Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

O czym wladz ty byś dziamgał gdyby nie było Kaczyńskiego. Ten Kaczyniak to jednak nie tylko twoja obsesja ale wyraźnie słaby punkt. Masz słabość do prezesa- tylko o nim myślisz. To miłość?

To pożądanie :-).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Prezes PiS znaczy więcej ode mnie.

Nie zamieniłbym się życiorysami z Panem J.Kaczyńskim, mimo że czasami wypisuje idiotyzmy.

Moje poczucie wewnętrznej integracji osobowości jest różne od zespołu czynników charakterologicznych Pana Prezesa.To normalne i dotyczy każdego.

Wysuwanie takiego argumentu akurat w stosunku do mojej skromnej osoby dowodzi czego?Ma mnie zdezawuować w oczach?

Przecież Szanowny Pan Redaktor napisał, że nie ma z kim i o czym rozmawiać.Nie myli się z resztą w tej ocenie, jak i w pozostałych innych swego autorstwa.

wladz

Ja mogę być postrzegany zewnętrznie jako kompletne zero, to dla mnie bez znaczenia.Twoje i innych dzieci jednak w szkole nauczą się, że istnieją zjawiska o których istnieniu, poinformował świat J.K.

Biedaczek wladz rozdarty między namiętnością do prezesa a miłością do putinowskich notabli i putinowskiego zamordyzmu antyopozycyjnego. A to ma pecha chłopina: rybki czy akwarium?

Biedaczek wladz rozdarty między namiętnością do prezesa a miłością do putinowskich notabli i putinowskiego zamordyzmu antyopozycyjnego. A to ma pecha chłopina: rybki czy akwarium?

Nasze biedne prawaki zdechłyby z braku tematu gdyby nie miały Jaruzelskiego, Putina i Tuska. O tym, że wypisują kompletne pierdoły na ten temat szkoda nawet pisać. Cameron nie chciał dołączyć do chóru eunuchów to teraz będzie miał przewalone.

Jestem Europejczykiem.

horstek na bezrybiu i rak rybą...też chciałbym pisać o polityce a nie o tobie i narodowym idiocie nr 1.

Prezes PiS znaczy więcej ode mnie.

Nie zamieniłbym się życiorysami z Panem J.Kaczyńskim, mimo że czasami wypisuje idiotyzmy.

Moje poczucie wewnętrznej integracji osobowości jest różne od zespołu czynników charakterologicznych Pana Prezesa.To normalne i dotyczy każdego.

Wysuwanie takiego argumentu akurat w stosunku do mojej skromnej osoby dowodzi czego?Ma mnie zdezawuować w oczach?

Przecież Szanowny Pan Redaktor napisał, że nie ma z kim i o czym rozmawiać.Nie myli się z resztą w tej ocenie, jak i w pozostałych innych swego autorstwa.

wladz

Ja mogę być postrzegany zewnętrznie jako kompletne zero, to dla mnie bez znaczenia.Twoje i innych dzieci jednak w szkole nauczą się, że istnieją zjawiska o których istnieniu, poinformował świat J.K.

747 przykro lecz nie będę rozpisywał się o twoich problemach.Stwierdziłem fakt jak nikim jesteś przy prezesie.

Spoko o dzieci na każdy samolot mówią bombowiec i wyszukują kurorty w Egipcie.747 szanując prezesa ewentualnie sam sfinansujesz wyjazd do Egiptu?

horstek na bezrybiu i rak rybą...też chciałbym pisać o polityce a nie o tobie i narodowym idiocie nr 1.

On tego przysłowia nie załapie, ma fazę na ruskich.

Trzeba tak,

Na biezpticzu i żopa sołowiej.

Nasze biedne prawaki zdechłyby z braku tematu gdyby nie miały Jaruzelskiego, Putina i Tuska. O tym, że wypisują kompletne pierdoły na ten temat szkoda nawet pisać. Cameron nie chciał dołączyć do chóru eunuchów to teraz będzie miał przewalone.

to jest niezwykłe.Domagają się poważnego traktowania opozycji i jej propozycji.Gdy zaczynasz o niej pisać (domagała się krzyża,uznała prezydenta za przypadkowy wybór,nazwała swój kraj dziadostwem itd...) to płacz i tupanie.

markowski 747 nieprawdopodobne może się wydarzyć...głowy do góry i skandować Jarek Jarek.

