Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Czekamy, ze zniecierpliwieniem i podekscytowaniem:) &$& coś ty zrobił z ta zakładką!?!?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

wladz

Jeżeli ktoś taki jak Ty nie rozumie, że moje pytanie było retoryczne, to wybacz, ale nie wiem jak zareagować.

Czy uważasz mnie za kogoś pokroju Filuta?

Po co się fatygowałeś, znam za pamięć co wypisują gazety o katastrofie, wystarczy wskazać tytuł dziennika czy tygodnika i już wiadomo czego można się spodziewać, jakich treści.

Akurat wprost dostał licencję na przecieki, pisała jakiś czas temu Rzeczpospolita na ten temat.

Filut

Jeżeli ja podaję informację, to robię to właśnie w ten sposób jak przed chwilą.

Nie wymagaj ode mnie dokładnych danych, zupełnie ścisłych, bo to nie lekcja matematyki, tylko zakładka "polityka", do swobodnego, niczym nie skrępowanego przedstawiania poglądów, dotyczących sytuacji czy wydarzeń z sfery polityki.

Nie podaję natomiast nigdy nieprawdy, oraz wzywam do ostrożnego wrzucania, bo informacją się gra, walczy jak bronią w współczesnym świecie.

Nie dysponuję asystentem ani sekretarką, aby od razu znajdować dokładne cytaty z mediów, dotyczące Twoich pragnień.

Ale jeśli przykładowo Ty twierdzisz, że komisja weryfikacyjna ds likwidacji WSI pod przewodnictwem Premiera Olszewskiego miała warunki umożliwiające zakończenie jej prac w terminie, to kłamiesz jak z nut, tak nie było.

Sam sobie poszukaj na ten temat informacji, a przekonasz się że mam rację, w przeciwnym przypadku na pewno natkniesz się na materiały, w których będą jakieś ponaglenia pod jej adresem ze strony kogokolwiek z PO i na pewno przedstawisz nam je tutaj.

Pozdrawiam.

P.S.

Odnośnie programu z Panem generałem Dukaczewskim napiszę tak.

Zanim przejęliście wszystkie media, to do studia zapraszani byli przedstawiciele dwóch stron, w tym wypadku brakowało Pana A.Macierewicza, który zbiłby każdy argument Pana generała.

Dlatego stwierdziłem że nie było tam słowa prawdy, a przekaz był tak skonstruowany, że widz mógł mieć wrażenie, że Pan Antonii Macierewicz urodził się tylko po to aby całkowicie i totalnie zdestabilizować polski wywiad wojskowy.

Tego nie można traktować serio.

pisdraki ze skóry już wychodzą, bo czują,że jak przegrają następne wybory, to tylko smród po nich zostanie.niestety władz ma rację,po chamsku,prymitywnie,bogoojczyźniano, powoli zawłaszczają sobie fora internetowe.siedzę dużo na necie i widzę zmasowany atak pisdrakowy na różnych portalach.ciekawi mnie tylko jedno, jak pozyskają zbieraczy złomu?

wykończymy was, wrocławski buratino :)

Władz w dobrej formie, a muls? - czy jeszcze sie poci?

Ale jeśli przykładowo Ty twierdzisz, że komisja weryfikacyjna ds likwidacji WSI pod przewodnictwem Premiera Olszewskiego miała warunki umożliwiające zakończenie jej prac w terminie, to kłamiesz jak z nut, tak nie było.

...Antonii Macierewicz urodził się tylko po to aby całkowicie i totalnie zdestabilizować polski wywiad wojskowy.

Podaj proszę gdzie ja twierdzę, "że komisja weryfikacyjna ds WSI pod przewodnictwem Premiera Olszewskiego miała warunki umożliwiające zakończenie jej prac w terminie".

Maciarek może się nie urodził tylko po to ale to właśnie zrobił co napisałeś.

Fifut - nie znudziło Ci sie obszczywać tego samego narożnika w wątpliwym towarzystwie?

przecież śpię!

Powitać pana kolekcjonera.

Jak tam worek z banami i klonami. Głaszczesz przed snem?

Filut

Znowu wygrałeś, rzeczywiście tak nie twierdzisz.

Jesteś w przeciwieństwie do mnie bardzo dokładny i dosłowny.

Tak wywnioskowałem z Twojego przekazu, widać błędnie.

Przepraszam.

Daj za to obronić się A.Macierewiczowi.

Może sprawa będzie miała ciąg dalszy i uzyskamy jego wypowiedż na ten temat.

Daj za to obronić się A.Macierewiczowi.

Może sprawa będzie miała ciąg dalszy i uzyskamy jego wypowiedż na ten temat.

