Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Który jest najbardziej zadowolony? Odpowiedzi wysyłać na Nowogrodzką.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Który jest najbardziej zadowolony? Odpowiedzi wysyłać na Nowogrodzką.

Wszyscy. W PiS nie ma niezadowolonych. Prezes czuwa nad zadowoleniem propagandowym podwładnych owieczek. To zdjęcie to jakaś prowokacja albo uczestnicy byli przemęczeni ciężką pracą związaną z łamaniem państwa demokratycznego w Polsce.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Cała ta zmiana premierostwa jest nielegalna. Mamy dwóch premierów, a nawet trzy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cała ta zmiana

Nie ma żadnej zmiany, na jakie wybory byś nie poszedł, czy jak zagłosował rządzić będą najsilniejsi.

Czy nie zauważyłem jakiejś wojny, przeoczyłem, może przespałem, która się odbyła i zmieniła układ sił..?

Zdaj sprzęt propagandysto od siedmiu boleści..

Bez urazy..

Kiedy ty spales

Nie spałem, czytałem komentarze, słuchałem Tuska..

nie zauwazyles.

Zauważyłem że prawdopodobnie Niemcy będą miały rząd, więc czas sposobić się do walki, Jarosław Kaczyński zmuszony był sięgnąć po sojusznika, takie mniejsze zło, jak już pisałem..

8fb83496b5f8423eb2e703c1d9781e02.jpeg

Polscy patrioci.

Pani Premier Beata Szydło, Pan Minister Antonii Macierewicz, który pozostanie w rządzie, gdyż musi złożyć raport tzw Podkomisji Smoleńskiej w kwietniu 2018, zamykający śledztwo, do czasu zdobycia nowych dowodów.

.Z tym towarzystwem.

Towarzystwo jest już przecież inne, PAD, MM ..no co Ty, była przecież zmiana..teraz są Twoi u władzy, z UW, doradca T., wyluzuj..powinieneś się cieszyć, Schetyna chciał zmian..

ja wyluzuj?Ja jezdem zachwycony.Haslo dnia... im wiecej idiotow tym wiecej...dowodow.Smolenskich.Warto przypomniec sobie poprzednia minister finansow ktora tez była Z PO.I jak sie to skonczyło dla kurdupla.O jasinskim ktory wynegocjowal najwyzsze ceny gazu w europie juz nie wspomne zebys nie musial napinac posladkow.Do was ciagne wszyscy idioci..z polski.

do czasu zdobycia nowych dowodów.

to i sie podoba najbardziej.Nowe to tylko ze starych wykopalisk.

tu masz numerek cos o tej durnej pani ze wsi brzeszcze

Dwa i pół roku temu Beata Szydło była pewna, że nie czeka jej los Kazimierza Marcinkiewicza. Przekonywała, że dogadała się z Jarosławem Kaczyńskim i jeśli PiS wygra wybory, będzie pełniła funkcję premiera przez całą kadencję.

Formalnie, do czasu powołania nowego rządu, Beata Szydło nadal sprawuję funkcję prezesa rady ministrów. Ale faktycznie Szydło zeszła na drugi plan już w chwili dymisji złożonej przed komitetem politycznym PiS. W mediach społecznościowych przypomniano natomiast jej wypowiedź z lipca 2015 roku, a więc z najgorętszego okresu kampanii wyborczej. W listopadzie Szydło została premierem.

Liderem Zjednoczonej Prawicy, liderem Prawa i Sprawiedliwości jest Jarosław Kaczyński, tu się nic nie zmienia. Idziemy do wyborów pod przywództwem pana premiera Jarosława Kaczyńskiego, natomiast taka była decyzja kierownictwa partii, że to ja będę kandydatem, po ewentualnych wygranych [wyborach - red.], bo cały czas podkreślam - długa droga przed nami, trzeba najpierw wygrać wybory, żeby pełnić funkcję premiera - mówiła Szydło w "Faktach po Faktach" TVN24.

A jak po pewnym czasie Jarosław Kaczyński powie, że to on będzie teraz premierem? - zapytał prowadzący program. - Jesteśmy dogadani. Jesteśmy dogadani na całą kadencję - odpowiedziała uśmiechnięta Szydło.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pan Minister Antonii Macierewicz, który pozostanie w rządzie, gdyż musi złożyć raport tzw Podkomisji Smoleńskiej w kwietniu 2018, zamykający śledztwo, do czasu zdobycia nowych dowodów.

Zrozumiał co naskrobał?

Po pierwsze. Przypuśćmy, że zdobędzie jakimś cudem te nowe dowody. Ślectfo więc potrwa zapewne kolejne 10 lat.

Po drugie. Dlaczego jego szefowanie podkomisją jest gwarantem trwania na ministerialnym stołku?

Wiem, wiem.

