Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak mówiłem wyżej - komuchy mają zero wstydu.

Nie jestem zdziwiony.

Niewygodne dla was obrazy z przeszłości spływają po was jak woda po kaczce - bo trzeba mieć sumienie a wy go nie macie.

czym jesteś poza zwykłym , przepojonym nienawiścią doktorkiem z Polski pracującym za euro w Irlandii

wspominanym komuchom możesz co najwyżej buty czyścić , niektórzy nawet euro zapłacą

Pierdolnięty jest- gołym okiem widać i mówię to od miesięcy:) Strzyka jadem i nienawiścią, aż parzy. Ale mam pytanie: a to wraża komuna dała ci wykształcenie, czy kto? Skoro tak wszystko ujowe, to może i profesję trza zmienić? PS - o ekscytacji Likorza trupami - pamiętam jeszcze z zakładki Humor. Warto sprawdzić - cieszył się ogromnie...:(

Tęczowa Niusia, a ty jakim językiem miłości piszesz ? Skąd u ciebie tyle chamstwa, nienawiści i plucia na innych ? I zapamiętaj : komuna nigdy nie dawała wykształcenia, no chyba że swoim.

niezwykłe więc to jest doktorek miłości

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Widzisz, oberwańcu escal - tamten przynajmniej strzyka bluzgami. A ty - zwykła strzyga jesteś. Leć i wyrwij sobie drzewko, ośla łąko. PS - za to , że komuna dawała wykształcenie "swoim" - masz u Likorza przegwizdane:) nawet ci peta nie da.

Mi nie dała, sam sobie wziąłem. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Taa...

Czyli nie tylko kłamca, ale i zwykły złodziej. Ślicznie ...

Lepiej być kłamcą i złodziejem, niż komuchem.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Zajebisty kawałek Kultu, jak ulał pasuje do toczonych w Narodzie "dyskusji":

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Lepiej być kłamcą i złodziejem, niż komuchem.

taaa , ale ty jesteś niczym w tym problem . Nie ma odniesienia do ludzi . Może do wściekłej krowy ?

nie lepiej grzybki zbierać zamiast powietrze w ojczystym kraju zatruwać . Irlandia jeszcze nie podpisała paktu klimatycznego ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ten motłoch nazywasz Polakami?To właśnie przykład,że dałeś sobie wcisnąć kit polegający na tym,że ci wandale to patrioci.To prawicowi macherzy posługują się tą tłuszczą w walce politycznej a tobie wydaje się ( w swojej naiwności),że chodzi o wartości.Porównywanie tego z walką z komuną jest żałosne.Te burdy i chuligańskie wybryki to ma być "przebudzenie" narodu?Nie bądź śmieszny!To tylko kompromitacja ( kolejna) prawicy!

A kto to był - może to byli Obcy? Polacy to nie tylko wykształceni ludzie. Prowadzona od dwudziestu paru lat polityka gospodarcza, społeczna, oświatowa i historyczna, podbudowana propagandą skutkuje tak wyrażanymi emocjami przez tłum. W czasie marszu były przejawy zbydlęcenia. To samo dzieje się w czasie manifestacji i we Francji i w Anglii czy Niemczech - także pod tym względem jesteśmy w Europie. Uczestnicy zadym korzystają z bezkrytycznie uświęconych solidarnościowych wzorów z lat 80 XX wieku.

I nie jest to tylko kolejna kompromitacja prawicy. To jest kolejna kompromitacja całej pookrągłostołowej klasy politycznej, która przez blisko ćwierć wieku dzieliła społeczeństwo polskie.

To elity polityczne bezmyślnie uprawiają politykę wrogości wobec Rosji i bezkrytycznie przeszczepiają do Polski wszystko co Zachodnie. Nie dziwię się więc, że w czasie takich manifestacji atakuje się skłot, tęczę, czy ambasadę FR.

Przy takich okazjach zapomina się też o ojcach chrzestnych narodowej prawicy: Romanie Giertychu, który tworzył MW i wykreował Krzysztofa Bosaka. Michale Kamińskim - byłym działaczu Narodowego Odrodzenia Polski - organizacji mającej kontakty z faszystami, rasistami i terrorystami. To on wręczał na kolanach pamiątkowy i dziękczynny ryngraf z Matką Boską generałowi. Pinochetowi. Teraz są oni po słusznej stronie tęczy - u boku Pana Prezydenta w jego marszu uśmiechów, uścisków i gadżetów. Tylko patrzeć jak znowu wypłyną w wielkiej polityce - tak jak wcześniej pisałem, może w partii prezydenckiej, a może w jego kancelarii. Kto wie, czy Roman Giertych nie będzie w przyszłości mierzył w Urząd Prezydenta?