Ja też liczę na to, że w końcu się dowiemy jak to Antek służby naprawiał.

Niestety nie.To jest PiS pajęczyna a gość pisze na zlecenie.Robi się nieciekawie i będzie coraz więcej.W każdym aspekcie życia społecznego zaczną się pojawiać podobne do 747 polityczne automaty.Skoro nie pozwalają chuliganom mordy obić tylko robią z nich bohaterów licząc na zdobycz wyborczą to kogo zostawią w spokoju?

Nie piszę na zlecenie, będziesz kiedyś może bardzo rozczarowany, jak ja oczaruje się audiostereo i przybędę na jakieś spotkanie klubowe.

747

Śmierć pracownika na budowie Stadionu Narodowego to też wina Tuska?To już szczyt debilizmu!

W takim razie winę za katastrofę w Katowickiej Hali Targowej w 2006r. ponosi Jarosław Kaczyński!

Wtedy zginęło 65 osób.

Szczyt debilizmu jest inny.

Truskawki Szanowny Pan smakował, krajowe?I co, smakują?Premierowi Tuskowi nie bardzo, no to może chociaż Panu posmakują.

Właśnie zakończyła się powtórka programu minęła 20 w TVP INFO.

Redaktor Rzeczypospolitej Pan P.Gabriel wyjaśnił wymowę artykułu, na który ja się powołałem.

Każdy kto widział ten program może wyrobić sobie zdanie, czy oskarżenia kierowane pod moim adresem przez użytkownika Filut są zasadne.

Odpowiedział w programie również na "dementi" jakie dziś upubliczniła służba odnosząc się do artykułu, że niby jest on niezgodny z faktami.

Uznał redaktor Gabriel, że SWW nie odniosło się do żadnego z elementów szczegółowych artykułu, jedynie podało ogólnikowo, że ta interpretacja jest błędna i nieprawdziwa.

Przedstawił również powody podania tych faktów, mianowicie chodziło gazecie o to, że weryfikację żołnierzy WSI można było przeprowadzić szybciej oraz fakt odsunięcia od pracy, trójki niezweryfikowanych żołnierzy, a mających tam informatorów nie koniecznie musiał zaistnieć, poddał w wątpliwość taką konieczność.

Dodatkowo redaktor Stankiewicz poinformował opinię publiczną, że rząd działał błędnie, szablonowo co okazało się nieskuteczne.

Nie wykorzystano wszystkich możliwości, np nie podjęto próby wymiany na więżniów.Powoływał się również jak redaktor Gabriel na swoich informatorów, których uważał za wiarygodne i pewne żródło informacji.

Znowu wyszło że miałem rację, interpretując artykuł, oraz program z gen Dukaczewskim w taki sposób a nie inny.

Tak już jest, bo za stary jestem Filut, wladz, abym dał się nabrać na emocjonalne reakcje, co jest synonimem młodości i niedoświadczenia.

Pozdrawiam.

wladz

Jeżeli ktoś taki jak Ty nie rozumie, że moje pytanie było retoryczne, to wybacz, ale nie wiem jak zareagować.

Czy uważasz mnie za kogoś pokroju Filuta?

Po co się fatygowałeś, znam za pamięć co wypisują gazety o katastrofie, wystarczy wskazać tytuł dziennika czy tygodnika i już wiadomo czego można się spodziewać, jakich treści.

Akurat wprost dostał licencję na przecieki, pisała jakiś czas temu Rzeczpospolita na ten temat.

Jakiego pokroju jest Filut.Zamiast podziękowań drwina z kolegi umożliwiającego wypisywanie partyjnego bełkotu.Jesteś typowym towarzyszem szmaciakiem ,kawałek mentalnej pozostałości po komunie.W Berlinie zostawili kawałek muru u nas 747 pamiątką totalitarnego prania mózgu.

747 wykorzystując demokrację wszędzie będzie was pełno.Jak czytam nie tylko wirtualnie lecz fizycznie będziesz politycznie molestował na klubowych spotkaniach audiofilii.Nikogo jak za komuny w spokoju nie zostawicie.Armia psycholi.

i powtórzę --piekło czeka

747, poprostu przypomnę:

"Napisano wczoraj, 14:40

747, nie udawaj, że nie rozumiesz.

W zeszmaceniu chodzi o to, że świadomie tutaj nakłamałeś. A na podparcie swojej bredni powołałeś się na publikację "Rzeczypospolitej", której wydźwięk w rzeczywistości był inny niż Ty to przedstawiłeś. W dodatku nie podałeś linka do publikacji, na którą się powołałeś. Nawet nie przyszło Ci do głowy, że to można sprawdzić.

