Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet nie jesteście prymitywni.

Poszukajcie sobie jakiegoś ciecia do dyskusji.

Widziałem jakieś niepomalowane kominy.

Malarz widać pracuje od poniedziałku do czwartku.

Pomóżcie

- Pomożemy.

Można nie lubić mnie, można nie sympatyzować z PiS, ale wspierać Niemców żeby rządzili w Polsce może tylko regularnie chory człowiek na przypadłość nieuleczalną, wiemy jaką.

To zdrada stanu, zwykłe zaprzaństwo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Shane

Nie przypominaj wciąż o swym cofnięciu..o siedem lat...czytelnicy potrafią odróżnić Cię od normalnych..

Ukryta Zawartość

747

Znowu straszak niemiecki?Przecież to już było!To nie działa!To wasz cały pomysł na Polskę?Oczywiscie oprócz Smoleńska?

A może ty jakąś Wandą jesteś?

straszak niemiecki nadaje się tylko dla fanów B.Hilla. Wróciłem z m.in. Gorlitz, gdzie mieszka i pracuje po obu stronach rzeki kilkaset polskich rodzin. wszyscy sobie chwalą- Niemcy, pracowitość Polaków, Polacy wyższy standard życia i święty spokój. nikt, nikogo nie straszy. i tak ma być!

Niewolnicy

To po co było w 1939 walczyć z Niemcami, skoro niemiecki pan, zaprowadza wszędzie taki porządek, że panuje święty spokój.

Wyborcza i Telewizje oraz inne media w 80% zagospodarowane przez Niemców w Polsce wystarczą za tuby propagandowe, po co jeszcze wzmacniacie ich "prawdy"?

Po co 50 tys żołnierzy USA stacjonuje w RFN, do niedawna było ich trzy razy tyle...

Wiecie dobrze po co.

Żeby był święty spokój.

PS.

Niewolnictwo jest zniesione, ludzie mają swoje rozumy, czują po swojemu i sami wiedzą co jest dla nich dobre, w jakim kierunku się rozwijać i w jaki sposób, nie potrzebują nikogo za nadzorcę, jeśli któryś z Was, jest na tyle nierozgarnięty, że potrzebuje wskazówek z zewnątrz, to macie pecha, gdyż będziecie na zawsze czyimiś niewolnikami.

Współczuję Kolegom niewolnikom.

Współczuję, członkom waszych rodzin, otoczeniu i wszystkim innym dookoła Was.

Nie ma dla Was ratunku, macie nieczynne najważniejsze funkcje życiowe, dotyczące mechanizmu przetrwania.

Wyginiecie, do tego momentu, inni Was zagospodarują dla swoich celów, nawet tego nie zauważycie, gdyż w Waszych ulubionych telewizjach, portalach i gazetach, powiedzą Wam, że tak jest dla Was najlepiej, a Wy wykonując posłusznie ich intencje, ucieszycie się z dobrze wykonanego zadania.

Na forach publicznych spotkacie wielu Shane, wielu Wojciechów, wielu dziadkówwłodków, oni dadzą Wam poczucie przynależności umacniając poczucie bezpieczeństwa dające satysfakcję, tego potrzebujecie, ONI, MACHERZY WASZYCH LOSÓW, TO DOSKONALE WIEDZĄ, WIĘC TYM WAS CZĘSTUJĄ Z KAŻDEJ STRONY, obojętnie jak byście się nie obrócili .

...........

Ukryta Zawartość

2374cef6ac5b214b8ede7ce6a08d8142.jpg

jesteś sam

Nie jestem samotny.

Wraz ze mną jest Jarosław Kaczyński i Antonii Macierewicz, Ksiądz Dyrektor i niepokorni dziennikarze, jak widzisz jest nas wielu, coraz więcej, teraz wygramy wybory.

I jak teraz wyglądacie..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Proszę obejrzeć video..bardzo interesujące, szczególnie oklaski...

jestem duchem

Zamurowało mnie / zamurowano mnie / - powinieneś napisać..

Ukryta Zawartość

Polska jest zdewastowana, przez PO, SLD, PSL, TR.

Bez oczyszczenia nic nie nastąpi, skoro darowizny CDU dla partii Tuska pozostają bez odzewu, oznacza to już zupełną porażkę demokracji, nawet pozornej.

,,Były wicewojewoda warmińsko-mazurski Bogusław Owoc został odznaczony Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski. Pojawił się na uroczystości, stanął przy mównicy i... odmówił przyjęcia odznaczenia. - Nie mogę go odebrać, dopóki nie żyjemy w demokratycznym kraju - stwierdził były opozycjonista.,,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakże wymowny tytuł artykułu z neta,chciało by się ale nie ma tak dobrze (szkoda tylko tych prawdziwych) :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) "

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.