Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

ostanim ruchem bedzie wynajecie aktora grajacego kurdupla.podskoczy im jakies 10%.

Do roli prezesa proponuję wynajęcie aktorki Łaniewskiej. Głos może podkładać pan Bulski.

Oboje dobrze sprawdzili się w rolach "przypadkowych przechodniów".

Z księgi humoru.

Takich problemów by nie było, gdyby to PiS rządził w Polsce - mówi Zbigniew Girzyński (PiS), nawiązując do nowego spotu Prawa i Sprawiedliwości, który wytyka błędy premiera Donalda Tuska, a mówiąc w skrócie - "temu panu już dziękuje". Girzyński zapewnia również, że gdy PiS przejmie władzę po tegorocznych wyborach, Polska wróci do równowagi w przeciągu kilku miesięcy.

Janusz Piechociński (PSL) ironizuje, że wystarczy obecnie zagłosować na autora takiego spotu i nie trzeba będzie nic robić. - Takim spotom już dziękujemy - mówi poseł.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja pamietam, że PiS już rządził w Polsce i podobne problemy były. A co do równowagi, jeśli stanie na głowie jest równowagą, to owszem była taka za PiSu.

Ukryta Zawartość

Antkowi zaczynają dobierać się do dupy. Będzie płacz i ogłaszanie kolejnych spisków:

"Były szef Komisji Weryfikacyjnej WSI Antoni Macierewicz ma przeprosić byłego szefa WSI gen. Marka Dukaczewskiego za swe słowa z września 2006 r., że ponosi on część odpowiedzialności za nieprawidłowości w WSI - orzekł Sąd Okręgowy w Warszawie.

Sąd uwzględnił główną część pozwu Dukaczewskiego wobec posła PiS. Ma on przeprosić b. szefa WSI na pierwszych stronach "Rzeczpospolitej" i Gazety Wyborczej" i wpłacić 2 tys. zł na cel społeczny. Ma także "zaprzestać dalszego naruszania dóbr osobistych powoda" przypisywaniem mu współodpowiedzialności za nieprawidłowości WSI o charakterze przestępczym."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Kancelaria Prezydenta zakończyła badanie sprawy ułaskawienia Adama S. - wspólnika Marcina Dubienieckiego. Efektem jest zawiadomienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa oraz dymisje dwóch dyrektorów - dowiedziała się "Polityka".

Nie wiadomo, czy kiedykolwiek trafiły one na biurko prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Brak notatek wykazał audyt przeprowadzany od połowy marca do końca czerwca w biurze ułaskawień Kancelarii Prezydenta.

Adam S. został skazany w 2008 r. za oszustwo i sfałszowanie dokumentów, dzięki którym wyłudził dotację z PFRON. W 2009 r. ułaskawił go prezydent Kaczyński. Choć minimalny okres oczekiwania na łaskę trwał wówczas ponad rok, procedura Adama S. trwała rekordowo krótko - zaledwie cztery miesiące.

Dopiero później wyszło na jaw, że ułaskawiony, to znajomy i wspólnik prezydenckiego zięcia Marcina Dubienieckiego.

Kalendarium ułaskawienia Adama S.:

5 lutego 2009 r. – do Kancelarii Prezydenta wpływa prośba Adama S. o ułaskawienie, w której skazany zwraca się o przeprowadzenie postępowania w trybie przyspieszonym, bez zwracania się o opinię do sądu.

9 lutego – w biurze ułaskawień kancelarii powstaje notatka informacyjna adresowana do prezydenta o tym, że wpłynęła prośba Adama S. o ułaskawienie

20 lutego – minister Andrzej Duda pisze pismo do Prokuratury Krajowej, w którym zwraca się o przesłanie informacji na temat sprawy Adama S.

10 marca – powstaje druga notatka zawierająca m.in. argumenty przemawiające za zastosowaniem wobec S. procedury przyspieszonej, bez konieczności pytania o opinię sądu, który go skazał.

8 maja – Lech Kaczyński wszczyna postępowanie w trybie prezydenckim.

22 maja – Prokuratura Krajowa przesyła negatywne stanowisko wobec ułaskawienia Adama S.

