Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Polacy też gwałcą, czasami również brutalnie. Dla większej różnorodności doznań powinniśmy zapewne wg TOPa zaimportować gwałcicieli egzotycznych.

Jak rzekła pewna pobożna niewiasta gwałt (umiarkowanie brutalny) to znakomita sprawa, bo grzechu nie ma, a przyjemność jest.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Obawiam się, że takie ataki będą nasilać się, tak jak akcje z rozpędzonymi autami wjeżdżającymi w tłum ludzi, ponieważ na południu Europy od lat niekontrolowanie krążą bandy niewyżytych prymitywów z Afryki i Azji. Gdy widzą brak reakcji ze strony tamtejszych rządów i służb policyjnych, bezkarność w nich wzmaga.

A wystarczyłby na przykład prosty chip z gps-em dla każdego imigranta. Uczciwy nie miałby się czego obawiać, zwyrodnialcy byliby pod kontrolą. Jego brak np. w czasie kontroli powodowałby natychmiastowe aresztowanie i wdrożenie wywózki z Europy. Na jego koszt.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

W Wielkiej Brytanii pijani polscy kierowcy zabili więcej ludzi niż było ofiar zamachów terrorystycznych w ciągu ostatnich czterech lat. A może powinniśmy tłumaczyć rodzinom ofiar, że ich najbliźsi nie zgineli z rąk paskudnych muzułmanów, a pod kołami Polaka - katolika?

W Wielkiej Brytanii pijani polscy kierowcy zabili więcej ludzi niż było ofiar zamachów terrorystycznych w ciągu ostatnich czterech lat. A może powinniśmy tłumaczyć rodzinom ofiar, że ich najbliźsi nie zgineli z rąk paskudnych muzułmanów, a pod kołami Polaka - katolika?

A ilu rodaków w tym czasie zabili angielscy kierowcy? A ilu zachlało się na śmierć? Takie porównania są bez sensu; typowa populistyczna papka dla niewymagającej gawiedzi.

Poza tym wypadek samochodowy ze skutkiem śmiertelnym jest zawsze czynem nieumyślnym, gdyby było inaczej ci co zabili przy użyciu auta byliby sądzeni za zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem. Tak więc porównanie bez sensu.

No coz, argument samochodowy nadal w modzie. Ale widze tez nowy element, okazuje sie, ze to wszystko byli pijani polscy katolicy. Problem zdecydowanie powazniejszy niz terroryzm.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A w 1918 i 1989?

no wlasnie ale szybko ciemny lud przestał lubi takie elity.Musi miec wlasne.Chyba rozumiesz gdzie Michnik a gdzie pięta.

No coz, argument samochodowy nadal w modzie. Ale widze tez nowy element, okazuje sie, ze to wszystko byli pijani polscy katolicy. Problem zdecydowanie powazniejszy niz terroryzm.

bubusia ...podpi..lili mi wycieraczke nowa w Polsce za 30zł.Pytanie.Ukradł.... polak katolki,swiadek jehowy czy muzułamanin?natęz sie.

No wiadomo, ze Polak katolik. Inaczej nie zadalbys tego pytania.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A wystarczyłby na przykład prosty chip z gps-em dla każdego imigranta.

Już sobie wyobrażam polską reakcję gdyby w 2004 taką propozycję złożyliby Anglicy. A powiedzmy sobie uczciwie, ich opinia o Polakach była wtedy wcale nie lepsza, jak Twoja o obecnych muzułmańskich imigrantach. Podobną, a z całą pewnością nie lepszą o Polakach miano w Niemczech. W 1990-1 roku pracując w Monachium starałem się w ogóle nie używać języka polskiego. No ale mnie, w przeciwieństwie do ciapatych na pierwszy rzut oka nie da się odróżnić od Niemca, Anglika czy Holendra. Od przeciętnego Francuza już bardziej i sam, na własnej skórze doświadczyłem jak i Francuzi kochali polskich imigrantów, czy nawet nie imigrantów a pracowników. Przez całe lata mieliśmy i w dalszym ciągu do pewnego stopnia mamy opinie pijaków i złodziei. Tak samo prawdziwą jak opinia o najnowszych emigrantach, że to terroryści i gwałciciele. Do pewnego stopnia rozumiem, że nasza emigracja generalnie bardzo nie lubi ciapatych. W końcu to dla nich konkurencja, szczególnie, że sami pamiętają jaką mieli i mają opinie. Cieszę się natomiast, że ten problem mnie już nie dotyczy.

jest to jasne i oczywiste ale nie dla niektorych.Do dzisiaj niemcy wiedza ze jak nie ma jego samochodu to jezdzi nim polak katolik

nie zapomniales, ze pijany?

