Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

nikt nie bedzie nawet sie staral. Mozesz miec za malego zeby bylo za co zlapac.

coming out robisz?

no coz, nie jestes 1szy:)

Ale ok, jam nie homofob

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

mulek, znajdz se jakas babe, zobaczysz ze duzo fajniej

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Zegnamy

A co? Już neokomuchy oczyszczacie Ojczyznę z elementu wywrotowego? Mnie możesz co najwyżej pocałować w dupę.

Taką masz właśnie moc sprawczą. Widzę też, że jak twój Wódz Prezes, jesteś zwykłym tchórzem, który nigdy nie wyjedzie za granicę.

Bo co byś tam bidoku zrobił?

Nawiasem mówiąc komuchy, do którym jest wam bardzo blisko, też żegnały innych w liczbie mnogiej, choć miał być to wprzódy zwrot grzecznościowy.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

A co? Już neokomuchy oczyszczacie Ojczyznę z elementu wywrotowego? Mnie możesz co najwyżej pocałować w dupę.

Taką masz właśnie moc sprawczą. Widzę też, że jak twój Wódz Prezes, jesteś zwykłym tchórzem, który nigdy nie wyjedzie za granicę.

Bo co byś tam bidoku zrobił?

Nawiasem mówiąc komuchy, do którym jest wam bardzo blisko, też żegnały innych w liczbie mnogiej, choć miał być to wprzódy zwrot grzecznościowy.

A temu caly czas sie wydaje, ze jak mieszka za granica, to jest lepszy, co za turboidiota:)

Jesteście Koledzy jak dzieci. Daliście się wciągnąć jednemu zadymiarzowi w kompletnie jałowe pyskówki. Facet siedzi i śmieje się z was.

Jestem Europejczykiem.

To ilu was tam jest? Za tym nickiem?

Niejaki Żorżyk Bernard Shaw, to też była angielska niezła kutasina. Zresztą, pisał i pod ksywkami.

Mówiąca, że nigdy nigdzie lepiej nie jadł, niż w Związku Radzieckim.

Odbierając nagrodę (?) Nobla, chyba zapomniał o matkach zjadających z rozpaczliwie nieprzytomnego głodu - swe dzieci.

Cza by ch*jowi pomnik jaki postawić.

Zgłoś akces, bubek.

Niejaki Żorżyk Bernard Shaw, to też była angielska niezła kutasina. Zresztą, pisał i pod ksywkami.

Mówiąca, że nigdy nigdzie lepiej nie jadł, niż w Związku Radzieckim.

Odbierając nagrodę (?) Nobla, chyba zapomniał o matkach zjadających z rozpaczliwie nieprzytomnego głodu - swe dzieci.

Cza by ch*jowi pomnik jaki postawić.

Zgłoś akces, bubek.

Zaraz chu...jowi, to jego w ch... zrobili, nic mu nie pokazali, to i uznal, ze trza chwalic. Ciebie tez postkomuchy w ch... robia, i tez ich chwalisz.

Jesteście Koledzy jak dzieci. Daliście się wciągnąć jednemu zadymiarzowi w kompletnie jałowe pyskówki. Facet siedzi i śmieje się z was.

Chcialem jednak przypomniec uwagi jarusia, zeby potem nie bylo:)

Dobra, nara, musze do prezesia po wiedze..........:)

Mialem na mysli wlasciciela, oczywista oczywistosc:):)

Zaraz chu...jowi, to jego w ch... zrobili, nic mu nie pokazali, to i uznal, ze trza chwalic. Ciebie tez postkomuchy w ch... robia, i tez ich chwzalis.

Tak trzymaj

Pozdrowienia od Suskiego ...(tego od Carycy Katarzyny)

Marek Suski chciał być złośliwy, ale mu to nie wyszło... genialna riposta prezydenta Adamowicza

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Teraz odbija im się czkawką.

Dlaczego nie bijesz na alarm i ja to muszę robić?

Ukryta Zawartość

Uważajcie Anglicy, Polacy nadchodzą! Na dodatek moi "rodacy".

Bóbcyś też milczy, w klubie zabronili?

Ukryta Zawartość

asterix, ewidentnie zle rozumiesz postkomunizm, musisz sie podszkolic

Zważywszy, bubek, żem na obczyźnie☺️ w pizdu lat - co ta komuna z ludźmi robi, nie?

Ale, pisząc o Żorżyku Shawie chciałem cię capnąć, kimś zacz.

Teraz już nie mam najmniejszych wątpliwości, żeś sługus i lokaj.

Takie - sprzedajne nic.

Jak i twoi kumple srebrnikowe.

Slugus i sprzedawczyk to sam jestes, tyle, ze se z tego nie zdajesz sprawy, ktos tam nawet dzisiaj wspominal zes ZERO, moze i mial racje, o Shawie np nie wiesz nic, a sie wypowiadasz, daj se siana

100, mam 100 klonow/nickow, a moderacja i tak nic mi nie zrobi, bo Pis mnie chroni:)

Oczywiscie wy tez mozecie mi naskoczyc:)

Rozpędzę cię tak, że i miesiąc zarobisz!☺️

Tylko wtedy wrócisz, pod innym mianem.

A temu caly czas sie wydaje, ze jak mieszka za granica, to jest lepszy, co za turboidiota:)

A mieszka?

Pacz. To ja, jego internetowy kumpel - nie wiedziałem...

Skąd wiesz?

BN im bardziej cie poznaje, tym bardziej lubie zwierzeta

Tak trzymaj

Pozdrowienia od Suskiego ...(tego od Carycy Katarzyny)

Marek Suski chciał być złośliwy, ale mu to nie wyszło... genialna riposta prezydenta Adamowicza

Ukryta Zawartość

Biedny Suski znów zrobił z siebie pośmiewisko. Ale jego elektorat pewnie tego nawet nie zauważył.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

BN im bardziej cie poznaje, tym bardziej lubie zwierzeta

Szczury uciekają, ostatni gasi światło.

"Wierni publicyści opuszczają PiS. Aferę z Polską Fundacją Narodową trudno wybronić.

Piotr Zaremba, Łukasz Warzecha, Rafał Ziemkiewicz, Paweł Lisicki. Lista prawicowych publicystów, którzy przyłączają się do krytyków posunięć PiS, rośnie. Teraz poszło o zlecenie warte 19 mln zł powierzone przez Polską Fundację Narodową założonej przez ludzi Beaty Szydło spółce Solvere."

Wiedziałem.

Tak się właśnie kończy rozmowa(?) z idiotą.

Dobranoc. Idę wyczesać koty, bo po spacerze w parku mogą coś mieć.

Kleszcze, pchły, bubaki...

Takie tam.

Wiedziałem.

Tak się właśnie kończy rozmowa(?) z idiotą.

Dobranoc. Idę wyczesać koty, bo po spacerze w parku mogą coś mieć.

Kleszcze, pchły, bubaki...

Takie tam.

Idiota jestes ty, bo nawet nie wyczules parafrazy Shawa, hehe

nikt nie wyczuł widocznie była...cienzka.

Bosta wszystkie barany:)

spokojnie mozesz odleciec do krainy szczesliwosci.Wypelniles zadanie.Na trzy.

Nie tobie to oceniac, prezes bardziej obiektywny jes:)

Zara srebrniki wplyna:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.