Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Państwowa Komisja Wyborcza przyznała rację Platformie Obywatelskiej, która zakwestionowała zbieranie podpisów pod pustymi listami PiS.- Kodeks wyborczy nie stawia jako warunku dołączenia list kandydatów - przekonywali warszawscy działacze Prawa i Sprawiedliwości. "Poparcie udzielane jest przez wyborców konkretnej liście" - przypomniała PKW."

Znów Prezes ogłosi prześladowania :-).

Jestem Europejczykiem.

"Państwowa Komisja Wyborcza przyznała rację Platformie Obywatelskiej, która zakwestionowała zbieranie podpisów pod pustymi listami PiS.- Kodeks wyborczy nie stawia jako warunku dołączenia list kandydatów - przekonywali warszawscy działacze Prawa i Sprawiedliwości. "Poparcie udzielane jest przez wyborców konkretnej liście" - przypomniała PKW."

Znów Prezes ogłosi prześladowania :-).

Zaraz, ale co to oznacza? Czy PiS wstydzi się swoich kandydatów, czy PiS nie zna przepisów?

Chce osłonic kandydatów przed prześladowaniem przez bojówki medialne PO pod wodzą Niesiołowskiego i paszkwili rzucanych przez rządowa telewizję "wiadomo jaką". Przecież to oczywista oczywistość. Udajecie, czy nie wiecie, znaczy rzniecie.

Ciekawe jak na takiej liście PiS pokaże "parytet"?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Chce osłonic kandydatów przed prześladowaniem przez bojówki medialne PO pod wodzą Niesiołowskiego i paszkwili rzucanych przez rządowa telewizję "wiadomo jaką". Przecież to oczywista oczywistość. Udajecie, czy nie wiecie, znaczy rzniecie.

Rozumiem, obstawiasz świadome łamanie przepisów o prawie wyborczym przez PiS.

Być może nie doczytali przepisów albo jest luka.

np.

1. Mężczyzna

2. Mężczyzna

3. Kobieta

4. Mężczyzna

.

.

.

...itd.

Gorzej z SLD

1. Mężczyzna

2. Kobieta.

3. Ono

4. Zielony

.

.

.

....itd.

Filut

Jaro

Co żrecie?

Polsce potrzeba 3 mln mieszkań.

My z Jaro spożywamy posiłki.

A wy z żoną żrecie?

Nie przenoś tu swoich domowych obyczajów.

P.S.

Ktoś obiecał 3 mln mieszkań i nie wywiązał się?

Pewnie prezes PiSu.

Tak się zastanawiałem co naszło naszego umiłowanego 747 że tak ubogaca nas swoimi i żony zwyczajami żywieniowymi a tu proszę.

Kolega pasie się blogiem prezesa i dotąd niezrozumiałe idiotyzmy, którymi się tu popisuje mają swoje uzasadnienie. Chyba się uzależnił od prezesowego bloga. Nawet nie zapyta, jakie jest innych zdanie na temat GMO tylko wali na oślep orczykiem jak typowy cham. A raczej PiScham.

"Jednocześnie składam publiczne przyrzeczenie i zobowiązanie: jeśli Prawo i Sprawiedliwość wygra najbliższe wybory i stworzy większość parlamentarną, całkowity zakaz upraw roślin GMO w Polsce wprowadzimy niezwłocznie!" - obwieszcza wszem i wobec prezes PiS.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Obserwując media, które absolutnie dementują jakiekolwiek POwiązania z Tuskiem lub jego drużyną piłkarską, czy jej kibicami, bardzo się dziwię, czemu głownie interesują się czymś tak marginalnym jak SLD!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nikt nie może być pewien swego stanowiska oprócz premiera.

I Prezesa! Jeszcze...

Nikt nie może być pewien swego stanowiska oprócz premiera.

I Prezesa! Jeszcze... ( I znowu dziwna rzecz! Piszę bardzo wolno (dwoma palcami) administrator: blokuje, "błęduje" i mąci - dlaczego?!)

Tym razem mam nie "1" przy wpisie tylko mam wydruk komunikatu! Administracja manipuluje naszymi wpisami!

Trzeba odróżnić to co robi rząd, od tego co się dzieje w gospodarce.

W 100% mamy zabezpieczone potrzeby pożyczkowe, mówi premier D.Tusk.

Włosi też mają możliwości pożyczania a są zadłużeni i mogą mieć poważne problemy.

Dlaczego premier Tusk nie odblokował gospodarki?

Przecież mógł to zrobić, ma większość w sejmie i przychylnego prezydenta.

Wygląda na to że nie ma władzy.

W Sejmie wielkie szczelanie do Tuska a tu nic. Wychodzi na to, że PiS użył ślepaków.

Niekoniecznie, jeśli ostrzelany to zombie.

numerek to jest twoj okres godowy czy do odstrzału.bo nie wiem czy podlegasz ochronie czy wręcz przeciwnie.......A cós trzeba z tobom zrobic...sanitarnie.

ON jezd pod ochronom całorocznom...prezesa, chiba że Ryszarda C. wypuszczom..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Niekoniecznie, jeśli ostrzelany to zombie.

Jak dla mnie było to widowisko typu "niewidomi strzelają ślepymi nabojami". Zamiast celnych salw mieliśmy ciche pierdnięcia. Czego mocno żałuję bo świadczy to o intelektualnej mizerii opozycji co zawsze jest niedobre. Gdyby Tusk dostał trochę po dupsku to pewnie by się sprężył a tak nie musi bo opozycja przewraca się o własne nogi. Coś tam Sellin z sensem pytał, reszty nawet nie zapamiętałem.

Jestem Europejczykiem.

Co do Sellina - celnie trafiał ale, że do zombie...wiec bez skutku.

Poza tym jak miała być debata skoro premier i wice wyszli na mównice z łojotokiem słów dotyczących tylko działalności opozycji i niczym niepodpartych peanów na swoją cześć.

Strata czasu.

Poza tym jak miała być debata skoro premier i wice wyszli na mównice z łojotokiem słów dotyczących tylko działalności opozycji i niczym niepodpartych peanów na swoją cześć.

No i PiSSowskie sieroty okazały się za cienkie żeby ich przyszpilić.

Jestem Europejczykiem.

Patrząc na dzisiejszą debatę odnoszę wrażenie, że Prezes zmarginalizował lub pozbył się co bardziej inteligentnych polityków ze swojego obozu.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.