Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Konia, tego białego, dobrze by miał, dobre żarcie..

2 minuty temu, fox733 napisał:

z Janowa

Tam przewały były.

6 minut temu, fox733 napisał:

załatwili

Takie konie, to drogie rzeczy są, jak komuś nie zajumasz, to całe życie możesz pracować i nie zarobisz.

A mnie szkoda właśnie tego jednego. Białego, na którym miał galopować jeden mąż stanu, ze sztandarem zwycięstwa. Dzisiaj w TVN 24 mina Piekarskiej i sposób komentowania tego faktu oraz agresja wobec innej kobiety-polityka z Lewicy były bardzo wymowne. KO-PO dostała knockdown od swojego politycznego guru. A Schetyna leży na deskach. 

Jak nie Tusk na siwku Andersa to może Karzeł na kasztance marszałka uratuje kraj...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

1 minutę temu, Zyzol napisał:

Schetyna nie jest już liderem opozycji

PSL jest przereklamowany, celowo w mediach, by podkopać Schetynę.

Radzę nie pomijać Schetyny, o Petru dziś nikt nie pamięta...dzięki Schetynie.

Schetyna będzie rył pod wszystkimi konkurentami.

9 minut temu, Zyzol napisał:

A mnie szkoda właśnie tego jednego. Białego, na którym miał galopować jeden mąż stanu, ze sztandarem zwycięstwa. Dzisiaj w TVN 24 mina Piekarskiej i sposób komentowania tego faktu oraz agresja wobec innej kobiety-polityka z Lewicy były bardzo wymowne. KO-PO dostała knockdown od swojego politycznego guru. A Schetyna leży na deskach. 

Ty te swoje wnioski to skąd bierzesz? Z odwłoka własnego, czy czyjegoś?

Jestem Europejczykiem.

Teraz, fox733 napisał:

natychmiast rozwieść

Dobre!

Gratuluję!

Tylko co ja bym wtedy robił tu w zakładce..

2 minuty temu, Zyzol napisał:

Niesiołowski

Niesiołowski nie płaci za sex.

No jeśli pokonywanie konserwatora kominów przemysłowych .przez tyle lat sprawiało ci satysfakcję to nie mam więcej pytań...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

1 minutę temu, fox733 napisał:

konserwatora kominów przemysłowych

Brzydko śpiewał w TV Szansie na Sukces.

4 minuty temu, fox733 napisał:

nie mam więcej pytań

Merkel miała komin do przeczyszczenia ?

"- Jestem zadowolona, bo uważam, że on jako polityk nie do końca się sprawdza. Jest chwiejny. Nie ma silnej osobowości. Ale sądzę, że ta decyzja wynika z jego obawy. Mogły być podjęte ataki, które by go zdyskwalifikowały - komentuje w rozmowie z Wirtualną Polską prof. Jadwiga Staniszkis.

Powiedziała, że w swoim krótkim przemówieniu dla mediów, Donald Tusk twierdził, że nie ma sobie nic do zarzucenia, ale w rzeczywistości "bał się". - Nie wiem, ale sądzę, że doszło do niego, iż na podstawie różnych argumentów byłby zdyskwalifikowany - zauważa Staniszkis.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ocena Staniszkis jest wyjątkowo trafna. W części dotyczącej  zdyskwalifikowania potwierdził to Sakielski dziś rano w TokFM. Widać,  że Tusk nie jest mężem stanu, a w dodatku ma kompromitujące skazy.

Bardzo się cieszę, że ten mąż stanu chyba na zawsze znika z polskiej sceny politycznej. Wprawdzie mówi się objęciu przez niego przywództwa Europejskiej Partii Ludowej i oddziaływaniu przez to na polską politykę, ale poczekajmy... 

Co by nie mówić i pisać, jest to cios dla PO. Kidawa-Błońska mimo wszystko nie jest tak sprawnym politykiem i nie ma żadnych szans na prezydenturę. Przecież od dawna mówi się, że wyborem Tuska był Kosiniak-Kamysz. Tylko, że dla Schetyny prze pierwszą turą jest on nie do przyjęcia.

Ponieważ nieszczęścia chodzą parami - w polskiej polityce również - liczę, że Kaczyński też wkrótce podzieli los Tuska.

Ukryta Zawartość

44 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ja ją cytowałem z zachwytem czy ty Zyzol???

Gdzie ten zachwyt?

"Polscy nacjonaliści nie chcą pogodzić się z tym, że te ziemie były ukraińskie – powiedziała podczas wizyty na zniszczonych pomnikach UPA w Werchratej Danuta Kuroń. Skrytykowała też „agresywną, antybanderowską retorykę władzy”. Podczas akcji upamiętniającej upowców ze strony aktywistów polskich i ukraińskich padło więcej osobliwych wypowiedzi.

Ukryta Zawartość

Werchrata (w latach 1977−1981 Boguszów) – wieś w Polsce położona w województwie podkarpackim, w powiecie lubaczowskim, w gminie Horyniec-Zdrój. Werchrata to jedna z największych wsi w Polsce pod względem powierzchni.   

Ukryta Zawartość

Ta wypowiedź świadczy, że idea "Solidarności" jest antylską ideą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.