Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem grzeczny, moderacja niech będzie grzeczna.

Edit moderator

Ostrzeżenie za prowokacyjny złośliwy komentarz pod adresem moderacji za udzielone restrykcje regulaminowe

Na podstawie:

Wypowiedzi prowokacyjne (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) w wątku Polityka.

Jestem grzeczny, moderacja niech będzie grzeczna.

Gdybyś był grzeczny to byś bloga założył jak ci sugerowano.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Platforma Obywatelska ośmiesza się. Po co wnosi pod obrady Sejmu wniosek o uchylenie immunitetu Kamińskiemu, skoro jej POsłowie do tego nie dopuszczają? Zabrakło raptem 15 głosów. I uwaga. "Przeciwko uchyleniu immunitetu Mariuszowi Kamińskiemu (PiS) zagłosowało 7 posłów PO - to partyjni konserwatyści: Antoni Mężydło, Grzegorz Raniewicz, Andrzej Smirnow, Andrzej Kania, Jerzy Kozdroń, Cezary Kucharski i Arkadiusz Litwiński.(...)" Do tego 16 POsłów z PO wstrzymało sie od głosu, a "Nie głosowali m.in. premier Donald Tusk, szef MSZ Radosław Sikorski i rzeczniczka rządu Małgorzata Kidawa-Błońska(...)". http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,16130960,Kto_uratowal_immunitet_Kaminskiemu__PiS___to_wiadomo_.html

Gdybyś był grzeczny

Czy obecność mojej skromnej osoby na forum, stanowi obciążenie dla jego skutecznego funkcjonowania.?

Wytłumacz mi klasyfikację obrazów podlegającą sankcjom w postaci ostrzeżeń.

Za fotografię dłoni - ostrzeżenia nie otrzymałem.

Za fotografię korespondencji i zabawek - ostrzeżenia nie otrzymałem.

Identyczną fotografię, z nieco przesuniętym kadrem, obejmującym osobę publiczną, - natychmiast usunięto.

Niewielka fotografia wizerunku, jako odpowiedź wynikająca z toku dyskusji z innym userem, który poruszył jako pierwszy tematykę jak widać niezwykle wrażliwą, kosztowała mnie już ostrzeżenie.

Piaskownica to jest czy forum dla poważnych ludzi?

bloga

Nie interesują mnie żadna działalność blogerska czy podobna.

Dlaczego tu na forum, jest tak mało normalnych osób, o otwartych umysłach, potrafiących wznieść się ponad własne ograniczenia swej mentalności - to jest ciekawe?

Instrukcja jest jawna i jasna. T możesz poczytać.http://www.klub.audiostereo.pl/redakcja

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To forum będzie wzorem dla następców Orwella.

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Pracuje nad zjawiskami, posiadam uruchomiony komputer, kiedy wchodzę na forum, tracę twórczy nastrój, co rozprasza koncentracje, to powoduje obniżenie wydajności, nie mogę narażać się więcej z powodu jakiegoś widzimisię, jakiś niezidentyfikowanych osobników, wtłaczających mi swój stan mentalny do mojej świadomości.

Pracujesz

[obraźliwe]

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Proszę zaprzestać złośliwego komentowania działań moderacji. Bieżący wątek, to nie jest ani właściwe miejsce, ani właściwa forma, po temu.

Kwestie regulaminowe proszę rozważać w wątkach do tego przeznaczonych a uwagi odnośnie działania moderacji proszę zgłaszać do właściciela forum, na adres [email protected] lub zamiennie [email protected]

Odwetowe złośliwe wpisy pod adresem moderacji/administracji/właściciela forum, w miejscach i w formie do tego nie przeznaczonych, stanowią trolling i spotkają się z adekwatną reakcją regulaminową.

Sławku, informowałem, że forum jest skończone, wykończyliście je sami, nie wiem po co, Ty wiesz?

Nie było Ciebie, szło tu wytrzymać, teraz się nie da, pisałem do Ciebie zimą, że nie nadajesz się do pełnienia funkcji moderatora.

Pamiętasz?

Sławku, jestem obecny na forum cztery lata, co się według Ciebie w mojej osobie zmieniło od wczoraj do dziś?

Podpowiem Tobie.

Nic!

Zobacz ile dałeś mi dziś ostrzeżeń, jaki zły zrobił się użytkownik 747, w kilka godzin, ciekawe?

