Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

no i A2 nieskonczona.

Żeby tylko, to pikuś do rocznego opóźnienia na A4 i kilkumiesięcznego na A1, nie mówię o "darmowym" akwarium w centrum Warszawy.

Tylko żal, że po wszystkim Muchy na ekrenia TV tak często nie będzie. PiS zastępstwa wizualnego raczej nie znajdzie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jesteś gejem? Czy tak wszystkich od tyłu obserwujesz?

Mimo wszystko nie dosć, że z drzewa, bez jaj i drobiu, to drudne chyba jest?

jakie argumenty, osobnik na poziomie meduzy ale można gościa hasełkami doić.... pożyteczny plankton

Tak poważnie jest partyjnym zerem. W dupie ma wiarę i kraj najważniejszy układ prezesa z którego żyje

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

jaja som a drobiu brak.

to jezd zgagadka,

widocznie drob... sklada nocom.

To som raczej zbuki! Jak składajom nocom, to i kuny być muszom, które wyżerajom je podstępnie. Kurnik musisz umocnić, albo pułapki zastawić - takie na ten przykład: http://allegro.pl/pulapka-na-lisy-i-kuny-3xgratis-szybka-wysylka-i2529733395.html. Od razu dodam,ze nie jestem ich producentem, ani dystrybutorem. Dla smaku prawdziwej jajecznicy warto!

kochanienki...z gory.

Uważaj na pionosamoopad

i musi nam wystarczyc argument ze pis musi

Błąd, sytuacja dojrzewa do tego, że ludziom zwisa kto, byle nie neoliberalne buraki i ich lizus przynożny - zielony burek.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

i musi nam wystarczyc argument ze pis musi bo w kraju jest zle i wszystko sie walii.Mimo ze nawet niewidomy wechem czuje ze to nie ten kraj co kiedys..

Nieprawda! Że to wszystko się ponosi! Na pewno nieprawda! Że wszystkim się podnosi! Ale mnie jeszcze tak!

Prawda! "Mimo ze nawet niewidomy wechem czuje ze to nie ten kraj co kiedys.."!!!

czuje ze to nie ten kraj co kiedys..

Gówienko w sreberku, nawet podrobiowe śmierdzi.

patrz ideologiczny literat , tak poetycko o kolorze gówna napiszesz ?

ponownie poważnie co można sądzić o xniwax. Jest afera z nepotyzmem i wyciąganiem państwowej kasy przez ludzi obecnej władzy. Zrozumiałe ataki , każdy jest zbulwersowany niemniej gdy zaczyna dotyczyć PiS w jego wpisach bagatelizujemy problem....użyteczny idiota albo partyjna szmata jak dawniej działacze PZPR.

Słuchałem dziś w Trójce Błaszczaka, na forum czytam iksa i co rzuca się w oczy to straszna intelektualna pustka. Klepią te same banalne schematy kompletnie bez zastanowienia. Czasem dla zabawy jeszcze przed wystąpieniem robie krótkie streszczenie i prawie zawsze trafiam. A już drugie czy kolejne w ciagu dnia można trafić w 100 procentach bo chłopcy lecą jednym wzorem. Nawet dane sformułowania sie powtarzają.

Tak mi ich szkoda że chyba ze współczucia zagłosuje na PiSS w nastepnych wyborach :-).

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Słuchałem dziś w Trójce Błaszczaka, na forum czytam iksa i co rzuca się w oczy to straszna intelektualna pustka. Klepią te same banalne schematy kompletnie bez zastanowienia. Czasem dla zabawy jeszcze przed wystąpieniem robie krótkie streszczenie i prawie zawsze trafiam. A już drugie czy kolejne w ciagu dnia można trafić w 100 procentach bo chłopcy lecą jednym wzorem. Nawet dane sformułowania sie powtarzają.

Tak mi ich szkoda że chyba ze współczucia zagłosuje na PiSS w nastepnych wyborach :-).