Sam sobie narobiłeś obciachu i ja nie zamierzam teraz pomagać Tobie w "odkręcaniu kota ogonem". To że do publikacji teraz odniosą się odpowiednie służby nie zmieni Toich wymysłów w prawdę.

Wystarczy przypomnieć Twoje wpisy o Małyszu."

Jeśli nie rozumiesz, to trudno.

Jeśli rozumiesz a mimo to wypisujesz to co powyżej, to Twoja postawa jest bardziej mendowata niż myślałem.

Kolejne "istotne zadanie" PiSu w celu naprawy Polski.

Miesiączka.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-0-78693600-1305019407_thumb.jpg

post-17911-0-57567400-1305019426_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawe kiedy się wykąpiecie,po tym wzajemnym...obszczywaniu.Zaczyna już capić.

Wykąpał się kto inny.

Wykąpał się Pan poseł Bartosz Arłukowicz.

Nie mógł już znieść więcej wspólnego głosowania razem z Jarosławem Kaczyńskim.

Teraz będzie głosował razem z Donaldem Tuskiem.

Nie za darmo.

Za pieniądze.

Za miejsce na liście do sejmu.

Za etat w rządzie jako pełnomocnik do spraw.

Gratuluje przykrycia kompromitacji związanej z zamknięciem stadionów.

Premierowi nie przeszkadza dotychczasowa krytyka jego poczynań prowadzona do tej pory przez posła Arłukowicza.

SLD jest zdziwione, wladz nie jest zdziwiony, bo jego mentalność jest taka sama.

Limuzyna rządowa, to jest to co pociąga ludzi.

Polityka to sztuka konsekwencji i wytrwałości.

Bartosz nie wytrzymał, nie dał rady, trudno tacy są ludzie, niektórzy odeszli z PiS, teraz uważają to za błąd.

Poglądy nie są ważne, liczy się kasa.

Teraz ludzie wykluczeni, mają swojego rzecznika.

Bartosz Wspaniały.

Filut

Ty już nie możesz się skompromitować.

Wladz również.

Sam odwracasz kota ogonem, w programie minęła 20, przewróciły się Twoje tezy, Twoje interpretacje straciły moc, nie moje.

Obejrzyj sobie program.

Niestety kolego twój ostatni wpis to popis zwykłego chamstwa i insynuacji w stylu twojego mentora Kurdupla Wielkiego. Twój okres ochronny u mnie właśnie się skończył.

Jestem Europejczykiem.

747 może zmień ofiary swojego politycznego molestowania.Zostaw w spokoju miłośników dobrego dźwięku.Skoro nic poza nachalnym powtarzaniem swoich racji opartych o wypowiedzi polityków,politycznych publicystów związanych z Jarosławem "PiS"Kaczyńskim nie potrafisz dostrzec jesteś zwykłym politycznym naganiaczem.Polityczna menda nie mająca nic do zaoferowania poza partyjnymi wytycznymi....

właśnie słyszę posłankę PiS...747 napisał dokładnie to samo co ona wypowiada o Arłukowiczu.

Armia psycholi sterowana SMSami.

Ile razy mam Ci powtarzać że nic nie łączy mnie z żadną partią polityczną.

Każdy kto mnie zna osobiście o tym wie.

Nie mam nawet nigdy nie byłem posiadaczem telefonu komórkowego.

Potrzebuje święty spokój do mojej pracy, ci co mnie znają osobiście również o tym wiedzą.

Pozdrawiam.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Bartosz Arłukowicz to dobry przykład większości polskich polityków. Pozbawieni zasad, ale mający cenę. Polityka to dla nich okazja, aby zyskać coś dla siebie. Na lewo i na prawo byli, są i zawsze będą tacy, dla których polityka ma wymiar korzyści osobistej.

numerek,czy ty masz nas za nic nie wiedzących leszczy? przypomnieć ci ,kogo twój idol wziął do rządu? gumofilce w postaci Leppera i LPR? nie pamiętasz afer Lipińskiego z gumofilcami? z podsłuchami? ile razy wywalał Leppera z rzadu ? Arłukowicz miał zapewniony start ze Szczecina z list SLD,jako 2 po Napieralskim,powiadasz ,że dla pieniędzy? 3000zł więcej na stołku ministerialnym ,to tak dużo? przypominam, że byle górnik w KGHM zarabia ponad 9000zł miesięcznie,chłopie,ty się zastanów 3x ,zanim coś napiszesz!

Bartosz Arłukowicz to dobry przykład większości polskich polityków. Pozbawieni zasad, ale mający cenę. Polityka to dla nich okazja, aby zyskać coś dla siebie. Na lewo i na prawo byli, są i zawsze będą tacy, dla których polityka ma wymiar korzyści osobistej.

