Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Podsumowanie konwencji PiS w Rudzie Śląskiej;

"nastrój wieczoru mącił niektórym cień Kluzik-Rostkowskiej. Jeden z kandydatów odważył się wyszeptać konfidencjonalnie: - Optymizm tu dzisiaj taki jak u kata na imieninach. Wszyscy się uśmiechają, ale nikt nie wie, komu jutro spadnie głowa."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Jakiej nowej wojny politycznej, ktoś mnie będzie napadać w najbliższym czasie?

A przy okazji, mogę poprosić o podanie punktu i paragrafu regulaminu, z którego pochodzi ten passus?

Raportuję, że użytkownik Jaro_747 popełnił dwa wpisy w jednym wątku pod rząd w odstępie krótszym niż 24 h, zgodnie wiec z pnktem regulaminu mówiącym:

- Zamieszczanie kilku postów pod rząd w jednym temacie, chyba że różnica między nimi wynosi co najmniej 24 godziny - 10% +2 dni ZPP.

Uprasza się o egzekucje powyższego zapisu regulaminu.

Wpisy robione chyba w odstępie do godziny są automatycznie łączone (co zresztą według mnie jest bez sensu), powyżej już nie. To problem administracji a nie mój.

A co nam kolega o wyrzuceniu posłanek napisze? Nie możemy doczekać się egzegezy poczynań i wypowiedzi Prezesa!

Jestem Europejczykiem.

Maciej Zegarski - młody, wykształcony?, z dużego miasta?, ukończona politologia, praca za granicą, radny, członek PO, asystent ministra z Bydgoszczy R.Sikorskiego - najpierw ubierał się w liście marihuany, teraz założył stringi na głowę.

jozwa - z tego się już nie wybronisz - gość wychowywał się w najbardziej zacofanej dzielnicy swojego miasta, a następnie przeniósł się do jeszcze gorszej, bo peryferyjnej znacznie oddalonej od centrum.

Tak powstają kariery polityków, tacy ludzie mają wsparcie w estabilishmencie IIIRP - to esencja nowego polactwa, kompleksy i próba przebicia się skandalem w celu zaistnienia - brak jakiejkolwiek wartości, pustostan intelektualny - model jednoprocentowego Palikota, europa coraz bliżej ale niestety ZMYWAK JOZWA ZMYWAK - tam politolodzy z polskich uczelni to " WŁAŚCIWY CZŁOWIEK NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU" - samorealizacja jak się patrzy.Powodzenia.

jaro747

To chyba wniosek zbyt daleko idący, jozwa /z całym szacunkiem/ skończył trzy fakultety, więc jestem spokojny że to nie On zakładał.

Jakoś nie widzę związku, myślisz ze stringami bawią się tylko ludzie bez wykształcenia :-)))?

Jestem Europejczykiem.

Nie chcę nikogo izolować ani namawiać czy klasyfikować względem erotyki, gość który założył te stringi ma dwa fakultety.

Widocznie nie te co trzeba ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jakoś nie widzę związku, myślisz ze stringami bawią się tylko ludzie bez wykształcenia :-)))?

A wiadomo jak on to wykształcenie zdobywał...może stringi mu z tego zdobywania zostały?

To nimi teraz wymachuje!

A wiadomo jak on to wykształcenie zdobywał...może stringi mu z tego zdobywania zostały?

To nimi teraz wymachuje!

Gdyby tylko wymachiwał to pół biedy...

Jestem Europejczykiem.

Raportuję, że użytkownik Jaro_747 popełnił dwa wpisy w jednym wątku pod rząd w odstępie krótszym niż 24 h, zgodnie wiec z pnktem regulaminu mówiącym:

- Zamieszczanie kilku postów pod rząd w jednym temacie, chyba że różnica między nimi wynosi co najmniej 24 godziny - 10% +2 dni ZPP.

Uprasza się o egzekucje powyższego zapisu regulaminu.

>Niech się cieszą, że biorą udział w farsie. Prawdziwa historia miała miejsce w 1933.

Ten post nie wnosi nic do dyskusji, a może być zarzewiem nowej "wojny politycznej" na forum.

a poza tym co tu ukrywać!

To insynuacja na forum!

był wątek kim jest zwolennik PiS i mamy kolejny rys charakterologiczny...kopanie po kostkach gdy brak argumentów w dyskusji

sobolweski jak ormowiec biega po tematach i przywołuje do porządku.

Maciej Zegarski - młody, wykształcony?, z dużego miasta?, ukończona politologia, praca za granicą, radny, członek PO, asystent ministra z Bydgoszczy R.Sikorskiego - najpierw ubierał się w liście marihuany, teraz założył stringi na głowę.

jozwa - z tego się już nie wybronisz - gość wychowywał się w najbardziej zacofanej dzielnicy swojego miasta, a następnie przeniósł się do jeszcze gorszej, bo peryferyjnej znacznie oddalonej od centrum.

