Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Żakowski do Tuska - zamiast szumnych reform, lepiej buty wyczyść: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,12510745,Zakowski_do_Tuska__Naprawianie_Polski_zaczalbym_od.html!

I uzasadnia: "Szumne reformy (...) wywracające system nie wychodzą nikomu na dobre. Jako przykład podaje cztery reformy, które zmieniły system ubezpieczeń społecznych, służby zdrowia, samorządowy i oświatowy."

I jak teraz Żakowski spojrzy Wołkowi prosto w oczy, jak ten już przestanie płakać?

xniwax

Dla Ciebie odprysk dla mnie nie.Liberalizm podszyty lewactwem i faszyzmem-to coś nowego.To jak prawicowy socjalizm PiSu ale Tobie to nie przeszkadza?

Z lewactwem się nie dyskutuje.

Lewak, to lewak.

Nihilista

To nie człowiek.

To produkt cywilizacji, android.

Żakowski do Tuska - zamiast szumnych reform, lepiej buty wyczyść:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) !

I uzasadnia: "Szumne reformy (...) wywracające system nie wychodzą nikomu na dobre. Jako przykład podaje cztery reformy, które zmieniły system ubezpieczeń społecznych, służby zdrowia, samorządowy i oświatowy."

I jak teraz Żakowski spojrzy Wołkowi prosto w oczy, jak ten już przestanie płakać?

Naprawianie Polski rękami Donalda T., to tak jakby największy gangster miał zostać namiestnikiem Papieża.

747

A Antoś Macierewicz?To człowiek?

Obecnie Pan Antonii Macierewicz, to druga osoba w państwie, po Prezesie PiS, Panie Jarosławie Kaczyńskim.

Te dwie osoby stanowią obecnie fundament, podwalinę przyszłego ładu w Polsce.

Jednak układ postanowił uciec do przodu, stwarzając unię bankową, aby schronić się za immunitetami jakimi mogą się wybronić przed osądzeniem w wolnej Polsce.

Polska jako państwo jest tylko nic nie znaczącym narzędziem rozgrywek personalnych paru osób, które myślą że są ważne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wojciechu

Nie pasuj mi czegoś czego nie powiedziałem.

Faszyzm w żadnej postacji mi nie pasuje (pseudoliberałom i owszem skoro czerpią garściami).

To samo mogę powiedzieć o lewactwie.

Co do socjalizmu Panie kolego to czemu nie, jeśli kogoś na to stać.

Jeśli kogoś nie stać zostaje w buraczanymliberaliźmie, komunie lub róznych odmianach faszyzmu.

To, że w Europie kurczy się czas dla demokracji potwierdza dążenie polskich "demokratów z Kaszub" i prawie bezkrytyczny marsz ku ujednoliconej wizji Europy.

Europy jednolitej masy zarządzanej jak owce na halach.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Człowiek to taka istota co buduje demokrację od czasów jaskiniowych - efekt - większe i nowocześniejsze jaskinie, a demokrację buduje dalej....od dachu..

Niech ktoś powie, że nie ma rozwoju.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Obecnie Pan Antonii Macierewicz, to druga osoba w państwie, po Prezesie PiS, Panie Jarosławie Kaczyńskim.

Te dwie osoby stanowią obecnie fundament, podwalinę przyszłego ładu w Polsce.

W którym szpitalu?

Może by mogli czasowo zamieszkać z gibonami, a mieszkania wynająć, żeby powetować straty?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ależ oni tam teraz urwanie głowy z wódką mają.

Mało się nie posikałem jak sie dowiedziałem, że w Czechach "Helsinki Vodka" była skażona.

Trafiłem na dobrą w tym czasie.