25 maja – w biurze ułaskawień powstaje trzecia notatka, która zawiera pozytywną opinię biura na temat zastosowania wobec niego aktu łaski.

25 maja - powstaje notatka końcowa z projektem decyzji o ułaskawieniu.

9 czerwca – Lech Kaczyński ułaskawia Adama S.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Zgodnie z prawem musimy zawiadomić prokuraturę o podejrzeniu popełnienia przestępstwa, polegającego na niszczeniu lub ukrywaniu dokumentów, za co grozi kara do dwóch lat więzienia - mówi "Polityce" prezydencki prawnik Krzysztof Łaszkiewicz.

Z akt sprawy zginęły jednak cztery najważniejsze notatki, m.in. ta uzasadniająca błyskawiczne ułaskawienie (...)."

Ukryta Zawartość

Znowu Hofman i Kurski będą mówić o prześladowaniach :-).

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Idzie nowe?

Niesiołowski szydzi z biskupów, Platforma ostentacyjnie nie przychodzi do Bazyliki Mariackiej (bo abp Sławoj Leszek Głódź na Platformę... krzyczy), gdańscy radni partii zapobiegli darowiznom (tzn. sprzedaży nieruchomości za 1 procent ceny) miasta na rzecz kurii; premier już jakiś czas temu zapowiedział, że klękać przed księdzem nie będzie. I to przed wyborami! Widmo Zapateryzmu krąży nad Polską?

Przez dwie dekady panował w Polsce polityczny strach przed potęgą Kościoła - na otwartą wojnę z hierarchią nie zdecydował się nikt, z partyjną lewicą i intelektualnymi liberałami włącznie. Nędza tutejszej teologii, brak reakcji na realne zmiany cywilizacyjne, letni i płytki katolicyzm masowy ("gorący" był zawsze margines, jak widać było "pod krzyżem" - dość kłopotliwy) nie przeszkadzały Kościołowi utrzymywać i poszerzać zasoby i wpływy. Mówiąc słowami Tadeusza Bartosia, „podejście gospodarskie”, tzn. koncepcja obrony i poszerzania kościelnego "stanu posiadania", materialnego i symbolicznego, sprawdzała się doskonale przez kilka stuleci - w III RP osiągnęła szczytów efektywności. Obok samospełniających się przepowiedni ("przeciw Kościołowi nic tu nie zdziałamy") oraz popularnej mitologii ("to jest konserwatywne społeczeństwo", względnie "jak nie katolicyzm to barbarzyństwo"), sprzyjał fakt, że dla bardzo wielu Polaków, wierzących czy nie, Kościół był organizatorem życia społecznego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Marszałek sejmu Grzegorz Schetyna nie wyklucza, że klub PO mógłby poprzeć wnioski o postawienie przed Trybunałem Stanu polityków PiS Jarosława Kaczyńskiego i Zbigniewa Ziobry. O takiej możliwości mowa jest w projekcie raportu z prac komisji śledczej ws. śmierci Barbary Blidy.

Ukryta Zawartość

Jak "mały Kazio" widzi świat, czyli kolejna wypowiedź niedojrzałego dupka z PiSu świadczy aż nadto dobitnie o tym, że PiS nie rozumie działania struktur państwowych. Pewnie przykłada miarkę PiSprezesa do wszystkiego co go otacza.

Nie udało się wysłać Jarosława Kaczyńskiego do psychiatry, to do Trybunału Stanu - tak Adam Hofman (PiS) mówi o słowach marszałka sejmu Grzegorza Schetyny, który nie wykluczył, że klub PO mógłby poprzeć wnioski o postawienie przed Trybunałem Stanu Jarosława Kaczyńskiego i Zbigniewa Ziobry.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już od dłuższego czasu w PiS bryluje grupa polityków ociężałych umysłowo i bezgranicznie posłusznych Prezesowi. Nie wiem zresztą czy słowo "polityk" jest tu w ogóle na miejscu, bo to partyjni funkcjonariusze żeby nie powiedzieć aparatczycy.

Jestem Europejczykiem.

