Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Znowu gorąco w Sarajewie: "Bośniaccy protestujący wdarli się do siedziby rządu w Sarajewie. Wybili wszystkie okna, splądrowali wnętrze budynków, a następnie podłożyli ogień. Próbowali też wedrzeć się do siedziby prezydenta. Policja ostrzelała protestujących gumowymi kulami i z armatek wodnych." http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Protestujacy-wdarli-sie-do-siedziby-rzadu-w-Sarajewie,wid,16391773,wiadomosc.html

bosnia_epa_600.jpeg

Szykuje się afrykańska wiosna w Europie?

Sittek, Ty mnie informujesz czym jest i jak wygląda polityka?

To ja informuje czytelników forum, jak są grabieni, oszukiwani, manipulowani i ogłupiani.

Sittek, daj spokój.

Sittek

Jeszcze nie zdarzyła się sytuacja, która nie spełniła się, a o której przestrzegałem podczas 3 letniej obecności tu na forum.

Zarówno losy tzw śledztwa smoleńskiego jak i losy poszczególnych polityków to potwierdzają.

Pisałem o skończonych politycznie osobach, takich jak Aleksander Kwaśniewski, Leszek Miller, Janusz Palikot, czy po informacji o 15mln $ w zamian za utworzenie miejsc do przetrzymywania więźniów, mają oni jeszcze jakieś poważne perspektywy na znaczący udział w władzy?

Nie, są skończeni na zawsze.

Europa plus 15 mln $ niczego nie osiągnie, zatopi jeszcze J Palikota podwieszonego pod A Kwaśniewskiego, nie zawsze w dobrej formie.

Pisałem, że skończony jest Donald Tusk, Grzegorz Schetyna, Bronisław Komorowski, te osoby nie istnieją już, jako byty polityczne, będą ciągnąć na dno, wszystko z czym się skojarzą.

Tuskowi nie chce się już rządzić, Schetyna został z niczym, wycinani są jego stronnicy, Komorowski nie ma zaplecza aby ponownie kandydować, układ sypie się ponieważ wyczerpał się jego potencjał, nie rozwiązane są podstawowe problemy Polaków, nie można mieć potomstwa ze względu na koszty, nie powstają polskie marki, patenty, wszystko kurczy się i zapada jak szkolnictwo czy kultura.

Tylko Jarosław Kaczyński jest w stanie poderwać nasz naród do działań pro rozwojowych, tylko Antonii Macierewicz jest w stanie wyjaśnić katastrofę w Smoleńsku.

To takie oczywiste, a jakże trudne do przyjęcia.

Na scenariusze pisane przez resort i członków rodziny resortowej nikt się już nie nabierze, Ukraina to pokazuje, pokazali to Węgrzy.

My jesteśmy tu, tu gdzie jest Polska, Wy stoicie tam gdzie wtedy stało ZOMO !!!!!!!!!!!

747 jak Mały dojdzie do władzy dostaniesz zaszczytną tekę Wiejskiego Głupka, a potem dostaniesz kopa, bez pożegnania. Nadajesz się na błazna tak jak ten gość, który zapytał się Tuska : jak żyć panie premierze?". Parę tygodni Jarczyński pojeździł z nim po kraju, jak z jakąś maskotką, pocmokał, pochwalił, a jak już stał się już niepotrzebny, najnormalniej w świecie kopnął go w dupę. Bo już nie był mu potrzebny.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Sittek, Ty jak i większość się czegoś boisz, obawiasz, żyjesz, a właściwie egzystujesz w strachu, dlatego nie ma, i nie będzie z takich jak Ty pożytku, dawno już zrezygnowałeś z życia, rozwoju, stanowisz teraz tylko kłopot, taki element, z którym nie wiadomo do końca co zrobić, ponieważ on sam nie bardzo wie kim jest i dokąd zmierza.

To nie jest Twoja wina, Twoja całkowita kompromitacja wpisuje się modelowo w system, który do tego miał doprowadzić, niby tak uciskany naród przez komunistów, a dwukrotnie zagłosował na postkomunistę wybierając taką osobę na swojego patrona, przywódcę, reprezentanta, do tego wybierając na kolejnych premierów osoby, abo bezpośrednio z poprzedniej epoki, albo z działające z pod dyktat obcych, z wyjątkiem chwili wolności kiedy premierem był Jan Olszewski czy Jarosław Kaczyński, jak silnie byli zwalczani, pamiętamy wszyscy, los jedynego normalnego Prezydenta znamy, prokuratura wyjaśnia co z nim się stało, czyni to czwarty rok, jak dotąd, końca nie widać temu wyjaśnianiu.

Sittek, nie zasłużyłeś nigdy niczym, aby normalny zdrowy człowiek, wystarczająco świadomy odpisał na jakikolwiek Twój post, czyniłem to z litości, abyś nie czuł się odrzucony.

Jednak wszystko w życiu ma swój koniec.

Żegnam

Bez odbioru.

I znowu się żegnasz aby jutro przylecieć tu z wywalonym jęzorem? Daj spokój. Ja i strach? hehe. Dobre. Na to niestety żadne lekarstwa nie pomogą. Nie odpowiedziałeś mi co do portretu w salonie? Nie masz salonu?

Starasz się za wszelką cenę zabłysnąć ale niestety poza paroma wpisami o niczym nadal nic ciekawego, a tym bardziej konstruktywnego nie napisałeś. Klepiesz cały cas te same teksty, marudzisz, płaczesz i wznosisz ręce do góry. Wpadłbyś na jakiś pomysł na poprawę stanu rzeczy a nie cały czas w kółko leżeć na kolanach i wzdychać : Jarosław, Jarosław, Jarosław.