Nie, normalne.

Przyszedł moderator i załatwił Kolegę 747 na cacy.

Nudzicie się tylko.

To naprawdę smutne.

Dlaczego nie pozwala się normalnie ludziom pisać w tematach, tylko zakłada się jakieś kagańce, jak niebezpiecznym zwierzętom?

Ile postów napisałem "w polityce"?

Wszystkie pełne prawdy, która co jakiś czas potwierdza się w treści wydarzeń politycznych, gdyby Kolega Sławek był tu od początku, forum już dawno uwolniłoby się od 747.

W hi end nie czuję respektu przed żadną osobą chodzącą po świecie, taki user nie ma miejsca na specjalistycznym kierunkowo forum?

Możliwe tylko w "wolnej" Polsce.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Po raz kolejny proszę zaprzestać złośliwych, prowokacyjnych i odwetowych wpisów, będących bezpośrednią reakcją na otrzymane ostrzeżenia

Moderatorzy nie zamierzają prowadzić z nimi polemiki. Wpisy takie stanowią bezpośredni trolling i offtop, w miejscu do tego nie przeznaczonym i w formie urągającej zasadom netykiety. Po raz ostatni, proszę więc o ich zaprzestanie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Cóż za piękna sejmowa wolta. Chcieli POwiesić Mariusza Kamińskiego, a szykują szubienice dla byłego Wszystkich Polaków Kwaśniewskiego i byłej Pierwszej Kwaśniewskiej.

Cudem ocalony przez POsłow PO Kamiński "Stwierdził, że "jest przekonany, że decyzja o umorzeniu śledztwa ws. nielegalnych źródeł dochodów pary prezydenckiej była skandaliczna". - Powinno ono być wznowione - podkreślił. Dopytywany, czy jego zdaniem istnieją stuprocentowe dowody, że willa w Kazimierzu należała do Kwaśniewskich, odparł: - W mojej opinii tak, powiedziałem to dziś w Sejmie - dodał." http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,16132305,Kaminski__Sledztwo_ws__Kwasniewskich_powinno_byc_wznowione_.html

PO podzielone. Wprawdzie "Szef klubu PO Rafał Grupiński ocenił, że posłowie PO, którzy głosowali przeciw uchyleniu immunitetu b. szefowi CBA Mariuszowi Kamińskiemu lub wstrzymali się od głosu, popełnili polityczny błąd. Według niego wobec posłów tych zostaną wyciągnięte konsekwencje.", ale już "Mężydło nie wykluczył, że mógłby poprzeć komisję śledczą ws. majątku Kwaśniewskich. Powołanie takiej komisji postuluje PiS. - Uważam, że trzeba to rozważyć, nie można do tego podchodzić automatycznie. Trzeba podejść merytorycznie, bo ostatnio coraz więcej dowiadujemy się, jak obecnie zarobkuje Aleksander Kwaśniewski - powiedział." http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Grupinski-beda-konsekwencje-wobec-poslow-PO-ktorzy-popelnili-blad,wid,16671752,wiadomosc.html

Po tym głosowaniu widać, że koalicja PO/PSL poniosła prestiżową porażkę w Sejmie i może to przełożyć się przyszłe głosowania. Widać też, że były Kwaśniewski, bez jakiegokolwiek zaplecza politycznego, nie liczy się już zupełnie w krajowej POlityce i wielu ostrzy sobie pazury, aby go trochę pokiereszować. No cóż, sam sobie winny i wcale nie jest mi smutno z tego POwodu.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wielki miłośnik obecnej władzy Daniel Passent, nie rozumie jak można, żyjąc w polskiej wolności i demokracji, sr** na własny kraj. http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,16132956,Passent__Mozna_dyskutowac_o_slabosciach_transformacji_.html

Nie jestem może tak wielkim intelektualistą, jak on, ale rozumiem, że można.

Bo widzę profesora Bogdana Chazana, który będąc na publicznym etacie odpierdala prywatę groźną dla zdrowia i życia oraz konstytucyjnych praw pacjentek.

Bo widzę dr Przemysława Pietrzaka z Uniwersytetu Warszawskiego, który będąc na publicznym etacie odpierdala prywatę, bo lekcewarży wykłady i studentów, spóźnia sie na dyzury, a studentów ocenia wg aktualnego nastroju, a nie ich wiedzy.