Zidiocenie PiSSmanów następuje w coraz szybszym tempie:

"Poseł PiS Zbigniew Girzyński zagroził na antenie Polsat News Bronisławowi Komorowskiemu, że ujawni nazwiska wszystkich osób ułaskawionych przez obecnego prezydenta.

Poseł PiS odgrażał się, że "prędzej czy później nastąpi dzień", w którym będzie on miał "mniejszy lub większy wpływ na to, jak będzie funkcjonowała kancelaria Prezydenta Rzeczpospolitej". - I zadbam o to wówczas, aby wszystkie osoby, które w przeciągu ostatniego czasu ułaskawił, pewnie jeszcze ułaskawi, pan prezydent Komorowski, (aby - red.) ich nazwiska pojawiły się publicznie - mówił Girzyński."

Ukryta Zawartość

Myślę że ich wszystkich ośmielił fakt wymigania się przez Prezesa od badania psychiatrycznego.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Witam wszystkich kolegów, jako że Mod Palton wyjął mnie z zamrażarki, a Lancaster z wrogiego forum zbanował, pozwolę sobie wymienić poglądy polityczne.

Bardzo mi miło, że talent Władza nie osłabł, a i Muls is here...

Witam Dżambusia i resztę. Stęskniłem się trochę za Wami. Moje poglądy... weszły tylko w ścianę szafy.

Przedtem były na tynku.

Jezu, przeczytałem parę tekstów Jara, ale obciach:)

Jaro - Gomółka już nie rządzi! Wyluzuj!

Czy jest tu ktoś z prawicy?

Mam nadzieję, że tak bo wybory niedaleko, a ja mam zamiar się wypromować.

W końcu Palton wiedział, co robi?

Jestem kompletnie nie nowoczesny - jakieś "wybierz" "wyczyść zaznaczenie"

Mam nadzieję, że umiem wysłać post. Mam w końcu inteligencję... tu wykasowałem (Nauka z ah)

Jezu, przeczytałem parę tekstów Jara, ale obciach:)

Jaro - Gomółka już nie rządzi! Wyluzuj!

Rzeczywiście teksty Jarosława Kaczyńskiego strasznie obciachowe są i mocno trącą Gomułką. Ale lepiej byłoby, gdybyś dał mu o tym znać na jakimś PiSSmańskim forum a nie tutaj, bo my już to wiemy.

Jestem Europejczykiem.

Wladek, Filut - nie wstyd Wam robić wodę z mózgu?

Pracujecie w Wyborczej?

Potrzebuję wsparcia merytorycznego - czy Jozwa jeszcze żyje?, czy wolno pisać o Żydach, pedałach i dziwkach?

z tego co się zorientowałem, to tylko stary dobry Xnivax jest meytoryczny.

Reszta userów dąży do Grecji :)

Rzeczywiście teksty Jarosława Kaczyńskiego strasznie obciachowe są i mocno trącą Gomułką. Ale lepiej byłoby, gdybyś dał mu o tym znać na jakimś PiSSmańskim forum a nie tutaj, bo my już to wiemy.

Jaro - ja cię też

Lubicie taplać się we wółasnym błocku, jak hipopotamy?

jakimś PiSSmańskim forum a nie tutaj, bo my już to wiemy.

a te forum jest POmańskie?

Eeee - Jaro, przecież jesteś demokratą.

Hooohohhooo hooo jak powiedział Prezydent.

Żegnam Cię w bulu

Wyskoczyłeś jak dziki wieśniak z krzaków i myślisz, że komuś tym zaimponujesz? Jak dorównasz 747 to pogadamy, bo na razie to widzę poziom Hofmana skrzyżowanego z Błaszczakiem. Pa, popracuj nad sobą.

Jestem Europejczykiem.

