Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Bo Hilary nie ma silnej osobowości.

Ale jest biała, co stanowi kontrast dla Michelle i zna kilku ludzi na świecie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Obama wygrał a ja mam tu swoje chore psychicznie pisdraki

"Szenfeld , kaliski żyd ma jakieś kompleksy", "Kuczyński Waldemar, rzekomo kaliski żyd, członek PZPR, znawca wszystkiego wie najlepiej", "Smolar - etatowy żyd, na UW asystent u Brusa, osławionego siepacza bezpieki. Coś więcej?" [pisownia oryginalna - red.]. To tylko niektóre wpisy na Twitterze Jana Mosińskiego, który jest radnym sejmiku z ramienia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i szefem "S" w południowej Wielkopolsce. Polityk wytyka pochodzenie kolejno Adamowi Szejnfeldowi, posłowi PO, Waldemarowi Kuczyńskiemu, doradcy w rządzie Tadeusza Mazowieckiego czy wreszcie Aleksandrowi Smolarowi, prezesowi Fundacji Batorego. Martwi się też faktem, że w "Teleexpressie" pokazano obrzezanie "jakiegoś małego Żyda". To wszystko umieścił na swoim Twitterze w ciągu ostatnich kilku tygodni.

"Ja tylko krytykuję"

Mosiński nie ma sobie nic do zarzucenia. - Nie jestem antysemitą. Mam ogromny szacunek dla naszych starszych braci w wierze i mówię to całkiem poważnie. Jeśli ktoś uznaje moje wpisy za homofobiczne lub antysemickie, to jest to chore. Nikogo nie potępiam, odnotowuję prawdę. A jeśli kogoś krytykuję, to tylko za to, co robi złego. Żadnego wpisu nie żałuję - mówi Mosiński. Radnego broni Zbigniew Czerwiński, szef klubu PiS w sejmiku: - Nikogo nie obraża, stwierdza fakty - przekonuje Czerwiński i radnego dyscyplinować nie zamierza. "

xniwax z tej samej zagrody wypuszczony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z jakiej zagrody?

Jestem żydem, o co Ci chodzi?

Poza tym nazwanie Żyda Żydem nie ujmuje Żydowi w żadnym razie bo Żyd jest dumny z tego, że jest Żydem.

a idiotę idiotą

mam kolejnego z tej samej zagrody

" Poseł Artur Górski prowadzi własną krucjatę wobec prawa aborcyjnego. Domaga się całkowitego zakazu aborcji wobec zgwałconych kobiet, podkreślając, że "nie mamy prawa zabijać zdrowych dzieci". - Zdrowe, normalne kobiety kochają swoje dzieci niezależnie od okoliczności, w jakich powstały - mówi w rozmowie z Gazeta.pl."

• Redaktorzy

W tych wyborach podobało mi się, że Romney nie Obraził się na Obamę - jak w Polsce Wałęsa na Kwaśniewskiego czy Tusk na Kaczyńskiego.

W jakim sensie Tusk obraził sie na Kaczyńskiego?

"Szenfeld , kaliski żyd ma jakieś kompleksy", "Kuczyński Waldemar, rzekomo kaliski żyd, członek PZPR, znawca wszystkiego wie najlepiej", "Smolar - etatowy żyd, na UW asystent u Brusa, osławionego siepacza bezpieki.

"Szejnfeld, kaliski polak ma jakieś kompleksy" "Kuczyński Waldemar, rzekomo kaliski polak, członek PZPR itd." "Smolar, etatowy polak, na UW asystent u Brusa, osławionego itd."

Dalej to nie jest obraźliwe? (Świadomie pomijam niemądre udawanie, że w Polsce nazwanie kogoś Żydem nie jest tradycyjną obelgą samą w sobie).

