Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie musisz wcale żądać. Kibole sami zamkną każdy stadion, na którym kibole będą sądzeni w trybie telekonferencji. Co prawda wyjazdowe posiedzenia sądów miały już w PRL-u miejsce, ale i ZOMO było wtedy o wiele sprawniejsze. Uważam,że taki tryb sądzenia jest obrazą majestatu sądu.

Ps. To się tyczy wpisu "broya" z 17:04.

Albo, ktoś Ci dyktuje, albo ktoś Cię zmusza do takiego przedstawienia sytuacji.

Prywatnie zapewne sam w to nie wierzysz co napisałeś.

Gdzie jest stadion narodowy?

Co tam się dzieje?

Kto tam tnie?

Co tam się wymusza?

Tam jest Polska.Tam są układy.Tam są wszystkie przypadłości w pigułce IIIRP.

Nie potraficie nawet zbudować stadionu w terminie, nie dość że przepłacone, to teraz okazuje się że za mało przepłacone.

Co J.Kaczyński przychodzi na plac budowy i angażuje się w pyskówki z pracownikami, odciągając ich od wykonywania czynności?

Żenada.

747 straszne,brat przeciwko bratu.Jeden walczy z układem drugi perfidnie układ wspomaga.Wyobraź sobie zięć prezydenta uzyskał u teścia ułaskawienie wspólnika niezbyt czystych interesów.

747 jak możesz z tym żyć i dobrze o ś.p.Lechu Kaczyńskim pisać.

my tu pierdziu pierdziu ale co zrobi prezydent prezes z Komorowskim podczas spotkania na szczycie z prezydentem Obamą.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

Ten tryb sądzenia doskonale sprawdził się w Anglii.

Ale tam jest chyba ciutek większe poszanowanie prawa niż u nas. Obawiam się o przebieg meczu i stan obiektu, kiedy dojdzie do zatrzymania jakiegoś kibola w czasie imprezy i umieszczenie go w pomieszczeniu na tym obiekcie. Normalnie moze być nowe zburzenie Bastylii.

Tak, kolejne teorie i teoryjki speców od sportu masowego pod patronatem uorganu z czerskiej! Panowie, plan POprawnych jest prosty - najpierw stadiony wybudujemy, nakradniemy ile się da, a potem...będziemy zamykać! A winnych tego już mamy - kibole i pseudokibice. A pzpn musi trwać!

Ot matolska mentalność

747 sprawiasz wrażenie upośledzonej minogi która tylko wybranych z gówna oczyści.Zdrowa minoga oczyszcza każdy element.

Tak, kolejne teorie i teoryjki speców od sportu masowego pod patronatem uorganu z czerskiej! Panowie, plan POprawnych jest prosty - najpierw stadiony wybudujemy, nakradniemy ile się da, a potem...będziemy zamykać! A winnych tego już mamy - kibole i pseudokibice. A pzpn musi trwać!

Ot matolska mentalność

kibole zastraszają i zmuszają do wypisywania głupot....spoko broy ,jeszcze chwila i będziesz sobą.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

W latach 80 w Anglii na stadionach działo się gorzej niż teraz u nas.A jak jest obecnie?Potrzebna jest wola!

Wkrótce przekonamy się jak to sprawdzi się w praktyce.

kibole zastraszają i zmuszają do wypisywania głupot....spoko broy ,jeszcze chwila i będziesz sobą.

hehe staruch mnie zastraszył, dobre!

dygresja: dlaczego establishment tak boi się prostych ludzi: najpierw krzyż, teraz kibice...wszystko motłoch???

dygresja: dlaczego establishment tak boi się prostych ludzi: najpierw krzyż, teraz kibice...wszystko motłoch???

wśród prostych ludzi żyję i nikt nie niszczy stadionów,nie kopie kamerzystek i krzyża jak kija do bójki nie używa.Skoro dla ciebie prostota jest chamstwem gratuluję samopoczucia

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie nie każde dwie deski zbite prostopadle, są Krzyżem św. - szczególnie, kiedy (jak to było widać w migawka telewizyjnych) dostarczane są na zawołanie.

obecną nagonkę ABW możesz przyrównać do poszukiwania bezdomnego za obrazę głowy państwa.Zachowaj proporcje ,tylko tyle.