Serce nie sługa, rozum ze wstydu spieprzył tam gdzie mniej śmierdzi.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

na całą kadencję

To prawda, Jarosław Kaczyński został przymuszony sytuacją międzynarodową do zmiany decyzji, Niemcy nas atakują, nie był skalkulowany aż tak ogromny atak z tej strony, wtedy jeszcze w USA rządził Obama i sytuacja nasza była dogadana z Clinton jako następczynią, przypomnę wypowiedź MM że to wybór między dżumą a cholerą, wybór Donalda Trumpa wszystko zmienił, ostry atak Sorosa, popychadła lewacko-trockistowskiego i na Europę i na Polskę i na Prezydenta USA , stawiają nas w sytuacji nowej, to normalne w polityce.

Jak już pisałem Polska jest tylko pionkiem na mapie geopolitycznej a nasze sprawy wewnętrzne pyłkiem.

Jest tylko tyle ważna ile można na nas zarobić / okraść.

uśmiechnięta Szydło

Pani Premier Szydło zdobyła kapitał społecznego uznania, bez którego nie sposób wygrać wyborów, jednak od realnego rządzenia są starsi i mądrzejsi, a na pewno bogatsi, bardzo bogaci, kto w świecie jest najbogatszy ?

Jarosław Kaczyński

Jak już pisałem Jarosław Kaczyński ma już swoje lata, nie ma następcy, co generuje problemy, wszyscy walczą z wszystkimi.

W tzw PO nie było tego typu walk gdyż T. powyrzucał wszystkich, przeczołgał Schetynę, zostawił partię z kłamliwą kobietą na czele, więc nie było sensu walki, gdyż jak z resztą widać, nie za bardzo jest o co, nie ma perspektyw fruktów władzy, z tego powodu służby powołały Petru by zap...dalał jako prezes od z ....lania, też na marne bo Madera okazała się zabójczo atrakcyjna i czułe, profesjonalnie wykonane zdjęcie z wnętrza samolotu pogrzebało projekt, teraz podwieszony na nitkach jakiejś polityk, której nazwiska nie pamiętam, bo po co ?

Jesteśmy na poważnym zakręcie dziejowym, z którego mało kto zdaje sobie sprawę.

Jeśli nowi dwa lata temu nie znani politycy rządzą, to sytuacja jest dramatycznie niepewna i przez to niebezpieczna.

Wybory jak widać niczego nie zmieniły, zrobiliśmy co się dało, więcej nie można było, układ Komorowski Tusk po prostu okradał nas w świetle dnia i wygaszał państwowość z stuprocentową pewnością o czym mówi Martin Schulz.

Nasze położenie geograficzne jest fantastyczne jeżeli bylibyśmy bogaci i katastrofalne jeżeli jesteśmy biedni.

Polska albo będzie wielka albo w ogóle jej nie będzie, to oczywiste i zrozumiałe dla każdego.

Albo Morawiecki nas wyciągnie z biedy albo zadłuży i okradną nas banksterzy, jego mocodawcy.

Jaki my mamy wybór ?

To jest dobre pytanie.

Najpierw jako Naród musielibyśmy stanowić jedność, silny monolit, do tego dodana musiałaby być mądrość.

Służby Stalina dobrze się zabezpieczyły ściągając tu na czołgach agenturę, sztucznych Polaków, inne wywiady również nie ociągały się, wybicie elity podczas IIWŚ, było wisienką na torcie, ona nie odtworzona do dziś zastąpiona selekcją negatywną owocuje jak widać nawet tu na forum.

Po prostu my tu urodzeni mamy pecha, mniej cierpliwi wyjechali, skoro nawet T . uciekł z tego syfu, tej gmatwaniny agentur, to o czym mowa, co dopiero ma odczuwać tzw zwykły obywatel naszego kraju ?

Cud może nas tylko uratować.

Wszystko w ręku Boga.

Pani Premier Szydło zdobyła kapitał społecznego uznania

tylko u idiotow numerek...no i u ciebie.

Jak już pisałem Jarosław Kaczyński ma już swoje lata, nie ma następcy, co generuje problemy, wszyscy walczą z wszystkimi.

Nasze położenie geograficzne jest fantastyczne jeżeli bylibyśmy bogaci i katastrofalne jeżeli jesteśmy biedni.

Polska albo będzie wielka albo w ogóle jej nie będzie, to oczywiste i zrozumiałe dla każdego.

Albo Morawiecki nas wyciągnie z biedy albo zadłuży i okradną nas banksterzy, jego mocodawcy.

Jaki my mamy wybór ?

To jest dobre pytanie.

Najpierw jako Naród musielibyśmy stanowić jedność, silny monolit, do tego dodana musiałaby być mądrość.

Służby Stalina dobrze się zabezpieczyły ściągając tu na czołgach agenturę, sztucznych Polaków, inne wywiady również nie ociągały się, wybicie elity podczas IIWŚ, było wisienką na torcie, ona nie odtworzona do dziś zastąpiona selekcją negatywną owocuje jak widać nawet tu na forum.

Po prostu my tu urodzeni mamy pecha, mniej cierpliwi wyjechali, skoro nawet T . uciekł z tego syfu, tej gmatwaniny agentur, to o czym mowa, co dopiero ma odczuwać tzw zwykły obywatel naszego kraju ?

