Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jak nazbierają, to powalczą Jarosławem.

"Jarosław Kaczyński zapowiedział, że wystartuje w wyborach prezydenckich, w programie „Jeden na jeden” Bogdana Rymanowskiego w TVN. - Nie mam wyjścia, tego oczekują działacze, jestem pod naciskiem partii. Ale nie zacytuję klasyka: "nie chcę, ale muszę" - podkreślił prezes PiS."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

P.S.

"Jeszcze w lutym prezes PiS Jarosław Kaczyński mówił, że nie wystartuje w wyborach prezydenckich. Jak zdradził "Super Expressowi", prezydentura nigdy go nie interesowała, chciał zostać premierem."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Trudno nie przyznać racji Żakowskiemu w rozmowie z L.Millerem

(...)

Żakowski w czasie wywiadu starał się zpędzić Millera w kozi róg. Moim zdaniem nie udało się mu tego zrobić. Przy tym pkazał pokazał znowu, że jest obiektywnie tendencyjnym dziennikarzem. Starałem się znaleźć archiwalny artykuł o SLD-owskim ministrze zdrowia, napisanym przez Żakowskiego. Był to ordynarny atak za rzekome spowodowanie śmierci pacjenta. Wielostronnicowe kłamstwo w "GW" prostowano krótką wzmianką. Nie znalazłem po tym śladu w sieci.

Warto przeczytać częściowy zapis tego wywiadu, a jeszcze bardziej obejrzeć go i odsłuchać: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,11493493,_Pan_idzie_tropem_Berii_i_Stalina___Zakowski_vs_Miller.html.

Wstęp Żakowskiego potwierdza moją tezę, że Millera postanowiono zniszczyć politycznie. Nie udało sie raz - trzeba to robić do skutku. Palikot jest za głupi, aby intelektualnie dorównać Millerowi. Ma jednak wsparcie b. Kwaśniewskiego, Urbbana, Michnika i innych takich Żakowskich i im podobnych. Palikot to tylko zagończyk.

"Zauważyłem, że w każdą miesięcznicę na Powązkach pojawia się stała, dziesięcioosobowa delegacja PiS, która zatrzymuje się tylko przy "swoich" grobach. Nie zdarzyło się, by kiedykolwiek zapalili świeczkę ofierze z innej opcji politycznej. A przecież wszyscy zginęli w tej samej sprawie, katastrofa ich połączyła.

Mijają pana bez słowa?

- Staram się być uprzejmy. Zawsze się kłaniam.

A jaka jest reakcja drugiej strony?

- Cisza. Traktują mnie jak wroga, czego nie mogę zrozumieć. To przykre, niewytłumaczalne zjawisko.

Prezes PiS przychodzi razem z nimi?

- Nie, on rzadko pojawia się tego dnia na Powązkach. Jest pod Pałacem Prezydenckim."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przed, czy po?

Czyżbyś był zaskoczony tym, że nie tylko TY. i że może być was dwóch.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zastanawiam się czy łgarstwa Jarosława K. o tym, że nie będzie premierem, że odejdzie jak przegra, że nie będzie startować, są dla jego milusińskich budujące czy deprymujące?

I jak się mają do wartości moralnych i do prawdy, którymi tak ochoczo PiS nieustannie sobie buzię wyciera.

Budujące - bo "to taka taktyka".

Deprymujące - bo kłamie.

1.

Ukryta Zawartość

2.

Zastanawiam się czy łgarstwa Jarosława K. o tym, że nie będzie premierem, że odejdzie jak przegra, że nie będzie startować, są dla jego milusińskich budujące czy deprymujące?

I jak się mają do wartości moralnych i do prawdy, którymi tak ochoczo PiS nieustannie sobie buzię wyciera.

Budujące - bo "to taka taktyka".

Deprymujące - bo kłamie.

Z pewnoscia zadluzenie tego kraju i wszelki tu zlo to nastepstwo tych porazajacych klamstw (ba "łgarstw") kaczora. A ból Filuciego serca, ktory zniesc nie moze tej ohydnej zmiany zamiarow. Filut proponuje abys w protescie zjadl w swieta wiecej potraw z kaczki, popij suto stargardzką i wyrzygaj kaczyzne a pokazac swą pogarde.

Ukryta Zawartość

jak nie bedzie premierem, jak bedzie prezydentem .I ja bede za.Kurduple na prezydentow.Tak jak Stasiuk nowonarodzonego barana nazwał smolensk 2.Ida nowe ciekawe czasy.

Niech będzie premierem, oddaj swój głos na niego, namów przyjaciół, niech uczynią to samo.

Z pewnoscia zadluzenie tego kraju i wszelki tu zlo to nastepstwo tych porazajacych klamstw (ba "łgarstw") kaczora. A ból Filuciego serca, ktory zniesc nie moze tej ohydnej zmiany zamiarow. Filut proponuje abys w protescie zjadl w swieta wiecej potraw z kaczki, popij suto stargardzką i wyrzygaj kaczyzne a pokazac swą pogarde.

Ja o zupie, ty o dupie.

A umiesz na temat skoro się odnosisz do mojego wpisu?

Dla ciebie kłamstwo jest zmianą zamiarów. Rozumiem. Jeszcze jakiaś propozycja?

Bo "taktykę" sam już wpisałem.

Filut proponuje abys w protescie zjadl w swieta wiecej potraw z kaczki, popij suto stargardzką i wyrzygaj kaczyzne a pokazac swą pogarde.

Trochę prostacki jest twój sposób na twoje frustracje. Ale dziękuję, że dzielisz się swoim doświadczeniem.

Mnie do frustracji kaczorem daleko. Jego wiarygodność jest jak twoje "wyrzyganie". Smacznego.

Rysiu po spowiedzi wrócił już do siebie to znaczy do właściwego sobie poziomu chamstwa. Ciekawe co będzie po świętach?

Ale zauważam ciekawą zmianę: po podniecaniu się pryszczami przeszedł do fascynacji rzyganiem. Ciekawa ewolucja zainteresowań :-).

Jestem Europejczykiem.

Czyż to nie Donald T., małpuje Baraka Obamę?

Powinien powiedzieć:

Pracujcie do usranej śmierci debile, jak mnie wybraliście ha,ha.

A na wrak TU 154 poczekacie jeden dzień dłużej niz koniec świata.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.