Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Zgryźliwość to coś innego.To cecha pejoratywna.To upierdliwość,złośliwość,stetryczenie.

Pozwolę sobie się nie zgodzić co do definicji zgryźliwości. Ale przynajmniej co do innych cech przytoczonych przez Ciebie bywających tu wielu dyskutantów, panuje miedzy nami pełna zgoda.

Ktoś kto nie odróżnia Ariów od Arian nie zasługuje na poważne traktowanie.Jest jeszcze Ariadna,z Naxos!Ale nie chcę Tomka załamywać.
Dziekuję za poprawkę Wojciechu, Ariów - Lechitów-Lachów(allach).

muls historia Słowian, Lachów jest dłuższa i barwniejsza od historii koczowniczego narodu wybranego.

cieszę bo jest tak

Czekam na dzisiaj zapowiedziane przeprosiny Sławusia Neumanna za naginanie rzeczywistości.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Prawdziwi Polacy?

Najgorsze są złudzenia i fobie w myśleniu o narodzie.Bo prowadzą do nieszczęść i klęsk.Zawsze trzeba kierować się poczuciem realizmu.

ale skoro wlazłem

Jednak spodobało się...

wzlatania nad

...znaczy nie jest/był to priorytet...stąd zadowolenie...

...każdy kto tu wlazł nigdy już nie wzleciał...nawet muls.

A kiedy będą przepraszać

Wkrótce...zapewne...czekaj, jeśli zależy...

[...] Zawsze trzeba kierować się poczuciem realizmu.

Teoretycznie tak. Praktycznie - niekoniecznie. Tacy jedni teraz wleźli na wysokiego konia i łudzą się, że świat do nich należy. Zapominają, że upadek z wysoka jest boleśniejszy :)

Jednak spodobało się...

W moim wieku nakazem niemal kanonu higienicznego jest gimnastykowanie mózgu. Można to na różne sposoby, w tym taki. A, że dodatkowo pieszczę jeszcze moją zgryźliwość to i pewna przyjemność. Masz mi za złe?:)

znaczy nie jest/był to priorytet.

Nie można wzlatać za wysoko, bo nikt już z dużej odległości nie zobaczy. A tak samotnie to mnie się już nie chce:)

A u mnie to jedno czy drugie? Czy może i to i to i jeszcze co innego. Np. alkoholowy zanik mózgu, czy zaburzenia umysłowe w terminalnej fazie kiły.

To już musisz sam osądzić,ja nie wiem.

Prawdziwi Polacy?

Najgorsze są złudzenia i fobie w myśleniu o narodzie.Bo prowadzą do nieszczęść i klęsk.Zawsze trzeba kierować się poczuciem realizmu.

Żeby realizm był większy zacznijmy mówić językiem realnych władców.

zęby juz umyles to dobranocka i ...peting.

no faktycznie powala.W ten sposob cała azja nasza..

cyt: ,,Genetyka, starożytne mapy oraz oczywiście lingwistyka doskonale wypełniają lukę na temat skąd się wzięli w Europie Słowianie. Według najstarszych wzmianek dorzecze Odry, Wisły i Donu nazywano Sarmacją. Lud Sarmatów zamieszkujący tę ziemię wywodzi się od starożytnego Iranu - Airy -an - kraju Ariów - ludzi szlachetnych. Iran od czasów podboju przez Ramę był zamieszkały przez Ariów - tak jak Europa przez Słowian. Najstarszą cywilizacją zamieszkałą na tym terenie był Elam - której rozkwit przypada na okres czwartego tysiąclecia przed naszą erą. Stolicą była Suza założona około 6 tysięcy temu. I właśnie z Elamu Sarmaci - wysocy Aryjczycy - wyemigrowali na północ do Europy jeszcze przed czasami Starożytnego Rzymu.,,

pieszczę jeszcze moją zgryźliwość to i pewna przyjemność. Masz mi za złe?:)

...że się pieścisz i sprawia Tobie to przyjemność?

Ależ skądże znowu i gdzież bym śmiał ;)

Poza tym wszelkie portale społecznościowe stworzono po to by łechtać swoje lub czyjeś ego.

Prawdziwi Polacy?

Hmmm prawdziwi Polacy Stanisław ma swoja wersje tożsamą z prezesem....

Stanisław ma

Generalnie głupie to jak sarkazm Pięty jest powieleniem rzeczywistych niegdysiejszych poglądów choćby Sikorskiego i troszkę w mocniejszej formie Niesiołowskiego.

W podobnym tonie wypowiedał się również byłyPBK...róznicą była tylko nazwa partii.

,,Genetyka, starożytne mapy oraz oczywiście lingwistyka doskonale wypełniają lukę na temat skąd się wzięli w Europie Słowianie...

A jakie to ma dziś znaczenie? Jaki jest, nawet jeśli to prawda wpływ tej "historii" na naszą obecną sytuację? Realny wpływ. Nawet na tą "politykę historyczną' skoro w to nie wierzą nawet najgłupsze gimbusy. Wróć, oni akurat uwierzą w każdą bzdurę, ale są za głupi by do tej "historii" dotrzeć, więc nie będą mieli okazji i uwierzyć.

Poza tym wszelkie portale społecznościowe stworzono po to by łechtać swoje lub czyjeś ego.

Przyrównywanie i porównywanie pieszczenia części mego ego jakie tu uprawiam, z tym jak się pieści na wynalazkach w typie fejsbuczka jest dla mnie uwłaczające. I nawet Ty sam musisz to przyznać.

Generalnie głupie to jak sarkazm Pięty jest powieleniem rzeczywistych niegdysiejszych poglądów choćby Sikorskiego i troszkę w mocniejszej formie Niesiołowskiego.

W podobnym tonie wypowiedał się również byłyPBK...róznicą była tylko nazwa partii.

Cos mi się zdaje że ten SARKAZM Pięty jest do tej pory wykladnia jego życia :

"My chcemy rządzić w imieniu nie byle jakich Polaków". Bardzo dobrze. Poseł nie precyzuje jednak jak mierzyć tę bylejakość. Poglądami? O tym cicho sza. Z tymi niewłaściwymi poseł PiS-u postępowałby stanowczo. Kilka miesięcy temu opublikował na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) cztery warianty walki z "pedalską tyranią". Jednocześnie zaproponował, że dobrym wyjściem byłoby powstanie przeciwko homoseksualistom. – Myślę, że honorowo i uczciwie będzie jeżeli zostaną uczciwie rozstrzelani – pisał Pięta. Wyraziste? Bo o to jego zdaniem chodzi."

To kawalek jego myśli z :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a jeśli mało proszę bardzo ttaj mamy więcej Jego myśli:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po co udowadniać, że jest głupi skoro jest głupi samemu to udowadniając.

Niczego to nie zmienia w porównaniu z innymi głupimi bezwzględu na opcje polityczną.

Głupota jest apolityczna, po prostu - jest.

Adalbert95

Nie jestem ,,narodowcem,, ale lubię/kocham swój kraj. Dobrze mi tutaj. Niemniej wolałbym, żeby ludzkość osiągnęła świadomość ponadnarodową. Dopóki nie zrozumiemy kim jesteśmy, dopóki nie poznamy prawdy dopóty będziemy manipulowani.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.