Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Co za nieprzyjemne zdjęcie

Oddaje obraz gotowości i zaangażowania w sprawy Ukrainy tak zachodu jak i wschodu.

To jest nieprzyjemne.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Co za nieprzyjemne zdjęcie, chyba nawet moderacja wybaczyłaby mi wklejenie kilku zdjęć znanej artystki pop, dla zatarcia choć częściowego,, fatalnego wrażenia.

Opowiedz coś o tym.

Zmiany, zmiany, zmiany, moderacja niestety zarzuca mi że pozwalam sobie na zbyt wiele i traktuje zamieszczanie zdjęć jako akt prowokacji wobec innych userów, za co zostałem już potraktowany banem i ostrzeżeniami.

Czasami rzeczywiście przesadzałem, choć ten okres już minął w sposób naturalny, lecz niestety nie mam już miejsca na kolejne ostrzeżenia, gdyż jeśli nastąpią skutkować to będzie dotkliwą sankcją.

Nie bądź cykor

pis460.jpeg

Najpierw niech ktoś ważny na forum najlepiej ktoś z PO, z układami, da do zrozumienia moderacji że z moderowaniem wchodzi znacząco zbyt głęboko w treść i formę zamiast wypełniać rolę strażnika elementarnej kultury dyskusji.

Najskuteczniejszy byłby telefon od Władimira Putina.

Już pisałem, że Polacy nie byli dla Ukraińców mili, ale to nie MA NIC DO RZECZY...>>>.jako ze jakis bodzio mnie zbanowal w idzie wojna a ze nie wytrzymalem to tutaj.Nastepny bodzio uwaza ze nic sie nie stało bo nie bylismy mili.Jak chce powspominac to niech spyta sie jak nie bylismy mili na litwie za co nas do dzisiaj kochaj inaczej.Jak nie wierzy litwinom niech zajrzy do artykułów i wspomnien ludzi w tym dzieci owczesnego wielce jasniepanstwa polskiego traktujacego litwinow jak smieci.to wlasnie takie traktowanie zostalo do dzisiaj i jest niezwykle popularne obecnie.Nie bylismy mili...mysle ze amerykanie uzywaja podobnego eufemizmu w Chacie WUJa TOma.Nie bylismy mili pisze bodzio.

i nie ma to nic do rzeczy .Dla niego chiba nie ma.

Zajęliśmy właśnie 34 miejsce na świecie w rankingu światowego dobrobytu :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Słabo - myślę że powinniśmy znajdować się w okolicach 24 miejsca.

Ale trzeba by się tym zająć, a w rządzie nie ma kto - bo idą wybory ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński mówi to co mówił od zawsze, teraz przyznają to nawet nieprzychylne mu media w RFN.

przy sniadamiu

Wśród najlepszych przyjaciół /Rosja Niemcy/, psy zająca zjadły /Tusk Komorowski/.

Ukryta Zawartość

Budujcie gazoport, zamiast opierać się o łopatę..

Nie mogę niestety zamieścić odpowiedniej fotografii, proszę użyć wyszukiwarki, jeśli ktoś nie wie jak wygląda to narzędzie pracy.

po przeszukaniu internetu wyszlo ze kurduplowi jeszcze .... rosnie.

Nie mogę niestety zamieścić odpowiedniej fotografii, proszę użyć wyszukiwarki, jeśli ktoś nie wie jak wygląda to narzędzie pracy.

a fofmanowi jus nie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.