Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Polska ewoluuje...

Z powrotem do komuny. Kolor się tylko zmienił z czerwonego na czarny.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

od lewej TW, TW, TW, TW, TW,.....oficer prowadzący, TW, TW, TW, ....soviecki nadzorca oficera prowadzącego, TW, TW, TW, TW, TW, TW, TW, ...

To był rząd..

Polska ewoluuje...

Jakos przez te dwa lata ewolucja sobie wolne zrobiła ....można powiedzieć ze cofnęła sie w rozwoju.....

znaczy sie nie odpowiesz mi na poprzednie pytanie ?

Wiem bolesne dla Ciebie

To element walki z mafią.

Z mafią to walka dopiero się zacznie. Po upadku PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A bójcie się, bójcie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prywatne media mają prawo do posiadania własnej linii ideologicznej. Mają prawo do skrajnego braku obiektywizmu. Rozliczyć je za to powinni odbiorcy. Pilotem w ręku i w salonie prasowym. Nie chcę w tym krótkim komentarzu używać wielkich słów, ale „wolność słowa polega na mówieniu innym, tego czego nie chcą usłyszeć”.

W.polityce.pl przeszło do gorszego sortu a ich dziennikarki paradują w futrach.

Ukryta Zawartość

To element walki z mafią.

Nikt nie wymienia Premiera, ot tak sobie, musi być powód, poważny.

Są dwa poważne powody. Potrzeba utrzymania władzy w partii i w państwie. Innych nie ma.

Dlatego dmuchamy na ciepłe.

Ukryta Zawartość

Świdnica 1929. Bojówkarze Hitlera zaatakowali wiec socjaldemokratów. Ich proces był kpiną z prawa

Ukryta Zawartość

W.polityce.pl przeszło do gorszego sortu a ich dziennikarki paradują w futrach.

Tu nie chodzi o obronę wolności słowa. Tą mają gdzieś. Tu chodzi o to, że o ile dla TVN ten milion z hakiem to drobne, to dla portalików w typie wpolityce czy muchomorkowych mediów to fizyczny koniec. I można być całkowicie pewnym, że jest tylko kwestią czasu kiedy właśnie w ten wymyślony przez pisiarstwo sposób zostaną wykończeni.

Jestem pewny, że gdybyś znał zasady przydzielania takich kar nie napisałbyś andronów o "fizycznym końcu"......chociaż, czytając dalej te niedorzeczności mam wrażenie że ta wiedza i tak nie sprowadziłaby ciebie na ziemię. :)))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

TVN się odwoła, potrwa to parę miesięcy zanim w radzie rozpatrzą odwołanie, potem cichaczem uwzględnią to odwołanie, a strach w różnych tam sieciach i politykach zostanie i przestana się buntować, bo ostatnio trochę zaczęli....

Stało się to co przewidziałem parę dni temu,pisory mają 50%poparcia. I co albercik?dalej będziesz te swoje wiejskie mundrości wypisywał na Bocznicy? Schetyna prowadzi Platformę nad przepaść,należy go pozbawić władzy,inaczej czekają nas ciemności i to wieloletnie. Czekam na kolejne proroctwa albercika,najlepiej w zagranicznej prasie. Szkoda gadać...

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

nie napinaj sie tak bardzo to dopiero.... ida swienta.Jak tak bedziesz przezywal kazdy procent to wpadniesz w uzaleznienie.

nie ma dowodu ze jakby było tak jakes wymyslił to byloby 49.

a nie 52

Stało się to co przewidziałem parę dni temu,pisory mają 50%poparcia.

Komorowski miał 75% poparcia i przegrał, ale możliwe że Polsce żyje więcej głupców niż wydawać by się mogło. To możliwe w ciemnogrodzie. Wiele znaków na to wskazuje.

nie napinaj sie tak bardzo to dopiero.... ida swienta.Jak tak bedziesz przezywal kazdy procent to wpadniesz w uzaleznienie.

nie ma dowodu ze jakby było tak jakes wymyslił to byloby 49.

a nie 52

Synu napisz coś z sensem,choć raz. Odstaw gorzałę,leki i weź prysznic. Potem do mnie pisz.

Komorowski miał 75% poparcia i przegrał, ale możliwe że Polsce żyje więcej głupców niż wydawać by się mogło. To możliwe w ciemnogrodzie. Wiele znaków na to wskazuje.

Przewidziałem to parę dni temu,wtedy albercik szydził,nie będę przywoływał tu jego bredni,bo nie warte są nawet splunięcia. PO tonie,bo ma dywersanta a nie przywódcę,to jest fakt i jest to sytuacjabez precedensu.

i ło to chodzi.Ma byc 75 % i pienkna katastrofka.

nie napinaj sie tak bo ci pasek penknie.

Czyli jednak wpisujesz się w leninowską wizję świata,przynajmniej szczerze.

Wziął prysznic i tyż nic (jak pisał klasyk).

kazda nowa buzka daje motlochowi radosc.A ze znowu bedzie pienknie jak anglik obiecał to czemu nie.y i tak bendzie pare razy az motloch otrzezwieje .Jak rolnicy nie dostana NIC<
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.