Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

nigdzie nie byłeś, łżesz jak kaczka

Tobie naprawdę się wydaje,że takim tanim zabiegiem erystycznym zdeprecjonujesz to co napisałem?litości kolego. Byłem widziałem uciekłem i co mi zrobisz?

Potencjalne bardzo mało prawdopodobne. A dziesiątki tysięcy ofiar Daesz (ISIS) - zrealizowany fakt. Tak samo jak setki tysięcy ofiar bezpośrednich działań Zachodu i ich skutków w Iraku, Libii, Syrii, ...

Tak wiem, że na akademii trollingu w FSB nie szkolą z oceny ryzyka, no bo i po co?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Lepiej zapytaj co tobie grozi za sugerowania komuś, że jest kapitanem bezpieki, ubekiem na usługach komuny?

Wskaż gdzie napisałem o kimś że jest kapitanem bezpieki???inaczej znowu napiszę,że kłamiesz i napisałem ci już przestań mnie obrażać!insynuowanie chorób zostaw dla siebie.

Tobie naprawdę się wydaje,że takim tanim zabiegiem erystycznym zdeprecjonujesz to co napisałem?litości kolego. Byłem widziałem uciekłem i co mi zrobisz?

Nic Ci nie zrobię, bo niby jak? Łganie na forach publicznych jest bezkarne. Na audiofilskich to nawet w dobrym tonie jest ;-)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

f72dc06bba8eb827a0b58101065c23ac.jpg

Jakie kłamstwo do cholery!!Byłem na marszu KODu co Ty mi insynuujesz??masz dowody,że nie byłem to dawaj,nie masz przestań judzić!

Nic Ci nie zrobię, bo niby jak? Łganie na forach publicznych jest bezkarne. Na audiofilskich to nawet w dobrym tonie jest ;-)

To prawda,dlatego weź to sobie do serca.

Straszenie Rosją w powiązaniu z atakiem terrorystycznym przeprowadzonym przez obywatela Francji , urodzonego we Francji żyjącego i pracującego lub pobierającego zasiłek we Francji , znanego Policji Francuza .....jest po prostu niedorzeczne...

Tak wiem, że na akademii trollingu w FSB nie szkolą z oceny ryzyka, no bo i po co?

Tak wszyscy już wiemy od kilkunastu miesięcy nam to wszędzie wdrukowują ..... ryzyko zagrożenia interwencją Rosji jest olbrzymie .............................ja dodałbym parafrazując pewnego naukowca że to ryzyko jest tak olbrzymie że aż nieskończone .......jak wszechświat i głupota...........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

łżesz jak kaczka

Łganie na forach publicznych jest bezkarne

To jak to z Tobą w końcu jest?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wpiepszanie sie do ogródka Putina (Krym) bylo niebezpieczne dla NAS Polaków bo pierwsze udezenie pujdzie w ta strone.

Narazie jednak to nie Putin rozjezdza ludzi, to nie agenci Putina detonuja sie w metrze itd...wiec straszenie czarna Wołga jest malo efektywne.

Natomiast REALNIE banda ciemnoskórych fanatyków wyhodowanych dzieki super stabilizującym misiom CIA i pokrewnym (Blackwater) na bliskim wschodzie robi coraz większe rozpierduchy w europie a jedyne na co stac mędrców tego forum ( i nie tylko) to ironizowanie albo szukanie winy Putina.

I ciesze sie ze zyje w kraju zacofanym i zasciankowym. Polityka multikulti pompowana od kilkunastu lat w EU zaczyna przynosić krwawe zniwo w krajach w których miała byc zbawieniem (tak mowili w TV :) )

To jak to z Tobą w końcu jest?

Przecież już Ci dzisiaj pisałem:

1. Że przyda Ci się umiejętność wątpienia.

