Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jar ma prastary platformerski, albo jak kto woli platfusiaty dylemat:

Czy ubole byli przestepcami i czy odebrać im przywileje i czy to jest cywilizowane :)))

Musicie zrozumieć...taka - mendalność

Pozdrawiam

jacch, 4 Kwi 2007, 12:33

>A za utrzymaniem wysokich emerytur ubeków .

Nie, nie jestem

Ale również powiem Ci tak, że w tej chwili ważniejszy jest dla mnie most przez Wisłę. To mi bardziej utrudnia życie.

jacch, 4 Kwi 2007, 12:58

>A co POprzedni prezydentci Warszawy nie zrobili i liczysz na Hanke ?:)

>Może zrobi za pieniadze z tych emerytur ?

Co Ty, wszystko poszło na światynie opatrzności. :-)

jar1, 4 Kwi 2007, 12:52

>Ale również powiem Ci tak, że w tej chwili ważniejszy jest dla mnie most przez Wisłę. To mi

>bardziej utrudnia życie.

Haneczka się obija?!

A to gadzina!

Co tam, rozpolitykowane, plotkarskie cioty u Was slychac ?

Nadal nie widzicie, jak beznadziejni jestescie w tym waszym bezsilnym gdakaniu !

Sio, do nauki, nieuki, rozgdakane polityczne - KURY ! (zeby nie powiedziec dosadniej !)

Wszamac Kit-kata, popic pepsi i do roboty !

Zalosne, Smieszne - KUKIELKI !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Vlad, 4 Kwi 2007, 13:18

Sala operacyjna, pacjent leży na leżance, podchodzi anestezjolog.

- Dzień dobry, dzisiaj ma pan operację, będę pana usypiał, ale mam jedno pytanie. Czy leczy się pan w naszym szpitalu prywatnie, czy na kasę chorych?

Pacjent na to:

- Na kasę chorych.

- No to aaa... kotki dwa..

Za to bedziemy mieć:

"W internetowej "Encyklopedii Solidarności", która powstaje m.in. za pieniądze Ministerstwa Kultury, nie ma biogramu Lecha Wałęsy. - Zabrakło mi materiałów, by go przygotować, a potem o nim zapomniałem - tłumaczy szef stowarzyszenia wydającego publikację - informuje portal gazeta.pl"

Być może będą lustrować Lukara.

Strona WWW ma być rejestrowana jako czasopismo:

Ukryta Zawartość

Czy jako wydawca Lukar będzie podlegał lustracji?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

co tak słabo ?

tylko 12 baniek ?

Za te 20 baniek na ŚOB to przynajmniej jakiś zbytek-zabytek powstanie.

A tu zwyczajnie gronkowce przepiją ?:)))

Może ktoś potwierdzić/zaprzeczyć ?:

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

"Polska rozpocznie w kwietniu formalne rozmowy w kwestii rozmieszczenia na swym terytorium elementów amerykańskiej tarczy antyrakietowej; negocjacje mogą potrwać co najmniej parę miesięcy - poinformowała minister spraw zagranicznych Anna Fotyga."

Kurna, tak nasze przyzwyczaili sie przez te prawie 200 ostatnich lat, że bez obcych wojsk to nie mozemy egzystowac... Tyle było walki by wyrzucić ruskich a teraz sami zapraszamy

Owszem, zapraszaliśmy.

I to nie raz w ciągu ostatnich kilkuset lat. Nawet kochany nasz kościółek pracował dla ruskich, za co pod koniec XVIIIw. zadyndało kilku biskupów...

Swego czasu nawet byli chętni do uczynienia nas 17 republiką ZSRR (tylko wujek Stalin się nie zgodził :)

I nie pisz, że tamte, to były rządy nienasze i niemojsze, bo ten obecny też jest nienasz - w dodatku potwierdzają to wybory - aż całe 15% wyborców go poparło...

Jak rozumiem ty go nie popierasz, bo nie poszedłeś na wybory?

Nowy2, Horst, Dudivan! Sprawdźcie czy aby nie jesteście agentami! :)))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Qubric oczywiscie, ze nie zapraszaliśmy(przynajmniej w tzw "komunie") do carycy jekateriny nikt sie tu nie cofa.

A nawet jeżeli przyjac, ze zapraszali - to byli zdrajcy.

Nie pamietasz?

Nie dziwię się, pewnie dlatego chodzisz na wybory :)

Pozdrawiam

hehe, na durne hasło: "Jeżeli nie głosujesz - to głosujesz na tych, ktorzy wygrali" mam inne: "Jeżeli głosowałeś, to wybrałeś tych ktorzy wygrali"

Oba rownie glupie i maja taki sam brak sensu, ale skoro już ktos zaczał takie baraństwa najpierw wymyslać a potem powtarzać to trzeba sie jakos bronic.

Nie bede tolerował takiej agresji :)))

Pozdrawiam

• Redaktorzy

"A co POprzedni prezydentci Warszawy nie zrobili i liczysz na Hanke ?:)

Może zrobi za pieniadze z tych emerytur ?"

Jacch, ty chyba nie mieszkasz w Warszawie, prawda? Bo inaczej wiedziałbyś, że POprzedni prezydenci pierdyknęli w tej okolicy dwa mosty. Dopiero trzeba było PiSprzedniego prezydenta, a potem jeszcze dwu jego komisarzy, żeby nic już więcej w tej dziedzinie w Warszawie nie zbudować. Takj więc, rzekłbym, żarcik nie wypalił.

Tak jest! Piskorski na Prezydenta! Hitler tez budował autostrady aż miło! No, coprawda troche tam więcej namieszał niż Piskorciu - ale. kurna, autostrady jak SOM!

Mmmmm, Piskorski, co za menścizna...

• Redaktorzy

Następny zarcik polityczny, co? Piskorski jak Hitler tylko gorszy, bo nie zbudował nawet autostrady. Nie szkodzi, nikt w zasadzie nie zbudował autostrady, minister Pol z Millerem nie zbudował, minister Polaczek z Kaczyńskimi też nie zbudowali. Hitlery jedne. Tylko że kolega jacch, którego jak rozumiem tym Hitlerem wspierasz, napisał to, co napisał, więc ja grzecznie odpowiedziałem, jak to z mostami w Warszawie było i jest. Ciekawe, że faceci skądś mają ambicję udowodnić, że lepiej znają sie na mostach warszawskich niż warszawiacy. Otóż się nie znają. A przy okazji, jacch upoważnił cię, żebyś w kontekście jego wypowiedzi wspominał Hitlera?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.