"Przewaga PO nad PiS wynosi tylko kilka punktów procentowych, a w dwóch przypadkach PiS wyszedł na prowadzenie - przekonywał ostatnio w rozmowie z Agencją Reutera prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński. I ten argument zdaje się wchodzić na stałe do retoryki PiS w kampanii wyborczej - wczoraj podobnie mówił rzecznik partii Adam Hofman.:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Najprawdopodobniej jest już pierwszy przegrany nadchodzących wyborów parlamentarnych - SLD i to niezależnie od wyniku jaki w nich osiągnie. Tygodnik "Wprost" napisał, że: "(...)Kwaśniewski jest już po rozmowie z przewodniczącym SLD Grzegorzem Napieralskim i szefem sztabu wyborczego Stanisławem Wziątkiem. Były prezydent zadeklarował zaangażowanie w kampanii lewicy.

Kwaśniewski powiedział, że jeśli tylko będzie w kraju, to będzie pojawiał się na wyborczych spotkaniach i doradzał sztabowi. - Zwieramy szeregi, wszystkie ręce na pokład - zapowiedział w rozmowie z "Wprost" polityk SLD proszący o anonimowość.(...)".

Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości - były Kwaśniewski od 2001 roku ciągle szkodzi lewicy w Polsce.

"Przewaga PO nad PiS wynosi tylko kilka punktów procentowych, a w dwóch przypadkach PiS wyszedł na prowadzenie - przekonywał ostatnio w rozmowie z Agencją Reutera prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński.

I niech tak dalej przekonują. Zmobilizują tym do głosowania tych którym się dotychczas nie chciało.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości - były Kwaśniewski od 2001 roku ciągle szkodzi lewicy w Polsce.

To fakt. Na tle Kwaśniewskiego który jest jednym z niewielu polskich polityków światowego formatu widać szczególnie ostro brak wizji i intelektualną mizerię Napieralskiego. Polityk który byłby sprawnym działaczem powiatowym czy nawet wojewódzkim dziwnym zrządzeniem losu został przywódcą lewicy. Swej szansy nie zmarnował i szybko wyciął konkurencję ściągając SLD do poziomu prowincji na której cały czas mentalnie tkwi. W chwili obecnej jako-takie notowania SLD zawdzięcza wyłącznie niepoprawnemu sentymentowi części wyborców oraz ogólnej nędzy polskiej sceny politycznej. Ponieważ na jakąś radykalną zmianę nie ma widoków SLD będzie dryfować wokół swoich 12% a Kwaśniewski będzie niczym przybysz z obcej planety na której lewica ma swojego prezydenta i premiera a co ważniejsze wizję i program działania.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To fakt. Na tle Kwaśniewskiego który jest jednym z niewielu polskich polityków światowego formatu widać szczególnie ostro brak wizji i intelektualną mizerię Napieralskiego. Polityk który byłby sprawnym działaczem powiatowym czy nawet wojewódzkim dziwnym zrządzeniem losu został przywódcą lewicy. Swej szansy nie zmarnował i szybko wyciął konkurencję ściągając SLD do poziomu prowincji na której cały czas mentalnie tkwi. W chwili obecnej jako-takie notowania SLD zawdzięcza wyłącznie niepoprawnemu sentymentowi części wyborców oraz ogólnej nędzy polskiej sceny politycznej. Ponieważ na jakąś radykalną zmianę nie ma widoków SLD będzie dryfować wokół swoich 12% a Kwaśniewski będzie niczym przybysz z obcej planety na której lewica ma swojego prezydenta i premiera a co ważniejsze wizję i program działania.

Kwaśniewski to cyniczny gracz polityczny - aparatczyk z dawnej epoki, który idealnie wstrzeli się w nowe warunki. W jego słowotoku gaf, frazesów i czczej gadaniny, nigdy nie doszukałem się żadnej własnej wizji i programu działania. Bo i czy wizją lub programowym działaniem jest dla lewicowego polityka i prezydenta dwóch kadencji uległość wobec hierarchów KK, służalcze wręcz podporządkowanie polityki RP interesom USA, wprowadzanie w życie stęchłych i szkodliwych dla Polski wizji politycznych starca zamroczonego dobrą whisky i oderwanego od realiów świata. I co najważniejsze Kwaśniewski niewiele zrobił tak naprawdę dla obywateli z najniższym i średnim statutem społecznym. Najlepiej czuł się w salonach elit - szczególnie finansowych. Błysnął tylko dlatego, że miał słabą konkurencję polityczną. Cwaniactwo i inteligencja pozwoliły mu zamienić ewidentne porażki w sukcesy, a wizerunek swojego chłopa wygrać ponownie wybory prezydenckie - gdyż społeczeństwo nie lubi dużo lepszych od siebie. Zostawił po sobie spaloną ziemie po lewej stronie sceny politycznej. Brakowało mu też godności - jak przeciwnicy pluli mu w twarz - to mówi, że deszcz pada. W kraju przeceniony, poza nim jak widać... Zaszczytów wielkich nie dostąpił i nie dostąpi. Skupił się na robieniu mamony i łapaniu chorób "egzotycznych".

