Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jest dobrze?

Ma być tak dalej?

xniwax

Czyżbyś uważał,że te 75% to pismani?Poza tym na PO głosowało więcej niż 25%.Amnezja?

747

Widzę zasadniczą zmianę.Przecież Prezio obiecywał,że jak wygra wybory to wszystko zmieni.A teraz okazuje się ,że nie może?Prezio nic nie mogę?

Swoje prymitywne podejście proszę projektować do innych adresów.

Wojciech jest zadowolony póki korporacyjność trzyma sie dobrze. Pal sześć naród czyli ofiary korporacji i korporacyjnego układu politycznego.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wojciech, to symbol miernoty myślenia w warunkach polskich po 1989 roku.

Na dodatek warunki po katastrofie smoleńskiej cofnęły nas, trudno powiedzieć gdzie, ponieważ sytuacja jest dynamiczna, ale może okazać się że do ery przed Gierkowskiej, jeżeli przesadzam, to co najmniej do wczesnego Gierka, ale kierunek jest w tył, także jeszcze inni przywódcy wczesnokomunistyczni mogą niedługo być przywoływani jako wzory zachowań obecnej władzy/decyzji narodu/bydła wyborczego/.

Filut

Umówmy się że tzw propaganda aktywna i skuteczna jest dla osób, które nie oczekują zbyt wiele od życia, patrząc generalnie w niezbędnym uproszczeniu.

Dlatego, proszę Ciebie o nie otwieranie ponownie konfliktu, na preparowane argumenty.

Wszyscy wiedzą czego potrzebuje średniej wielkości kraj europejski do rozwoju.

Wie to również doskonale Donald T., nikt nie twierdzi że nie.

Ale nie działa w tym kierunku, aby sprostać aktualnym wyzwaniom chwili.

Może w swych decyzjach nie jest autonomiczny?

Seryjny może zacząć się nudzić, a z nudów, człowiekowi różne rzeczy przychodzą do głowy, najczęściej są to głupie myśli - sny o potędze.

Myślisz, że sznurek jest powiązany z branżą hazardową?

Bardziej niż można się tego spodziewać!

?

Już się naprałeś?

Blida?

Filut co T sprzeda jak nic mu do sprzedania nie zostanie?

W jaki sposób?

Sam zacząłeś się plątać ze sznurkiem do snopowiązałki, to teraz rozplątuj.

Albo dysponujesz inteligencją i wiesz, albo nudzisz się i chcesz się przekomarzać.

W jaki sposób?

Sam zacząłeś się plątać ze sznurkiem do snopowiązałki, to teraz rozplątuj.

Nie mam czasu na pierdoły bocznicowe.

Ciebie w cyrku wystawi i za bilety będzie kasować.

Cały Filut.

Jesteś bez formy. obawiam się że T., swoimi działaniami Ci ją odebrał.

Niedługo żniwa, czy starczy w tym roku sznurka do snopowiązałek?

Chyba jednak masz za dużo czasu na pierdoły... i jak zwykle nie umiesz uzasadnić tego co piszesz, czyli "jesteś w formie".

To są pierdoły?

Przeczytaj i przemyśl raz jeszcze czy to są pierdoły?

Obserwuj scenę i aktorów, a znajdziesz idealne odniesienie tego wpisu do treści przedstawienia.

Chyba jednak masz za dużo czasu na pierdoły... i jak zwykle nie umiesz uzasadnić tego co piszesz, czyli "jesteś w formie".

Filut

Rzeczywistość przerosła na wszystkich poziomach z wyjątkiem dwóch, moje najczarniejsze przewidywania.

Ale to jeszcze nie koniec, tego co zgotował/zgotuje nam Twój Donald.

Te dwa poziomy, to przeświadczenie, że władzy mainestream nie odda za żadną cenę, nikomu, obojętne jak się nazywa, dziś to Jarosław Kaczyński, jutro kto inny.

I drugi poziom co do którego się nie myliłem, co można również odnaleźć w moich dawnych wpisach, że PO jest znacznie bardziej niebezpieczna dla Polski niż SLD!!!

Pisałem że zazdroszczą pozycji i układom SLD, a nie są tak wykształceni, przygotowani, są za to biedni jak myszy i zrobią wszystko co się da aby się nachapać na maxa bo ,taka okazja w życiu do ustawienia się na przyszłość po wsze czasy jest tylko raz - pamiętasz?

Co wynika wprost z treści taśm PSL, taśm na PO nie trzeba, to oczywiste, zamiast taśmom wystarczy zastanowić się nad źródłem cen stadionów i autostrad etc.

Tak. Ten twój wpis to pierdoły. Powiązanie sznurka z hazardem, jeszcze większe pierdoły. Nieumiejętność uzasadnienia swoich wpisów to żenada.

Przestań odpisywać na moje posty, albo spadam stąd!

Wojciechu

Widzę u ciebie pewną zmianę, niestety. Koszula Ci brązowieje.

Poza tym, czy Ci się podoba czy nie, ja i 747 jesteśmy jego częścią.

.

Filut

Uspokój się.

Jeżeli czerpiesz korzyść i jesteś jednym z kolonizatorów, jak wladz czy muls, argus czy Wojciech Iwaszczukiewicz, to nie mam do Ciebie pretensji o sposób bycia i treści podawane przez Ciebie tu na forum.

xniwax

Ja też jestem częścią tego narodu ale nie wypowiadam się w jego imieniu ale w swoim.

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą brązową koszulą.Że niby brunatna?Faszystę ze mnie robisz?A to dobre!

Kolor brunatny to obowiązuje wśród pisowskich patriotów-kiboli.Tam go szukaj bo sam ich broniłeś.

Że niby brunatna?Faszystę ze mnie robisz?A to dobre!

Zabolało, ubodło?

Nie rób innym co tobie nie miłe.

Nie wypowiadam się za innych, zawsze piszę w swoim imieniu.

Kiedyś też tak pisałeś, nawet byłeś obiektywny i co się stało?.

Filut, daj spokój, głową betonu nie skruszysz, te typy tak mają, od małego.Gościu z ekonomii zero, z polityki powtarza slogany prasowe, zero argumentów. To już chyba gazobeton, wersja hard.

Tymoszenko siedzi, Pawlak na wolności jeszcze, a przewinienia z gazem te same, utajnione.

Filut, daj spokój, głową betonu nie skruszysz, te typy tak mają, od małego.Gościu z ekonomii zero, z polityki powtarza slogany prasowe, zero argumentów. To już chyba gazobeton, wersja hard.

Ekonom.

Slogany prasowe w wersji dosłownej to akurat specjalizacja Filuta Drogi Kolego

Przedstaw swoje argumenty, na istnienie tej koloni karnej, za głupotę i naiwność narodu.

W Unii Europejskiej obowiązuje jakaś ekonomia?

W USA obowiązuje jakaś ekonomia?

W Chinach obowiązuje jakaś ekonomia?

W Rosji obowiązuje jakaś ekonomia?

Po 1989 w Polsce obowiązywała jakaś ekonomia?

Jaka?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...) To już chyba gazobeton, wersja hard.

Zero wiedzy o gazobetonie!

Gazobeton, siporex, ytong, lekki beton komórkowy, o dużej liczbie porów i strukturze gąbczastej, otrzymywany przez spulchnianie świeżej masy cementowej pęcherzykami gazu wytwarzającego się na skutek dodania do zaprawy sproszkowanego metalu oraz hartowanie jej w parze o temperaturze ok. 180 °C przy ciśnieniu 1 MPa.

Wady: duża nasiąkliwość, kruchość, niezbyt duża wytrzymałość na ściskanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.