A czy TU pustki nie widzisz?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Władz - masz ciekawy punkt widzenia - jak cię dyma przez lata PO, to OK, a jak PIS to się źle czujesz?

Chodzi o rozmiar?

Jeśli chodzi o rozmiar - badania pokazują, że obecnie ważna jest grubość, a nie długość. Na marginesie - kiedyś ważna była technika! Teraz wszystko robi się ordynarnie . Na żywca!

i hofmanow.Prezes na zaskoczonego hofmana ze dostał konin...zdziwiony ??co rano spotykalem pana i kota pod drzwiami.Podoba mi sie pragmatyczny stosunek do idiotow u Prezesa i tu pelny szacunek do Pana Kaczynskiego.Szkoda ze nigdy nie spotka xiwaxa i skunka.

A czy TU pustki nie widzisz?

W PiSS?

No pewnie że widzę ale mam chytry plan zrobienia im niespodzianki. Prezes startuje przekonany że i tym razem uwije sobie wygodne gniazdko w opozycji a tu nieszczęście - PiSS wygrywa wybory! Oczywiście musi utworzyć koalicję i tu zaczyna sie pierwsza zabawa. Bo z kim? Z PSL? Z SLD? Z PO wreszcie?

Jakby nie patrzeć ciężko będzie wytłumaczyć to wyborcom (no chyba że xniwaxowi bo ten łyknie wszystko).

Dalej może być już tylko zabawniej więc radzę to przemyśleć :-).

Jestem Europejczykiem.

Z Ziobrem łykną 51% :)

Jak to by było milo, gdyby były 2 partie

Rozmarzyłem się - z jednej strony liberałowie, libertyni, pederaści, antifa, feministki, mordercy dzieci nienarodzonych, lewactwo, żydostwo, a z drugiej strony my... znaczy patrioci,prawicowcy, ONR, WszechPolacy, Smoleńska Sekta, katolicy i faszyści, republikanie

Z Ziobrem łykną 51% :)

Dogadywanie się Prezesa z byłym delfinem też byłoby niezwykle zabawne. A obserwacja ich współpracy jeszcze zabawniejsza.

Jestem Europejczykiem.

A cczemu tak ci biedni pederaści przeszkadzają? Przecież kobitki ci nie poderwą więc w czym problem? Jakiś uraz z dzieciństwa?

Jak dla mnie w rządzie mogli by być sami LGBT byleby dobrze rządzili.

Jestem Europejczykiem.

skynek tylko zapisz i przyklej przy krzyżu ... na Palikota. Owszem pomyłka niemniej pozostałe byłyby jeszcze większą a tak przynajmniej nie są w spółkach skarbu państwa.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W PiSS?

No pewnie że widzę ale mam chytry plan zrobienia im niespodzianki. Prezes startuje przekonany że i tym razem uwije sobie wygodne gniazdko w opozycji a tu nieszczęście - PiSS wygrywa wybory! Oczywiście musi utworzyć koalicję i tu zaczyna sie pierwsza zabawa. Bo z kim? Z PSL? Z SLD? Z PO wreszcie?

Jakby nie patrzeć ciężko będzie wytłumaczyć to wyborcom (no chyba że xniwaxowi bo ten łyknie wszystko).

Dalej może być już tylko zabawniej więc radzę to przemyśleć :-).

o ten wątek mi chodziło! Wpisy = wypowiedziom polityków. W większości przypadków. Kłótnie i bełkot!

Niezła dzisiejsza zagrywka Palikota, pod publiczkę :) Rząd fachowców. Powinien się składać z małżeństw pederastów.

Slogan o rządzie fachowców ma już kilkanaście lat. Jego byt ogranicza się do niebytu!

Jak dla mnie w rządzie mogli by być sami LGBT byleby dobrze rządzili.

I takich to mamy mało wymagających wyborców teraz, chyba że o taki rząd fachowców chodzi.

Te swastyki i oczojebne "SS" raczej obecnie pasują do skubanych liberałów dymajacych demokrację z każdej strony w każda wolną i zajetą lukę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.