A kto to był - może to byli Obcy? Polacy to nie tylko wykształceni ludzie. Prowadzona od dwudziestu paru lat polityka gospodarcza, społeczna, oświatowa i historyczna, podbudowana propagandą skutkuje tak wyrażanymi emocjami przez tłum. W czasie marszu były przejawy zbydlęcenia. To samo dzieje się w czasie manifestacji i we Francji i w Anglii czy Niemczech - także pod tym względem jesteśmy w Europie. Uczestnicy zadym korzystają z bezkrytycznie uświęconych solidarnościowych wzorów z lat 80 XX wieku.

I nie jest to tylko kolejna kompromitacja prawicy. To jest kolejna kompromitacja całej pookrągłostołowej klasy politycznej, która przez blisko ćwierć wieku dzieliła społeczeństwo polskie.

To elity polityczne bezmyślnie uprawiają politykę wrogości wobec Rosji i bezkrytycznie przeszczepiają do Polski wszystko co Zachodnie. Nie dziwię się więc, że w czasie takich manifestacji atakuje się skłot, tęczę, czy ambasadę FR.

Przy takich okazjach zapomina się też o ojcach chrzestnych narodowej prawicy: Romanie Giertychu, który tworzył MW i wykreował Krzysztofa Bosaka. Michale Kamińskim - byłym działaczu Narodowego Odrodzenia Polski - organizacji mającej kontakty z faszystami, rasistami i terrorystami. To on wręczał na kolanach pamiątkowy i dziękczynny ryngraf z Matką Boską generałowi. Pinochetowi. Teraz są oni po słusznej stronie tęczy - u boku Pana Prezydenta w jego marszu uśmiechów, uścisków i gadżetów. Tylko patrzeć jak znowu wypłyną w wielkiej polityce - tak jak wcześniej pisałem, może w partii prezydenckiej, a może w jego kancelarii. Kto wie, czy Roman Giertych nie będzie w przyszłości mierzył w Urząd Prezydenta?

mieszanie tego w jednym kotle nie ma najmniejszego sensu.

poza tym, nie podzielam twojego toku myślenia, bowiem nie da się budować przyszłości parząc ciągle w przeszłość.

wyrazem zmian nie będzie, fakt, że Komorowski jest pozytywnie odbierany przez społeczeństwo to raz.a zszywanie elit politycznych w kraju poprzez uczestnictwo w wspólnym marszu odbieram pozytywnie.

tylko ci jedni nie wiedzieć czemu idą w marszu w Krakowie, to jest dla mnie ewidentny wyraz odcinania się od polskości.zidiocenie totalne.a europa patrzy i się modli aby tylko nie doszedł do władzy.

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

ja pamiętam o Komorowskim i jego kato narodowym środowisku . Gdyby młodość wróciła też tęcze by spalił

pewnie masz racje.

ale któż z nas nie jarał trawy z młodu i nie pił taniego wina - czasem

ja pamiętam o Komorowskim i jego kato narodowym środowisku . Gdyby młodość wróciła też tęcze by spalił

pewnie masz racje.

ale któż z nas nie jarał trawy z młodu i nie pił taniego wina - czasem

niektórym zostaje i ukrywają przed światem

ktoś zezwolił na wybryki w stolicy . Kogo one zaskoczyły poza ministrem spraw wewnętrznych Sienkiewiczem .

nie podlega dyskusji, że biorąc pod uwagę panującą atmosferę związaną ze smoleńskiem należało wzmocnić na ten dzień ochronę terytoriów m.i rosji.

natomiast uważam, że policja powinna być znacznie stanowcza w konfrontacji z tym bydłem.mimo, iż zapewne dzień po marszach odezwaliby się obrońcy praw człowieka o pacyfikacji uczestników.

nie może być tak, że bydło urządza sobie zadymę a policja przez swoje mikrofonki nawołuje do zachowań zgodnie z prawem chyba przez pół godziny.

ktoś zezwolił Bosakowi , Winnickiemu , Zawiszy itd ... organizatorom na własną ochronę . Jeszcze raz pytam kogo zadyma zaskoczyła ?

i zgadzam się z tą wypowiedzią

" - Dziwi mnie dobre samopoczucie szefa MSW, który wypowiadał już wojnę bandziorom, a gdy zaczynają się zadymy, podległe mu służby są bezradne - mówił dziennikarz. - Dziwi mnie też Tusk,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Można zapytać, czy obaj panowie kapitulują, czy państwo ustępuje przed bandziorami. I wreszcie: kto rządzi? Donald Tusk czy Jarosław Kaczyński? - pytał Sekielski."

Ukryta Zawartość

Irlandia jeszcze nie podpisała paktu klimatycznego ?

Na razie słyszałem w radiu, że komuchów do IRL nie będą wpuszczać,

Także wladz, stary komuchu - nie wjedziesz! :)

3asr.jpg

nie da się budować przyszłości parząc ciągle w przeszłość.

Pamiętaj że drzewo bez mocnych korzeni - runie.

