Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Latkowski właśnie powiedział, że nie ma już żadnych innych nagrań, a o spotkaniach innych ministrów (Bieńkowska) wie tylko, że "były".

Ciekawe, nie?

Czyli - dogadali się i nieporozumienie w klubie gangsterów wyjaśnione, dokładnie tak, jak mówili w Klubie Ronina.

Pierwsza taśma była nieważna, dużo ważniejsze są kolejne. Ale wystarczyło tylko postraszyć pierwszą... Teraz należy wypatrywać pilnie ceny jaką zapłacił Tusk za milczenie Latkowskiego.

Azoty? Jakiś duży deal na rynku paliwowym?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Głupota mnie razi i dlatego coraz rzadziej tu zaglądam bo bije stąd blask wręcz niezwykły.

to nie czytaj tego co sam piszesz ewentualnie jak już czytasz swoje wpisy zakładaj okulary spawalnicze, jedź do Gdańska albo Szczecina i tam po rozwalonej stoczni przez twoje kochane pyyyyłłłłoooo dadzą ci je za darmo bo im już się nie przydadzą

Kto wie? Może jednym z motywów wyskoku z taśmami właśnie teraz była chęć przykrycia piorunującego wrażenia jakie zrobiło przemówienie Kamińskiego na tajnym posiedzeniu Sejmu o tym jak Jolka sprzedawała buty za 350 zł w rozmiarze amerykańskim... Przecież nawet posłom koalicji szczęki opadły i zapomnieli głosować za pozbawieniem go immunitetu. :-)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

kickdown od ogłupiania to są media bo jakby przedstawili Kwaśniewskiego jak wpada we wieniec w Charkowie i nazwali to po imieniu to by było ok ale robili z niego przystojnego, światowego wykształconego męża stanu

kickdown od ogłupiania to są media bo jakby przedstawili Kwaśniewskiego jak wpada we wieniec w Charkowie i nazwali to po imieniu to by było ok ale robili z niego przystojnego, światowego wykształconego męża stanu

Święta racja..

tu jest sytuacja podobna, ja myślę, że teraz media będą próbowały wybielać rząd tak jak Oleksy kiedyś mówił o Kwaśniewskim i to nagrano to w mediach było to przedstawione jako juziolenie i przeszło więc tu coś wymyślą, wyborcza to nawet na ślepo brnie w ten zaułek

jaruś biedny europejczyk i obrońca demokracji a nawet prezydenta utopijnego państwa europejskiego za niego wybrali niejakiego pumperniklapikla i jest zadowolony :))))

jaruś weź kontomierz i idź prostować banany aby każdy z nich był zgony z normami ue:)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Kto wie? Może jednym z motywów wyskoku z taśmami właśnie teraz była chęć przykrycia piorunującego wrażenia jakie zrobiło przemówienie Kamińskiego na tajnym posiedzeniu Sejmu o tym jak Jolka sprzedawała buty za 350 zł w rozmiarze amerykańskim... Przecież nawet posłom koalicji szczęki opadły i zapomnieli głosować za pozbawieniem go immunitetu. :-)

A pamietasz tą frazę wypowiedzianą podczas prowadzenia prelekcji przez Michalkiewicza ?

"My nie ruszamy waszych, wy naszych".

Nie trzeba być mędrcem, aby tą zależność i jej naruszenie zauważyć.

OTTO hmmm wywalili swego kolegę z zespołu bo nie popierał pyyyłłłowców

Majewskiego wywalili z Tefałenu bo się nie chciał nabijać z katastrofy smoleńskiej a no i tefałen wywalił dziennikarza co nagrał reportaż o pewnym dziadku z wermachtu :) pluralizm działa

kiedyś tak śpiewali artysty jak wygrał PiS myślę, że ta nuta bardziej dla obecnych czasów a zwłaszcza dla dziennikarzy niepokornych pyyyłłłooo

Jest syf..Moczulski miał rację żeby się z niego wycofać..

No to naprzód do tyłu ;-)!

Moczulski, Moczulski...

Ten agent bezpieki?

To jest dla ciebie autorytet?

Jestem Europejczykiem.