Kwaśniewski to cyniczny gracz polityczny - aparatczyk z dawnej epoki, który idealnie wstrzeli się w nowe warunki. W jego słowotoku gaf, frazesów i czczej gadaniny, nigdy nie doszukałem się żadnej własnej wizji i programu działania. Bo i czy wizją lub programowym działaniem jest dla lewicowego polityka i prezydenta dwóch kadencji uległość wobec hierarchów KK, służalcze wręcz podporządkowanie polityki RP interesom USA, wprowadzanie w życie stęchłych i szkodliwych dla Polski wizji politycznych starca zamroczonego dobrą whisky i oderwanego od realiów świata. I co najważniejsze Kwaśniewski niewiele zrobił tak naprawdę dla obywateli z najniższym i średnim statutem społecznym. Najlepiej czuł się w salonach elit - szczególnie finansowych. Błysnął tylko dlatego, że miał słabą konkurencję polityczną. Cwaniactwo i inteligencja pozwoliły mu zamienić ewidentne porażki w sukcesy, a wizerunek swojego chłopa wygrać ponownie wybory prezydenckie - gdyż społeczeństwo nie lubi dużo lepszych od siebie. Zostawił po sobie spaloną ziemie po lewej stronie sceny politycznej. Brakowało mu też godności - jak przeciwnicy pluli mu w twarz - to mówi, że deszcz pada. W kraju przeceniony, poza nim jak widać... Zaszczytów wielkich nie dostąpił i nie dostąpi. Skupił się na robieniu mamony i łapaniu chorób "egzotycznych".

:)

No to ja spokojnie zaczekam, na kolejnego polityka lewicy, który dwie kadencje pod rząd będzie prezydentem.

Jak na razie nie widzę kandydata na sołtysa z tej partii.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

:)

No to ja spokojnie zaczekam, na kolejnego polityka lewicy, który dwie kadencje pod rząd będzie prezydentem.

Jak na razie nie widzę kandydata na sołtysa z tej partii.

Opinie mogą być różne. Kiedyś przed wyborami, w których Wałęsa o włos przegrał z b. Kwaśniewskim, widziałem na murze poczekalni małej stacyjki PKP taki napis: "Lepiej z ch.ja zrobić skręta, niż z Wałęsy Prezydenta!". Mnie marzy się Prezydent RP w osobie np. Karola Modzelewskiego. Natomiast o Kwaśniewskim zawsze piszę z przedrostkiem "były", bo moim zdaniem jego czas w polityce już minął. Uważam, że zawiódł oczekiwania wielu wyborców, zmarnował swoja drugą kadencję, która wygrał w świetnym stylu - tak świetnym, że innym kandydatom dosłownie wara opadła - co było widać, słychać i czuć oglądając i słuchając Andrzeja Olechowskiego w chwile po ogłoszeniu wyników. Po tym zwycięstwie Kwaśniewski zniszczył Lewicę SLD-owską i nie stworzył nowej, nie zlikwidował podziałów w społeczeństwie, nie wypracował żadnych nowych idei dla Polski i dla Lewicy, etc. - kompletnie zawiódł. A miał kapitał zaufania w społeczeństwie. Obecnie wzoruje się na nim Komorowski. Wcale nie wykluczone, że też będzie przez dwie kadencje.

