawda , już niezależni chyba ciebie wydoili , teraz może uda się organizacje wydoić

" - Nie ma się już co zajmować hipotezą MAK-Millera. To byłby stracony czas - konferencję podsumowuje prof. Witakowski i zapowiedział, że trzeba będzie zwrócić się o dofinansowanie do międzynarodowych organizacji."

tomuś tomuś to jest szaleństwo , które wspierasz

wladz rozwijasz się, czy cie dofinansowali - rząd, partie niektóre, a może organizacje poza rządowe? Namiar daj. Na PW.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziadekwłodek po prostu się nudzi.

Jesteś po prostu obiektywny. We własnym rozumieniu.

Do tego wladz-a trakujesz jak głąba. Musisz go wspierać.

dobra , w czym problem bez zbędnego ierdolenia

POważnie nie rozumiesz? Cociaż niby jesteś TR.

Jesteś po prostu obiektywny. We własnym rozumieniu.

Do tego wladz-a trakujesz jak głąba. Musisz go wspierać.

Wasze wzajemne uczucia i emocje sa dla mnie zagadka ale nie zamierzam jej rozwiązywać.

Jestem Europejczykiem.

dla mnie jego uczucie również .... nie wiem dlaczego ja . Może przed innymi ma większe kompleksy braku matury czy innego szkolnego dokumentu

POważnie nie rozumiesz? Cociaż niby jesteś TR.

masz dowód , że jestem głąbem . Nawet nie wiem co oznacza POważanie i TR. Cociaż jak mniemam chociaż .

Biznes smoleński przechodzi poważny kryzys .

To już im zabrakło kasy na te parówki i piwo w puszkach?! Przepraszam, Na dowody?!

Niech się pokręcą przy wycieraczce Macierewicza.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wasze wzajemne uczucia i emocje sa dla mnie zagadka ale nie zamierzam jej rozwiązywać.

Nie prosiłem cię o to, więc po ch*j w ogóle dajesz tu głos. Masz się za lepszego od innych? A poszedł won!

A to są mondrale dwie:

dla mnie jego uczucie również .... nie wiem dlaczego ja . Może przed innymi ma większe kompleksy braku matury czy innego szkolnego dokumentu

masz dowód , że jestem głąbem . Nawet nie wiem co oznacza POważanie i TR. Cociaż jak mniemam chociaż .

TR - Tadeusz Rydzyk?

Nic nie wiedzom i pajaców udajom.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

parowka-smolenska.png

Trzeba sobie jasno zdać sprawę, że perfidia Ruskich w stosowaniu rozmaitych narzędzi zamachu nie zna granic.

Zimna parówka pęka we wrzącej wodzie. Wniosek stąd, że Putin musiał mieć na miejscu zamachu dużo wrzącej wody, żeby dokonać wybuchu samolotu. Mają technikę ci Ruscy.

Parówka smakuje dobrze z musztardą sarepską, choć ja wolę miodową. *

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.