Skandal !!!

Groźnie brzmi ta deklaracja na pasku zaraz po myślniku.

Rychu i Zbychu czy inny tuskozbroiny zacierają już pewnie łapki.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jako ze jakis prawicowy idiota zablokowal mnie w Owsiaku to tutaj przepisuje petycje wyslana jurkowi.....Panie jurku jako ze nauczyles mlodych polakow jak pomagac innym, to naucz ich tez ze nalezy walczyc do konca, żeby wykonczyc gnoji.I nadal bede Pana wspierał nawet jak sie dowiem ze zarabiał Pan 100000 zł miesiecznie.Bo ta rabota wart jest tego w przeciwienstwie do pracy niewydarzonych prokuratorow sedzin,sejmu i rzadu.

mam pytanie - czy to zasługa

Dobrze wiesz, że Duch Święty natchnął Kamila Stocha aby umieścił na kasku biało-czerwoną szachownicę, po czym poniósł go pod rosyjskim niebem, najdalej z wszystkich startujących, dając namacalny dowód tym niedowiarkom, którzy sądzą, że Polacy nie potrafią latać.

Wylądował bezpiecznie, gdyż sam naprowadzał się, bez udziału szympansów w wieży.

W pobliżu zeskoku nie rosła też żadna brzoza, oświetlenie funkcjonowało, nie było też żadnych wybuchów materiałów wysokoenergetycznych, nikt nie ukrył ich ani w skafandrze, ani nigdzie indziej, w butach, el wiązania czy nartach, bądź kasku.

Gdyby Stoch nie wygrał ogłosiłbyś, że to wina Tuska. Wygrał i w związku z tym mam pytanie - czy to zasługa Tuska?

Czy czekasz jeszcze na wynik pracy prokuratury w sprawie śledztwa smoleńskiego?

Mam nadzieję że jesteś osobą wielkiej wiary w Boga i Zmartwychwstanie, gdyż wszystko na to wskazuje, że bez nieśmiertelności i życia wiecznego, nie sposób będzie doczekać wyniku tego postępowania.

Niedawno poproszono stronę Rosyjską o kolejną kopię zapisu z czarnej skrzynki..

Dobrze wiesz, że Duch Święty natchnął Kamila Stocha aby umieścił na kasku biało-czerwoną szachownicę, po czym poniósł go

Taaak Bóg a może jeszce powiesz,że w samolocie widziałeś....białe myszki.W innym wątku piszesz,że to łatwizna była i na tacy mu zwycięstwo podano.Kuśwa lekarza i to szybko.

Tak, lekarza.

Obejrzyj video, które wkleiłem i wyślij do lekarza większość społeczeństwa, mądralo.

a228561c2e35cb9bd44af2e576f8c7a2.jpg

''

Kamil Stoch odniósł się także do biało-czerwonej szachownicy, symbolu polskich lotników, którą skoczek ma namalowaną na kasku.

Ten symbol mi pomógł. W końcu ma się tych dobrych lotników, prawda Polsko?

– powiedział, patrząc w kamerę.""

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kamil Stoch wygrał w Soczi, Jarosław Kaczyński wygra w Polsce.

zasługa Tuska

Tusk jest skończony, nudzi mnie się już to wciąż powtarzać.

ebb7796098b054b44906b0c38b1fa669.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak, lekarza......Kamil Stoch wygrał w Soczi, Jarosław Kaczyński wygra w Polsce.

Zgadza się, tutaj trzeba lekarza. Nudzi mnie się już to wciąż powtarzać.

Ukryta Zawartość

Zaczęło się..........

Zobaczymy czy złamią go jak A Małysza...

Ukryta Zawartość

Zaraz tam na siłę...

Pod stopami "Słońca Mazowsza" i "Geniusza Karpat" góry skłonią się i przygotuja miękkie lądowanie :-))).

Jako przedskoczków proponuję puścić Błaszczaka i Pawłowicz. Albo na odwrót, Panie przodem...

Jestem Europejczykiem.

Spuśćcie się sami może wam to dobrze zrobi, możecie zrobić to z Pawłowicz choćby na "Malince"

Ty i słoik z mulsem, dlatego Wy.

Daj mi bolszewika to na pal nasadzę i na skrzyżowaniu zamiast świateł postawię w ramach przestrogi.

Polityka weszła do więzienia. Co Biernacki znalazł w celi Trynkiewicza czyli zaskakujący zwrot akcji.

Odpowiednie służby znalazły jednak odpowiedni paragraf2.gif- sposób na gnidę ale chyba pozostają pytania i wątpliwości co do metod.

PRZYPADEK??

pewnie....

,,~Obserwator : To już jest totalny blamaż wymiaru sprawiedliwości. Trynkiewicz, arcy zbrodniarz w świetle polskiego prawa poniósł już karę.A teraz ci,którzy nie wiedzą jak uspokoić społeczeństwo, wymyślają żenującą błazenadę ..Okazuje się że pilnie strzeżony więzień nie miał wcześniej przeszukiwanej celi gdzie takie przeszukanie jest absolutnym standardem w więzieniach i odbywa się co kilka dni.. Można więc domniemywać że strażnicy wykonywali swoją pracę niechlujnie i byle jak skoro wcześniej nie odkryli tych "zbrodniczych" rysunków wraz z resztkami człowieka zeżartymi przez Trynkiewicza .Skoro nie udało się rządowi nagiąć prawa do oczekiwań odurniałego przez tabloidy polskiego społeczeństwa ,to teraz czas na kolejne kretyńskie działania i ośmieszania się przed całym światem,,

Ukryta Zawartość

a tu więcej komentarzy

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.