Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

tak tak numerek.A wasi w tym czasie zdolali rozdac zolnierzom stalowe helmy a na buty juz nie starczyło.Nie oddamy nawet guzika jak mniemam.A jak nie bedzie broni to zamienimy ja na swieta i zamkniemy morde malkontentom.

jakos tak wszyjscy znalezli sie u was.Dziwne nie numerek.jakos tak wyszło...

Dziwne dla wiecznie zdziwionych, po co pisałem że układ władzy nie odda, że wyborami się władzy nie zdobywa, po co piszę że tzw Polska w granicach po 2WŚ nie posiada żadnej suwerenności - no po co to piszę Drogi Mulsie - żeby każdy zrozumiał, że na wybory to sobie może chodzić aż zedrze ostatnią parę butów..

was wszystkich trzeba by do czubkow ale nie jest jasne czy miejsc starczy.

Dziwne dla wiecznie zdziwionych, po co pisałem że układ władzy nie odda, że wyborami się władzy nie zdobywa, po co piszę że tzw Polska w granicach po 2WŚ nie posiada żadnej suwerenności - no po co to piszę Drogi Mulsie - żeby każdy zrozumiał, że na wybory to sobie może chodzić aż zedrze ostatnią parę butów..

tak wiec jutro zglos sie do putina razem z morawickim starym i powiedz ze juz ich lubimy.I nie potrzebujemy jakies durnego polskiego rzadu bo wystarczy nam jego.Było juz paru w historiii takich tak wiec bedzie miło.

tak tak numerek.A wasi w tym czasie zdolali rozdac zolnierzom stalowe helmy a na buty juz nie starczyło.Nie oddamy nawet guzika jak mniemam.A jak nie bedzie brobi to zaminimy ja na swietai zamkniemy morde malkontentom.

Nie ma żadnych Waszych i Naszych, to czyste figury retoryczne, potrzebne czasem jako skrót, wszyscy jedziemy na tym samym wózku, rozbój dokonuje się tylko o to kto ma lepszą klatkę, ale to tylko lepsza klatka, Tusk ma klatkę i miliony, ale i tak siedzi w klatce i musi przyjechać złożyć zeznania uważając i dbając, zabiegając u Niemki, żeby mu się warunki w klatce nie pogorszyły...

was wszystkich trzeba by do czubkow ale nie jest jasne czy miejsc starczy.

tak wiec jutro zglos sie do putina razem z morawickim starym i powiedz ze juz ich lubimy.I nie potrzebujemy jakies durnego polskiego rzadu bo wystarczy nam jego.Było juz paru w historiii takich tak wiec bedzie miło.

Ty mi tu z Putinem nie wyjeżdżaj, bo to dobra ustawka jest, - Niemcy żyją z nim jak z najlepszym sąsiadem, a to Niemcy hodują Tuska, - przypominam, przypomnij sobie też przemarsze po molo w Sopocie i przybijanie rączek Twojego pupila, Drogi Kolego !

rót, wszyscy jedziemy na tym samym wózku

cos ci sie porabało numerek.jako wozkowy mozesz co najwyzej trzymac dyszel.

Ty mi tu z Putinem nie wyjeżdżaj, bo to dobra ustawka jest, - Niemcy żyją z nim jak z najlepszym sąsiadem, a to Niemcy hodują Tuska, - przypominam, przypomnij sobie też przemarsze po molo w Sopocie i przybijanie rączek Twojego pupila, Drogi Kolego !

a wczesnie obalii razem jedna prostytuke bombowiec.Razem.Rozumiem bul bo z lechem nikt gadac nie chcial.Nawet taki gupi putin.A tu wspolna baba.

przyjedzie jak ZECHCE numerek.Troche ci sie juz dupe rozsadziła lekko.

Ludzie go na własnych rękach z Brukseli przyniosą, na to przesłuchanie, urlopy są brane z pracy, może Andrzejek ogłosi nawet dzień wolny..punkty by zebrał u społeczeństwa..

a skad tych ludzi wezmiesz numerek? Europa was pogoni a kurdupel zamknie sie w sraczu.Jak brat.On z natury blizej ma do sracza niz na front.

Jak wy wszyscy zreszta.Nikt z wami nie bedzie gadał.Ani niemcy ani rosja.Poczekaja az was szlag trafi.

Paradują tym co mają, a wszystko to jest to, co przekazali im poprzednicy, PO PSL.

Jak to? Przecież Antek-świrus cały czas zapowiadał że już lada miesiąc będą nowe śmigłowce, okręty itd itp. Gdzie one są?

cos ci sie porabało numerek.jako wozkowy mozesz co najwyzej trzymac dyszel.

a wczesnie obalii razem jedna prostytuke bombowiec.Razem.Rozumiem bul bo z lechem nikt gadac nie chcial.Nawet taki gupi putin.A tu wspolna baba.

Wszyscy jedziemy, dobrze o tym wiesz, nie ściemniaj, POKAŻ MI JEDEN PROTEST PO PRZECIW USTAWIE ACT 447 podpisanej przez Prezydenta.

Po co Ty mnie próbujesz na coś nabierać ?

Opozycja powinna -------ROZJECHAĆ RZĄD --------- za to że dopuścił by strategiczny sojusznik dokonał takiego czynu, takiego posunięcia grożącego katastrofą polityczną, finansową, oraz innymi, z utratą nawet tego pozoru suwerenności jaki jest obecnie .