Co do meritum, akurat opinia o Polakach kradnacych fury byla swego czasu(swego czasu, podkreslam, nie teraz) rownie uprawniona, co obecna o zagrazeniu terroryzmem(na dzisiaj i na jutro) ze strony muzulmanow. Mam jednak nadzieje, ze kazdy rozumie roznice miedzy strata fury, a strata glowy.

strata glowy w akcji muzulamanskego idioty jest mnie wiecej jak 1/100000000w stosunku do akcji pianych w europie w tym polakow.Tylko w twojej glowie proporcje sie odwrociły.Nie masz cos wspolnego z glupia baba ze wsi brzeszcze??1/27

@Adalbert95 zapomniałeś o jednym drobnym szczególe - aby kogoś objąć specjalistyczną kontrolą muszą istnieć ku temu podstawy. Polacy, jako obywatele RP, nie stanowili istotnego zagrożenia dla bezpieczeństwa UK czy Niemiec. Zostali pełnoprawnymi członkami EU i z tego w pełni korzystali. Ty i ja również. Jeżeli popełniali przestępstwa byli oskarżani i karani.

Obecnie Europa jest w stanie podwyższonej gotowości i spowodowane jest to NIEKONTROLOWANYM napływem osób , których NIE MOŻNA ZIDENTYFIKOWAĆ. To o czym mówię jest działaniem PREWENCYJNYM, a nie REPRESYJNYM. Dotyczyłoby to tylko osób których tożsamości nie można jednoznacznie ustalić. Jak wiesz przebywają oni warunkowo w krajach, w których zgodnie z obowiązującymi przepisami, przebywać NIE POWINNI. Do czasu załatwienia prawnych formalności nie są obywatelami EU, i porównywanie ich do Polaków jest nadużyciem.

z tym ze zamachy popelnili obywatele europy tu urodzeni i wychowani.Cosik to troche komplikuje..emigracje??..a nawet biali odpowiednio uformowani.A wiesz ze wiecej zgineło podczas akcji IRA, czerwonego komanda i podobnych europejskich mordercow.

strata glowy w akcji muzulamanskego idioty jest mnie wiecej jak 1/100000000w stosunku do akcji pianych w europie w tym polakow.Tylko w twojej glowie proporcje sie odwrociły.Nie masz cos wspolnego z glupia baba ze wsi brzeszcze??1/27

I dlatego Europa, Unia i wszystkie inst. dbajace o bezpieczenstwo, powinny zajac sie pijanymi polskimi kierowcami(w tym katolikami), a nie terroryzmem:)

Zauwazcie jedna ceche typow ala muls, pierdzieli od rzeczy, i jednoczesnie probuje obrazac. No coz, tak to z tymi typami juz jest.

powinni i tym i tamtym a przede wszystkim twoja glowa

Nie mowilem, ze to ten typ

Nie, dlaczego, juz osiagnales, zacznij sie chlopie doceniac:)

z tym ze zamachy popelnili obywatele europy tu urodzeni i wychowani.Cosik to troche komplikuje..emigracje??..a nawet biali odpowiednio uformowani.A wiesz ze wiecej zgineło podczas akcji IRA, czerwonego komanda i podobnych europejskich mordercow.

Nieszczęściem służb specjalnych państw EU jest praktycznie brak wymiany informacji, choć teoretycznie powinno mieć to miejsce. Po prostu nikt nie lubi dzielić się swoją wiedzą operacyjną. Bo wynik przejdzie na stronę "kolegów". Jest to chore, ale prawdziwe, zresztą nie tylko w tym przypadku. Dlatego ci, o których piszesz są często bezkarni. Ale masz rację, to nie jest takie proste. I z IRA i innymi też.