Bo widzę Jarosława Kaczyńskiego i Aleksandra Kwaśniewskiego, którzy odpierdalają prywatę - pierwszy smoleńską, drugi mściwo-komercyjna.

Bo widzę Donalda Tuska, który też odpierdala prywatę, bo POzoruje rządzenie i troskę o los średniej wielkości europejskiego kraju. Jego odejście do sprawy Amber Gold, kryzysu ukraińskiego czy ostatniego głosowania w Sejmie, jest tego przykładem.

Można więc sr** na taki kraj, gdzie...

Wielki miłośnik obecnej władzy Daniel Passent, nie rozumie jak można, żyjąc w polskiej wolności i demokracji, sr** na własny kraj.

Ukryta Zawartość

Nie jestem może tak wielkim intelektualistą, jak on, ale rozumiem, że można.

Bo widzę profesora Bogdana Chazana, który będąc na publicznym etacie odpierdala prywatę groźną dla zdrowia i życia oraz konstytucyjnych praw pacjentek.

Bo widzę dr Przemysława Pietrzaka z Uniwersytetu Warszawskiego, który będąc na publicznym etacie odpierdala prywatę, bo lekcewarży wykłady i studentów, spóźnia sie na dyzury, a studentów ocenia wg aktualnego nastroju, a nie ich wiedzy.

Bo widzę Jarosława Kaczyńskiego i Aleksandra Kwaśniewskiego, którzy odpierdalają prywatę - pierwszy smoleńską, drugi mściwo-komercyjna.

Bo widzę Donalda Tuska, który też odpierdala prywatę, bo POzoruje rządzenie i troskę o los średniej wielkości europejskiego kraju. Jego odejście do sprawy Amber Gold, kryzysu ukraińskiego czy ostatniego głosowania w Sejmie, jest tego przykładem.

Można więc sr** na taki kraj, gdzie...

nie dziadek, nie można, w końcu chyba tu się urodziłes........takich kiepskich polityków trzeba załatwić kartką do głosowania

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

nie dziadek, nie można, w końcu chyba tu się urodziłes........takich kiepskich polityków trzeba załatwić kartką do głosowania

To nie jest tylko kwestia POlityków. Wymieniłem tylko niektórych - były Wszystkich Polaków prezydent, przywódca największej partii opozycyjnej, urzędujący premier, znany ginekolog, nauczyciel akademicki. To tylko niektórzy,. Tu można wymieniać następnych: ministrów, urzędników, lekarzy, policjantów, prokuratorów, sędziów, posłów, samorządowców, etc. oraz tzw. zwykłych ludzi.

To państwo przestaje funkcjonować. I kartka wyborcza tego już nie zmieni.

To nie jest tylko kwestia POlityków. Wymieniłem tylko niektórych - były Wszystkich Polaków prezydent, przywódca największej partii opozycyjnej, urzędujący premier, znany ginekolog, nauczyciel akademicki. To tylko niektórzy,. Tu można wymieniać następnych: ministrów, urzędników, lekarzy, policjantów, prokuratorów, sędziów, posłów, samorządowców, etc. oraz tzw. zwykłych ludzi.

To państwo przestaje funkcjonować. I kartka wyborcza tego już nie zmieni.

nie przesadzaj, oszołomstwo było, jest i będzie. ja oprócz kartki wyborczej używam jeszcze narzędzia ogólnie dostępnego- rozumu- i jakoś udaje mi się żyć z tym wszystkim. nawet z Kaczyńskim w roli premiera też wytrzymałem, choć było trudno.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Powiało ożywczą mądrością - typową w wykonaniu wojtusia. Szkoda, że nie wsłuchałeś się w ton wczorajszych i dzisiejszych komentarzy na temat tego, co dzieje się w Sejmie i w państwie.

takich kiepskich polityków trzeba załatwić kartką do głosowania

ciekawe jak to zrobisz przy 20-40% frekwencji

z Kaczyńskim w roli premiera też wytrzymałem, choć było trudno.

a teraz z Tuskiem dajesz radę...

A co ma do tego frekwencja?Jak będzie większość to odwoła.Niska frekwencja powoduje co innego.Wtedy głosują tzw. żelazne elektoraty.

Naprawdę? To wyrażaj swoje myśli pisemnie. My nie jesteśmy jeszcze na etapie komunikacji pozawerbalnej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.