2. Że pozostało Ci już tylko czepianie się słówek.

c.b.d.u. :-)

dlatego weź to sobie do serca

Mój drogi,

Wchodząc na Bocznicę bierze się ze sobą tylko rozum, pozostałe organy należy zdeponować w bezpiecznym miejscu. Niestety niektórzy z braku ww. wystawiają co innego, zazwyczaj gołą d...

Kolega nic nie napisze bo tylko "antycypuje" to taki lokalny "raport mniejszości" .....

Wpiepszanie sie do ogródka Putina (Krym) bylo niebezpieczne dla NAS Polaków bo pierwsze udezenie pujdzie w ta strone.

Narazie jednak to nie Putin rozjezdza ludzi, to nie agenci Putina detonuja sie w metrze itd...wiec straszenie czarna Wołga jest malo efektywne.

Natomiast REALNIE banda ciemnoskórych fanatyków wyhodowanych dzieki super stabilizującym misiom CIA i pokrewnym (Blackwater) na bliskim wschodzie robi coraz większe rozpierduchy w europie a jedyne na co stac mędrców tego forum ( i nie tylko) to ironizowanie albo szukanie winy Putina.

I ciesze sie ze zyje w kraju zacofanym i zasciankowym. Polityka multikulti pompowana od kilkunastu lat w EU zaczyna przynosić krwawe zniwo w krajach w których miała byc zbawieniem (tak mowili w TV :) )

Dodałbym do tego iż terrorystą był Francuz , urodzony we Francji nie jakiś tam farbowany żabojad wyciągnięty z łódki czy piechur z Turcji..........

Tak wiem kolega optuje za "nowym wspaniałym światem".....

BTW

Jak sobie przypomnę lata 70" i 80" to ze słowem terrorysta kojarzył mi się tylko albo ktoś z kraju Basków albo jakiś Irlandczyk....... Obydwaj mieszkali na "wspaniałym zachodzie".

A mi sie z terroryzmem kojarzą tylko informacje z tv radia i przede wszystkim sieci. W realu zadnego terrorysty na oczy nie widziałem jak i większość.

A do tego juz nie paluja i moge napisać tego posta bez ryzyka. I inni mogą go przeczytać. Rzeczy które były luksusem dla partyjnych teraz sa tak powszschne ze nawet nie zwracam na nie uwagi.

Ja nie chce tej patologii rosyjskiej która była. Mam dość ograniczeń i opresji państwa. Wystarczy że i tak nas finansowo głębia ale chociaż na tym poprzestaja.

chwilowy brak działalności w audio.

Jeżeli wiesz, to może podasz listę ofiar rosyjskich głowic nuklearnych?

Jest całkiem spora, biorąc pod uwagę listę konfliktów, które ZSRR mógł nakręcić wyłącznie dzięki temu, że je posiadał.

Listę ofiar amerykańskich bomb atomowych podać mogę, ale będzie ona politycznie niepoprawna.

Niepoprawna to by była najpewniej pisownia...

A mi sie z terroryzmem kojarzą tylko informacje z tv radia i przede wszystkim sieci. W realu zadnego terrorysty na oczy nie widziałem jak i większość.

A do tego juz nie paluja i moge napisać tego posta bez ryzyka. I inni mogą go przeczytać. Rzeczy które były luksusem dla partyjnych teraz sa tak powszschne ze nawet nie zwracam na nie uwagi.

Ja nie chce tej patologii rosyjskiej która była. Mam dość ograniczeń i opresji państwa. Wystarczy że i tak nas finansowo głębia ale chociaż na tym poprzestaja.

Kolega nie zrozumiał co miałem na myśli., to napisze to tak żeby kolega zrozumiał...

To zachód wyhodował te wszystkie terrorystyczne "po-Twory" , swoją nieodpowiedzialną polityką nastawioną tylko i wyłącznie na zysk z którego korzysta garstka ....to "Zachód dziś ma krew turystów na rękach,podobnie jak zachód ma krew setek tysięcy pomordowanych przez ostatnie pokojowe interwencje w celu " demokratyzacji".....