Tylko co do meritum, ja pisałem o zwykłych pospolitych bandytach z napływu, a nie terrorystach.

Oni często czują się bezkarni, ponieważ nie są identyfikowalni, jeśli nie złapie się ich na gorącym.

@bubusia, jak widzę pojawiłeś się teraz tutaj aby rozwalić wątek. Nudzisz się?

sittek, zdajesz sobie sprawe, ze nie Ty decydujesz gdzie sie bede pojawial, takze daruj sobie

ittek, zdajesz sobie sprawe, ze nie Ty decydujesz gdzie sie bede pojawial, takze daruj sobie

to fakt bubus ale kapralowi zawsze daje sie w dupe ...kiedy nie widzi.Tak wiec masz to jak u ksiedza.

Tylko co do meritum, ja pisałem o zwykłych pospolitych bandytach z napływu, a nie terrorystach.

to zmienia istote problemu i robi sie problem ..zwykły dotyczacy wszystkich bandytów poruszajcych sie po europie rowniez tych z europy a jeszcze nie zaobraczkowanych.

Kazaniu przysłuchiwali się m.in. prezydent Andrzej Duda i premier Beata Szydło. Ciekawe, co sobie po

problem w tym ze ja zyczyłbym sobie zeby ich tam nie było a myslenie przychodziło im samo w sobie.

dream on muls, i nie rozwalaj watku:)

Co do uchodzcow i nie radzenia sobie z nimi, tutaj mamy swietny przyklad, prosze jak sie wymusza i stawia na swoim.

Włochy: MSW zakazuje eksmisji migrantów na bruk

Ukryta Zawartość

"Decyzja ta została podjęta po tym, gdy w Rzymie doszło w czwartek do poważnych starć między policją a kilkuset uchodźcami, głównie z Erytrei i Etiopii, których siłą eksmitowano z nieużytkowanego budynku koło dworca Termini. Na znak protestu przeciwko wyrzuceniu z biurowca migranci koczowali kilka dni na placu, a gdy policjanci podjęli próbę ich usunięcia stamtąd, zaatakowali ich. Funkcjonariusze odpowiedzieli użyciem armatek wodnych."

"Władze miasta tłumaczą, że przed eksmisją proponowano uchodźcom inne miejsca zamieszkania, ale ich nie zaakceptowali. W Rzymie migranci okupują 6 innych budynków."

Wnioski, nielegalnie wejda tam gdzie im sie spodoba i nie bedzie ich mozna ruszyc, no chyba, ze dostana cos lepszego, na co laskawie wyraza zgode.

No zesz kur...., co to w ogole jest

Ukryta Zawartość

a moze kapralu zainteresuj sie wlasnym podworkiem a nie zyj zyciem innych panstw z onetu..Oni sobie poradza a ty zawsze bedziesz juz podgladał sasiadke w lazience.

w polsce tez tak jest ze wejda a potem nie mozna ich wyrzucic...polakow.

krotko mowiac ci uchodzcy wiele sie od ciebie nie roznia.Chcialbys zeby tu przyjechały ich elity i wygoniły ciemny lud.... jaki ty.I moze okazały by sie bardziej sprawne i madre??

Pamietaj ze elity sa be..tak wiec kochaj ten ciemny lud stamtad.

@Adalbert95 zapomniałeś o jednym drobnym szczególe - aby kogoś objąć specjalistyczną kontrolą muszą istnieć ku temu podstawy. Polacy, jako obywatele RP, nie stanowili istotnego zagrożenia dla bezpieczeństwa UK czy Niemiec.

