Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A może ktoś lubi o wszystkim wiedzieć - tak się u nas terroryzm pleni ze już nie jestesmy zieloną wyspą tylko oazą terroryzmu?

Gdzie u Was sie pleni - we wsi, w mieście, czy może w wyobraźni? ;)

Ludzie w autobusach i tramwajach, mówią, że w Smoleńsku doszło do zamachu na delegację z Polski.

Ludzie w autobusach i tramwajach mówią że ziemia jest płaska. Popatrzylem przez okno i rzeczywiście jest płaska. Ludzie w autobusach i tramwajach mają rację.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Coraz ciekawiej dzieje się w PO. Pamiętacie dwóch przyjaciół czytających te same książki? Gowina i Arłukowicza? Jaka to była komitywa! A teraz: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Bartosz-Arlukowicz-zaprzecza-slowom-Jaroslawa-Gowina,wid,14383035,wiadomosc.html.

Przyjaźń się skończyła? Dlaczego?!

Dlaczego?!

Dlatego, że Arłukowicz okazał sie zwykłym karierowiczem i lizusem marszałki Kopacz.

Wczesniej myślałem, że chłopak dał się zrobić w konia przez Kopacz (sprawa listy leków i sprawa farmaceuci v lekarze v NFZ).

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dlatego, że Arłukowicz okazał sie zwykłym karierowiczem i lizusem marszałki Kopacz.

Wczesniej myślałem, że chłopak dał się zrobić w konia przez Kopacz (sprawa listy leków i sprawa farmaceuci v lekarze v NFZ).

Od początku nie miałem co do niego żadnych złudzeń! Dawałem temu wyraz w tym wątku.

Widać, że od ostatnich wyborów, w PO zachodzi wiele przyjacielskich przewartościowań.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a mowili ze za komuny bylo zle , a teraz ???

wszystko jest zapisane, wszystko jest monitorowane , wszystko jest przechowywane , ludzie pracuja za marne pieniadze, sa wykorzystywani w pracy, lub zyja w nedzy i ubostwie... no ale sa wolni, zyja szczesliwi bo zyja w wolnosci i demokracji haha

Ukryta Zawartość

Przynajmniej nie będą z osobna do lustra degustować.

Zawsze mogą sobie dobrać do towarzystwa trzeciego bliźniaka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

toptwenty, a ciebie dokładnie już pojebało? Czy żal ci, że cię nie dostrzegł? Niech sobie pisze co chce! On już taki urok ma!

IPN nadal walczy o czystość rasową: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wiceszef-slaskiego-sld-podejrzany-o-klamstwo-lustr,1,5084888,wiadomosc.html.

Elyty wywodzące się z solidarności są wyjątkowo mściwe. Robią więcej szkody, niż "komuchy" przez cały okres PRL.

Elyty wywodzące się z solidarności są wyjątkowo mściwe. Robią więcej szkody, niż "komuchy" przez cały okres PRL.

Jak znajdziesz okazję to podjedź tutaj i potem pomyśl, co piszesz.

Ukryta Zawartość

post-17911-0-12587300-1333547902_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak znajdziesz okazję to podjedź tutaj i potem pomyśl, co piszesz.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Areszt_%C5%9Aledczy_Warszawa-Mokot%C3%B3w

Zachęcasz mnie do wpłaty 1 % na Wikipedię?

Obecny, zdaje się główny, doradca Tuska powiedział na europejskim forum w latach 90 XX wieku, że PRL był większym złem dla Polaków niż Okupacja Niemiecka i nadal pełni funkcje publiczne. A Ty zabraniasz mi stosować prowokację w dyskusji?

A do tego Dekutowski, Doboszyński, Pilecki, Siła-Nowicki czy Pilecki bez wątpienia prowadzili działalność antypaństwową i niewątpliwie, w ówczesnych czasach siedzieli by w każdym kraju świata.

Uważasz, że ów lustrowany ma jakiś związek z ich więzieniem?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ja uważam, że pisząc takie coś:

"Robią więcej szkody, niż "komuchy" przez cały okres PRL."

P...isz.

... dobrze,że masz chociaż własne zdanie!

Rety co się dzieje - PiS-owi rośnie, a PO maleje: http://sondaz.wp.pl/wid,14388121,wiadomosc.html.

Wygląda na to, że po wyborach żadna z tych partii nie będzie mogła samodzielnie rządzić, a nawet tworzyć koalicji tylko z jednym koalicjantem. Już pojawiają się głosy, że w obu dojdzie do rokoszy, które wyłonią nowe przywództwo zdolne do powołania nowej partii ucieczki do przodu (tak jak kiedyś powstała PO) lub POPiS-u Bis.

Z nasłuchu - Krasowski wreszcie przejrzał, kto następny w kolejce?:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kretyński naród wyhodowuje takich polityków na jakich zasługuje.

Podwyżka ZUS dla przedsiębiorców - nagroda!

/kce T., zrobić, przyp.muls/

W Polsce pracować powinni tylko zwolennicy PO, PSL, RP, SLD, bo tylko im zależy na takim państwie.

/SLD coraz mniej/

W Polsce pracować powinni tylko zwolennicy PO, PSL, RP, SLD, bo tylko im zależy na takim państwie.

/SLD coraz mniej/

Jak rozumiem wielbiciele Prezesa nie mają czasu pracować bo latają po ulicach na zmianę z krzyżami, pochodniami lub portretami Wodza. No to niech od niego dostaną emeryturę, będzie więcej dla normalnych.

Jestem Europejczykiem.

skąd?

z polecenia prezesa.Jeszcze trochę i napiszą w szkolnych podręcznikach

"Chodzi o jeden z numerów "Kuriera Szkolnego", który jest drukowany w Szkole Podstawowej nr 50 w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Rodzica jednego z uczniów tej szkoły oburzyło to, że w rubryce "Książki, które warto przeczytać" znalazła się uczniowska recenzja publikacji "Zamach w Smoleńsku. Niepublikowane dowody zbrodni" autorstwa Leszka Szymowskiego.

Gazetka jest redagowana przez samych uczniów, ich nazwiska wraz ze zdjęciami są opublikowane obok rubryk, za które odpowiadają"

jednak ciężka harówa 747 przynosi efekty

Ukryta Zawartość

Jaro

Normalny

"Sprawimy, że młodzi będą powracać z emigracji zarobkowej i inwestować w kraju"

Mam wiele szacunku dla Ciebie, ale musisz mi wybaczyć, że przedstawiam czasami Twój wybór w rzeczywistym świetle.

Masz kasę dla podwykonawców, czy wszystko odałeś "inwestorom" strategicznym?

Za stadiony

Za autostrady

Za ............

Zastanów się, kogo wspierasz.

Polaków, na pewno nie.

Bądź rozsądny, przeczytaj J.Staniszkis w najnowszym wywiadzie z braćmi, skoro mi nie ufasz, w moje nawoływania do nawrócenia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.