Czego tu nie rozumiesz?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Mój drogi,

Wchodząc na Bocznicę bierze się ze sobą tylko rozum, pozostałe organy należy zdeponować w bezpiecznym miejscu. Niestety niektórzy z braku ww. wystawiają co innego, zazwyczaj gołą d...

Dziękuję Ci bardzo!udzieliłeś mi bardzo cennej rady i piszę to bez cienia złośliwości.

Serdecznie Cię pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję :))

JuG

Było by łatwiej gdybyś określił co Cię wiąże z Rosją. Bo, że tak jest sam napisałeś, może dzięki temu zwerifikuję swoje podejście do twoich postów i przeproszę za "kacapa". :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ćwierć wieku temu Polacy zwolnili się z myślenia o świecie i przyszłości. Nasze elity, a w ślad za nimi rzesze zwykłych obywateli uznały, że wszystko, co słuszne, zostało już wymyślone - tam, na Zachodzie. A jeśli coś jeszcze pozostaje do wymyślenia, to też oni, tam, to wymyślą. Nam wystarczy naśladować, implementować standardy i pławić się w radosnej bezmyślności. Oni tam wiedzą, dokąd prowadzą świat, a my małpujemy i wypełniamy zalecenia, dzięki czemu u nas też będzie tak samo.

że jest kapitanem bezpieki, ubekiem na usługach komuny?

Ten kapitan mnie jedynie setnie ubawił. Po pierwsze w tego powodu, że jak to u nich, nie mając zupełnie nic do powiedzenia zawsze pojawia się, a to lewak, a to cyklista a to zakodowanyzakropkowany, etc. Po drugie szalenie bawi mnie to, że u nich pokutuje przekonanie, że jak samemu jest się miernotą intelektualną i nic się nie potrafi, to tego przyczyną nie jest własna głupota, a mityczni wrogowie w postaci ubeków, esbeków, ciemnych sił wrażych mocarstw, tajne spiski i sprzysiężenia, itp, które im pszenno - buraczanej "soli tej ziemii" nie pozwalają wznieść się niczym orzeł, tam orzeł, choć sęp. Nie dociera do nich, że jak się jest tylko kaczką to się nawet sępem nie będzie, niezależnie od tego jak się głośno kwaka.

A ta dziewczynka to przed kim uciekła?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli skrytykujesz Putina to wycofam i przeproszę :)

sorry że się wtrącę

Wydrukuj jeszcze "worek zielonych" , to może Jug zrobi może jakąś murzyńskość......

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polityka multikulti pompowana od kilkunastu lat w EU zaczyna przynosić krwawe zniwo w krajach w których miała byc zbawieniem (tak mowili w TV :) )

To teraz pomyśl komu ten zamach, przeprowadzony najprawodpodobniej przez Francuza arabskiego pochodzenia przynosi realne, wymierne korzyści? Kto na tym zyskuje, kto traci? Krwawe żniwo, jakby to cynicznie nie zabrzmiało, z punku widzenia polityki jest tu najmniej istotne.

Nie chodzi o to, że czarna Wołga jest zagrożeniem, tylko że zardzewieje i się rozpadnie.

Zachód nie boi się Putina, tylko tego, że pewnego dnia go znajdą zmarłego z powodu nagłego zatrucia ołowiem a czemodany z kodami nuklearnymi znikną nie wiadomo gdzie.

Poczytaj sobie prognozy Stratfor i takie tam...

Nasuwaja sie pytania kto zyskał na tym zamachu? Komu na rękę destabilizacja w Europie? I ostatnie jaki cel można osiągnąć wspierając terroryzm w Europie.

Rosjanie z tego wątku do Was też kieruje te pytania. Pomyślcie i odpowiedzccie szczerze.

chwilowy brak działalności w audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.