• Redaktorzy

Mój taki jeden leży właśnie w poprzek kolan, z nosem wetkniętym w zgięcie mego lewego łokcia, a z zadkiem (żeby pokrycie terenu było pełne) nieco wyżej na biurku - tak akurat, żeby trochę przeszkadzać w pisaniu. Wieczorny rytuał - o pewnej porze kot musi być wtulony i zaopiekowany na maksa. Ech... A kiedyś przecież i jego nie będzie, tego mojego futrzanego kompana...

Tak sie porobiło po tych wpisach...siedzę z czarnym Kubą na kolanach i słuchamy Gary Moora z Blues For Jimi, a na dworze ciemno, mokro, zimno.....

• Redaktorzy

Jedno kocisko poszło podnieść sobie poziom cukru we krwi. Druga kocina zasnęła w koszyku na opał, tuż obok kominka. Za oknem wieje, liście latają, ale tutaj warunki mamy dobre dla kotów i ludzi. Pora na herbatę, Skynyrd zapraszam na wirtualny kubek czegoś gorącego.

No rzeczywiście tak sie jesiennie zrobiło. A w mediach dalszy ciąg afery trotylowej. Telewizji dziś w ogóle nie ogladałem (na szczęście), czytam co tam w necie.

A tam okazuje się, że Kaczyński światowym byl prekursorem nowego trendu - wirtualnego przywództwa:

"Pod adresem romney.solutionstreamcreative.com zamieszczono ogólnie dostępną stronę zatytułowaną "Mitt Romney wybrany 45. prezydentem Stanów Zjednoczonych Ameryki".

Jak opisuje "Huffington Post", na stronie głównej znajdowała się jego wypowiedź "Jestem podekscytowany naszymi perspektywami jako narodu" oraz miejsce na nagranie przemówienia, w którym miał przyjąć nominację na prezydenta. Poszczególne sekcje strony przedstawiały go jako prezydenta-elekta.

Więcej...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Dżambuś - Ciebie to Jar-a??

To wszystko żałośniejsze niż moje ostatnie posty....

Jara? Nie, śmieszy! Ale jestem dumny z Kaczyńskiego ze wymyślił tak awangardowe w skali świata rozwiązanie.

Gdyby Ameryka była dojrzałą demokracja, to jeden kandydat zostałby prezydentem, a drugi technicznym paraprezydentem. Po co jątrzyć?

Jestem Europejczykiem.

O do diaska -co Ty robisz o tej porze?

Idę spać :-))).

Wagner jest najlepszy do sprzatania chałupy - trzymasz mopa a wydaje ci się, że machasz mieczem albo nawet bojowym toporem.

Jestem Europejczykiem.

skynek co powstrzymuje przed blogiem , tutaj dla prezesa miejsce

" Przy Kaczyńskim wytrzymują tylko ci goście, którzy bez niego sobie nie radzą, których status materialny nie istnieje bez pozycji, którą im gwarantuje prezes - mówi były spin doktor PiS....

- Został wyprowadzony z równowagi. Strategia legła w gruzach. Teraz PiS niełatwo będzie to odkręcić. To jest jak syndrom alkoholika i jego żony. Za każdym razem ona wierzy, że on upił się ostatni raz, ale za każdym razem wierzy trochę mniej. To, co się stało w tamten wtorek, pokazuje, że wystarczy nacisnąć odpowiedni guzik i prezes zaczyna się zachowywać tak, jak przewidują jego najwięksi wrogowie."

i najlepsze

" Agata Kondzińska, Agnieszka Kublik: Słyszał pan kiedykolwiek od Jarosława Kaczyńskiego, że wierzy w zamach?

Michał Kamiński, kiedyś

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , dziś europoseł: Nigdy. Przysięgam."

skynek słuchając ponurej klasyki nie zagłuszysz prostactwa i tępoty narodowo katolickiej opcji . Jakie chamstwo taki lider

Ukryta Zawartość

zarąbiste:

"- Zgwałcone kobiety powinny rodzić dzieci - takim poglądem na łamach jednego z tabloidów podzielił się poseł PiS Artur Górski. W Sejmie zawrzało."

Ukryta Zawartość

poseł -> oseł

Ukryta Zawartość

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.