dziadekwłodek

Też chciałbym aby prezydentem Polski był człowiek klasy K.Modzelewskiego no ale cóż tacy od polityki raczej stronią ( na dłuższą metę).Za klęskę polskiej lewicy nie winiłbym jedynie Kwaśniewskiego ale szersze grono SLD( Miller,Oleksy,Ordynacka).Podziałów w naszym społeczeństwie nie da się zlikwidować,nie wiem zresztą czy jest taka potrzeba?To nie Kwaśniewski je wywołał.Wynikają one ze stosunku do niedawnej przeszłości,do przemian społecznych i gospodarczych a Smoleńsk wywołał kolejne. Problem w tym aby umieć się różnić i aby myśleć propaństwowo.Problem polskiej lewicy polega na tym,że gdy była u władzy zdradziła swoje ideały i do tej pory nie może się pozbierać.Brak jej poza tym przywódców i pomysłu na Polskę.A potencjalny elektorat jest do zagospodarowania!

Kwaśniewski zniszczył Lewicę SLD-owską i nie stworzył nowej, nie zlikwidował podziałów w społeczeństwie, nie wypracował żadnych nowych idei dla Polski i dla Lewicy, etc. - kompletnie zawiódł.

Takim oczekiwaniom to nie wiem, czy sam Pan Bóg by podołał. A swoją drogą to co lewica robiła w tym kierunku??? Wszyscy czekali na ruch Kwaśniewskiego i w międzyczasie kopali się pod stołem?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

Też chciałbym aby prezydentem Polski był człowiek klasy K.Modzelewskiego no ale cóż tacy od polityki raczej stronią ( na dłuższą metę).Za klęskę polskiej lewicy nie winiłbym jedynie Kwaśniewskiego ale szersze grono SLD( Miller,Oleksy,Ordynacka).Podziałów w naszym społeczeństwie nie da się zlikwidować,nie wiem zresztą czy jest taka potrzeba?To nie Kwaśniewski je wywołał.Wynikają one ze stosunku do niedawnej przeszłości,do przemian społecznych i gospodarczych a Smoleńsk wywołał kolejne. Problem w tym aby umieć się różnić i aby myśleć propaństwowo.Problem polskiej lewicy polega na tym,że gdy była u władzy zdradziła swoje ideały i do tej pory nie może się pozbierać.Brak jej poza tym przywódców i pomysłu na Polskę.A potencjalny elektorat jest do zagospodarowania!

Podziały można i trzeba zlikwidować, a Kwaśniewski stanowczo za mało w tym kierunku. Masz rację, że lewica mając władzę zaprzedała swoje ideały. Kwaśniewski walnie się do tego przyczynił (Belka jako jego kandydat na wicepremiera, szorstka przyjaźń z Millerem, niepotrzebne odcinanie się od całości dziedzictwa PRL-u, bratanie się z Michnikiem i finansjerą - to tylko niektóre jego winy. Zabrakło też propaństwowości, o której wspominasz i przyszłościowego myślenia. Ale tu zabrakło ograniczenia własnych ambicji... Poglądy mogą być różne, ale państwo traktowane jako dobro wspólne musi jednoczyć i być wartością nadrzędną.

Takim oczekiwaniom to nie wiem, czy sam Pan Bóg by podołał. A swoją drogą to co lewica robiła w tym kierunku??? Wszyscy czekali na ruch Kwaśniewskiego i w międzyczasie kopali się pod stołem?

To nie są nieziemskie oczekiwania! Kwaśniewski swoim zakulisowym sterowaniem sypał piasek w mechanizm lewicy. Do samodzielnych ruchów nie był zdolny.

"Hasło nawiązujące do nieudanej kampanii Rokity i tłum zombie za plecami prezesa. To najgorszy ruch marketingowy od dawna - tak najnowsze "informacyjne" plakaty z Jarosławem Kaczyńskim komentuje w rozmowie z portalem Gazeta.pl dr Wojciech Jabłoński.

Zamierzone czy nie skojarzenie z kampanią Jana Rokity z 2005 roku wydaje się bardzo niefortunne. Ale może przez tę analogię prezes Kaczyński chce nam przekazać zapowiedź swojego wycofania się ze sceny politycznej? - zastanawia się ekspert."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.