Tak powstają kariery polityków, tacy ludzie mają wsparcie w estabilishmencie IIIRP - to esencja nowego polactwa, kompleksy i próba przebicia się skandalem w celu zaistnienia - brak jakiejkolwiek wartości, pustostan intelektualny - model jednoprocentowego Palikota, europa coraz bliżej ale niestety ZMYWAK JOZWA ZMYWAK - tam politolodzy z polskich uczelni to " WŁAŚCIWY CZŁOWIEK NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU" - samorealizacja jak się patrzy.Powodzenia.

747 stringi na hełmie asystenta Sikorskiego oznaką słabości państwa?

to fantazja erotyczna a nie polityka jak próbujesz przedstawić.Swoją drogą nie czujesz się śmieszny wyciągając na podstawie skąpych gaci wnioski polityczne....syndrom prezesa?

wladz

Wnioski polityczne wyciągam z zestawienia drogi życiowej delikwenta oraz rodzaju wykształcenia, charakterystycznego dla małomiasteczkowego kolesiowskiego karierowiczostwa przy uwzględnieniu, że ten człowiek jest szefem kampanii wyborczej kandydata PO na prezydenta 400 tys.miasta klasy C.

Rys charakterologiczny delikwenta po zapoznaniu się z wiedzą na jego temat w internecie jest dla mnie oczywisty i prognoza dalszej kariery również.

wladz

Wnioski polityczne wyciągam z zestawienia drogi życiowej delikwenta oraz rodzaju wykształcenia, charakterystycznego dla małomiasteczkowego kolesiowskiego karierowiczostwa przy uwzględnieniu, że ten człowiek jest szefem kampanii wyborczej kandydata PO na prezydenta 400 tys.miasta klasy C.

Rys charakterologiczny delikwenta po zapoznaniu się z wiedzą na jego temat w internecie jest dla mnie oczywisty i prognoza dalszej kariery również.

nie wykręcisz się gdyby nie stringi nie pisałbyś o nim

A wyobrażacie sobie Kaczyńskiego w stringach na głowie?

bardziej nocnik pasuje

Nie mam się z czego wykręcać.Nikt niczego nie pisze bez powodu.

Jestem ciekaw skąd te stringi wzięły się na głowie tego asystenta, kto jest ich właścicielem, producentem itd.

Nie mam się z czego wykręcać.Nikt niczego nie pisze bez powodu.

Jestem ciekaw skąd te stringi wzięły się na głowie tego asystenta, kto jest ich właścicielem, producentem itd.

dostał od Sikorskiego

a może testuje reakcję talibów na widok stringów oznaki rozpusty przed którą chcą Afganistan a potem świat obronić

markowski skomentujesz przyczyny podane przez wybitnego prezesa opozycji

"W liście prezes PiS napisał m.in., że wybór Joanny Kluzik-Rostkowskiej na szefa jego sztabu w wyborach prezydenckich oraz jej decyzje personalne spowodowały "wyeksponowanie kilkorga osób". Zdaniem Kaczyńskiego pewna grupa planowała przewrót w PiS i przejęcie władzy."

Ukryta Zawartość

jak widać jeszcze nie wytropił agentów w własnej partii a chce nas przed Putinem i Tuskiem obronić

Ukryta Zawartość

Jakim fantastycznym rozmówcą jest pan Roman Giertych dla TVN24.

Jakim faszystą był, niedawno jeszcze w koalicji z PiS i Samoobroną.

Dobra robota części niemieckiej kondominium niemiecko-rosyjskiego.

coraz weselej

"W tym kontekście szef PiS napisał, że "znamienne jest tutaj żądanie p. Joanny Kluzik-Rostkowskiej objęcia funkcji wicemarszałka Sejmu i jednocześnie powierzenia jej funkcji przewodniczącej zespołu ds. katastrofy smoleńskiej".

Kluzik-Rostkowska zaprzeczyła, by miała żądać dla siebie funkcji przewodniczącego parlamentarnego zespołu ds. katastrofy smoleńskiej. - W życiu nie zamieniłam słowa z Jarosławem Kaczyńskim na temat bycia szefem zespołu ds. katastrofy. Taka rozmowa nie miała miejsca - oświadczyła."

747 rozumiesz cokolwiek

Rozumiem tyle, że jak prezes wyrzucił - na własne życzenie zresztą panią J.Kluzik-Rostowską to od tego czasu wzorem innych dzisiaj już celebrytów, -należy jej się miejsce na ołtarzu.Pracownicy polityczni i medialni na razie noszą ją na rękach i spijają, Palikota też nosili i spijali, - ale kiepsko im to wyszło - bo donieśli jak na razie 1-2% poparcia ruchu poparcia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.