Pijany pogromca rekina ludojada

Ukryta Zawartość

"- Dragan wspiął się na skocznię, kazał potrzymać swoje piwo i po prostu skoczył. Nawet nie zdążyłem zareagować - mówi jeden z jego znajomych, Milovan. Pomimo stanu upojenia, Stevic sprawnie rozpędził się, skoczył na nogi do wody i zniknął znajomym z pola widzenia. Zastanowił ich relatywnie słaby rozbryzg wody i przytłumiony dźwięk jaki Serb wydał, kiedy powinien wpaść do wody.

Po chwili poszukiwań znaleźli Dragana na brzegu, narzekającego na skręconą kostkę, ponieważ "woda była twardsza niż się spodziewał". Jak się okazało, noga skoczka wcale nie natrafiła na płyciznę bądź skałę, ale na głowę przepływającego pod pomostem rekina. Silne uderzenie w czuły punkt zabiło drapieżnika na miejscu. Jego cielsko znalazła i zabezpieczyła nad ranem policja, która potwierdza tę cokolwiek niezwykłą, wersję wydarzeń."

Ukryta Zawartość

meloman62 uprzejmie donosi do cenzury...

Przecież już ci napisałem że nick Horst został zbanowany. Jak wiele innych nicków które nie napier..lały obsesyjnie do jednej bramki- jak tacy monomaniacy walki z opozycją jak ty i inni tobie podobni. Zapomniałeś, czy znów zanikł ci duży fragment mózgowia.

Tu "wielbiciele demokracji" w ten banalny sposób pozbywają się wszystkich którzy pryszczato nie dowalają w opozycję jak wy. ...[koncert chamstwa]...

Człowieku, opanuj się. Na kogo niby donoszę ? Niepokoję się o pewnego forumowicza, z którym często polemizowałem, a który z racji swoich przekonań politycznych wiedział bardzo dużo o PiS. Ponieważ ujawnił publicznie ważne źródła majątku tej partii (jak pisał chodziło o narkotyki i prostytucję dziecięcą) jestem ciekawy czy nadal żyje.

Twoja wypowiedź na temat jego losu jest dla mnie niewiarygodna - moim zdaniem jesteś pisowskim delegatem na forum, który ma uspokoić innych Kolegów i bronić partii. Zatem jeżeli ktoś tu jest donosicielem to stawiałbym na Ciebie - wzorem wszystkich pisowców najgłośniej się drzesz wtedy, kiedy oskarżacie innych o to, co sami robicie (np, rzekoma afera łapówkarska p. dr Garlickiego - pissmani ją wywołali, żeby ukryć branie łapówek przez członków tej partii; czytałem w internecie, że w tamtym czasie pisowcy brali 10 % łapówki za budowę stadionów). Sądzę więc, że Twoje motywy działania są równie nieczyste...

Jak dotąd wszystko układa się po myśli prezesa.CBOS to potwierdza.Oczywiście mogą i będą na pewno następowały ataki, zobaczymy ich skuteczność.

Premier D.Tusk gra fenomenalnie - raport MAK nie do przyjęcia - super zagrywka.Z cyklu swego guru - jestem za, a nawet przeciw.100% poparcia wróżę.

Biedny wladz po prostu się nudzi. Nie ma innych pomysłów na życie niż przyrośnięcie do krzesła przed kompem i trzepanie postów przeciw opozycji. Żal mi go. Bo ja wiem, może chce żebyśmy szybciej byli drugą Ukrainą. Tam Tymoszenko (przywódczyni opozycji) siedzi w areszcie.

Wladz tęskni do tych ruskich wzorców gdzie opozycję pacyfikuje się a dziennikarzy którzy nie popierają jedynej poprawnej linii po prostu się morduje. Stąd jego wielodniowe jeremiady nad tym że się u nas Ruskich zbytnio nie szanuje.