Był wyrok skazujący za pomówienie i sprawa zakończona.Kolejnym krokiem w państwie prawa jest egzekwowanie wyroków.Wsadzają za idiotyzmy więc dlaczego pismak miałby być wyjątkiem?

nie kiedyś ktoś tylko Ty tu i teraz....mniej skromności 747

Odpowiem tak:Pomówienia nie było ale brakło mu dowodów...tobie to jednak nie wystarczy.Wyroki sądów polskich mają jedną wade;Są zaskarżane i to z sukcesem do trybunałów międzynarodowych,gdzie dla ciebie niestety...pokazują swoją wartość.Byłoby więcej jeszcze przegranych przez nasze państwo spraw,gdyby ludzie dysponowali wiedzą i kasą.

obecną nagonkę ABW możesz przyrównać do poszukiwania bezdomnego za obrazę głowy państwa.Zachowaj proporcje ,tylko tyle.

Był wyrok skazujący za pomówienie i sprawa zakończona.Kolejnym krokiem w państwie prawa jest egzekwowanie wyroków.Wsadzają za idiotyzmy więc dlaczego pismak miałby być wyjątkiem?

nie kiedyś ktoś tylko Ty tu i teraz....mniej skromności 747

Odpowiem tak:Pomówienia nie było ale brakło mu dowodów...tobie to jednak nie wystarczy.Wyroki sądów polskich mają jedną wade;Są zaskarżane i to z sukcesem do trybunałów międzynarodowych,gdzie dla ciebie niestety...pokazują swoją wartość.Byłoby więcej jeszcze przegranych przez nasze państwo spraw,gdyby ludzie dysponowali wiedzą i kasą.

mniej wiecej wychodzi na to ze wlasciwie kazde sk***ysynstwo przykryte krzyzem przestaje nim być.Nabieraja sie na to nawet madrzejsi od brojka.

generalnie nalezy odróznic ludzi prostych od..... głupich.tu moze byc przepaść jak w wypadku brojka.

Drogi chłopczyku!

Rząd nie buduje stadionów. Stadiony budują firmy. Rzad nie jest też ich właścicielem (ani firm ani stadionów). Rząd nie wydaje zgody na imprezy masowe. Coś ci się z komuną pomyliło.

P.S.

Kto jest tym znanym blogerem?

Co Ty ni powiesz.Nie chce mi się przywoływać odpowiednich tekstów, bo nie mam po co i komu tego przytaczać.Minister sportu jest od drapania się po plecach, tylko nie wiem dlaczego za stadiony właśnie on się tłumaczy, jego zwierzchnikiem jest premier Tusk.Wojewodowie też mają za swojego przełożonego szefa rządu.Służba policji również.

Babcia wydaje zezwolenie, czy dana impreza może się odbyć czy nie.Służby też nadzoruje babcia.Przetargi też organizuje babcia.Dla synusia.

Takiego jak Ty chłopcze.

Blogerem jest John Travolta.

mniej wiecej wychodzi na to ze wlasciwie kazde sk***ysynstwo przykryte krzyzem przestaje nim być.Nabieraja sie na to nawet madrzejsi od brojka.

generalnie nalezy odróznic ludzi prostych od..... głupich.tu moze byc przepaść jak w wypadku brojka.

Nie wiesz co znaczy spieprzaj dziadu?

Już Cie tu nie ma.

Zmiana retoryki i tonu. Kampania nabiera tempa..

Mam nadzieję,że po wygranych wyborach nie będziecie nas eksterminować

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

747 sprawiasz wrażenie upośledzonej minogi która tylko wybranych z gówna oczyści.Zdrowa minoga oczyszcza każdy element.

Jesteście na wymarciu, jak to jest jakieś wrażenie, to takie sprawiacie.

Zmiana retoryki i tonu. Kampania nabiera tempa..

Mam nadzieję,że po wygranych wyborach nie będziecie nas eksterminować

Debile tworzą jakąś rzeczywistość, wmawiają ją innym, żeby w nią uwierzyli, a sami kręcą lody, jak się da.

Sprawy państwa ich obchodzą jak Stadion Narodowy.

Żenada.

747 przypuszczalnie wszedł w fazę maniakalną. Uważaj kolego żeby ci się nastroje za bardzo nie rozhuśtały bo dołek może być głęboki. Wtedy nawet geniusz Prezesa ci nie pomoże.

Jestem Europejczykiem.

""wielkim newsem" dla polskich mediów była w środę informacja, iż prezes PiS - największej partii opozycyjnej - Jarosław Kaczyński - zgodził się przyjść do Pałacu Prezydenckiego na spotkanie Obamy z polskimi politykami. - To jest pierwszy sukces wizyty Baracka Obamy, bo prezes PiS zawiesił swój bojkot własnego państwa."