Podobne, interesowne działania jak u Bielana. Wystarczy przed nosem zamachać obietnicą większych profitów a rzekoma ideowość idzie do kosza na śmieci. Trudno dziś mówić o klasie politycznej, prędzej pasuje klasa szmaciarzy z każdej strony sceny politycznej. Tyle, że jako ludzie - zupełnie bez klasy. Jakiejkolwiek. Przykładem Cimoszewicz chciażby. Nie tak tępy jak przodownicy "kaczego stratega" ale tak samo zeszmacony.

dziwny i mało logiczny tok rozumowania.Faktem są wspólne z Jarosławem "PiS" Kaczyńskim głosowania SLD.Facet miał mocną pozycję w SLD i nie miałby problemu z wejściem do sejmu.Chciał,zmienił jego sprawa.

Ile razy mam Ci powtarzać że nic nie łączy mnie z żadną partią polityczną.

Każdy kto mnie zna osobiście o tym wie.

Nie mam nawet nigdy nie byłem posiadaczem telefonu komórkowego.

Potrzebuje święty spokój do mojej pracy, ci co mnie znają osobiście również o tym wiedzą.

Pozdrawiam.

Wrzuć film o swoim 24 godzinnym dniu.Kłamstwem posługujesz się zawodowo.Nie przekonałeś.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Podobne, interesowne działania jak u Bielana. Wystarczy przed nosem zamachać obietnicą większych profitów a rzekoma ideowość idzie do kosza na śmieci. Trudno dziś mówić o klasie politycznej, prędzej pasuje klasa szmaciarzy z każdej strony sceny politycznej. Tyle, że jako ludzie - zupełnie bez klasy. Jakiejkolwiek. Przykładem Cimoszewicz chciażby. Nie tak tępy jak przodownicy "kaczego stratega" ale tak samo zeszmacony.

To prawda - wyjątkowo zeszmacony i sponiewierany publicznie przez Kostka Miodowicza i to nie raz!

(...)Facet miał mocną pozycję w SLD i nie miałby problemu z wejściem do sejmu.Chciał,zmienił jego sprawa.

(...)

Mógł sobie mocną pozycję od początku wyrabiać przy pomocy PO. Polityk bez twarzy i tyle.

Prawdę mówiąc już mnie nudzi, która szmata w jakim kiblu zanajdze sobie miejsce.

Bardziej mnie niepokoi fakt, że w najnowszym projekcie budżetu rząd zamierza przeznaczyć więcej pieniędzy na budowę "Orlików" niż na budowę i modernizację dróg lokalnych.

"My miastowe" nie zawsze mamy okazję sprawdzić na własnej skórze jak to wygląda, jak łatwo o śmierć na takich właśnie lokalnych drogach. W mediach trwają dyskusje o "okradzionych" autostradach a na te "drogi śmierci" bez poboczy, zbyt wąskie, dziurawe zamiast planowanych ok. 1 miliarda zł ma być przeznaczonych zaledwie 200 milionów.

Znasz go? Napisz proszę skąd wysnułeś te wnioski.

Jestem Europejczykiem.

To prawda - wyjątkowo zeszmacony i sponiewierany publicznie przez Kostka Miodowicza i to nie raz!

Mógł sobie mocną pozycję od początku wyrabiać przy pomocy PO. Polityk bez twarzy i tyle.

Dużo wcześniej wspominał o rozterkach związanych z SLD.Z powodu medialnej aktywności był zagrożeniem dla Napieralskiego i może ten wątek omówisz zamiast posługiwać się językiem towarzyszy szmaciaków.Arłukowicz poważnie traktuje słowo i potrafił przyznać się do błędu.Ostatnie ruchy i wypowiedzi szefa SLD niewiele różnią się od PiS.Jedyna różnica to brak Smoleńska w bezmyślnej nagonce na rząd Tuska.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Znasz go? Napisz proszę skąd wysnułeś te wnioski.

Po co lazł do SLD, zmuszał go ktoś albo zachęcał do tego kroku?! Mógł od razu z taką PO! A Ty co obrońca z powołania czu kolesiostwo odwalasz? Jak znasz go tak dobrze to przedstaw jego osobowość? Miodowicz znalazł już haka na Cimoszewicza - może to samo jest i z Arłukowiczem?!

dziadekwłodek ukazuje swoją naturę.

Konstytucja gwarantuje wolność wyboru z której skorzystał.Sądząc po waszych wpisach nadal głęboko tkwicie w totalitarnym postrzeganiu rzeczywistości.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.