Cejrowski, jak zwykle - mądrze pisze:

Incydenty, które miały miejsce w poniedziałek w Warszawie na Facebooku skomentował Wojciech Cejrowski. Podróżnik w swoim wpisie na portalu społecznościowym nie kryje radości z tego, że spłonęła tęcza na placu Zbawiciela. - Nareszcie spalono tęczę. To jest plac Zbawiciela, a nie plac zboczeńców. Jeśli władzom Warszawy bardzo zależy na stawianiu "instalacji artystycznych" ku chwale grzechu sodomskiego, to można było wybrać inne miejsce - na przykład Plac Unii Europejskiej. I wtedy jest gwarancja, że żaden Narodowiec na ten plac nie przyjdzie - z obrzydzenia - napisał Cejrowski.

Znany podróżnik odniósł się także do zamieszek przed ambasadą Rosji. - Każdy Polak ma konstytucyjne prawo nie lubić Ruskich i głośno o tym mówić ile tylko mu się podoba. Każdy Polak, ma konstytucyjne prawo obrzucać ruską ambasadę (nie ludzi, tylko posesję) wszystkim czym tylko chce, a policja ma obowiązek skutecznie bronić placówki dyplomatycznej nawet tak wrogiego państwa, jakim jest Rosja. Na tym polega ta gra w demokrację. To policja jest winna, że nie obroniła ambasady, a nie obywatele, którzy mają konstytucyjne prawo ambasadę obrzucać - zaznaczył Wojciech Cejrowski.

@wladz,

chyba tylko jego zaskoczyło.swoją drogą, powinien teke oddać on i osoba z biura zarządzania kryzysowego

nie wiem czy ktoś z Was słyszał, ale naszą ambasadę w rosji obrzucano racami.

a kto tego się nie spodziewał?

tylko ci jedni nie wiedzieć czemu idą w marszu w Krakowie, to jest dla mnie ewidentny wyraz odcinania się od polskości.

POLSKOŚCI??? Polskość manifestuje się biorąc udział w obchodach polskich partiotów czyli w Marszu Niepodległości lub w krakowskich obchodach PiS.

Wspólny marsz ze zdrajcami i złodziejami (którzy podają się za Polaków a znani są z wypowiedzi typu "polskość to nienormalność" albo z posiadania dziadka we wiadomej wojskowej formacji) to manifestacja oportunizmu a nie polskości.

POLSKOŚCI??? Polskość manifestuje się biorąc udział w obchodach polskich partiotów czyli w Marszu Niepodległości lub w krakowskich obchodach PiS.

Wspólny marsz ze zdrajcami i złodziejami (którzy podają się za Polaków a znani są z wypowiedzi typu "polskość to nienormalność" albo z posiadania dziadka we wiadomej wojskowej formacji) to manifestacja oportunizmu a nie polskości.

doktorek nie mamy o czym rozmawiać.

prezydent jest jeden, czy to się komuś podoba czy nie.

naprawdę odechciewa się z tobą rozmawiać

il Dottore

tylko nastraszysz i zabawki ukradniesz

"

Jestem fotografem, pasjonatem i w częściowo zawodowcem. Tzn. fotografuję bo kocham, a gdy uda się czasem coś zarobić, to tym lepiej. Od lat, każdy zarobiony grosz wkładam w moje hobby a fotografia to dla mnie prawdziwy sposób na życie. Nie cyniczne dziennikarstwo mnie interesowało wczoraj na marszu, lecz piękne fotografie, pokazujące rzeczywistość z bliska.

Czułem się niezniszczalny, aparat był moją tarczą, pozwalał mi się odciąć mentalnie od wydarzeń, podchodziłem blisko, zbyt blisko. Szaleńczy atak na Ambasadę Rosyjską był kulminacyjnym momentem wczorajszego wieczoru dla mnie."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oj komuchy, komuchy... komuszycie tu od rana z zapałem godnym lepszej sprawy.

Ja rozumiem, że z tego żyjecie, ale piszcie z sensem, żeby wasz mocodawca był zadowolony.

Zamówiłem wam prezent na ebayu, chłopaki już pakują...

communistoffice508640sw.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja rozumiem, że z tego żyjecie, ale piszcie z sensem, żeby wasz mocodawca był zadowolony.

a słonia dorzucisz , chłopaki chyba z poczty nie korzystają

a słonia dorzucisz , chłopaki chyba z poczty nie korzystają

Słoń do Polski dostarczy przesyłkę pod wskazany adres. Możesz sobie słonia zatrzymać, razem będzie wam się fajnie oglądało TVN.

Ukryta Zawartość

Ja pierdziu - to strasznie długo KGB się namyślało co zrobić z polską ambasadą... chyba cała Łubianka miała bezsenną noc! No ale w końcu ruskie tytany intelektu wymyśliły straszliwy ODWET!:)

Guzik im to pomoże - i tak wkrótce Ural bedzie wyznaczał granicę polsko-chińską.

Ukryta Zawartość

Słoń do Polski dostarczy przesyłkę pod wskazany adres. Możesz sobie słonia zatrzymać, razem będzie wam się fajnie oglądało TVN.

widzisz można pierdzielić ale chcesz mnie zamordować . I już bleblanie mniej przyjemne

Doktorek, Ty ten z "prawej"?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.