Cud może nas tylko uratować.

Wszystko w ręku Boga.

i chce ci sie numerek tyle pisac takich glupot??Jedyne co trzyma sie kupy to to ze kurdupel jest lichy i glupi.Tu sie zgadzamy.Drugie ze jestesmy biedni bo jestesmy glupi. Pelna zgoda.Tylko nie wiem czy morawiecki poradzi z ta korea polnocnom.

a tu takie numerek pomozesz??Pomoge

"Jest Pan zaznajomiony z opinią tylko jednej ze stron tej tragicznej sytuacji, (.) mamy nadzieję, iż znajdzie Pan także odwagę i elementarną odpowiedzialność, by wsłuchać się w głos setek tysięcy Polaków znających ją z własnego, trudnego doświadczenia" - pisze do premiera in spe Mateusza Morawieckiego wiceprezes stowarzyszenia "Stop Bankowemu Bezprawiu".

Ukryta Zawartość

i znowu rozpierducha bedzie niezla czyli jeszcze blizej katastrofy

Mateusz Morawiecki idzie po swoje, czyli po odebraną mu władzę nad spółkami skarbu państwa. Wkrótce czeka nas nowe rozdanie na kierowniczych stanowiskach w największych polskich firmach. To szansa na to, żeby wykurzyć "Misiewiczów".

Ukryta Zawartość

bedzie baaal na tysiac paaaar.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

widzialem i co z tego.Domkrazca jak placa to pracuje, do tego dewot. ale tu ciekawostka prawie jak z korei polnocnej

"Pogromik" na Mokotowie

Wczoraj po spektaklu "Solidarność. Nowy projekt" pojechał, jak pisze, na śledzia na Mokotów. Tam, na rogu Kazimierzowskiej i Racławickiej grupa 10-12 chłopców około piętnastoletnich, uzbrojona w paralizatory, zrobiła, jak to ujmuje, "oblężenie i 'najście' na kamienicę zamieszkaną przez studentów różnych wschodnich narodowości".

"Byli wśród napadniętych rosyjskojęzyczni, były biegające w pidżamach dziewczyny o azjatyckiej urodzie i próbujący ich bronić śniadzi, czarnowłosi chłopcy" - wymienia.

MM stoi na zdjęciu za Tuskiem,

numerek to robota kurdupla i jego blaznow .Co ty na TO?

Ukryta Zawartość

Bo nawet ludek wie, że co za dużo i to świnia nie zeżre>>>>ale swinie mozna trochu poszturchac to i radosc jezd.

Ukryta Zawartość

Muls! Bądź mądrzejszy i odpuść temu choremu człowiekowi. Łapiduchy będą musiały szprycować go dodatkową dawką prochów i jeszcze całkiem mu się pod berecikiem poprzewraca. Nie szkoda Ci chłopa, choć pisiarz i toruński pomiot...

wiesz jak pisalem lekarze z uwagi na galopujacego aicmahera zalecaja mi cwiczenia umyslowe.Zeby takie robic musze miec jakiegos idiote podrecznego.

a nie ma lepszego.

poprosze go zeby udzielał sie spolecznie tylko polgodziny na dzien.

Zeby takie robic musze miec jakiegos idiote podrecznego.

a nie ma lepszego.

Co prawda to prawda. Jednak mimo to, mam jakieś opory moralne by do tego używać człowieka jednak chorego. Na podręcznego - no oczywiście nie ta jakość i przydatność, nadawałoby się też kilku innych. Ci są po prostu zwykłymi kretynami, ale wydają się zdrowi psychicznie. Listę podeślę Ci na priv.

poprosze go zeby udzielał sie spolecznie tylko polgodziny na dzien.

Budująca i godna pochwały postawa, ale wiesz jak to z wariatami... Szansa, że posłucha niewielka...

Lituje się nad Tobą muls, nie dodawaj sobie.

i dzienkuje ci bardzo i bede sie modlił codziennie zebys odzyskal rozum.I twoj szef.

tak na marginesie numerek.Morawiecki był tylko jednym z wielu czlonkow Rady Gospodarczej kierowanej przez Z Bieleckiego a przy Premierze Tusku. To roznica zasadnicza i nie przypomina sytuacji Gilowskiej.

Mamy dwóch premierów, a nawet trzy.

I trzech prezydentów. Prezes, Antoni i duda.

To szansa na to, żeby wykurzyć "Misiewiczów".

Nie wkurzą się, dostaną solidne odprawy. Przecież wiadomo że chodzi o rotację na stołkach żeby jak najszerszy front pislamistów skorzystał z dojnej zmiany. W końcu są jedną drużyną. Kolegom z drugiego szeregu też się należy,

MM stoi na zdjęciu za Tuskiem, po to zamieściłem tą fotografię żeby każdy wiedział z kim mamy do czynienia.

Czyli Morawiecki robił za kreta u Tuska ? A może teraz robi za kreta ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.