Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ile to jest "ponad kilkadziesiąt tysięcy"?., tak gadzinówki podają liczbę biorących udział w manewrach warszawskich. Ciekawe, że nie wspominają o manifie w Czechach gdzie ponoć było 120tys. to nie bracia w walce z systemem?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ile to jest "ponad kilkadziesiąt tysięcy"?., tak gadzinówki podają liczbę biorących udział w manewrach warszawskich. Ciekawe, że nie wspominają o manifie w Czechach gdzie ponoć było 120tys. to nie bracia w walce z systemem?

Dzisiaj zakupilem wspaniala naklejke na spod pisuaru.... Nie powiem co na niej jest zeby xniwaxa nie draznic.

wspolczuje knedli tez pokaralo faszysta a co do moherowego spaceru po warszawie max 5000 .

Nie powiem co na niej jest zeby xniwaxa nie draznic.

Mnie? Ten "protest" na 20000 fajerek mnie nie dotyczy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

To dlaczego zrezygnowałeś z awatara?

Lubiales go ? Dla ciebie moge go wlaczyc ale z komorki bedzie ciezko. Tez szanujesz cyrkiel i wegielnice ? To jedyna madra idea ktora spotkala swiat

Mój stosunek do tego nie jest istotny, Ważne co Ty myślisz. Awatar poniekąd ma to wyrażać.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ponieważ wszędzie o tym samym tylko wkleję mój wpis:

Niektórzy albo nie trybią o co chodzi albo udają idiotów.

Rydzu cały czas mataczy przemieszczając prawa własności, należności i zobowiązania żeby uciec przed podatkami i maksymalnie zaciemnić obraz sytuacji. Było fajnie ale w przypadku koncesji wpadł we własne sidła.

Albo Rydzyk biednego tylko udawał więc niech się ujawni i zapłaci podatki albo rzeczywiście jest biedny i multipleksu nie dostanie. Tertium non datur.

Jestem Europejczykiem.

Ponieważ wszędzie o tym samym tylko wkleję mój wpis:

Ja jestem leniwy i nie wkleję ale można ten wpis przeczytać w temacie gdzie szkalujecie Kościół Katolicki.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Jest dobrze, nadal pisdrackie i smoleńskie pojeby mogę tylko tupać i politowanie z zażenowaniem wywoływać

RyszardzieStr. były kacyk Leszek Miller również gówno znaczy Kilka paciorków do purpurowej ekscelencji i może Michalik na prezydenta wystartuje ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z "bulem" na to patrzę ale nie tracę "nadzieji".

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

po tylu latach przy odrobinie inteligencji zrozumiałbyś ,że w normalnym świecie.Opartym o racjonalne myślenie nic nie znaczysz ...niemniej w rozmowie z księdzem na równi z Bogiem możesz się poczuć

P.S.

jednak coś znaczysz.Masz głos wyborczy i raczej nic więcej włącznie z rozumem.Dlatego jesteś ważnym pionkiem w planach prezesa i KK.

No tak pamietacie te opowiesci o lenistwie Tuska. No wlasnie: nuuuuda, nic sie nie dzieje. Kiedys tak popularny wątek POLITYKA zamiera, bo nie ma o czym pisac. Teraz tylko dryfowanie w lenistwie i braku koncepcji. Tuskowi i jego ministrom sie zdaje, ze jak nic nie bedą robic to nikomu nie zawadzą i słupek urosnie. Zero działania, zero poglądu koncepcji- recepta na PR lenia.

Ogólnie jak się czyta komentarze w internecie pod bieżącymi wydarzeniami w Polsce dochodzę do pocieszającego wniosku - mamy w kraju kilka milionów specjalistów od:

• mediów cyfrowych,
  • edukacji (ze szczególnym uwzględniem historii)
  • stawiania pomników (zwłaszcza Papieża i Lecha),
  • służby zdrowia,
  • lotnictwa,
  • chrześcijaństwa,
  • gazu łupkowego,
  • polityki Niemiec,
  • polityki Rosji,
  • polityki w ogóle,
  • Żydów,
  • antykoncepcji,
  • masonerii,
  • terrroryzmu i teorii spiskowych,
  • invitro,

oraz fachowców od tzw. normalności - tych moim zdaniem jest najwięcej.

Z takim potencjałem czeka nas świetlana przyszłość. Za parę lat przegonimy Chiny i Indie jak nic...

No tak pamietacie te opowiesci o lenistwie Tuska. No wlasnie: nuuuuda, nic sie nie dzieje. Kiedys tak popularny wątek POLITYKA zamiera, bo nie ma o czym pisac. Teraz tylko dryfowanie w lenistwie i braku koncepcji. Tuskowi i jego ministrom sie zdaje, ze jak nic nie bedą robic to nikomu nie zawadzą i słupek urosnie. Zero działania, zero poglądu koncepcji- recepta na PR lenia.

a teraz krzycz zdrada zdrada i na front z ruskimi....tam miejsce pojebów

Ogólnie jak się czyta komentarze w internecie pod bieżącymi wydarzeniami w Polsce dochodzę do pocieszającego wniosku - mamy w kraju kilka milionów specjalistów od:

• mediów cyfrowych,
  • edukacji (ze szczególnym uwzględniem historii)
  • stawiania pomników (zwłaszcza Papieża i Lecha),
  • służby zdrowia,
  • lotnictwa,
  • chrześcijaństwa,
  • gazu łupkowego,
  • polityki Niemiec,
  • polityki Rosji,
  • polityki w ogóle,
  • Żydów,
  • antykoncepcji,
  • masonerii,
  • terrroryzmu i teorii spiskowych,
  • invitro,

oraz fachowców od tzw. normalności - tych moim zdaniem jest najwięcej.

Z takim potencjałem czeka nas świetlana przyszłość. Za parę lat przegonimy Chiny i Indie jak nic...

Tylko rozmnażać się nam nie chce... ;)

"Od Zbigniewa Ziobry zależy, jak zareaguje na wyciągniętą rękę - mówił na spotkaniu z mieszkańcami Piotrkowa Trybunalskiego prezes PiS Jarosław Kaczyński odnosząc się do swego sobotniego zaproszenia lidera Solidarnej Polski do powrotu do PiS.

- W tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz. No teraz nie dwoje, ale dwóch - powiedział Jarosław Kaczyński. - My ich zapraszamy, oni nam zrobili sporą krzywdę (ale) zapominamy o tym, wyciągamy rękę - dodał. Zaznaczył, że wyciągnął rękę publicznie, jako pierwszy, chociaż jest starszy wiekiem i stoi na czele dużo większej partii.

- Po prostu my tę rękę będziemy wyciągali. Ale reszta zależy od drugiej strony - zaznaczył."

Najpierw wyrzucił a teraz wyciąga rękę. Zbysiu nie będzie chciał przeprosin?

Jestem Europejczykiem.

Jest dobrze, nadal pisdrackie i smoleńskie pojeby mogę tylko tupać i politowanie z zażenowaniem wywoływać

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.