Przykro mi wladz że przyjaźń polsko radziecka nie taka jak przed 1980- oj chciałbyś ty wrocić do tych czasów jednej partii i szczątkowej opozycji kontrolowanej przez UB.

Z przyjemnością obserwuję upadek PiS i teraz na życzenie wieloletniego adwersarza mam zaprzestać kopania pojeba na którego postawił ....Zygfryd Horst markowski pogięło?

Starość nie radość, został ci się jeno komp i forum. Zero innych form życiowej aktywności oprócz wirtualnego dowalania opozycji, a zima taka piekna... (Zauważyłeś że jest zima?)

Jak dotąd wszystko układa się po myśli prezesa.CBOS to potwierdza.Oczywiście mogą i będą na pewno następowały ataki, zobaczymy ich skuteczność.

Premier D.Tusk gra fenomenalnie - raport MAK nie do przyjęcia - super zagrywka.Z cyklu swego guru - jestem za, a nawet przeciw.100% poparcia wróżę.

Uspokoiłeś.Obawiałem się że z rozpaczy zaczął upijać się z Dornem.

Więc Tusk sprytnie przyznaje się do zależności od Putina.Oby prezes oficjalnie tą tezę potwierdził.Niestety jak wcześniej zaznaczyłem to samo z twoich i prezesa ust nie oznacza tego samego.Twoje słowa to fajna zabawa na forum natomiast ojca narodu to prawda objawiona

Starość nie radość, został ci się jeno komp i forum. Zero innych form życiowej aktywności oprócz wirtualnego dowalania opozycji, a zima taka piekna... (Zauważyłeś że jest zima?)

opieki wymaga wdowa i peron po Gosiewskim.Wysłałeś przekaz? odśnieżyłeś peron?

chopcy jak zwykle.Ryzy przyjmuje MAKa, jest granda. nie przyjmuje Maka, tez jest granda podlana entuzjamem do genialnosci slonca karpat.A on jest taki genialny, jak mniej wiecej oni.Dasz im pieniadze to wezma ale z załozeniem ze i tak kradzione.Nie dasz to obgadaja ze inni ukradli.Całe to kurdupelstwo wychodzi im na czoło..i to w wielkim trudzie.

electro

Jak mi przykro, wspomniany CBOS deklaruje, że w jego badaniu ANI JEDEN respondent nie był skłonny zadeklarować poparcia dla pana J.Palikota.

Zawszę będę pamiętać Twoje emocje nadziei na lepsze jutro, związane z Ruchem wykonanym przez Palikota, politycznym.

no i po co tak klamiesz, w zyciu bym nie zaglosowal na palikota i to co on proponuje, co nie zmienia faktu, ze mu kibicuje , bo bedzie sie staral cos zaproponowac swiezego albo zginie, z inicjatywy pani kluzik juz jest pierwsza korzysc- glosowanie dotyczace panstwowej kasy dla partii, tak wiec jest bardzo dobrze, a bedzie lepiej, troche usmiechu, wiem, ze Twoje zycie sie wali i byc moze politycznie idziesz za burte i na dno, ale widzisz, ja po to chodze na wybory zeby tacy jak Ty poszli do uczciwej pracy, do łopaty, gdzie ich miejsce....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

mulsie drogi w przeciwieństwie do Ciebie ten rozdaj spędzania czasu jest mi obcy.

Fobią jest wyszukiwanie fobii wkoło.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Koledzy zimą w rui czekają na swego jednorożca.

jakieś słowa sprostowania odnośnie twoich tez dotyczących Tuska i finansowania partii?

Fobią jest wyszukiwanie fobii wkoło.

sobą potwierdzasz tezę

Czyżbym coś pisał o tym? Coś mi umknęło?

Napiszę - jestem za...swoim zdaniem o tym.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

nie zauwazyles ze wysuneliscie sie w tej konkurencji na miejsce lidera razem ze swym wodzem.Mistrzostwo nie do pobicia.Wszedzie spiski i fobie.trudno nadazyc jak kaczka wzbija sie w powietrze trac dupa o asfalt a jednoczesnie drac sie niemiłosiernie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.