A TU CISZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muls, rób sobie durnia z kogoś kto nim jest na prawdę, a swój bełkot kieruj do równych sobie przedstawicieli klasy panującej, bo widać że nikim innym być nie zamierzasz, rozumiem to, rozumiem też że niczego więcej nie potrafisz, jak panować, jest jasne że jesteś do tego stworzony masz więc potrzebne wszystkie predyspozycje, dajesz im wyraz tu dostateczny że są wystarczające i uprawniające.

Powodzenia..

a skad tych ludzi wezmiesz numerek? Europa was pogoni a kurdupel zamknie sie w sraczu.Jak brat.On z natury blizej ma do sracza niz na front.

Jak wy wszyscy zreszta.Nikt z wami nie bedzie gadał.Ani niemcy ani rosja.Poczekaja az was szlag trafi.

Poczekaj na wybory do Europarlamentu, po ich zakończeniu razem się pośmiejemy z pogonionych...

Tylko nie pisz mi później że nie ostrzegałem kto kogo pogoni.

cisza jest numerek w oczekiwaniu na katastrofe.Zawsze jest cisza przed.I bardzo dobze.Durnym trzeba zostawiac wladze i nie przeszkadzac.B edzie po prostu troche wiecej kosztowało.PO zwolnieniu Walentynowicz była taka sama........

Marzy Ci się eskalacja i przesilenie - obalenie rządu i powrót do tego co było, multi culti LGBT biznes VAT, LOT dla Niemców, kopalnie dla Niemców, stocznie tylko Niemcy, wielkie lotnisko Berlin, Nowy Jedwabny Szlak - przez Niemcy i do Niemiec..ect

Muls - nie mam już czasu na czczą pisaninę.

Tu teraz rządzi USA.

Nikt tak skutecznie nie podzielił ludzi w Polsce jak PiS. I nikt tak bardzo Polsce nie zaszkodził. Propagandowe gadanie ze "kto przeciw PiS ten przeciw Polsce" dociera do coraz mniejszej grupki naiwnych.

Zobaczymy ruchawki jakie spreparujecie na jesień, zobaczymy jak będą nawoływać do jedności.

Przestań udawać etnicznego Polaka Bob, bo robi się to żałosne.

Przewektoruj się.

genralnie numerek niczego nie bedziemy patrzec.Ani nawet manifestowac .Pozwolimy durniom rozwinac sie.Durnie sami wpadaja wtedy do wlasnej dupy.Albo dupy ich wyborcow.Spokojnie nie entuzjazmuj sie numerek.Ministrem nie zostaniesz, co najwyzej bedziesz nosił teczuszke..za ministrem ...ale to tylko troche

.......

Sam jesteś ministrem..bez teki.

Kolega konsultował swoje odczucia i przemyślenia z fachowcami? Tzn. z lekarzami?

Zagubiłeś się, tu masz materiał do nawrócenia.

Pani Gawor, zatrzymała marsz, kim jest Pani Gawor, jaką ma przeszłość i jak wygląda ścieżka jej kariery ?

Bob, ona pracuje dla byłej wiceprzewodniczącej PO.

To już nie jest kompromitacja.

Z milicji do ratusza, Boże ratuj Polskę !

ZMS, ZSMP, PZPR, Wyższa Szkoła Oficerska im Feliksa Dzierżyńskiego.

I Wy Muls, Bob, macie czelność dyskutować na tematy publiczne - w jakim duchu to robicie, z jaką intencją, aby tacy jak Pani Gawor posiadali władzę ?

Nie jesteście skończeni, żeby być skończony, najpierw trzeba jednak być, a Was nie ma w ogóle nigdy nie było i nie będzie

Żegnam !

Dziękuję, nieskomentowanych filmików nie oglądam, szkoda czasu.

Wiem, z tego powodu dołączyłem komentarz, nie czytałeś jest pod linkiem filmiku, informuje że treść pomoże w nawróceniu, wystarczyło przeczytać i już byś wiedział że komentarz jednak istnieje.

Widzę że dołączasz do towarzystwa z pod znaku Milicji Obywatelskiej, stosujesz ich retorykę.

zegnam.Tak marginesie z tego bełkotu wyłania sie dosc prosty i klarowny obraz myslenia idiotow.Skoro lezymy miedzy rosja i niemcami i oni sa w zmowie to nie kupujemy nic dla armii bo to nic nie da a za to balujemy.Tak wiec wszytko jest jasne i wiele wyjasnia.

747>>>

Po ostatnim Twoim wpisie - "odpowiedzi" na moje zarzuty, że prezentujesz kłamliwą propagandę TVP

(zaprezentowałeś jakiś bełkot o Dudusiu i Mateuszu), jestem pewny, że przed pisaniem na forum bierzesz jakieś środki (może nietrafione tabletki?), które odrywają Twój musk od ziemi i pozwalają lewitować!

Chyba, że robisz to cały czas, od dzieciństwa?

Pytam całkiem poważnie.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Pietrzak, nie nudź już, idź na defiladę, jest święto.

O tzw bankierach/banksterach słyszałeś ...???

Dobrze ze wspomniałeś o banksterach

czy to nie czasem twój premierzyna nie pracował przez kilka lat w banku i to zagranicznym? tfu i sie nachapał dodatkowo kasy na krwawicy tego narodu umęczonego przez tych banksterów ...

jesli nie wiesz o kogo chodzi to dla przypomnienia ten co jak zaczyna gadac to nos mu sie wydłuża.... drewniany chłopczyk...

Kim jest Ewa Gawor i czyje miała poparcie obejmując urząd można przeczytać w sąsiednim wątku (o IV RP, wpis @osimar, wczoraj 10:59). Śmiesznie brzmią zarzuty w stosunku do niej pochodzące ze środowiska dla którego idolem jest towarzysz Stanisław Piotrowicz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.