Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>W "normalnym środowisku" ty i twoi koledzy snuliby się wieczorami w obszarpanych chałatach i z

>piszczącymi wózkami - po hasiokach!

Dalej, dalej, to nie popuści. Pokaż co potrafi zrobić z człowieka nienawiść. Może dla innych będzie to dobrym przesłaniem.

"Przed czwartkowym głosowaniem, odpowiadając na pytania senatorów, Gwiazda stwierdził m.in., że strajk sierpniowy "był prowokowany". - Co do tego nie mam żadnych wątpliwości, bo to sprawdziłem - dodał. Na te słowa zareagował Borusewicz - jeden z głównych organizatorów strajku w Stoczni Gdańskiej w sierpniu 1980. Zapytał Gwiazdę, czy uważa go za prowokatora. "Pewne rzeczy wskazują na to i mam nadzieję, że to się wyjaśni" - odpowiedział Gwiazda."

Jak to możliwe, żeby marszałkiem senatu IVRP był prowokator UB?

>Pytanie jest tendencyjne :O) w rodzaju czy pan sędzia przestał już brać łapówki ? :O)

Dlaczego tendencyjne? Po prostu ciekawi mnie jakie były motywy senatorów, w większości z PiS, że dokonali takiego wyboru wiedzą, że są takie zastrzeżenia co do w/w osoby? To sie jakoś kupy nie trzyma.

Mularczyk zgłasza zarzuty ws. dwóch sędziów TK, sędzia Stępień wyklucz ich i jedzie dalej z tym koksem.

Może ktoś oblatany wyjaśni mi jak powinno wyglądać rozwiązanie takiego problemu w świetle prawa.

nowy>>>>ty nie pytaj- ty myśl.Pytajac możesz dostać zła odpowiedż.Mozesz jeszcze zaufać swojej intuicji, o ile przeglądarka nastawiona na jedną czedotliwość radiową nie ogłupiła cię dokumentnie.

Niepotrzebnie złożyłem zeznanie lustracyjne :) Nie mam z tego powodu wielkiej satysfakcji, mam natomiast satysfakcje z jednego tylko powodu: piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [OCENZUROWANO] :))))

fatalny piątek... przez ten wredny TK cały misterny plan z lustracją poszedł w PiS-du; a wicepremier G. miał już nawet na podorędziu bukiet i butelczynę, aby uczcić przychylne podwórkowym lustratorom orzeczenie ;-D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Co wy drwicie z czyjejś ułomności fizycznej ?

>Odraza.

Przyłączam się!

Ale czy z ułomności umysłowej można drwić??

Pewnie też nie.

Czyli można drwić z kogoś, kto jest w pełni władz umysłowych,

a mimo tego tego zachowuje się jak wariat.

Kryterium nadzwyczaj śliskie.

A jeżeli wariat jest u władzy? Nie można z niego drwić?

Mimo oczywistości wariactwa nie wolno okazać mu nieposłuszeństwa?

Ale to, co dla jednych jest oczywistością dla innych nią nie jest.

Fascynujące dylematy.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

..Ale czy z ułomności umysłowej można drwić??

Pewnie też nie...

To ty yego nie wiesz ?

...Czyli można drwić z kogoś, kto jest w pełni władz umysłowych,

>a mimo tego tego zachowuje się jak wariat....

Tutaj tak !

...Kryterium nadzwyczaj śliskie....

Ja wiem ?

...A jeżeli wariat jest u władzy? Nie można z niego drwić?...

A co to wariat ?

...Fascynujące dylematy...

Ja wiem ? Poprostu masz kłopot z interpretacją rzeczywistości :) i może troszke z morale ;)

panowie,

problem w tym, że nie wiedzieć skąd i po co debata o ułomności wkradła się w poważną dyskusję o polityce.

o kim tak wciąż mówicie, że jest ułomny?! i dlaczego mowa o tym zaczyna się akurat tuż po wrzuceniu przeze mnie fotki wicepremiera Gosiewskiego?!czy jest to zbieg okoliczności, czy może jednak celowe działanie wiadomych sił przeciwnych idei IV RP?! chyba muszą się za to zabrać ludzie ministra Ziobry i służby koordynatora Wassermanna! sprawę trzeba pilnie wyjaśnić, a winnych - surowo ukarać! być może konieczna będzie nawet powołanie specjalnej sejmowej komisji - o tym zdecyduje marszałek Dorn.

a może jednak ktoś z was uważa wicepremiera Gosiewskiego za człowieka ułomnego, co?! jeśli macie tę czelność, to miejcie też odwagę napisać, dlaczego tak uważacie! bo moim zdaniem nie jest on osobą ułomną. i tyle ;-D

g'nite.

x.

Gość

(Konto usunięte)

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33182,4125667.html

jaki ku...wa ten PiS jest zły :(

TYTUŁ artykułu " mieszkania za grosze " !!

A to kilka wyjatków "

GW-... Prawdopodobnie jeszcze przed wakacjami 900 tys. lokatorów będzie mogło "wykupić" spółdzielcze mieszkanie za kilkaset złotych!...

Skandal !!!!!

GW - ...W praktyce to będą symboliczne kwoty. Być możne nawet kilka albo kilkanaście złotych!...

Noi przecież jak tak można !!! PiS co ty robisz !!!!

I dalej :

...Jeśli więc nowelę w tym kształcie zaakceptują Senat i prezydent, to wówczas ____ci lokatorzy, którzy spłacili koszt budowy swoich mieszkań____, będą mogli zostać ich właścicielami .

Jakie to dziwne ! Spłacili koszt budowy i będą mogi zostć właścicielami SWOICH mieszkań ...no ku***wa skandal !!!!

>A tak a propos , skoro świadomie nadałes sobie takie "imię" to nie miej pretensji , że ktoś do niego

>" pije ".

xanax jak xanax mógł przecież nazwać się np:

aceprax, afobam, alplax, alpralid, alpravecs, alprax, alprazig, alprox, alviz, alzolam, Apo-Alpraz, apraz, calmax, constan, dormonoct, farmapram, frontal, frontin, helex, kalma, kinax, ksalol, manorest, mialin, misar, neurol, niravam, paxal, ralozam, restyl, sedipral, solanax, tafil, xanor, zamhexal, zolarem, zoldac, zomiren

I co wtedy jacch ? :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.