Łaskawca.

Jestem Europejczykiem.

Pozdrawiam wszystkich Rosjan.

U nas piękna wiosenna pogoda.

Przyjeżdża do nas, do Polski amerykański prezydent.

Robi sobie kampanię wyborczą, licząc na 10mln głosów polonii.

Nie odwiedzi grobów, ale spotka się z rodzinami.

Gaz to sprawa prywatnych przedsiębiorców, więc rozmowa z prezydentem na ten temat nie wiele może wnieść.

Dwa czy pięć samolotów, będzie u nas stacjonować, to pokażne wzmocnienie dla nas, w razie konfliktu, szybko zdążą wylecieć z Polski.

Z Ruminii na spotkanie z Obamą nikt nie przyjedzie, a to nasz bardzo potencjalnie ważny partner strategiczny, szkoda.

Wy aby zagłuszyć wizytę, odgrzewacie stare dzieje, własną ich interpretację, pokazując nam jak wyglądała historia 90 lat wstecz.

Oskarżacie nas o przyczynienie się do śmierci 30tys jeńców wojennych 1919-1920r.Przecież umarli, a nie zostali zastrzeleni, to wybielanie Katynia.

Afera o finansowanie Partii z brudnych pieniędzy nie wywołuje reakcji i dociekliwości mediów, dla tej strony jest to symptomatyczne, są z teflonu.

Protestuje związek zawodowy Solidarność, ale są wybory niedługo, więc nikt się protestami nie przejmuje, protest jest uznany za polityczny.

Pan prezes J.Kaczyński spotka się z najważniejszym człowiekiem na świecie, dwa razy.Dla dobra Polski.

Platformie spada PiS-owi rośnie o 3% poparcie sondażowe.To stały trend.Przy PO pozostają już tylko najwierniejsi przeciwnicy PiS.

Zadyma ze stadionami, to wizerunkowa klapa, na razie, a może być gorzej i znając tą władzę właśnie tego bym się spodziewał.Nie będą na czas gotowe.

Autostrad, pięknych dworców kolejowych, też nie będzie na czas Euro 2012, sypią się terminy, tak pięknie się buduje za takie pieniądze, że żal zejść z budowy.

Raportu min Millera z katastrofy w Smoleńsku jeszcze nie ma, bo i też nie za bardzo na czym jest go oprzeć, nie ma nadal głównych dowodów w sprawie.

Wrak rdzewieje u Was, nikt go nie bada, mógłby być już u nas, ale jakość ciężko go wydobyć, Francuzi wydobyli czarne skrzynki z 4000 m dna oceanu.

Był u Was Seremet, ale żadnych terminów nie przywiózł, oddania wraku czy oryginalnych czarnych skrzynek.

Dziwna sprawa z tym badaniem tej katastrofy, bo nikt nie ma zdjęć satelitarnych z tego dnia, ani z Okęcia ani Smoleńska.Zastanawiające to jest.

Wykańcza się u nas domniemanych przywódców potencjalnych ruchów oporu.Zbiera się materiały na niejakiego "Starucha", szefa stowarzyszenia kibiców.

Wolności w internecie już też nie ma, ABW rozprawia się z tymi co piszą nie po myśli władzy, tak jak na Białorusi, tam są 2 a u nas 3 lata więzienia za taki czyn.Robią pokazówki żeby się inni bali.

Nie mogę pisać więcej bo dostałem ostrzeżenie, będą mnie ścigać z punktu regulaminu, definicji trolingu.

To na tyle.

Pozdrawiam.

747

Oprócz pogody wszystko się zgadza.Ze względu na treść notatki i godzinę jej sporządzenia należy to traktować jako raport rezydenta wywiadu.

Tak 747 a może właściwie Stirlitz wydaliście się!Zawsze to podejrzewałem,że pracujesz dla Rosji!Mam nadzieję,że o godz. 6.oo odwiedzili cię agenci ABW.

747 więc Rosjanie nie mają prawa do własnej historii.Nową z prezesem im napiszcie.Nowy dział w historii prezesologia.

Powtarzam brat przeciw bratu i nie wiesz którego wybrać?

Nie odpowiedziałeś co prezydent prezes zrobi z Komorowskim podczas udzielania rad Prezydentowi USA.A może jak brat będzie się łasił obiecując wszystko w zamian za nic?

ciekawe czy powtórzy gębę brata

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-14383-0-21348500-1306388673_thumb.jpg

post-14383-0-35074000-1306388818_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.