Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jest całe mnóstwo takich opinii,że PW nie powinno być a JKM nie jest wcale odosobniony w takim twierdzeniu.

(...)

Widzę, że najpierw Less, a teraz Ty odnosicie się do niemal tego samego fragmentu zdania, nie rozumiejąc o co mi chodziło.

(...)

Polska polityka dawno już przekroczyła granicę śmieszności, taką samą granicę przekroczyli zwolennicy JKM. Ciekaw jestem czy Pan Prezes Kaczyński widzi w nim jeszcze swojego koalicjanta? Bić kobiety - można, bić TW Boniego - można, ale uderzać w dowódców PW?

(...)

PW jest dla PiS-u jednym ze sztandarów polityki historycznej. I nie ważne, że dziś wygłasza je wielu. JKM tą wypowiedzią pokazał, że nie ma ochoty na rządzenie - bo sam niszczy jedyną możliwa dla NP zdolność do zawiązania koalicji.

"6"

nie JKM

Nie JKM, tylko TKM ...Was pozamykamy, zgodnie z duchem i literą prawa.

Nie próżnowaliście przez dwie kadencje, trzeba to Wam oddać, nazbierało się tego trochę, cała sitwa do pi.rdla marsz..!

JKM powiedział,że nie jest zainteresowany STOŁKAMI....tylko.STOŁKI są dla złodziei a jego interesuje wprowadzenie własnych ustaw i poprze każdy rząd,który mu to zagwarantuje.Nie jest to uczciwe stanowisko?

PW jest dla PiS-u jednym ze sztandarów polityki historycznej. I nie ważne, że dziś wygłasza je wielu.

Nie tylko dziś wygłaszają,od dawna są dwa obozy.Jeden twierdzi,że było potrzebne a drugi,że nie bo zginęło zbyt wiele istnień ludzkich.

modrzew

Podobno panowie się pokłócili.To kto tu dysponuje nieaktualną wiedzą?

Fakt dla mnie obydwaj są jednakowo beznadziejni.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

JKM powiedział,że nie jest zainteresowany STOŁKAMI....tylko.STOŁKI są dla złodziei a jego interesuje wprowadzenie własnych ustaw i poprze każdy rząd,który mu to zagwarantuje.Nie jest to uczciwe stanowisko?

(...)

Moim zdaniem nie. Celem działania każdego polityka jest udział w sprawowaniu władzy - ponieważ bez tego nie można realizować własnego programu. Wydaje mi się, że JKM nie ma czego realizować.

"6"

Podobno panowie się pokłócili.To kto tu dysponuje nieaktualną wiedzą?

Podobno Kopernik był ....babą!

Celem działania każdego polityka jest udział w sprawowaniu władzy

To było oficjalne stanowisko JKM,wygłoszone dla stacji TV,nie pamiętam w jakim programie.

Wydaje mi się, że JKM nie ma czego realizować.

Wiem,że ma co realizować.

Fakt dla mnie obydwaj są jednakowo beznadziejni.

Dla mnie najbardziej jest Tusk....beznadziejny.

modrzew

Naprawdę jesteś tak naiwny,że nie wiesz,że podstawowym celem każdego polityka jest władza?

To ty jesteś naiwny,tak myśląc.Jest taki polityk jak JKM i jemu zależy na Polsce a nie Unijnym kołchozie.

Chyba stary bej ma racje.

modrzew

Naprawdę jesteś tak naiwny,że nie wiesz,że podstawowym celem każdego polityka jest władza?

Mylisz się.

Władza dla polskich polityków jest tylko środkiem do osiągnięcia celu, jakim są pieniądze.

Ci ludzie są po prostu NIKIM - nic nie potrafią, uczciwie nie są w stanie zarobić ani grosza, dlatego oni nie pracują - oni działają w organizacjach. Praca jest dla frajerów.

Zaś polityk dla którego władza jest CELEM, bo chce realizować w ten sposób założone cele - taki polityk ma mój szacunek.

Polityk ma pragnąć władzy jak kania dżdżu.

Jeśli pragnie tylko kasy to jest zwykłą szmatą a nie politykiem.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tymczasem apeluję do wszystkich aby wpisywać się gdzie się da na listy poparcia dla uwolnienia Grzegorza Brauna.

Znowu w Polsce ludzie siedzą za poglądy!

57951-751721406996334.jpg

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

doktorku

Polityk musi dążyć do władzy z definicji.M.in. po to aby móc realizować swoje pomysły.Ale nie łódźmy sie robi to też dla pieniędzy,splendoru i z uzależnienia.Bo władza uzaleznia.

doktorku

Polityk musi dążyć do władzy z definicji.M.in. po to aby móc realizować swoje pomysły.Ale nie łódźmy sie robi to też dla pieniędzy,splendoru i z uzależnienia.Bo władza uzaleznia.

Sama mondrość.

A co on zrobił?

Dał się sprowokować rozgrzanemu sędziemu.

Siedzi(na razie) nie za samodzielne pobicie 6 psów tylko za wyjście z sali rozpraw bez pomachania sędziemu na do widzenia.

Podobno też trzasnął drzwiami.

Za trzaskanie drzwiami w Polsce Tuska jest 7 dni w pierdlu.

Więc może zechcesz mnie oświecić, który kraj doprowadza do exodusu 3 milionów swoich, głównie młodych obywateli, likwiduje przemysł a banki, energetykę oddaje w obce ręce, likwiduje służbę zdrowia, obniża poziom oświaty a 38 procent emerytów otrzymuje 1600zł emerytury brutto, hołduje byłym komunistycznym oprawcom, który kraj przekazuje badanie największej katastrofy lotniczej obcemu państwu? Pytań nie ma końca...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.