Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wróg naszego wroga jest naszym przyjacielem.

Koledzy nie mieli lekcji historii na studiach czy jak?

A radość Anglii po przystąpieniu Sovietów do wojny z Niemcami to co, albo USA?

A może Koledzy na studiach ćpali i uprawiali ekscytacje wieku młodzieńczego, zamiast uczyć się prawdziwego patriotyzmu.

Proszę nawiązać kontakt, z kimś, kto potrafi rozwijać myśli, taką osobą jest Kolega Filut.

Co ten Kolega potrafi jeszcze, to jedyny Pan Bóg wie.

Z moich własnych niczym nie potwierdzonych danych, ten człowiek/maszyna potrafi nawet interpretować dane!

Nikogo nie wyzywałem, a jak ktoś uznał moje określenia za atak na swoją osobę to pragnę przeprosić.

Opisywałem tylko pewien stan ducha ludzi, którzy powłączali mechanizmy samozniszczenia, oddając swoje ważne głosy w wyborach, na partie polityczne, które w sposób jawny, bżdź zakamuflowany żerują na naiwności i zwykłej niewiedzy obywateli, którzy zastraszeni fałszywą propagandą spowodowali zwycięstwo wyborcze onych partii.

To co właściciele tych partii wyprawiają z narodem, nie znajduje odbicia w języku opisowym, z braku dość mocnego wyrażenia tego.

Jeżeli dowódcy stojący za przywódcami partii, obrali sobie obecnie jako wroga ludu Premiera Leszka Millera, to świadczy to o pomieszaniu pojęć we wszystkich kierunkach.

To oznacza, że IIIRP się sypie.

Nic więcej.

Filut

Debilu

Czytałeś już co zrobili Rosjanie z zwłokami polskiego parlamentarzysty?

Zdaj sprzęt!

Jestes zakałą tego forum, z tymi swoimi POGLĄDAMI!

Nikogo nie wyzywałem, ...

Jak mnie lżą osoby w wątkach hi end to dobrze mi tak, prawda.

Nikt nie idzie tam mi pomóc, obcy się za mną wstawiają i dają mi plusiki.

Jaro

Co Cię łączy z lobby cukierniczym?

Jakiego obozu? Jak ktoś się nie uczył i teraz krówki pasie albo z taczkami goni to rzeczywiście ma problem.

Ja zamierzam pracować jeszcze dłużej, pewnie dopóki będę rozumem władał.

Jestem Europejczykiem.

Mam nadzieje że nie takim rozumem jak ma do dyspozycji minister spraw zarganicznych, który powiedział, że samolot zawadził o drzewa i spadł.

Podobno.

Jak rozumiem dalej gdzieś lata w przestrzeni powietrznej Wolski. Odnoszę wrażenie że nad Smoleńskiem przekroczył magiczną barierę i przeszedł do PiSowskiego świata równoległego. To by właściwie wszystko wyjaśniało, pytanie tylko co i kogo znaleziono w smoleńskim lasku? Avatary?

Jestem Europejczykiem.

Czyżby w Centrum Operacyjnym uzyskano dostęp do internetu?

Wystarczy nie być chamem aby wiedzieć co zrobić i jak się zachować.

Są wpisy dyskutantów, informujące o dyplomacji i takcie z mojej strony względem innych.

Może zostałem postawiony w sytuacji bez wyjścia i atakując, broniłem tak naprawdę godności i honoru Jarosława Kaczyńskiego, w takiej sytuacji, proszę się po mnie spodziewać wszystkiego!

Może zostałem postawiony w sytuacji bez wyjścia i atakując, broniłem tak naprawdę godności i honoru Jarosława Kaczyńskiego, w takiej sytuacji, proszę się po mnie spodziewać wszystkiego!

Opanuj się i nie rób z siebie idioty.

Tutaj nie wciśniesz kitu, że niby nie pamiętasz co piszesz.

Żenada.

Jakiego obozu? Jak ktoś się nie uczył i teraz krówki pasie albo z taczkami goni to rzeczywiście ma problem.

Ja zamierzam pracować jeszcze dłużej, pewnie dopóki będę rozumem władał.

Nie ulega wątpliwości że każdemu komu praca daje satysfakcję jest jego pasją lub ryjem przy korycie będzie na rynku pracy ile sił starcza.ale nie każdy a powiem nawet większość tak nie ma,i nie jest powodem czy komuś chciało się uczyć czy też nie.dowalono tym którzy zapie.... codziennie za damski uj w imię uj wie czego.nikt nie wziął pod uwagę ze np. ludzie pracują na zmiany.Pracowałeś kiedyś w nocnych zmianach?fakt jest taki że reformę emerytalna jest potrzebna tylko w strone grup uprzywilejowanych o patologi systemu emerytalnego służ mundurowych,krus itp ani słowa.

Głosiciele wartości się odezwali.

Macie problem z tożsamością.

wladz

Załącz odbiornik TV, posłuchaj co L.Miller sądzi o J.Palikocie.

Następnie uzewnętrznij się.

Na forum.

Tłuste koty,...................

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.