Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wiedziałem!

No ? Źle czy dobrze?

Moją odpowiedź masz w wielu wątkach,ale z jakiegoś powodu(może słabo czytasz)ciągle domagasz się ode mnie deklaracji,rusz głową,to nie boli.

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"To oczywiście będzie trudne, bo w środowisku prezesa bieganie, jazda rowerem czy na rolkach to ostateczne oznaki "lewactwa", niemalże na tym samym poziomie co chodzenie w marszach KOD-u, oglądanie TVN-u i czytanie "Gazety Wyborczej". Brrrr, aż zimno się zrobiło."

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Maju dnia 13.12.2017 - 15:09 napisał

"zasady przydzielania takich kar"

nie obejmują radia maryja ani tv trwam, inaczej już dostawały by takie kary codziennie od pierwszego wejścia na antenę.

Jedno zdanie a kilka nieprawd....staje się to już tradycją.

Trudno karać kogoś za coś czego nie popełnił....tego nawet za PO nie było, ale kary na te wymienione media bywały szczodrze przez ówczesną KRRiT dawane.

Znowu nie zrozumiałeś do czego piję....wytłumaczę to temu do którego ten post który cytujesz kierowałem. Tobie nie zamierzam bo znowu odwrócisz kota ogonem.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Czyli jednak wpisujesz się w leninowską wizję świata,przynajmniej szczerze.

Z leninowską wizją świata to proponuję na konsultację udać się do tow. Prezesa lub tow. Piotrowicza. Oni Koledze to wytłumaczą najlepiej.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Trudno karać kogoś za coś czego nie popełnił.

Nie teraz. Teraz można, czego dowodem jesta kara nałożona na TVN. WTedy nie chciano karać trwam i rm z powodów zasadniczych.

Na historyczną nutę:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No, no kogo?

Ty jesteś głupi,czy to tylko taka przykrywka? Pytam z ciekawości,bo stanowisz na tym forum jeden z barwniejszych przypadków antropolgicznych i ciągle,choć to niepojęte, się rozwijasz. Poproś grzecznie o to czego w chamski sposób się domagasz i po sprawie,jeśli masz z tym problem,to szukaj sobie sam.

@Lech36

Antoniego smoleńskiego zgubiłeś....takie niedopatrzenie. :)))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Kantar Group to przecież agencja PRowa, a nie niezależna sondażownia. Ich badania opinii to tylko element gry PRowej, trudno je uznać za niezależne i miarodajne, bo mają służyć tylko i wyłacznie kształtowaniu i poprawie wizerunku klienta, w tym wypadku pisowskiego rządu. Coś jak Ośrodek Informacji, Analiz i Programowania Pracy Partyjnej za PZPR.

Z leninowską wizją świata to proponuję na konsultację udać się do tow. Prezesa lub tow. Piotrowicza. Oni Koledze to wytłumaczą najlepiej.

Ale mnie nikt nie musi tego tłumaczyć,istytucja pożytecznego idioty ma się na tym Forum doskonale i jest widoczna jak na dłoni,podać nicki?

Nie teraz. Teraz można, czego dowodem jesta kara nałożona na TVN. WTedy nie chciano karać trwam i rm z powodów zasadniczych.

Taaaa, "nie chcem ale muszem"....nie karano, ten dalej swoje.

Kantar Group to przecież agencja PRowa, a nie niezależna sondażownia. Ich badania opinii to tylko element gry PRowej, trudno je uznać za niezależne i miarodajne, bo mają służyć tylko i wyłacznie kształtowaniu i poprawie wizerunku klienta, w tym wypadku pisowskiego rządu. Coś jak Ośrodek Informacji, Analiz i Programowania Pracy Partyjnej za PZPR.

Oczywiście,ale przypominam że z tej sondażowni w okresie kampanii wyborczej Komorowskiego i PO korzystała własnie PO i TVN,oraz Polsat. Chodzi o trend. Poza tym dwóch senatorów odchodzi dziś z PO,Piechota powiedział,że ma dość antypolskiej polityki Schetyny i to jest fakt a nie sondażownia. Ten facet musi zniknąć,bo inaczej zniknie PO

Ty jesteś głupi,czy to tylko taka przykrywka? Pytam z ciekawości

Ja spytałem pierwszy, czy cieszysz sie z dywersji w PO. Nie zapytałem natomiast, czyś głupi, bo znam odpowiedź.

Poproś grzecznie o to

O co?

Ja spytałem pierwszy, czy cieszysz sie z dywersji w PO. Nie zapytałem natomiast, czyś głupi, bo znam odpowiedź.

O co?

A ja wczoraj ściszałem telewizor. Wracaj do przedszkola.

w chamski sposób

Jakies przykłady?

Minimum 1.

Maksimum 1.

Ten facet musi zniknąć,bo inaczej zniknie PO

To źle czy dobrze, twoim zdaniem? Pytam grzecznie, jaśnie panie.

Poza tym kiedyś podałem materiał źródłowy - wywiad z kimś kto na zlecenie firmy badającej opinię publiczną przeprowadzał właśnie sondaże preferencji politycznych. Mówił jak się je przeprowadza, jak się wybiera grupę ankietowaną a które grupy społeczne należy omijać. Wszystko aby osiągnąć góry założony wynik. Oczywiście z rzetelnymi badaniami metodą reprezentacjną nie ma to nic wspólnego, ale politycznie słuszny wynik jest.

Tak więc nie podniecałbym się tymi sondażami.

Jaśnie Panie, Lencomanie.

Albo inaczej - Kubricu, Qubri, dziadygo, dziadkuwłodku, majowy, ksywanksie, tomki, skywyrdzie, bonbofcu itd.

Ciąg dalszy nastąpi.

Czy to źle, czy dobrze, Twoim zdaniem, że PO zniknie?

Źle?

Dobrze?

Widzisz?jak chcesz to potrafisz. Oczywiście,że źle! Silna Opozycja jest w Polsce potrzebna ja woda w Katarze. PO ma wszystko,ma struktury,wartosciowych członków i pomysł,ma niestety przywódce idiotę i zaczyna kroczyć drogą SLD.

Tu masz moje zdanie dotyczące partii rządzącej. Wiecej mnie o to nie pytaj,nie jestm niczym zobligowany do udzielania Ci odpowiedzi na cokolwiek,zapamiętaj to.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wiecej mnie o to nie pytaj,nie jestm niczym zobligowany do udzielania Ci odpowiedzi

A nie udzielaj, wisi mi to już wiesz czym.

A teraz to: -

Ukryta Zawartość

Tu masz moje zdanie dotyczące partii rządzącej.

Gdzie, bo nie widzę?

Ukryta Zawartość

A nie udzielaj, wisi mi to już wiesz czym.

A teraz to: -

Ukryta Zawartość

Jak Ci wisi to po co skamlesz?

Jaśnie Panie, Lencomanie.

Albo inaczej - Kubricu, Qubri, dziadygo, dziadkuwłodku, majowy, ksywanksie, tomki, skywyrdzie, bonbofcu itd.

Ciąg dalszy nastąpi.

Zero trafień,zagraj w Lotto.

Ukryta Zawartość

Ciąg dalszy nastąpi.

Masz zamiar napisać coś bardziej bezsensownego?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.