Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Mam odpowiedni horoskop urodzeniowy, predyspozycje do zajmowania się sprawami o możliwie najwyższym ciężarze gatunkowym.

Potrafię zrobić coś z niczego, oraz przełamać istniejące ograniczenia.

Działam za pomocą wskazań głębokiego myślenia indukcyjnego.

Bóg prowadzi mnie i błogosławi w wszelkich działaniach.

prezes nie lubi konkurencji.747 już po tobie

Wybory to pokażą.

Albo zwyciężymy i wybierzemy przyszłość, albo wybierzemy trwanie w niemocy i polegniemy.

Rozdanie jest jasne, z jednej strony IIIRP, oszukana Solidarność, agenturalna przeszłość estabilishmentu i wszelkiego rodzaju samozwańczych elit zbudowanych mocą moskiewskich pieniędzy, z drugiej strony ci, którzy pragną nowego państwa, zbudowanego od podstaw, opartego na prawdzie i wartościach, służącego wszystkim nie wywyższając nikogo ani nie poniżając.

Kto zostanie wybrany, ja nie mam złudzeń.

Polak mądry po szkodzie.

Żegnam.

przepiekne....... bredzenie.z wyrazami szacunku...zegnam.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Podobnie jak niechęć Polaków do Niemców, od stuleci. Nie obrażam się, bo i nie bredzę ;)

Rzadziej byliśmy agresorami, ale zasada ta sama.

Spytałem polke z wilna kogo bardziej nienawidza litwini.Nas, czy rosjan.Odpowiedziała ze nie ma roznic. tyle ze bardziej rosjan.... bo mlodsi historycznie..

No tak Polaków (jak już wcześniej pisałem) nienawidzą od czasów Jagiełły!

Nic nowego w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie odkryłem. Wszystko pod kontrolą. Nie ma czym się przejmować.

a tego biznesmena żerującego na czyjejś tragedii po co wkleiłeś?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Spytałem polke z wilna kogo bardziej nienawidza litwini.Nas, czy rosjan.Odpowiedziała ze nie ma roznic. tyle ze bardziej rosjan.... bo mlodsi historycznie..

Jak pisał Jerzy Narbutt , Litwinów już nie ma , są Żmudzini podający się za Litwinów

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Prof. Skarga w wywiadzie Innego konca swiata nie bedzie szczególowo opisuje relacje litwin- pan polski.nie ma tu zadnych jagiellonow.som zwyłe sk***ysyny polskie.

kompleks masz tego sk***syna pana polskiego

nie naduzywał bym tej polskości

poslki chłop tez wydawał polskiego pana po powstaniu styczniowym caratowi.

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Nie ma co się przejmować. Wygra PiS lub PO. CO za różnica.

jak to nie ma,z PiS już był obciach a ponowie będzie większy obciach....może powspominaj teorie smoleńskie lansowane przez "Gazetę Polską" ,wypowiedzi ewentualnej minister spraw zagranicznych A.Fotygi i człowieka od bombowca Macierewicza.

niech bendzie.Caly narod polski.

tylko który,ten spłodzony po potopie czy hordach tatarskich.

jak to nie ma,z PiS już był obciach a ponowie będzie większy obciach....może powspominaj teorie smoleńskie lansowane przez "Gazetę Polską"

Mam na uwadze zasługi PiS. Może.. sam powspominaj, powiedz kto wg. Ciebie lepiej lansuje teorie?

jak to nie ma,z PiS już był obciach a ponowie będzie większy obciach.

No to będzie 8 lat obciachu ale większego...a jak w piątym roku smrodek zacznie przebijać z szamba to trzeba będzie jeszcze 3 lata to wdychać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Prof. Skarga w wywiadzie Innego konca swiata nie bedzie szczególowo opisuje relacje litwin- pan polski.nie ma tu zadnych jagiellonow.som zwyłe sk***ysyny polskie.

Wychodzi na to,że jesteś z jakiegoś innego narodu muls...nie mieszkowskiego.Strasznie nie lubisz polaków...dlaczego?Krzywde ci zrobili...wielką?

>>> Mam odpowiedni horoskop urodzeniowy, predyspozycje do zajmowania się sprawami o możliwie najwyższym ciężarze gatunkowym.

Potrafię zrobić coś z niczego, oraz przełamać istniejące ograniczenia.

Działam za pomocą wskazań głębokiego myślenia indukcyjnego.

Bóg prowadzi mnie i błogosławi w wszelkich działaniach.

Toż to przekaz z Suriusza, jako żywo :)

to nie pamiętasz? kamieniczki oddać nie kcom..

Na Kazimierzu?

Aj waj, to rabuśniki.

Toż to przekaz z Suriusza, jako żywo :)

Wyświetl postUżytkownik fox733 dnia 05.09.2011 - 18:00 napisał

to nie pamiętasz? kamieniczki oddać nie kcom..

Na Kazimierzu?

Aj waj, to rabuśniki.

Jako żywo nieraz miałem podejrzenia co do Syriusza:))

Na Kazimierzu kiedyś fajnie grali, czy ten festiwal nadal się odbywa?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

niech wybory się jak najszybciej skończą....media , politycy robią z nich kiepski kabaret

Jednak możemy się, w jakimś fragmencie, zgadzać ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.