Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

kto nie chce nie czyta.stare i aktualne.

Ale wiele osób chce czytać, jeśli ich merytoryczna tematyka danego wątku interesuje, to czemu mieliby nie czytać, czy też nawet pisać. Ale niekoniecznie mogą mieć ochotę czytać jak jeden dyskutant personalnie przepycha się z drugim, stosując personalną kłótnię jako substytut dyskusji merytorycznej. Bo tak mu wygodnie, bo tak lubi, albo mu się nudzi, więc ma ochotę się pokłócić. I nie każdy może mieć ochotę czytać o "gównie, wymiotach, sklerotycznych dziadkach i gimbusach" (to niektóre cytaty, inne nie nadają się do zacytowania). Bo nie jest pod budką z piwem, a na ogólnodostępnym forum tematycznym Audio.

Więc ponownie Was proszę, spuście nieco z tonu i retoryki.

______

EDIT

Offtop dalszy przeniosłem do wątku "Rozmowy na luzie". I tam proszę kontynuować tego typu wpisy.

Nie wiem czy było, bo wszedłem od dawna.

Ale mi się te "sowy" kojarzą jakoś tak z Iluminatami.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Sikorski stwierdził że zostaliśmy zaatakowani (chyba rząd a nie my) przez zorganizowaną grupę przestępczą , jescze nie wie kto za tym stoi ale się dowie - może warto mu podpowiedzieć żeby nie szukał po omacku - zaatakowali "Murzyni" .

Jak się tyłek wystawia to pewnie w dzisiejszym świecie tolerancji o atak nietrudno.

Sikorka biedaczysko.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Sikorski stwierdził że zostaliśmy zaatakowani (chyba rząd a nie my) przez zorganizowaną grupę przestępczą , jescze nie wie kto za tym stoi ale się dowie - może warto mu podpowiedzieć żeby nie szukał po omacku - zaatakowali "Murzyni" .
Mafijne porachunki...:)

Państwo co prawda o strukturach i zasadach gorszych od mafijnych; już tu o tym pisałem...

... ale to nie mafijne porachunki.

Mafie eliminują swoich członków...

... ci sobie krzywdy nie zrobią...

Tusk zdecydował ze nie bedzie zadnych zwolnien.I tak trzymac, idiotów na dystans a latkowskiego w kiciu.

Zaczynasz te Tuskowe Bajki tłumaczyć?Nareszcie.Uważaj bo w tym kiciu dużo miejsca jest.PiSiorki dojdom do władzy a Blasczak wszystko notuje.

Podobno ze wszystkich forów,nawet z Ruskich i Irańskich.

Ważne jetst nie kto notuje, ale dla kogo...

Mam nadzieję, że muls nie będzie wyciągał zbyt surowych konsekwencji...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To nie euforia, to odruch bezwarunkowy.

Odruch bezwarunkowy ? - nie, tylko ulga, że poj...y nie obaliły rządu :).

Można się co najwyżej pośmiać z tzw. najpoważniejszej opozycji, która zareagowała w najgłupszy z możliwych sposobów (jak zawsze zresztą) :)

Dlaczego ? pisdzielcy się wygłupili ??? wygłupili jak cholera. Tylko dureń mógł mieć nadzieję, że przejdzie odgrzany kotlet w postaci "pseudopremiera technicznego". To tak na początek.

Dlaczego ? pisdzielcy się wygłupili ??? wygłupili jak cholera. Tylko dureń mógł mieć nadzieję, że przejdzie odgrzany kotlet w postaci "pseudopremiera technicznego". To tak na początek.
Tego nie da się nawet skomentować.

Tego nie da się nawet skomentować.

Dlaczego ?

A chciałbyś mieć palanta glińskiego na czele rządu zestawionego z po...ów typu antka, pięty, górskiego, o krótkim fiutku hofmanie nie wspominając. Zapędzili by nas do kruchty i rozwalili gospodarkę w ekspresowym tempie.

A kartofel dotrzymałby obietnicy niebycia premierem tak samo, jak w wypadku Marcinkiewicza :)

Chciałbym, żeby rząd składał się z samych Glińskich....zapomniałeś dodać, że Macierewicz to wariat i ruski agent...Co do gospodarki za rządów Tuska.... jaka gospodarka...coś z niej jeszcze zostało..?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.