Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Kogoś lub coś trzeba lubić! Nie można mieć samych negatywnych uczuć... ;-)

Można na przykład lubić a nawet kochać dzieci. Taką miłością cichą ale gorącą (patrz wątek obok) ;-).

Jestem Europejczykiem.

Powiedział co nie-wiedział.

Nie broń czegos co nie jest do obrony

.

Można na przykład lubić a nawet kochać dzieci.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tak, tobie. Tu masz prawdziwą miłość do dzieci.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Niech będzie pochwalony pan nasz Jezus Chrystus... Koło Szecherezady przechodziłem i patrzę stoi ta kobita. Tak jakoś biednie wyglądała, a ja w Boga wierzę, to żal mi się jej zrobiło. No to mówię pójdziesz ze mną, tu niedaleko... do Wielkiego Ryśka. Rysiek ma melinę, całkiem niedrogo bierze. Śledzia można tam kupić i czarne. To jego teść, to takie robi, że to lepsze niż szynka; ja wolę. To wypiliśmy tam pół basa z nią i z Ryśkiem i ona mówi, że ma dzieci. Duże? Pytam. A ona mówi, że no jedno cztery, drugie dwa... nie dwa i pół. Nie, dobrze mówię, cztery i pół i dwa lata. To miałem akurat te pieniądze, co dostałem jak wychodziłem, to dałem. No niech kobita kupi jakieś pomarańcze tym dzieciom. Akurat tak się Wigilia jakoś zbliżała... Cukierki jakieś... No niech dzieci takie coś mają od życia, nie... Ty, ja potem wchodzę do Starego Mordziatego. Znasz Starego Mordziatego, on też ma melinę, tylko droższą. Ja patrzę, a ta k**wa tam z tym Starym Mordziatym siedzi i wódkę pije. I tak żeby nie skłamać, no pół litra tak do połowy już odpite. To ja mówię: to ja po to ci dałem pieniądze, żebyś dzieciom pomarańcze kupiła. Mówię: a ty tutaj na melinie z pijakami wódkę pijesz? No to ci mówię, to tak jak stałem, tak ją jebłem młotkiem, no... takim fest półtorakilowym. No ze łba nie było co zbierać... wyrwałem chwasta...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jest okazja żeby dokopać SLD, a tu cisza w wątku. Siemiątkowski ma zarzuty, a Miller ma trafić przed Trybunał Stanu. Komorowski mówi,że sytuacja jest bardzo poważna. Tusk jak zwykle milczy, Siemiątkowski nic nie komentuje bo to dotyka spraw najważniejszych dla bezpieczeństwa państwa. Miller mówi,że nie było żadnych więzień i tortur. Kaczyński,ze nigdy o nich nie słyszał. Były Kwaśniewski nic nie mówi, bo nie musi - Palikot go rozgrzesza. Sam Palikot biega po mediach i korytarzach sejmowych i wykrzykuje różne rzeczy. Miller musi odejść z polityki. Polska upodlona przez Millera i USA. Przeprasza Talibów za tortury. Chce zostać prezydentem, a byłego Kwaśniewskiego chce zrobić swoim premierem. Przy okazji wykrzyczał Millerowi, że ten nie umie współpracować z byłym Kwaśniewskim.

Do tematu zabrali się dziennikarze i obrońcy praw przeróżni i wałkują na wszystkie sposoby. Prym oczywiście wiedzie "opiniotwórcza" GW. Natomiast specjaliści od walki z terroryzmem ostrzegają, że za głośno i za ostro, i ze z tego bum wielkie może być.

Cała nadzieja w prokuraturze niezawisłej, która potraktowała terrorystów ewentualnych jako jeńców wojennych rzeczywistych. Normalnie ułańska fantazja.

Nie mylmy pojęć. To nie oni są do dupy, to poziom naszego życia publicznego jest do dupy.

Jakość polityków, jakość dziennikarzy, żałosny poziom dyskusji, ogólny triumf miernoty, pogarda dla ludzi wykształconych, mających własne zdanie czy po prostu mądrych, schlebianie prymitywnym przekonaniom.

Jestem Europejczykiem.

Święte słowa Kolegi Jaro747

To mój kumpel.

Jaro

Janusz P., Twój kumpel, na którego pomysły na Polske oddałeś swój głos, drze koty z Leszkiem M., o co się pytam?

Kto czyści przedpole dla Janusza P., jako kontynuatora przedstawicielstwa estabilishmentu w władzy w Polsce?

Przecież to jest cyrk, jakiego jeszcze w Polsce nie było.

Wszystko zaczęło się od katastrofy smoleńskiej.

Zaczyna ona swymi konsekwencjami nieprzewidywalnymi zbierać żniwo.

Oby śmierć Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego nie poszła na marne!!!

Co na to wszystko Joanna Kluzik Rostowska?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.