"Rosyjskie i Ukraińskie serwisy internetowe informują (od dnia publikacji rozmowy Sienkiewicza z Belką), że jedna z Polskich gazet jest w posiadaniu nagrania rozmowy Putina z Tuskiem na Sopockim molo – sugerują przy tym sensacyjną treść tej konwersacji, której ujawnienie zakończy karierę Donalda Tuska zarówno w Polsce, jak i na całym Świecie. Według źródeł nagranie ma około 7 minut długości i ma zostać opublikowane jeszcze w tym tygodniu. Jeżeli służby Donalda Tuska również dotarły do tego przecieku, z pewnością to jest właśnie prawdziwy powód takiej determinacji premiera, oraz tak drastycznej i bezwzględnej kontroli w redakcji tygodnika, która skończyła się wyłamaniem drzwi oraz pobiciem redaktora naczelnego. Udaremnienie publikacji tych materiałów jest teraz najważniejszym zadaniem władzy, a ofiary i koszty tej operacji nie będą miały jakiegokolwiek znaczenia, a służby (w tym wypadku) posuną się nawet do wyeliminowania osób odpowiedzialnych zawodowo za publikację taśm. Oczywiści każdy – nawet leming – powiąże taki „wypadek” z działaniami bezpieki, Tusk będzie musiał odejść lub nawet opuścić kraj, ale przynajmniej chwilowo ocali skórę."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mamy piątek po południu i w tej chwili mogę powiedzieć jedno – Tusk w tajnym procesie dostał „czapę”, ale złożył apelację. Donald odroczył wyrok na siebie i biorąc pod uwagę ile głupot narobił, w tak zwanym normalnym kraju, byłby trupem 7 razy. W RPIII ma do zrobienia jeszcze jedną rzecz i jeśli mu się uda, prawdopodobnie wyrok będzie wykonany dopiero po wyborach samorządowych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Poziom bredni wypisywanych przez wyznawców kultu Prezesa osiąga coraz wyższy poziom. Ale spokojnie - to jeszcze nie wszystko - można spodziewać się kolejnych fajerwerków.

Jestem Europejczykiem.

wyznawców kultu Prezesa

To Prezes jest postacią kultową??

Chyba tylko wśród peloskrętnych lemingów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To Prezesez jest postacią kultową??

Chyba tylko wśród peloskrętnych lemingów.

Nie czytasz wpisów na forum? Oj iksik, iksik, jak dziecko pięcioletnie...

Jestem Europejczykiem.

Słuchałem dziś Błaszczaka w "Trójce". Wczoraj jakiegoś innego PiSowca widziałem w telewizji.

Mówią dokładnie to samo, tak samo, tymi samymi zdaniami.

Widać, że dostaja odgórny gotowiec i są przeszkoleni jak mają to mówić.

W zasadzie wystarczy posłuchać jednego, żeby wiedzieć co powie cała reszta.

Tu ucieszę dziadkawłodka, bo szczerze mówiąc takiego prania mózgu to nawet w SLD nie ma.

Perspektywa jest taka, że ta banda klakierów za jakiś czas weźmie się za rządzenie. No cóż, tak widać musi być...

Jestem Europejczykiem.

Słuchałem kilku posłów pyło i dwóch ministrów, każdy mówił co innego i gubił się w tym jedno zgania na drugiego i podrzuca te niechciane dziecko by nie płacić alimentów hahahh:))) żaden nie chce być ojcem tej porażki :)

lepsza banda klakierów niż banda złodziei ale może zdążą dodrukować te 100 miliardów celem załatania dziury budżetowej :) co tam inflacja i zubożenie narodu jak już stołki obiecane w utopijnym europejskim pozbawionym demokracji pseudo państwie gdzie nawet na niby prezydenta naród nie głosuje a wybrali sami jakąś marionetkę van pumpernikieklpikiel:)

No popatrz przemuś, to jak to możliwe, że każdy mówi coś innego? Może z głowy to mówią a nie czytają z SMS-ów jak klakierzy Prezia?

A tak z ciekawości - masz problemy z pisaniem po polsku? Bo ten bełkot to raczej w jakimś innym języku.

Jestem Europejczykiem.

za jakiś czas weźmie się za rządzenie. No cóż, tak widać musi być...

Czy aby nie na tym polega demokracja....

Mówią dokładnie to samo, tak samo, tymi samymi zdaniami.

Nie dziwi, podobnie z połową pełowców.

Wyjątkiem jest Niesiołowski, który niewiele powiedział ale zarzygał mi telewizor od wewnątrz w poniedziałek

jaruś już ci mówiłem abyś skoczył do zniszczonych przez pyłowców stoczni po okulary spawalnicze, dadzą ci bo im już się nie przydadzą za to tobie wzrok się poprawi a co rozumowania pewnych kwestii to już tylko lekarz specjalista może ci pomóc ale dzięki pyło musisz postać w długiej kolejce o ile coś to da więc się jeszcze zastanów, od razu uprzedzam ja nie muszę z tej poradni korzystać wbrew twej mądrej opinii:)

xniwax i zobacz zmieścił się do tak płaskiego telewizora, mam nadzieję że nie zagryzł go na tyle by zepsuć bo tak nie mógłbyś oglądać klęski pyło:)

Nie bój żaby, po nim wskoczyło kilko z innych partii i wysprzątali. Teraz mam czysty i nieskazitelny obraz sytuacji.

Ukryta Zawartość

Tusk miażdży Kaczyńskiego w sprawie taśm Wprost

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.