Jak pisałem byłem w Niemczech (legalnie) na początku lat dziewięćdziesiątych. Że mieszkam w Polsce relatywnie niedaleko od granicy widziałem i jumę i biznes z kradzionymi autami i to wszystko o czym tak chcemy zapomnieć, bo teraz jesteśmy pełnoprawnymi członkami Unii... Widziałem takie sceny na naszej granicy, którą przekraczałem wtedy raz 2-3 tygodnie, że to co się dzieje w Calais wcale mnie nie dziwi i oburza. Polska kraj emigrantów, a dziś zapomina wół jak cielęciem był. Znam los emigranta, który i tak był w sytuacji nieporównywalnie lepszej niż ci obecni i daleki jestem od potępiania tych którzy chcą sobie polepszyć swój los. Pamiętam też czasy u nas, gdy wyjazdy na zachód były ściśle reglamentowane, a granice pilnie strzeżone. Gdyby wtedy jakimś cudem Niemcy Zachodnie otworzyły granicę, a nasi i ci z DDR zeszli z wieżyczek strażniczych, to nie w 2 lata, a 2 miesiące byłoby u nich nie milion, a 5 milionów naszych obecnie tak potępiających muzułmańskich imigrantów, rodaków. Pamiętam dobrze co działo się w latach `80-`81 i ile osób wtedy Polskę opuściło, bo było można, o 2004 nie wspominając. I wtedy my i obecnie oni chcą sobie polepszyć byt i szczególnie w naszym wykonaniu potępianie fali imigracji jest po prostu hipokryzją. Że my robiliśmy to w ogromnej większości legalnie wynika z faktu, że nielegalnie tego robić po prostu nie mogliśmy, a potem już nie musieliśmy. Oni mogą i nie ma się co dziwić, że z tej możliwości korzystają.

NIEKONTROLOWANYM napływem osób , których NIE MOŻNA ZIDENTYFIKOWAĆ

Fakt, skala nie ta, ale przejdź się po którymś z berlińskich dworców i poobserwuj bezdomnych czy meneli. W większości nasi rodacy. Zapici, zaszczani i bez żadnych dokumentów...

Można wypominać Polakom to, co robili w szczycie upodlenia sowiecką komuną. Tym niemniej po jej zniknięciu wiele się u nas poprawiło - miasta są czyste i zadbane, rodacy już od dawna w żadne jumy się nie bawią, a jeżeli to jednostkowe przypadki. Do tego nie było u nas wielu entuzjastów sowieckiej komuny.

Natomiast bardak w krajach islamskich nie jest narzucony z zewnątrz, tylko można by powiedzieć endogenny. Oni wcale nie chcą poprawić swoich obyczajów, tylko przeciwnie - jeszcze narzucić je innym. Vide przeniesienie zwyczaju Taharrush do zachodnich miast w czasie publicznych celebracji np. Nowego Roku.

Gdyby wtedy jakimś cudem Niemcy Zachodnie otworzyły granicę,

Wtedy jednak na głowę nie upadli i dla nas były wizy. Takie cuda to dopiero ostatnio.

milionów naszych obecnie tak potępiających muzułmańskich imigrantów, rodaków.

Rodacy jechali jednak w większości do pracy.

Co do zajęć muzułmańskich emigrantów, statystyki są ogólnie dostępne.

Zresztą nie dziwię się im. Dają to biorą. Dziwię się przywódcom zachodnioeuropejskim, że prowadzą swoje kraje na manowce.

Dobrowolnie powoli oddają się w okupację. Muzułmanie zdobędą Europę środkami pokojowymi.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Można wypominać Polakom to, co robili w szczycie upodlenia sowiecką komuną. Tym niemniej po jej zniknięciu wiele się u nas poprawiło - miasta są czyste i zadbane, rodacy już od dawna w żadne jumy się nie bawią, a jeżeli to jednostkowe przypadki.

Co ma do tego wypominanie. To stwierdzenie historycznego faktu, o którym tak jakoś szybko i z ochotą zapominamy. Jakiego upodlenia? To nie kwestia upadlającej komuny, a zarobków na poziomie 20 czy 30$ miesięcznie. Czysta ekonomia, nie polityka.

Natomiast bardak w krajach islamskich nie jest narzucony z zewnątrz, tylko można by powiedzieć endogenny

Widziałeś ten bardak w Dubaju na przykład? W Arabii Saudyjskiej czy nawet i dużo, dużo biedniejszej Turcji czy Iranie. Ja widziałem, ten już autentyczny w Jemenie i Etiopii. Że widziałem to śmiem jak w przypadku Polski sprzed 30 lat postawić tezę, że nie androgenny a wprost zależny od zamożności.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.