W ratuszu mają przedstawiciela, w kościele własnych księży, w prokuraturze własnych prokuratorów, w sądach własnych sędziów, w Warszawie własnego premiera, w sztuce własnego reżysera 100 lecia, w polityce własną legendę tzw Solidarności.

a ty masz gazetę i gębę wypłucz skoro zębów nie myjesz

" W szeregach PiS nie wszyscy poparli pomysł przejęcia „GPC”. – Nie mam pojęcia, po co nam to. Jest ogromne ryzyko, że pieniądze zainwestowane w „Codzienną” zostaną stracone, bo rynek jest bardzo trudny, gazety tracą czytelników – dziwi się jeden z posłów PiS. – Jarek się uparł. Nie docierały do niego nawet argumenty, że zabraknie pieniędzy na Instytut Lecha Kaczyńskiego. Stwierdził, że gazeta jest teraz ważniejsza – mówi ważny polityk PiS. Marzenie, żeby uformować prawicową przeciwwagę dla „Gazety Wyborczej”, ma jednak przemożną siłę."

" Po początkowych wzrostach sprzedaż „Codziennej” (po cenie 1,80 zł) zaczęła spadać, aż do obecnego poziomu niespełna 27 tys. egzemplarzy (dane za pierwsze półrocze 2012 r.). Jednocześnie gazecie nie udało się przyciągnąć reklamodawców (ostatnio może liczyć jedynie na SKOK, które są największym reklamodawcą w „GPC” i „GP”). Biznesplan się załamał i – jak to często w takich przypadkach bywa – pojawiły się długi. Nie pomogły apele o kupowanie dwóch egzemplarzy „GPC” pod hasłem: „Kup dwa, jeden podaruj sąsiadowi”.

Ukryta Zawartość

poza wykopywaniem nieboszczyków cokolwiek masz do zaoferowania ?

Ukryta Zawartość

jak zwykle u szmatławców , pomówienie

a może się mylę i forumowicz xniwax zdementuje fakty podane w artykule czy jak zwykle popierdziawka , że każdy taki sam i nadal nie rozróżnia cukierka od kociej kupy

Zdemaskować fakty - nowomowa jakaś? Jak zwykle u lizawców.

O jaki artykuł Ci chodzi naturalizowany troglodyto?

Czkasz i czkasz.

Zrobiłeś analizę kupy i cukierka, coś ci wyszło ale nie bardzo wiesz co z tym tera zrobić.

wkleiłem artykuł z opisem historii przejęcia przez PiS gazety. Wnioski świadczące o twoim zrozumieniu treści wpisem wyraziłeś.....męczysz tępotą wyrażaną schematycznymi powtarzalnymi pomówieniami .Mógłbym jeszcze tylko po co . Nie masz żadnych zasad , cel uświęca środki a może idealizuję twoją inteligencję i nie cynikiem tylko tępym patriotą jesteś ?

Do czego miałem się odnieść? Przytaknąć Ci, mrugnąć?

Przynajmniej jeśli to robią to półotwarcie, a nie jak pełowszczyki zza murka i zza pleców dziennikarskich.

Jeśli chodzi o stosunek media a polityka - to za pazurami manipulatora mają tutaj wiecej do powiedzenia Ci od usmiechniętego konturu Polski.

Pomijam "Trwam" bo tutaj kto inny wykorzystuje kogo innego.

Do czego miałem się odnieść? Przytaknąć Ci, mrugnąć?

Przynajmniej jeśli to robią to półotwarcie, a nie jak pełowszczyki zza murka i zza pleców dziennikarskich.

Jeśli chodzi o stosunek media a polityka - to za pazurami manipulatora mają tutaj wiecej do powiedzenia Ci od usmiechniętego konturu Polski.

Pomijam "Trwam" bo tutaj kto inny wykorzystuje kogo innego.

czy w artykule ,moim wpisie są jakieś pretensję . Mnie w nim bawi prezes , który okazuje się odnośnie kasy bardzo konkretny i tam gdzie jest są tylko ci sami zaufani. Po raz kolejny wspomniano o finansowym zapleczu prezesa które niczym się nie różnie od wmawianego " układu ". Czy mam wyciągnąć wniosek , że dziennikarze nie mogą się interesować finansowym zapleczem PiS i mediów z nimi związanymi. Mają odpłatnie u Sakiewicza artykuły cenzurować .Oczywiście dwa w cenie jednego dopóki Michnik żyje.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.